Επισκέπτης
παντα υπαρχουν χειροτεραΡε...τι μαλακίες διαβάζω βραδυνοξημερωματιάτικα..
παντα υπαρχουν χειροτεραΡε...τι μαλακίες διαβάζω βραδυνοξημερωματιάτικα..
Αυτό λέω..καλά γαμήσια..τίποτ'άλλο...!!!εγω και πολλοι αλλοι μια χαρα γαμησαμε και δε μας εφαγε καμια μαρμαγκα
εγω δεν καταλαυα δεν καταλαυα..Ρε...τι μαλακίες διαβάζω βραδυνοξημερωματιάτικα..
Αφήστε τα "χοντρά" σας και μην ασχολείστε γιατί θα σας φάει η
μαρμάγκα..
Όποιος κατάλαβε ... κατάλαβε.....
φχαριστουμε να σαι καλα!!Αυτό λέω..καλά γαμήσια..τίποτ'άλλο...!!!
Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχ...παντα υπαρχουν χειροτερα
τι να προλαβεις???Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχ...
Δεν το είχα δει...δεν τους προλαβαίνω...χαχαχαχαχαχαχ....
Παιδιά δώσαμε ραντεβού στο μπουρδέλο, την περίμενα.
Αν σου δωσει το τηλ.της σε χανει απο πελατη,και απο την αλλη οι περισσοτερες εχουν νταβα και ειναι δυσκολο να κανει κατι μαζι σου.Κυριακή πήγα σε ένα μπουρδέλο...Ε αυτό ήταν, καψουρεύτηκα...Μετά απο 5 πηδήματα, της ζητησα σήμερα το τηλ. της και μου λέει έρχεσαι εδώ για να βρεις κοπέλα; Γιατι δεν βρισκεις καμία απ' εξω; Της λεω ειναι τρελές...Εδώ θα σου λένε παραμύθια, μην τις πιστεύεις...
Το βραδυ ξαναπήγα και μου έκανα τέλειο γαμήσι...
Ειναι το καλυτερο που εχεις να κανεις. Στο λεω γιατι ειναι παθων.Εμενα με κυνηγουσαν αλβανοι νταβαδες.εγω δεν ξανακανω πεσιμο σε πουτανα.αμα θελει ας μου την πεσει αυτη...
Έγω μια φορά μπήκα σε ένα μπουρδέλο φουριόζος και έπεσα πάνω στην κοπέλα!!
Εγώ θυμάμαι άρχες του 2000 όταν πρωτοάρχισα τις μπουρδελότσαρκες (γιατί τις ξεκίνησα και μεγάλος) είχα γνωρίσει την πρίφημη Κλαίρη όταν είχε το μπουρδελάκι της στην Αχαρνών κοντά στον αγ.Νικόλαο. Εντάξει ήμουν σχεδον τακτικός πελάτης, όχι και συνέχεια όμως. Μετά χαθήκαμε κανα χρόνο και όταν πήγα φαντάρος, έτυχε να κάνω 1μήνα στο 401 (πριν με στείλουν σύνορα). Οπότε χτυπάει το τηλ ένα μεσημεράκι (μόλις θα έβγαινα και αδειούχος) και ήταν η Κλαίρη! Μου πρότεινε αν δεν είχα δουλειά να πηγαίναμε για μπάνιο - Ιούλιο μηνα τώρα. Παιδιά δώσαμε ραντεβού στο μπουρδέλο, την περίμενα. Ηρθε με το αυτοκίνητο της, σπορ ντυμένη, και με πήρε να πάμε στη Βουλιαγμένη. Καλά εγώ ούτε αυτοκίνητο, άσχετος με οδήγηση, και αφραγκίες μεγάλες. Μόνο τη στολή παραλλαγής είχα στο σακίδιο και μια πετσέτα. Ανετη με τα αστεία της... φτάσαμε, και ταπλώσαμε στην παραλία. Ελα που εγώ δεν είχα μαγιό! Μου λέει κάνε με το μποεξεράκι δεν πειράζει. Ντρεπόμουν εγώ,, μου λεει δε θα μπω αν δεν μπεις καιεσύ. Τέλος πάντων γρήγορα γρήγορα βουτάω, και κάναμε το μαπνάκι. συζητούσαμε, κάναμε αστεία. Οταν ήρθε η ώρα να βγούμε ηρθε και στάθηκε μπροστά μου γιατί φαινόταν ο πουτσος μου από το βρεγμένο μποξεράκι και θα γινόμουν ρεζίλι (ήταν και οικογένειες με παιδάκια παντού). Βγήκαμε καθίσαμε κέρασα τους καφέδες ευτυχώς (αλλά μόνο αυτά είχα). Μου είπε να πάμε γαι φαγητό και εγώ χλώμιασα. Αφραγκος. Μσασησα κάτι δικαιολογίες..το κατάλαβε ..και μου είπε μη σε νοιάζει.. επέμενε πολύ και καθήσαμε. Παρήγγειλε ένα σωρό ψάρια.. φάγαμε του σκασμού.. Πλήρωσε μια 70άρα νομίζω..
Μετά στο αυτοκίνητο ήταν πολύ ευδιάθετη και με πήγε μέχρι πολύ κοντά στο σπίτι μου..
Δεν κάναμε σεξ, ούτε πολύ διαχυτικοί ήμασταν. Σαν δυο φίλοι που γνωρίζονται καιρό. Εμένα πήγαινε το μυαλό μου εκεί, αλλά δε μου έρχονταν να τη χουφτώσω κιόλας... Μου φέρθηκε σπαθί.
Οταν αργότερα την επισκέφτηκα μου είχε πει "τώρα γιατί ήρθες...αφού είμαστε φίλοι... τέλος πάντων..."
Ομως δεν ξαναβγήκαμε...
Να επιστρέψουμε στο θέμα, γιατί πολλές μαλακίες είπαμε.
Λοιπόν, φίλε milfslover, έκανες μαλακία που αναφέρεις όνομα κοπέλας.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.
Έτσι ειναι ακριβώς. Την έχω πατήσει και εγώ. Δεν αξίζει όμως. Πρέπει μόνο να γαμάμε και τίποτε άλλο.φαινετε οτι μιλας εκ πειρας.
ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες.
μολις δουν καποιον καλοπροαιρετο ο οποιος φυσικα θα πρεπει να ειναι και ο τυπος τους μπορει να τυχει να του την πεσουν.
3 χρονια εφαγα με πουτανα ετσι..ξεκινησε για πλακα απο μερους μου,επειδη γαμουσα τσαμπα..μετα ομως δενεσε και αρχιζει ο γολγωθας...
πολυ χαλια καταστασεις...αυτες οι γυναικες δεν μπορουν να ξεμπλεξουν με τιποτα.εγω αυτο το συμπερασμα εβγαλα..και επισης εριξα πολυ κατω τον εαυτο μου και τα στανταρ μου σαν ανθρωπος εκεινο το διαστημα...δυστηχως..