Πω Πω Πω τι ξεκινησαμε εδω.
Να απαντησω και σε αυτους τους ασχετους που γραφουν εδω
Ο καφρος που βριζει στο ποστ του πιο κατω (samsung)ειναι και ο πιο ασχετος. Δεν ξερει οτι η κυβερνηση της Αργεντινης μοιραζει δωρεαν δηλητηριο στους αγροτες γιατι τα 16+ εκατομυρια τριγωνια καταστερφουν το 20% της γεωργικης παραγωγης. Παρε ενα καναρινακι η παπαγαλακι να σου κελαιδαει, και δεν πιστευω οτι εχης παει φανταρος, και ουε και αλιμονο αν η Ελλαδα περιμενε απο ανθρωπους σαν εσενα να την προστατευσουν.
Ο δευτερος ειναι και μοντ, ο οποιος πιστευει οτι οι περδικες ζουνε στα δαση, και μας εβαλε φωτογραφεια ενα αεροβολο σαν οπλο κυνηγητικο.
Επισης δεν διαβαζει καλα τις απαντησεις μου, και βαζει λογια που δεν εγραψα. Εγω θα σου ελεγα να παρης το αεροβολο σου και να πας να κυνηγησης κανενα πουλακι η κανενα αγριογουρουνο
. Αν ειμαι ο ασχετος "δολοφονος", γραψε μας εσυ μπαρμπα μου τον ορισμο "τι εστι κυνηγι".
Ο τριτος (διμιτρακις) που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ανθρωπος που δεν εχει ενδιασμους να σκοτωση μουσουλμανους στο Κοσοβο, αλλα θεωρη δολοφονια να παη κανεις κυνηγι.
Εγω ο "δολοφωνος"
θα συνεχισω να γραφω σε αυτο το θρεντ, οχι για τιποτε αλλο, αλλα για να την σπαω στους ασχετους και να το κινησουμε το θρεντ και λιγο. Οσο για τους κυνηγους, ειναι οι καλυτεροι προστατες του περιβαλοντος,
γιατι απο αυτο εξαρταται το σπορ. Αν δεν υπαρχει υγειες περιβαλον, δεν θα υπαρχουν θυραματα.