Νέα

Πέσιμο σε κοπέλα από μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω πιστευω οτι οι κοπελεσ στα σπιτια δε κανουν κινηση και αμα γουσταρουν καποιον περιμενουν την κινηση αρα εμεισ δε πρεπει να  :jerking: :jerking:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιχτη,μονο & μονο που εγραψες εδω μεσα ποια & απο που,εχεις χασει το παιχνιδι..

Μερικα πραγματα δεν λεγονται οντως...απλα τα κανεις. Παντως ο φιλος ας προσεξει γενικοτερα γιατι ποτε δεν ξερεις τι παιζει με την καθε ιεροδουλο και με ποιους εχει παρε δωσε...

controlmachine

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χωσου σταρχιδια σου και ακυρο να φας υπαρχουν αλλες τοσες :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε είχα βγει για καφέ με μία κοπέλα από μετάξι,αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Την είχαν πάρει τηλ οι εξής ακόλουθοι:
H προαγωγός της
Ο αλβανός νταβάς της
ο άραβας γκόμενος της...
εννοείται όπου φύγει φύγει

πως δεν  :fuck2: και σενα...ευτυχώς που την έκανες...

Επισκέπτης
αμα βγεις παντως με την ηλιθια την ιβανα πες της οτι ειναι και πολυ ζωο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πεσιμο σε μπουρδελο?
ε θα σαβουρωθεις με τη γλιτσα απο τα χυσια στο πατωμα ,αλλα θα σηκωθεις δεν πειραζει.
Τωρα οσον αφορα το αλλο , ρε φιλε δε σου φτανει που την πηδας στο μπουρδελο ? τι νοημα εχει να τη βγαλεις και εξω , δεν βρισκω το λογο και μαλλον οταν θα ξεθωλωσεις απο την καψουρα θα καταλαβεις οτι ειναι τελειως μαλακια αυτο  ;)

Επισκέπτης
Με τις πουτανες παντως ισχυει το ακριβως αντιθετο σε σχεση με τις αλλες γκομενες:

Με τις αλλες γκομενες βγαινεις και προσπαθεις να τις γαμησεις, ενω τις πουτανες τις γαμας και προσπαθεις να βγεις μαζι τους. Δεν εχει πλακα?  :dancing:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ!!!Πέσιμο σε πουτάνα;;;;;Πρέπει να ναι κανεις τελειωμένος!!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ!!!Πέσιμο σε πουτάνα;;;;;Πρέπει να ναι κανεις τελειωμένος!!!!

Πισω εχει η αχλαδα την ουρα..Ακομα εισαι στην εναρξη..Οταν 40αρισεις, ελα να κανουμε απολογισμο.

Αυτα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ρε παιδια τι πιθανοτητεσ εχω αν την πεσω στην ιβαννα απο διδυμου για κανα καφεδακι;η καποιοσ φιλοσ εχει καμια ιδια εμπειρια;

Εστω οτι βγηκατε..Και εστω οτι κανατε "δεσμο"..Και μετα ?? Αστο αδελφε..."Δεν τραβαει" το θεμα..Εχει πολυ μεγαλο κοστος..Κυριως ψυχολογικο.

Αυτα..

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Milfslover, το έχω κάνει 11 φορές σε 5 χρόνια (δύο φορές ήταν πέσιμο - τις υπόλοιπες υπήρξε αλληλοσυμπάθεια και αρχίσαμε να βγαίνουμε), και μυαλό δεν έβαλα.
Μετά χτυπούσα πάντα το κεφάλι μου.
Κάποιες καταστάσεις μάς ξεπερνούν.
Μακριά κι αγαπημένα.
Σου το λέει κάποιος που θα το ξανακάνει, γιατί τόσο μυαλό έχει.  :rockon:

