Επισκέπτης
ηταν σετ με το σκουφακι τυπε?Εγω δεν εχω παρει δωρο κασκωλ σε πουτανα, εχω δεχθει ομως δωρο κασκωλ απο πουτανα (παντως οχι απο την Αραχωβα)...
ηταν σετ με το σκουφακι τυπε?Εγω δεν εχω παρει δωρο κασκωλ σε πουτανα, εχω δεχθει ομως δωρο κασκωλ απο πουτανα (παντως οχι απο την Αραχωβα)...
1antonioni???
σε αμολησανε ? καλώς ήρθες και πάλι!
Φυσικα και δεν ειναι το "ονειρο ζωης" οι γυναικες αυτες παρα μονο στις ταινιες. Αν ομως μοιραια σου προκυψει? Οταν κανεις sex με μια γυναικα, εστω και πληρωμενο, (που εξωτερικα σου αρεσει εννοειται),αρχιζεις να αισθανεσαι κατι περισσοτερο συναισθηματικα. Οταν επι πλεον σου βγαζει καλοσυνη, και σου κανει πρωτη την προταση, γιατι θα πρεπει να ειμαι κατηγορηματικα αρνητικος. Φυσικα και δεν θα πηγαινα ως "αμνος επι σφαγη". Φυσικα ισως και να υπαρχει "λακκος". Αλλα γιατι "τελειωμενος" εκ των προτερων....την υπεραγαπας?
ρε τι θυματα υπαρχουν..
κριμα που στραβωσε ρε..το χασες το κελεπουρι.
Να επιστρέψουμε στο θέμα, γιατί πολλές μαλακίες είπαμε.
Λοιπόν, φίλε milfslover, έκανες μαλακία που αναφέρεις όνομα κοπέλας.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.
Απο εκει και περα, αν ηξερα οτι η κοπελα ειναι καθαρη και παιρνει στη δουλεια τις απαραιτητες προφυλαξεις, δεν θα ειχα προβλημα να ειμαι αυτος που τη γαμαει τζαμπα και τη φιλαει στο στομα.
Είναι γνωστό δε ότι οι πουτάνες δε φιλάνε στο στόμα τον πελάτη, γιατί "αυτό το κάνουν μόνο με το αγόρι τους".
1. πουτανοκαψουρης θα ελεγα, οχι νταβ.. υπαρχει οδοποιός διαφορα..1. Καλά πας.
Συνέχισέ το.
Πλησιάζεις τον ορισμό του νταβατζή.
2. Είναι γνωστό δε ότι οι πουτάνες δε φιλάνε στο στόμα τον πελάτη, γιατί "αυτό το κάνουν μόνο με το αγόρι τους".
Εδω πιανεσαι αδιαβαστος. Αν διαβαζες κριτικες θα γνωριζες οτι φιλια στο στομα μοιραζουν πολλες συναγωνιστριες.Καλά πας.
Συνέχισέ το.
Πλησιάζεις τον ορισμό του νταβατζή.
Είναι γνωστό δε ότι οι πουτάνες δε φιλάνε στο στόμα τον πελάτη, γιατί "αυτό το κάνουν μόνο με το αγόρι τους".
με προλαβες..... ;)Εἰς τὸν βῖον δὲν ὑπάρχουσι βεβαιότητες φίλτατε
στρακι.....καλα εσυ...
Αφήστε τις χαζομάρες ρε παιδιά. Οι πουτάνες δε φιλάνε στόμα. Εκτός άμα είναι κανένα τελείως μπάζο...ή έχεις πάρει πρόγραμμα 150Ε. Στα "χαμηλα" δεν τραβάει το μοτέρ
τυπε σ αρεσει η σκορδαλια μηπως?Αφήστε τις χαζομάρες ρε παιδιά. Οι πουτάνες δε φιλάνε στόμα. Εκτός άμα είναι κανένα τελείως μπάζο...ή έχεις πάρει πρόγραμμα 150Ε. Στα "χαμηλα" δεν τραβάει το μοτέρ
Αν δεν πιστευεις στην ενημερωση που σου παρεχει το site, μπορεις να δοκιμασεις.Αφήστε τις χαζομάρες ρε παιδιά. Οι πουτάνες δε φιλάνε στόμα. Εκτός άμα είναι κανένα τελείως μπάζο...ή έχεις πάρει πρόγραμμα 150Ε. Στα "χαμηλα" δεν τραβάει το μοτέρ
τυπε σ αρεσει η σκορδαλια μηπως?
ε δικε μου τρωγε μια μεντα τουλαχιστον μετακαι το τζατζικι
φιλε delicious ολα καλα αυτα που λεσ.εγω δεν ειπα οτι θελω να κανω δεσμο με πουτανα ελεοσ!στην πολυχρονη καριερα μου στα μπουρδελα και στουντιοσ μου εχει τυχει κοπελεσ να μου κανουν κινηση για κατι για εξω εχουν τον τροπο τουσ αυτεσ αλλα εγω το επαιρνα στο χαβαλε γιατι και οι πουτανεσ εκτοσ απο τη δουλεια τουσ γκομενεσ ειναι και αυτεσ και μαλιστα οι περισοτερεσ ειναι νεαρεσ σε ηλικια και απο τοσουσ που βλεπουν καθε μερα ολο και καποιοσ θα τουσ γυαλισει.απλα ανοιξα το θεμα για αναλογη εμπειρια καποιου φιλου και γιατι η συγκεκριμενη μου βγαζει κατι και για ενα καφεδακι εκτοσ δουλειασΝα επιστρέψουμε στο θέμα, γιατί πολλές μαλακίες είπαμε.
Λοιπόν, φίλε milfslover, έκανες μαλακία που αναφέρεις όνομα κοπέλας.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.
Φιλε μου δεν κανουν ολες οι πουτανες ακαποτα τσιμπουκια ουτε δεχονται να τις χυνουν στο στομα.
Κατα τα αλλα συμφωνω σε ολα μαζι σου και οι κοπελες αυτες ειναι ανθρωποι που εχουν αναγκη για συντροφια και για αγαπη, οπως ολοι μας. Οποιος τις βλεπει σαν κρεας, κι εκεινες σαν κρεας θα τον δουν και οποιος τις αντιμετωπιζει ανθρωπινα, θα του φερθουν κι εκεινες το ιδιο και θα του δωσουν και το τηλεφωνο τους και θα βγουνε και μαζι του.