You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
24 μηνες, πηδιομασταν καθημερινα. Εληξε γιατι πηδηξε αλλον.
Καλά ρε τύπε την πηδούσες καθημερινά και αυτή έψαξε να βρει και άλλον
Την αφησα αγαμητη ενα δεκαημερο τυπε, για να περασω χριστουγεννα με την οικογενεια μου. Δεν εχασε ουτε δευτερολεπτο.Καλά ρε τύπε την πηδούσες καθημερινά και αυτή έψαξε να βρει και άλλονγια πες σκηνικό...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Την αφησα αγαμητη ενα δεκαημερο τυπε, για να περασω χριστουγεννα με την οικογενεια μου. Δεν εχασε ουτε δευτερολεπτο.
Ξενέρωσε και καλά επειδή προτίμησες την οικογένεια σου από αυτήν; Με ποιον πηδήχτηκε η καριόλα;
Συγκεκριμενα μου ειπε "σε βαρεθηκα", τυπε. Εννοειται οτι την ειχα καλεσει να παμε μαζι στην οικογενεια μου, την οποια ηδη γνωριζε. Το ποιον πηδηξε ειναι μια τεραστια κωμωδια. Καλυτερα να την αφησουμε για οταν χρειαζομαστε ενα pick-me-up, που λεν και στο χωριο μου.Ξενέρωσε και καλά επειδή προτίμησες την οικογένεια σου από αυτήν; Με ποιον πηδήχτηκε η καριόλα;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.374
- Πόντοι
- 3.506
10 χρόνια. Παράνομο fuck buddy που τραβιολογιέμαι ακόμα γιατί η φύση της σχέσης είναι καυλοκεντρική και χωρίς δεσμεύσεις. Ένα τηλεφώνημα ή sms αρκεί, για να τρέξει να τον ρουφήξει και να τον αρπάξει από παντού, αν της το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα στις χειρότερες. Σκοπεύω να το τραβήξω όσο γουστάρει αυτή.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
παντρεμένη ;; κωλοτρυπιδι δουλεύει;10 χρόνια. Παράνομο fuck buddy που τραβιολογιέμαι ακόμα γιατί η φύση της σχέσης είναι καυλοκεντρική και χωρίς δεσμεύσεις. Ένα τηλεφώνημα ή sms αρκεί, για να τρέξει να τον ρουφήξει και να τον αρπάξει από παντού, αν της το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα στις χε4ιρότερες. Σκοπεύω να το τραβήξω όσο γουστάρει αυτή.
Darklord_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Για να γαμας το ίδιο μουνί πολύ καιρο πρέπει ή να κάνει το γαμήσι του αιώνα ή να την πάτησες και να την παντρεύτηκες...
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Την αφησα αγαμητη ενα δεκαημερο τυπε, για να περασω χριστουγεννα με την οικογενεια μου. Δεν εχασε ουτε δευτερολεπτο.
γυναικα για γαμο τυπε :S
φακ μπάντις, αυτή η ευλογία. Το νήμα αφορά το ίδιο μ
Φακ μπάντις, αυτή η ευλογία. Καθόλου απλό σε βάθος χρόνου πάντως.
10 χρόνια. Παράνομο fuck buddy που τραβιολογιέμαι ακόμα γιατί η φύση της σχέσης είναι καυλοκεντρική και χωρίς δεσμεύσεις. Ένα τηλεφώνημα ή sms αρκεί, για να τρέξει να τον ρουφήξει και να τον αρπάξει από παντού, αν της το επιτρέπει το πρόγραμμά της. Κάθε 15 μέρες ή μια φορά το μήνα στις χειρότερες. Σκοπεύω να το τραβήξω όσο γουστάρει αυτή.
Φακ μπάντις, αυτή η ευλογία. Καθόλου απλό σε βάθος χρόνου πάντως.
Τυπε ξερεις ποιο ειναι το ευτυχημα; Πως μετα το δεκαημερο εκεινο ειχα κανονισει ταξιδι για τους δυο μας, οπου σκεφτομουν να τη ζητησω σε γαμο. Γλιτωσα τη κρεμαλα και ακομα βγαζω πουπουλα δηλαδη.γυναικα για γαμο τυπε :S
topmarried1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2014
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
20 χρονια τη γυναικα μου παιδια και ακομα κανει το καλυτερο κρεβατι απο ολες....που και που δοκιμαζω και κατι αλλα, αλλα παλι εκει γυρναω
Επισκέπτης
τυχερος εισαι τυπε20 χρονια τη γυναικα μου παιδια και ακομα κανει το καλυτερο κρεβατι απο ολες....που και που δοκιμαζω και κατι αλλα, αλλα παλι εκει γυρναω
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.374
- Πόντοι
- 3.506
παντρεμένη ;; κωλοτρυπιδι δουλεύει;
Παντρεμένη. Δουλεύει κωλοτρυπίδι κάργα (μέχρι πούτσο και σφήνα μαζί στο γκροβεράκι), χυσίματα στη μούρη, κατάποση, γλυφοκώλια, light φάσεις BDSM και εξευτελισμού, δημόσιο sex, δυστυχώς όχι παρτούζα... Ό,τι δηλαδή δεν της έκαναν άλλοι και την έπεισα, γαμώντας της τον εγκέφαλο πρώτα. Γι αυτό και κόλλησα 10 χρόνια. Όσο δεν ζορίζομαι επιπροσθέτως με χορηγείες και υπερβολικές αγαπουλιάσεις...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.906
- Πόντοι
- 5.827
Πολύ ωραίο θέμα. 1 χρόνο... Με τον 1 χρόνο να μεσολαβεί ανάμεσα στις 2 τελευταίες φορές.
