Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Τι ώρα πιατσαρει και που η Σοφία φίλε????????
Τι ώρα πιατσαρει και που η Σοφία φίλε????????
[/quoteΤι ώρα πιατσαρει και που η Σοφία φίλε????????
Αν λέτε τη μπαμπάτσικη πρεζού, πιατσάρει στη Σωκράτους συνήθως απόγευμα
Απ τα κωλοπρεζα εκει περα ασε. Μια καριολαρα αδυνατη πρεζου με κολαν τζιν, μου λεει 10 ευρω πριν μπει στο αμαξι. Παμε πιο κατω, σπαει η καποτα πανω στο τελειωμα,βγαινω, κανω το αμαξι χαλια, φοβαμαι μην εχω κολλησει τπτ και στο γυρισμο αρχισε να ζηταει αλλα 3 ευρω, τοσο εντονα που στο τελος αρχισε να βριζει και να καταριεται που δεν της τα δινω, κοπανησε και την πορτα φευγοντας.
Μια αλλη ξεδοντιαρα, στο ιδιο μερος, μπηκε μεσα στο αμαξι και ελεγε ολη μα ολη την ωρα μιλα πιο σιγα μας ακουνε. Ακομα και οταν δε μιλουσα!! Και τσαντιζοτανε και φωναζε παραπανω μονη της, λεγοντας οτι κανω θορυβο χωρις εγω να μιλαω. Οταν της ελεγα να μη φωναζει μου ελεγε οτι φωναζω εγω. Την πηγα πισω, μου ζητησε συγνωμη αυτη,αλλα αντε γεια.
Με τη Σοφια που λετε, απο συμπεριφορα και υπηρεσιες μια χαρα. Βεβαια σιχαινομαι να τη γαμησω αλλα κανα τσιμπουκακι ειναι καλη.
Ειναι τρελες εκει προσεξτε. Μιλαμε τρελες βαδιζουν πανω στο παραλογο.
με τόσα χάπια που πίνουν έχουν ψευδαισθήσεις και χάνουν τον χρόνο + μερική αμνησία ..!! Παίζει να μην θυμούνται καν τι έγινε κτλ!!! Το θέμα είναι μην αρπάξεις τίποτα !! Πέρα από αυτό , το να οριοθέτης μια πρεζου. Που είναι υπό την επήρεια χαπιών είναι δύσκολο πράγμα ...η θα είναι σε χάσιμο και θα γαμησεις και κωλο χωρίς να καταλάβει τίποτα η θα είναι σε παραλήρημα και θα σου δημιουργηση πρόβλημα ( φωνές , ίσως και φθορές στο όχημα σου ...)Απ τα κωλοπρεζα εκει περα ασε. Μια καριολαρα αδυνατη πρεζου με κολαν τζιν, μου λεει 10 ευρω πριν μπει στο αμαξι. Παμε πιο κατω, σπαει η καποτα πανω στο τελειωμα,βγαινω, κανω το αμαξι χαλια, φοβαμαι μην εχω κολλησει τπτ και στο γυρισμο αρχισε να ζηταει αλλα 3 ευρω, τοσο εντονα που στο τελος αρχισε να βριζει και να καταριεται που δεν της τα δινω, κοπανησε και την πορτα φευγοντας.
Μια αλλη ξεδοντιαρα, στο ιδιο μερος, μπηκε μεσα στο αμαξι και ελεγε ολη μα ολη την ωρα μιλα πιο σιγα μας ακουνε. Ακομα και οταν δε μιλουσα!! Και τσαντιζοτανε και φωναζε παραπανω μονη της, λεγοντας οτι κανω θορυβο χωρις εγω να μιλαω. Οταν της ελεγα να μη φωναζει μου ελεγε οτι φωναζω εγω. Την πηγα πισω, μου ζητησε συγνωμη αυτη,αλλα αντε γεια.
Με τη Σοφια που λετε, απο συμπεριφορα και υπηρεσιες μια χαρα. Βεβαια σιχαινομαι να τη γαμησω αλλα κανα τσιμπουκακι ειναι καλη.
.. Τελικά εμφανίστηκε μπροστά μου η Σοφία (λέμε τώρα ότι είναι το πραγματικό της όνομα). ...
Μοιάζει με γεράκι αλλά έχει ωραία πίσω τρύπα και καθαρά πατουσακια !!Αυτη η Σοφια ( πολυ παλιες φωτο ) ? ?
Απ τα κωλοπρεζα εκει περα ασε. Μια καριολαρα αδυνατη πρεζου με κολαν τζιν, μου λεει 10 ευρω πριν μπει στο αμαξι. Παμε πιο κατω, σπαει η καποτα πανω στο τελειωμα,βγαινω, κανω το αμαξι χαλια, φοβαμαι μην εχω κολλησει τπτ και στο γυρισμο αρχισε να ζηταει αλλα 3 ευρω, τοσο εντονα που στο τελος αρχισε να βριζει και να καταριεται που δεν της τα δινω, κοπανησε και την πορτα φευγοντας.
όχι δεν είναι αυτή...αυτή μου θυμίζει μια άλλη Μαρία την έλεγαν που αν δεν κάνω λάθος τώρα πρέπει να ζει στην ΑγγλίαΑυτη η Σοφια ( πολυ παλιες φωτο ) ? ?
Κάτι φίλοι μου από το Badoo μου σφυρίξαν μια ευκαιριάρα!! Πρόκειται για 39χρονη καλοφτιαγμενη ελληνίδα ονόματι Θεανώ ή οποία δινει το τηλ της παντου και είναι στη Δαφνη Λ.Βουλιαγμενης 180 και η οπία αν την πάρεις τηλ και της πεις "από Badoo γνωριστηκαμε" μπορεί να μη σε χρεωσει καν! Αλλος δεν πληρωσε τίποτα και άλλος μόνο ενα 50ρικο για 3 ωρες. Δινει με ανεση όλες τις τρυπες, δεχεται και 2 αντρες ταυτοχρονα. Εγω εκλεισα ραντεβου για αυριο! Το τηλ ειναι 69******09Πριν κάνα δίωρο πέριξ της Ομονοίας, τίποτα το αξιόλογο. Μια κάποια Μάγκυ (επί της Αριστοτέλους) που φαινόταν να ανήκει σε άλλη πιάτσα, μια κάποια Μαρία, επί της 3ης Σεπτεμβρίου, που ντρεπόταν να χαμογελάσει για να μη φανούν τα δόντια της, δυο άλλες τύπισσες επί της Καποδιστρίου καθισμένες στα σκαλάκια του τοπικού γαμιστρώνα - ρώτησα τη μία αλλά ήταν σαν να απαντούσαν κι οι δυο μαζί,
λες και βρισκόμουν στον κόσμο της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων.
Επέστρεψα σπίτι άπραγος κι ανανεωμένος.
Κάτι φίλοι μου από το Badoo μου σφυρίξαν μια ευκαιριάρα!! Πρόκειται για 39χρονη καλοφτιαγμενη ελληνίδα ονόματι Θεανώ ή οποία δινει το τηλ της παντου και είναι στη Δαφνη Λ.Βουλιαγμενης 180 και η οπία αν την πάρεις τηλ και της πεις "από Badoo γνωριστηκαμε" μπορεί να μη σε χρεωσει καν! Αλλος δεν πληρωσε τίποτα και άλλος μόνο ενα 50ρικο για 3 ωρες. Δινει με ανεση όλες τις τρυπες, δεχεται και 2 αντρες ταυτοχρονα. Εγω εκλεισα ραντεβου για αυριο! Το τηλ ειναι 69******09
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.[/color]
[/quote]
Μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό τηλεφώνου
Τη ρουμανα με το ισιο μαλλι λες φιλε;Ωραίος ρε μάγκα thnx........
Εμένα Μ αρέσει το μωρό με το tattoo στο μπούτι το μελαχρινό!!!!!!!!!!!!