You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
3 μηνες και πολυ αντεξα. :S :S :S
Συμμετοχη στο κρεβατι μηδεν.Πραγματικο κομοδινο.
http://[URL unfurl="true"]www.mysecretactivity.com/wp-content/uploads/2013/09/sex-dolls-review.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε φανταζομαι θα την ειχες συνοδο στα εφηβικα σου παρτυ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[MEDIA=youtube]J3rfOGc4_Zg[/MEDIA]
podogliftis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αποκλειστικά εννοούμε ή γενικά?
γενικά, 6 μήνες.
γενικά, 6 μήνες.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
Παντρεμένη. Δουλεύει κωλοτρυπίδι κάργα (μέχρι πούτσο και σφήνα μαζί στο γκροβεράκι), χυσίματα στη μούρη, κατάποση, γλυφοκώλια, light φάσεις BDSM και εξευτελισμού, δημόσιο sex, δυστυχώς όχι παρτούζα... Ό,τι δηλαδή δεν της έκαναν άλλοι και την έπεισα, γαμώντας της τον εγκέφαλο πρώτα. Γι αυτό και κόλλησα 10 χρόνια. Όσο δεν ζορίζομαι επιπροσθέτως με χορηγείες και υπερβολικές αγαπουλιάσεις...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
ειχα σχεση τρια χρονια εγω της το ειχα πει απο την αρχη οτι δεν ηθελα δεσμευσεις και περναγαμε τελεια αλλα με την παροδο του χρονου την βαριομουνα και την απατουσα με διαφορες απο σχολη γκομενες και τανες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
τρια Χρόνια αλλα Χωρίς δεσμευσεις;ειχα σχεση τρια χρονια εγω της το ειχα πει απο την αρχη οτι δεν ηθελα δεσμευσεις και περναγαμε τελεια αλλα με την παροδο του χρονου την βαριομουνα και την απατουσα με διαφορες απο σχολη γκομενες και τανες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
εγω δεν δεσμευομαι ειμαι στην καλυτερη ηλικια ειμαι πιστος αλλα βαριεμαι το ιδιο μουνι και θελω να γαμαω πολλες γυναικες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
πως είσαι πιστός τοτε αφου γαμας αλλες;εγω δεν δεσμευομαι ειμαι στην καλυτερη ηλικια ειμαι πιστος αλλα βαριεμαι το ιδιο μουνι και θελω να γαμαω πολλες γυναικες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
σε μια προηγουμενη σχεση ημουν πιστος που κρατησε δυο χρονια
3 μηνες και πολυ αντεξα. :S :S :S
Συμμετοχη στο κρεβατι μηδεν.Πραγματικο κομοδινο.
http://[URL unfurl="true"]www.mysecretactivity.com/wp-content/uploads/2013/09/sex-dolls-review.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ιακωβε δεν θα εφταιγε η κοπελα! μαλλον εσυ θασουν το κομοδινο! :2funny: :2funny:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
προσπαθησα και σε αυτη την σχεση που ειπα που κρατησε τρια χρονια στον ενα χρονο ημουν πιστος μετα δεν αντεξα διοτι ειδα μια κοπελα που με καυλωσε πολυ και ηθελα να την γαμαω πολυ και δεν με ενδιεφεραν οι συνεπειες που θα ειχα
Κλασσικος αντρας-γουρουνι! μια απο τα ιδια και δω!προσπαθησα και σε αυτη την σχεση που ειπα που κρατησε τρια χρονια στον ενα χρονο ημουν πιστος μετα δεν αντεξα διοτι ειδα μια κοπελα που με καυλωσε πολυ και ηθελα να την γαμαω πολυ και δεν με ενδιεφεραν οι συνεπειες που θα ειχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
εγω δεν υποσχομαι τιποτα εχω το πακετο ωστε να ριχνω της γυναικες στο κρεβατι
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.739
- Πόντοι
- 2.606
Ιακωβε δεν θα εφταιγε η κοπελα! μαλλον εσυ θασουν το κομοδινο!![]()
![]()
Τυπε μ'απαξιωσες. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.739
- Πόντοι
- 2.606
Ολα τα μελη του site εχουνε το πακετο τυπε. :S :S :S
Ε, τοσες φορες μ εχεις απαξιωσει εσυ! να μην σε απαξιωσω και γω μια φορα τωρα που βρηκα την ευκαιρια?Τυπε μ'απαξιωσες. :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
τυπε εισαι το προτυπο του τελειου χυστη του μπου
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
οι ανδρες ειμαστε κυνηγοι και να ξερετε ο γαμος σε καταστρεφει δεν σε βοηθαει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)