Επισκέπτης
Milfslover, το έχω κάνει 11 φορές σε 5 χρόνια (δύο φορές ήταν πέσιμο - τις υπόλοιπες υπήρξε αλληλοσυμπάθεια και αρχίσαμε να βγαίνουμε), και μυαλό δεν έβαλα.
Μετά χτυπούσα πάντα το κεφάλι μου.
Κάποιες καταστάσεις μάς ξεπερνούν.
Μακριά κι αγαπημένα.
Σου το λέει κάποιος που θα το ξανακάνει, γιατί τόσο μυαλό έχει.  :rockon:
οσο να ναι δικε μου ομως το ποστ σου κατα βαθος σκοπο ειχε να μας το παιξεις γοης και γλυκοτσουτσουνος ε? ;) ;)

εδω που τα λεμε ψιλοστ αρχιδια σου τι θα κανει ο μιλφσλαβερ ε τυπε? ;) ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και μενα ολες οι πουτανες με ερωτευονται και μου δινουν και γλωσσοφιλα νωντα....αλλα για καφε δεν βγηκα με καμια.... :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οσο να ναι δικε μου ομως το ποστ σου κατα βαθος σκοπο ειχε να μας το παιξεις γοης και γλυκοτσουτσουνος ε? ;) ;)

Νώντα θα με πεθάνεις!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και μενα ολες οι πουτανες με ερωτευονται και μου δινουν και γλωσσοφιλα νωντα....αλλα για καφε δεν βγηκα με καμια.... :2funny: :2funny:

Εσύ φταις!!!!!Σου δίναν τόσα γλωσσόφιλα και εσύ να μη δώσεις ούτε ένα!!!!Ουστ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

Νωντάκο, στον milfslover δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, γιατί αναφέρει όνομα κοπέλας.
Αν μιλούσε γενικά, θα του απαντούσα αυτό που του απάντησα.
Όσο για το "γόης και γλυκοτσούτσουνος" (τι άλλη μαλακία θα πείτε εδώ μέσα, γαμώ τα κόμπλεξ όλα), θα έπρεπε να ξέρεις (αν έχεις τέτοια εμπειρία) ότι, όταν φέρεσαι καλά στους ανθρώπους και δεν τους βλέπεις σαν εμπορεύματα, σε βλέπουν κι αυτοί με διαφορετικό μάτι.
Δεν είπα ότι σε ερωτεύονται ή θέλουν να κάνουν αχαλίνωτο σεξ μαζί σου.
Μπορεί όμως μέσα στη σαπίλα να σε ξεχωρίσουν. Να βγεις για καφέ, να κρατήσεις επαφή.
Όποιος νομίζει ότι με τη δύναμη του εικοσάρικου και του πενηντάρικου θα την "πέσει", είναι πολύ γελασμένος.
Οπότε, αλλού τις ειρωνείες ;)

Επισκέπτης
Νωντάκο, στον milfslover δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά, γιατί αναφέρει όνομα κοπέλας.
Αν μιλούσε γενικά, θα του απαντούσα αυτό που του απάντησα.
Όσο για το "γόης και γλυκοτσούτσουνος" (τι άλλη μαλακία θα πείτε εδώ μέσα, γαμώ τα κόμπλεξ όλα), θα έπρεπε να ξέρεις (αν έχεις τέτοια εμπειρία) ότι, όταν φέρεσαι καλά στους ανθρώπους και δεν τους βλέπεις σαν εμπορεύματα, σε βλέπουν κι αυτοί με διαφορετικό μάτι.
Δεν είπα ότι σε ερωτεύονται ή θέλουν να κάνουν αχαλίνωτο σεξ μαζί σου.
Μπορεί όμως μέσα στη σαπίλα να σε ξεχωρίσουν. Να βγεις για καφέ, να κρατήσεις επαφή.
Όποιος νομίζει ότι με τη δύναμη του εικοσάρικου και του πενηντάρικου θα την "πέσει", είναι πολύ γελασμένος.
Οπότε, αλλού τις ειρωνείες ;)
[size=7pt]ελα τωρα δικε μου...μεταξυ μας...μονοι μας ειμαστε ;) ;)[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom