Τοτε δεν ειναι κυνηγι.
Μπορείς να μου δώσεις τον ορισμό πότε είναι κυνήγι?
Τοτε δεν ειναι κυνηγι.
Το ιδιο με τα ψαρια, αλλα οι περδικες πολαπλασιαζονται πολυ γρηγορα αν εχουν το καταληλο περιβαλον
Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Τα ψάρια γενούν περισσότερα αυγά δεν έχει σημασία ο χρόνος που χρειάζεται, αλλά η ποσότητα που γενούν. Μάλιστα, κάποια ψάρια γενουν χιλιάδες αυγά. Ψάξτο λίγο καλύτερα φίλε πολλά από τα πουλιά που μπορεί να κυνηγάς είναι είδος προς εξαφάνηση
Πηγαινε στην κεντρικη αγορα να δεις τι ψαρια εχουν μεινη. Τα μονα που βλεπεις ειναι μικρα, η ειναι κατεψηγμενα απο τον Ατλαντικο.
Οσο για τις περδικες δεν ειναι ειδος για εξαφανηση και τωρα τις πολαπλασιαζουν σε κοτετσια. Μου φαινετα οτι πρεπει να ενημερωθητε επι του θεματος, και κοιταξτε οργανωμενα κυνηγια στην Αγγλια, Ισπανια, και Τσεχια.
Οσο για τις περδικες δεν ειναι ειδος για εξαφανηση και τωρα τις πολαπλασιαζουν σε κοτετσια.
Μου φαινετα οτι πρεπει να ενημερωθητε επι του θεματος, και κοιταξτε οργανωμενα κυνηγια στην Αγγλια, Ισπανια, και Τσεχια.
Τότε να πας να κυνηγάς σε κοτέτσια. Όχι στα δάση.
Τα οργανωμένα κυνήγια της Τσεχίας τα ξέρουμε και μεις:
Και δε μου έδωσες ορισμό "Τι είναι κυνήγι"!
Δεν μου φαινεται οτι εχεις παει ποτε κυνηγι με σκυλια, ουτε πρεπει να εχης τιποτα οπλα. Περιβαλοντολογος του καναπε μου φαινεται εισαι απο αυτα που γραφεις, και σε λαθος θρεντ εισαι. Οσο για τις Τσεχες ειναι πολυ καλες![]()
Δεν αξιζει να συνεχισουμαι αυτη την συζητηση, εκτος αν υπαρχουν πληροφοριες απο αλλα μελη του φορουμ.
εδω ειναι το θρεντ "δεν γαμεις που δεν γαμεις,γιατι δεν πας για κυνηγι-ψαρεμα???" κυριε mod..γιατι επιτιθεστε στο μελος-κυνηγο???Χα-Χα!
Και σκυλιά έχω, και όπλα έχω, και μάλιστα ένα έχει πάνω του το username σου!
Το θες φωτογραφία?
Αλλά ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ!
Σαν τι πληροφορίες δηλαδή θα ήθελες από "άλλα μέλη του φόρουμ"?
Και που 'σαι: Χρωστάς τον ορισμό, δεν το ξεχνάω!
Χα-Χα!
Και σκυλιά έχω, και όπλα έχω, και μάλιστα ένα έχει πάνω του το username σου!
Το θες φωτογραφία?
Αλλά ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ!
Σαν τι πληροφορίες δηλαδή θα ήθελες από "άλλα μέλη του φόρουμ"?
Και που 'σαι: Χρωστάς τον ορισμό, δεν το ξεχνάω!
εγω παντος κυνηγαω μουνια!!!!εναι το καλητερο κυνηγι!!!!
Τότε να πας να κυνηγάς σε κοτέτσια. Όχι στα δάση.
Τα οργανωμένα κυνήγια της Τσεχίας τα ξέρουμε και μεις:
Και δε μου έδωσες ορισμό "Τι είναι κυνήγι"!
Ελπιζω να μην με παρεξηγησουν οι φιλοι του φορουμ και κυνηγοι.
...γιατ δεν πιστευω οτι θα δουμαι τιποτα απο τον Stavrο51
Όχι, ζούνε σε συνεργεία αυτοκινήτων!...Επισης οι περδικες δεν ζουνε στα δαση.
Ναι, πρόσεξε μη σου ξεφύγει κανα ζωντανό!Αν υπαρχουν τιποτα πληροφοριες για κυνηγι περδικες στην Ελλαδα, παρακαλω με πμ.
εδω ειναι το θρεντ "δεν γαμεις που δεν γαμεις,γιατι δεν πας για κυνηγι-ψαρεμα???" κυριε mod..γιατι επιτιθεστε στο μελος-κυνηγο???