Νέα

Πέσιμο σε κοπέλα από μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Φίλε είχα βγει για καφέ με μία κοπέλα από μετάξι,αλλά θα σου πω ένα πράγμα. Την είχαν πάρει τηλ οι εξής ακόλουθοι:
H προαγωγός της
Ο αλβανός νταβάς της
και ο άραβας γκόμενος της...
εννοείται όπου φύγει φύγει

1ον. εχουν μπει και οι γυναικες στην χειραγωγηση των ιεροδουλων; :headbang: :headbang:

2ον. προαγωγος και νταβας δεν ειναι το ιδιο; :think: :think: :tickedoff: :tickedoff:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ε, τότε να παραδεχτώ, ρε Νώντα, ότι με έχουν ερωτευτεί τρελά τουλάχιστον 45 κοπέλες από "σπίτια" τον τελευταίο χρόνο, ότι τις 4 μου τις έφαγε ο Αβράμης και ότι οι μισές τουλάχιστον μου έλεγαν ότι είχαν φάει τρελό κόλλημα με την μπάκα σου  :rockon:

Επισκέπτης
Ε, τότε να παραδεχτώ, ρε Νώντα, ότι με έχουν ερωτευτεί τρελά τουλάχιστον 45 κοπέλες από "σπίτια" τον τελευταίο χρόνο, ότι τις 4 μου τις έφαγε ο Αβράμης και ότι οι μισές τουλάχιστον μου έλεγαν ότι είχαν φάει τρελό κόλλημα με την μπάκα σου  :rockon:
γιατι τις αλλες 22.5 τις χαλαγα δηλαδη?δεν το καταλαβα αυτο! :tickedoff:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Να επιστρέψουμε στο θέμα, γιατί πολλές μαλακίες είπαμε.
Λοιπόν, φίλε milfslover, έκανες μαλακία που αναφέρεις όνομα κοπέλας.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μην μπλέκετε με πουτάνες γιατί αυτά θα πάθετε!!!!

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο.μετά αυτά παθαίνεις όταν στην κάνει η πουτάνα

Επισκέπτης
χαχαχαχχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου φτιαξες το βραδυ ρε τυπε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο.μετά αυτά παθαίνεις όταν στην κάνει η πουτάνα

θα τις περιχυσουμε με πετρελαιο και θα τις βαλουμε φωτια ...κι οταν θα τις εχουν τυλιξει οι φλογες εμεις θα τρεχουμε γυρω γυρω σαν τα παιδια
αααααααααααααααααααααααααααααχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
θα τις περιχυσουμε με πετρελαιο και θα τις βαλουμε φωτια ...κι οταν θα τις εχουν τυλιξει οι φλογες εμεις θα τρεχουμε γυρω γυρω σαν τα παιδια
αααααααααααααααααααααααααααααχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε δες το όλο γιατι προς το τέλος έχει τρελό γέλιο!!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μην μπλέκετε με πουτάνες γιατί αυτά θα πάθετε!!!!

φοβερο.

ηταν τυφλος και οταν βρηκε το φως του ειδε οτι η κοπελα του ηταν πουτανα!!

αυτο συμβαινει και με πολλους ελληνες σημερα που μπλεκουνε με ελληνιδες!

μεταφορικα βεβαια.

ειναι τυφλοι απο ερωτα..

και μετα ξυπνουν ξαφνικα...και εκει που ελεγαν οτι η κοπελα τους ειναι ,καλη,αγια και αξιολογη..

ξαφνικα βλεπουν οτι ειναι ..πουτανα!!!! :2funny: :2funny:

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
ναι, αλλωστε τοσοι και τοσοι περιμενουν μια προσταση απο μια ιεροδουλο για καφε που δεν θα χασουν την ευκαιρια.
προσωπικα δεν εχω αντιριση σε κατι τετοιο αλλα δεν νομιζω οτι θα εκανε ποτε μια κοπελα μια τετοια κινηση
                                                                                                  Προταση απλα για καφε δεν κανουν οι ιεροδουλες για ευνοητους λογους. Οταν ομως σταματαει να "περναει η μπογια τους", και δεν τις χρειαζονται πλεον, και ετοιμαζονται για αποσυρση, κανουν προτασεις, αλλα πολυ σοβαρες ομως. Το αναφερω γιατι προσωπικα μου εχει τυχει. Δεχτηκα να προχωρησω. Δεν εγινε τιποτα γιατι "στραβωσε" δυστυχως απο κακες συμπτωσεις. Το ονοματης δεν το αναφερω, διοτι ειναι ακομη εν ενεργεια, και την υπεραγαπω.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
1antonioni???
σε αμολησανε ? καλώς ήρθες και πάλι!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Να επιστρέψουμε στο θέμα, γιατί πολλές μαλακίες είπαμε.
Λοιπόν, φίλε milfslover, έκανες μαλακία που αναφέρεις όνομα κοπέλας.
Αυτές οι κοπέλες βλέπουν ένα σωρό κόσμο καθημερινά, και οι περισσότεροι, πίστεψέ με, είναι τεράστιοι μαλάκες.
Αν δουν κάποιον καλόβουλο, ευγενικό και χαμογελαστό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα (ίσα-ίσα, πολλές φορές παίρνουν από μόνες τους την πρωτοβουλία) να δώσουν τηλέφωνο, να κανονίσουν καφέ κτλ.
Το ζήτημα είναι τι γίνεται από εκεί και πέρα.
Άντε και βγαίνεις. Άντε και πίνετε καφέ και τα λέτε. Άντε και ξαναβγαίνεις. Άντε και μιλάτε στο τηλέφωνο. Άντε (στην πιο ακραία περίπτωση) και τα φτιάχνει μαζί σου. Μετά, τι θα κάνεις; Θα διαβάζεις εδώ μέσα κριτικές για το πώς τη χύνουν στο στόμα;
Άρρωστες καταστάσεις, φίλε μου. Μην το κάνεις στον εαυτό σου αυτό.

:tooth: :rockon: :rockon: :rockon:

Σ'ευχαριστω ανθρωπε για το γελιοκλασιμο που μου χαρισες.
Πραγματικα, σ'ευχαριστω.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
                                                                                                  Προταση απλα για καφε δεν κανουν οι ιεροδουλες για ευνοητους λογους. Οταν ομως σταματαει να "περναει η μπογια τους", και δεν τις χρειαζονται πλεον, και ετοιμαζονται για αποσυρση, κανουν προτασεις, αλλα πολυ σοβαρες ομως. Το αναφερω γιατι προσωπικα μου εχει τυχει. Δεχτηκα να προχωρησω. Δεν εγινε τιποτα γιατι "στραβωσε" δυστυχως απο κακες συμπτωσεις. Το ονοματης δεν το αναφερω, διοτι ειναι ακομη εν ενεργεια, και την υπεραγαπω.

την υπεραγαπας?

ρε τι θυματα υπαρχουν..

κριμα που στραβωσε ρε..το χασες το κελεπουρι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν μπορω να καταλαβω γιατι γελατε

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

βγαλμενα μεσα απο την ζωη ειναι αυτα

ολοι αγαπησαν καποια στιγμη μια πουτανα αλλωστε..  ειδικα αμα ηταν καλη κοπελα και απο σπιτι.  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom