Σημερινή ανταπόκριση από το τρίγωνο. Κατέβηκα γύρω στις 6 το απόγευμα, μήπως κι αλλάξει το γούρι. Πίτσες μπλε, δεν υπήρχε τίποτα κι αναρωτιόμουν τι να κάνω. Ξαφνικά με πλησίασε μια μελαχρινή απέναντι από Χριστιάνα, και μου μίλησε στον πληθυντικό, είμαι σεβάσμιος φαίνεται. Τι ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, μου είπε ότι δεν δίνει κώλο, αν έχω μεγάλο εργαλείο, αλλά δεν βιάζεται, δίνει φιλιά χάδια κλπ 15€ κόστος. Ήταν αρκετά μέτρια, αλλά είχα χοντρές καύλες και δεν είχα καμία άλλη επιλογή, οπότε έκανα την ανάγκη φιλοτιμία. Της είπα την μπαρούφα που λέω στις Ελληνίδες μπας και φιλοτιμηθούν και ιδρώσουν τη φανέλα ότι προτιμώ να τα δίνω σε Ελληνίδα, παρά σε ξένη. Συνέχισε τη συζήτηση ρωτώντας με γιατι οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις ξένες και της απάντησα ότι συνήθως οι Ελληνίδες αρχίζουν την κλάψα ότι η μάνα τους έχει καρκίνο, ότι τράκαρε ο αδελφός τους κλπ για να τις λυπηθείς και να σου αποσπάσουν παραπάνω λεφτά, με αποτέλεσμα να μην τις ξαναπαίρνουν. Κατάλαβε την απειλή και άρχισε το ποίημα ότι είναι διαφορετική. Μου δήλωσε Αλεξάνδρα, της δήλωσα άλλο όνομα (σιγά μην είπαμε κι οι δυο τα αληθινά μας ονόματα). Δεν έβγαλε μια μαλακία που φόραγε γύρω από την κοιλιά της, τάχα ότι την πόναγε η μέση της, μάλλον δεν ήθελε να φανούν οι πατσές της. Φιλότιμη προσπάθεια, καλή πίπα, παίρνω την ΚΥ, τη βάζω στο μικρό δαχτυλάκι, και μπαίνω σιγά στην κωλοτρυπίδα, ενώ μου έπαιρνε πίπα. Χλουτς, μπήκε αέρα. Συνεχίζω με αντίχειρα, άνετα. Της βάζω δύο, τρία δάχτυλα, μπήκε και το τέταρτο. Το έχω ξαναδεί το έργο και παραλίγο να με έπιαναν τα γέλια. Έξω μου είχε πει ότι φοβόταν μήπως έχω μεγάλο εργαλείο κι ο κώλος της έπαιρνε με άνεση 4 δάχτυλα, μια ζωή θέατρο, όλες οι Ελλεηνίδες. Μπαίνω αρχικά από μπροστά, μετά από πίσω και με πλήρη σοβαρότητα τη ρώτησα μήπως πονάει, μου απάντησε όχι, θα ήταν άκομψο να συνεχίσω τη συζήτηση. Μου δήλωσε ότι έχει κάνει χορό και ότι έχει εκπαιδευτεί και για Γκέισα. Κρατήθηκα πολύ σοβαρός, βελτιώνομαι φαίνεται σε αυτή την ικανότητα. Τελικά έχυσα ακάποτα στο στόμα της, γύρισα κι άρχισα τη θεραπεία που μου είχε πει μια Γερμανίδα. Vitorange των 1000 ανά 2 ώρες, κι ελπίζω να μην είχε τίποτα βαρύ στο στόμα της