Την είχα στείλει γιατί μου έσπαγε τα @@ όποτε ήταν να κανονίσουμε και την ξανάστειλα για τον ίδιο λόγο. Πάντως ούτε εγώ είμαι πολύ της σχέσης και απορώ με κάτι ζευγάρια (όχι μόνο παντρεμένα) που λένε ότι πηδιούνται σχεδόν κάθε μέρα και είναι μαζί για χρόνια.
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.906
- Πόντοι
- 5.827
Αν εδώ και 20 χρόνια δε την έχεις βαρεθεί και κάνει ακόμα το καλύτερο κρεβάτι, μην το πεις πουθενά. Έχεις χτυπήσει το τσακπότ.20 χρονια τη γυναικα μου παιδια και ακομα κανει το καλυτερο κρεβατι απο ολες....που και που δοκιμαζω και κατι αλλα, αλλα παλι εκει γυρναω
Επισκέπτης
κι εγω απορωΠολύ ωραίο θέμα. 1 χρόνο... Με τον 1 χρόνο να μεσολαβεί ανάμεσα στις 2 τελευταίες φορές.Την είχα στείλει γιατί μου έσπαγε τα @@ όποτε ήταν να κανονίσουμε και την ξανάστειλα για τον ίδιο λόγο. Πάντως ούτε εγώ είμαι πολύ της σχέσης και απορώ με κάτι ζευγάρια (όχι μόνο παντρεμένα) που λένε ότι πηδιούνται σχεδόν κάθε μέρα και είναι μαζί για χρόνια.
Και οσο και να με καυλωνει καποια κι οσο κι αν μ αρεσει το γαμησι , χρειαζομαι λιγο καιρο για να χω ορεξη να ξαναπαω με την ιδια
Επισης δε με ενδιαφερει τοσο το καλο γαμησι(περιεργως ισως) αλλα ποσο με καυλωνει η αλλη εμφανισιακα
Δηλαδη αναμεσα σε μια που με καυλωνει εμφανισιακα και σε μια που κανει καλο κρεβατι θα διαλεξψ την πρωτη κι ας ειναι και ψυγειο
Darklord_001
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Όποτε ακούω για παντρεμένους ή για κάποιους σε μεγαλες σχέσεις που ακόμα γαμανε καλά, προβληματίζομαι..
Συνήθως μου φαινονται φίδια!
Ένας μας βγήκε και αδερφή. Όντως γαμαγε καθε μερα, αλλά γάμαγε αγοράκια!
Εγω καποτε ειχα σχεση 5 χρονια που οντως γαμαγα αρκετα ( και παλι οχι καθε μερα) αλλά η γκόμενα ηταν τουρμπο στο κρεβατι και ηταν και μούναρος..
Ποιο ειναι το μυστικό ρε τύπε να το ξερουμε και εμεις;
Συνήθως μου φαινονται φίδια!
Ένας μας βγήκε και αδερφή. Όντως γαμαγε καθε μερα, αλλά γάμαγε αγοράκια!
Εγω καποτε ειχα σχεση 5 χρονια που οντως γαμαγα αρκετα ( και παλι οχι καθε μερα) αλλά η γκόμενα ηταν τουρμπο στο κρεβατι και ηταν και μούναρος..
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.374
- Πόντοι
- 3.506
Συναγωνιστή, δυο πράγματα απο πλευράς μου:
α. να της γαμάς τον εγκέφαλο πριν σου ξαναανακαλύψει το μουνάκι της
β. να μην αρκείσαι μόνο σ' αυτή αλλά να υπάρχει πάντα το αναλογο rotation που αντέχει η κάθε ηλικία.
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Ειχα σχεση 5 χρονια αλλα γαμαγα κι αλλες, κυριως βιζιτες. Το πρωτο εξαμηνο νομιζω γαμαγα μονο αυτη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις