madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
απο τοσουσ που βλεπουν καθε μερα ολο και καποιοσ θα τουσ γυαλισει.
Ακριβως ετσι ειναι. Αμα εχουν μοναξιες, ολο και καποιος τους γυαλιζει...
απο τοσουσ που βλεπουν καθε μερα ολο και καποιοσ θα τουσ γυαλισει.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.
ειδικα εκτοσ οικων ανοχησ υπαρχουν κατι καραπουταναρεσ που δεν αφηνουν σταγοναΦιλε ετσι ειναι. Μην ξεχνας ομως οτι υπαρχουν sex workers που ειναι πουτανες στην ψυχη και δεν λεει να εχεις παρε δωσε μαζι τους. Βεβαια πουτανες στην ψυχη υπαρχουν και εκτος οικων ανοχης...
ειδικα εκτοσ οικων ανοχησ υπαρχουν κατι καραπουταναρεσ που δεν αφηνουν σταγονα
ακριβωσ φιλε μου το καλυτερο τσιμπουκι γινεται εξω απο τα μπουρδελα και να γλυφουν και τα χυσια απο το πατωμαΝαι το γνωριζω, κατι πουτανες απο καλες οικογενειες ειναι που κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια και γαμανε τον κοσμακη. Τουλαχιστον θα εχω να το λεω για το πολυ καλο τσιμπουκι....
οντωσ συνηθεσ φαινομενοπερνοντας χτες απο χωρο κοντα στη φυλης ειδα κοπελλα που ξερω χερακι χερακι με ενα τυπο ξυρισμενο μαλλι μελαχρινος ματια τρελου θα πρεπει να εχει σκοτωσει την μανα του στη καλυτερη
Η νάναι κάποια με νύν κολλημένο-μπουρδελιάρη, να μην το γνωρίζει και να μην το μάθει ποτέ!!!! ;)Δυσκολες καταστασεις οντως. Πορνεια και σχεση δεν πανε παρεα. Αν σταματησει η κοπελα αλλαζει καπως το πραγμα. Υπαρχουν και χειροτερα παντως. Να εισαι με καποια πρωην ιεροδουλο και να μην το μαθεις ποτε...
περνοντας χτες απο χωρο κοντα στη φυλης ειδα κοπελλα που ξερω χερακι χερακι με ενα τυπο ξυρισμενο μαλλι μελαχρινος ματια τρελου θα πρεπει να εχει σκοτωσει την μανα του στη καλυτερη
οκ keep in touch....να μαθαινουμε νεα σου...Καλησπερα συναγωνιστες,με κοπελες απο τα κοκκινα σπιτακια πρεπει να εχω βρεθει πανω απο 100 φορες,μεχρι τωρα δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο να ζητησω τηλ,δεν ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου,αυτα μεχρι την τελευταια επισκεψη μου που συνεβη το εξης.Περιμενοντας στο δωματιο χαλαρος,μπαινει το μωρο μεσα στην τρελη χαρα.9 αρι το μωρο συμφωνα με τα γουστα μου,ψηλο,αδυνατο 3αρι στηθος.αρχιζει πιπα,καλη και να με χαιδευει με τρελο παθος,και μου λεει συνεχεια σε γουσταρω πολυ ,μου αρεσεις κτλ.οκ λεω εγω η κοπελα φτιαχνει ατμοσφαιρα δεν δινω σημασια,αρχιζω το σφυροκοπημα,και να μου φωναζει διαφορα,κανε με δικη σου κτλ,παρε με οπως σου αρεσει κτλ.η κοπελα εφτασε στο σημειο να μου ζητησει να την μαμησω χωρις σκουφακι,φυσικα και αρνηθηκα,εν τελει για να μην μακρυγορω τελειωσα ,και το μωρο αρχισε τα ναζακια,λεω εαν δεν κανω κατι,θα με πουνε και μαλακα,οποτε στο μπλα μπλα της ζητησα το τηλ της στο οποιο στην αρχη μου αρνηθηκε αλλα μετα απο επιμονη δικη μου,μου το εδωσε. Η συνεχεια εχει εως εξης,βρεθηκαμε 2 φορες,καφε και πηδημα,τσαμπα πηδημα εννοειτε,πληρωσα τον καφε ομως.
