milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
εγω πιστευω οτι οι κοπελεσ στα σπιτια δε κανουν κινηση και αμα γουσταρουν καποιον περιμενουν την κινηση αρα εμεισ δε πρεπει να
ρε παιχτη,μονο & μονο που εγραψες εδω μεσα ποια & απο που,εχεις χασει το παιχνιδι..
Φίλε είχα βγει για καφέ με μία κοπέλα από μετάξι,αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Την είχαν πάρει τηλ οι εξής ακόλουθοι:
H προαγωγός της
Ο αλβανός νταβάς της
ο άραβας γκόμενος της...
εννοείται όπου φύγει φύγει
αμα βγεις παντως με την ηλιθια την ιβανα πες της οτι ειναι και πολυ ζωο
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ!!!Πέσιμο σε πουτάνα;;;;;Πρέπει να ναι κανεις τελειωμένος!!!!
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ!!!Πέσιμο σε πουτάνα;;;;;Πρέπει να ναι κανεις τελειωμένος!!!!
ρε παιδια τι πιθανοτητεσ εχω αν την πεσω στην ιβαννα απο διδυμου για κανα καφεδακι;η καποιοσ φιλοσ εχει καμια ιδια εμπειρια;
οσο να ναι δικε μου ομως το ποστ σου κατα βαθος σκοπο ειχε να μας το παιξεις γοης και γλυκοτσουτσουνος ε? ;) ;)Milfslover, το έχω κάνει 11 φορές σε 5 χρόνια (δύο φορές ήταν πέσιμο - τις υπόλοιπες υπήρξε αλληλοσυμπάθεια και αρχίσαμε να βγαίνουμε), και μυαλό δεν έβαλα.
Μετά χτυπούσα πάντα το κεφάλι μου.
Κάποιες καταστάσεις μάς ξεπερνούν.
Μακριά κι αγαπημένα.
Σου το λέει κάποιος που θα το ξανακάνει, γιατί τόσο μυαλό έχει.
πο ποοο! :oκαι μενα ολες οι πουτανες με ερωτευονται και μου δινουν και γλωσσοφιλα νωντα....αλλα για καφε δεν βγηκα με καμια....
οσο να ναι δικε μου ομως το ποστ σου κατα βαθος σκοπο ειχε να μας το παιξεις γοης και γλυκοτσουτσουνος ε? ;) ;)
εδω που τα λεμε ψιλοστ αρχιδια σου τι θα κανει ο μιλφσλαβερ ε τυπε? ;) ;) ;)
και μενα ολες οι πουτανες με ερωτευονται και μου δινουν και γλωσσοφιλα νωντα....αλλα για καφε δεν βγηκα με καμια....
οσο να ναι δικε μου ομως το ποστ σου κατα βαθος σκοπο ειχε να μας το παιξεις γοης και γλυκοτσουτσουνος ε? ;) ;)
εδω που τα λεμε ψιλοστ αρχιδια σου τι θα κανει ο μιλφσλαβερ ε τυπε? ;) ;) ;)
[size=7pt]ελα τωρα δικε μου...μεταξυ μας...μονοι μας ειμαστε ;) ;)[/size]Νωντάκο, στον milfslover δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, γιατί αναφέρει όνομα κοπέλας.
Αν μιλούσε γενικά, θα του απαντούσα αυτό που του απάντησα.
Όσο για το "γόης και γλυκοτσούτσουνος" (τι άλλη μαλακία θα πείτε εδώ μέσα, γαμώ τα κόμπλεξ όλα), θα έπρεπε να ξέρεις (αν έχεις τέτοια εμπειρία) ότι, όταν φέρεσαι καλά στους ανθρώπους και δεν τους βλέπεις σαν εμπορεύματα, σε βλέπουν κι αυτοί με διαφορετικό μάτι.
Δεν είπα ότι σε ερωτεύονται ή θέλουν να κάνουν αχαλίνωτο σεξ μαζί σου.
Μπορεί όμως μέσα στη σαπίλα να σε ξεχωρίσουν. Να βγεις για καφέ, να κρατήσεις επαφή.
Όποιος νομίζει ότι με τη δύναμη του εικοσάρικου και του πενηντάρικου θα την "πέσει", είναι πολύ γελασμένος.
Οπότε, αλλού τις ειρωνείες ;)