milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
ρε παιδια τι πιθανοτητεσ εχω αν την πεσω στην ιβαννα απο διδυμου για κανα καφεδακι;η καποιοσ φιλοσ εχει καμια ιδια εμπειρια;
γιατι ρε φιλε κλειδωμενεσ τισ εχουν;μμ περισσότερες πιθανότητες έχεις να σου την πέσει ο νταβάς της μετά ...
γιατι ρε φιλε κλειδωμενεσ τισ εχουν;
την περνανε τηλ οταν ησασταν εξω;που την ειχεσ παει;να μη κανω κινηση δηλαδη;Φίλε είχα βγει για καφέ με μία κοπέλα από μετάξι,αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Την είχαν πάρει τηλ οι εξής ακόλουθοι:
H προαγωγός της
Ο αλβανός νταβάς της
και ο άραβας γκόμενος της...
εννοείται όπου φύγει φύγει
ρε παιχτη,μονο & μονο που εγραψες εδω μεσα ποια & απο που,εχεις χασει το παιχνιδι..και την ψηνω αλλα τωρα με φοβισεσ
οντωσ κατι ειναι και αυτοΠες της να πάτε σε κανά ξενοδοχείο. Κάτι είναι και αυτό
γιατι ρε φιλε κλειδωμενεσ τισ εχουν;
Μη γενικευετε, δεν εχουν σημερα ολες οι πορνες νταβατζηδες, σιγουρα οχι ολες οσες δουλευουν σε σπιτια.
και την ψηνω αλλα τωρα με φοβισεσ
ε οχι ρε πουστη μου και αλβανος νταβας που καταντισαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΦίλε είχα βγει για καφέ με μία κοπέλα από μετάξι,αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Την είχαν πάρει τηλ οι εξής ακόλουθοι:
H προαγωγός της
Ο αλβανός νταβάς της
και ο άραβας γκόμενος της...
εννοείται όπου φύγει φύγει
Μη γενικευετε, δεν εχουν σημερα ολες οι πορνες νταβατζηδες, σιγουρα οχι ολες οσες δουλευουν σε σπιτια.
ναι, αλλωστε τοσοι και τοσοι περιμενουν μια προσταση απο μια ιεροδουλο για καφε που δεν θα χασουν την ευκαιρια.πιστευω οτι αμα θέλει εκείνη θα κάνει κίνηση απο μόνη της.
ναι, αλλωστε τοσοι και τοσοι περιμενουν μια προσταση απο μια ιεροδουλο για καφε που δεν θα χασουν την ευκαιρια.
προσωπικα δεν εχω αντιριση σε κατι τετοιο αλλα δεν νομιζω οτι θα εκανε ποτε μια κοπελα μια τετοια κινηση