Καλησπερα συναγωνιστες,με κοπελες απο τα κοκκινα σπιτακια πρεπει να εχω βρεθει πανω απο 100 φορες,μεχρι τωρα δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο να ζητησω τηλ,δεν ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου,αυτα μεχρι την τελευταια επισκεψη μου που συνεβη το εξης.Περιμενοντας στο δωματιο χαλαρος,μπαινει το μωρο μεσα στην τρελη χαρα.9 αρι το μωρο συμφωνα με τα γουστα μου,ψηλο,αδυνατο 3αρι στηθος.αρχιζει πιπα,καλη και να με χαιδευει με τρελο παθος,και μου λεει συνεχεια σε γουσταρω πολυ ,μου αρεσεις κτλ.οκ λεω εγω η κοπελα φτιαχνει ατμοσφαιρα δεν δινω σημασια,αρχιζω το σφυροκοπημα,και να μου φωναζει διαφορα,κανε με δικη σου κτλ,παρε με οπως σου αρεσει κτλ.η κοπελα εφτασε στο σημειο να μου ζητησει να την μαμησω χωρις σκουφακι,φυσικα και αρνηθηκα,εν τελει για να μην μακρυγορω τελειωσα ,και το μωρο αρχισε τα ναζακια,λεω εαν δεν κανω κατι,θα με πουνε και μαλακα,οποτε στο μπλα μπλα της ζητησα το τηλ της στο οποιο στην αρχη μου αρνηθηκε αλλα μετα απο επιμονη δικη μου,μου το εδωσε. Η συνεχεια εχει εως εξης,βρεθηκαμε 2 φορες,καφε και πηδημα,τσαμπα πηδημα εννοειτε,πληρωσα τον καφε ομως.
ελλεεινιδα η κοπελα τυπε?Καλησπερα συναγωνιστες,με κοπελες απο τα κοκκινα σπιτακια πρεπει να εχω βρεθει πανω απο 100 φορες,μεχρι τωρα δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο να ζητησω τηλ,δεν ηταν μεσα στις επιδιωξεις μου,αυτα μεχρι την τελευταια επισκεψη μου που συνεβη το εξης.Περιμενοντας στο δωματιο χαλαρος,μπαινει το μωρο μεσα στην τρελη χαρα.9 αρι το μωρο συμφωνα με τα γουστα μου,ψηλο,αδυνατο 3αρι στηθος.αρχιζει πιπα,καλη και να με χαιδευει με τρελο παθος,και μου λεει συνεχεια σε γουσταρω πολυ ,μου αρεσεις κτλ.οκ λεω εγω η κοπελα φτιαχνει ατμοσφαιρα δεν δινω σημασια,αρχιζω το σφυροκοπημα,και να μου φωναζει διαφορα,κανε με δικη σου κτλ,παρε με οπως σου αρεσει κτλ.η κοπελα εφτασε στο σημειο να μου ζητησει να την μαμησω χωρις σκουφακι,φυσικα και αρνηθηκα,εν τελει για να μην μακρυγορω τελειωσα ,και το μωρο αρχισε τα ναζακια,λεω εαν δεν κανω κατι,θα με πουνε και μαλακα,οποτε στο μπλα μπλα της ζητησα το τηλ της στο οποιο στην αρχη μου αρνηθηκε αλλα μετα απο επιμονη δικη μου,μου το εδωσε. Η συνεχεια εχει εως εξης,βρεθηκαμε 2 φορες,καφε και πηδημα,τσαμπα πηδημα εννοειτε,πληρωσα τον καφε ομως.
και εμαθε ατακες σαν το κανε με δικη σου?Ναι,φυσικα τεραστιος κινδυνος χωρις σκουφο,ειμαι και στον χωρο της υγειας οποτε βλεπω τους κινδυνους που υφιστανται απο 1 χερι.Για αυτο και της εβαλα χερι,μεταφορικα και κυριολεκτικα ;) Ρουμανακι στα 22 με πολυ καλα ελληνικα.
δικε μου γιατι κατι μου λεει οτι την φυστικωσες [glow=red,2,300]ακαποτο[/glow] ;)
καλο το[glow=red,2,300] ρουμανακι[/glow] τυπε
και εμαθε ατακες σαν το κανε με δικη σου?
καλο το ρουμανακι τυπε
[size=10pt]δικε μου γιατι κατι μου λεει οτι την φυστικωσες ακαποτο[/size] ;)
και εμαθε ατακες σαν το κανε με δικη σου?
καλο το ρουμανακι τυπε
δικε μου γιατι κατι μου λεει οτι την φυστικωσες ακαποτο ;)
για χτεσινους μας εχεις τυπε?Τύπε υπάρχει κάτι πιο ανησυχητικό από αυτό....... ^
Αυτό εδώ v
Ου μπλέξεις τύπε........
βγαλε το χρυσο μπουρδελοδηγο να βρουμε ποιο ειναι το ρουμανακι 22 μαιων ειπεκαι εμαθε ατακες σαν το κανε με δικη σου?
καλο το ρουμανακι τυπε
δικε μου γιατι κατι μου λεει οτι την φυστικωσες ακαποτο ;)