Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Το ιδιο με τα ψαρια, αλλα οι περδικες πολαπλασιαζονται πολυ γρηγορα αν εχουν το καταληλο περιβαλον

Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Τα ψάρια γενούν περισσότερα αυγά δεν έχει σημασία ο χρόνος που χρειάζεται, αλλά η ποσότητα που γενούν. Μάλιστα, κάποια ψάρια γενουν χιλιάδες αυγά. Ψάξτο λίγο καλύτερα φίλε πολλά από τα πουλιά που μπορεί να κυνηγάς είναι είδος προς εξαφάνηση

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Δεν είναι καθόλου το ίδιο. Τα ψάρια γενούν περισσότερα αυγά δεν έχει σημασία ο χρόνος που χρειάζεται, αλλά η ποσότητα που γενούν. Μάλιστα, κάποια ψάρια γενουν χιλιάδες αυγά. Ψάξτο λίγο καλύτερα φίλε πολλά από τα πουλιά που μπορεί να κυνηγάς είναι είδος προς εξαφάνηση

Πηγαινε στην κεντρικη αγορα να δεις τι ψαρια εχουν μεινη. Τα μονα που βλεπεις ειναι μικρα, η ειναι κατεψηγμενα απο τον Ατλαντικο.

Οσο για τις περδικες δεν ειναι ειδος για εξαφανηση και τωρα τις πολαπλασιαζουν σε κοτετσια. Μου φαινετα οτι πρεπει να ενημερωθητε επι του θεματος, και κοιταξτε οργανωμενα κυνηγια στην Αγγλια, Ισπανια, και Τσεχια.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Εγώ πάντως ψήφησα ψάρεμα δαγκωτό …
Με κόλλησαν πριν από 5 χρόνια και την βρίσκω τρομερά .. Η χαλάρωση και η απόλαυση να είσαι αξημέρωτα μεσοπέλαγα είναι άλλο πράγμα …
Βέβαια αν πιαστεί και κανένα καλό κομμάτι τότε είναι ακόμα καλλίτερα ..
Το κακό βέβαια είναι με τον εξοπλισμό που για ένα καλό καλάμι ( συρτης – βαθειάς καθετής ) και μηχανάκια θες μια περιουσία ..

Επισκέπτης
Πηγαινε στην κεντρικη αγορα να δεις τι ψαρια εχουν μεινη. Τα μονα που βλεπεις ειναι μικρα, η ειναι κατεψηγμενα απο τον Ατλαντικο.

Οσο για τις περδικες δεν ειναι ειδος για εξαφανηση και τωρα τις πολαπλασιαζουν σε κοτετσια. Μου φαινετα οτι πρεπει να ενημερωθητε επι του θεματος, και κοιταξτε οργανωμενα κυνηγια στην Αγγλια, Ισπανια, και Τσεχια.

Δηλαδή το γεγονός ότι τα κατεψυγμένα είναι πιο φτηνά από τα φρέσκα δεν σου λέεις τίποτα? Παράτησα σχολή ιχθυολογίας για να ασχοληθώ με αυτό που κάνω τώρα, οπότε σε σχέση μετα ψάρια ίσως και να ξέρω κάτι παραπάνω  ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Οσο για τις περδικες δεν ειναι ειδος για εξαφανηση και τωρα τις πολαπλασιαζουν σε κοτετσια.
Μου φαινετα οτι πρεπει να ενημερωθητε επι του θεματος, και κοιταξτε οργανωμενα κυνηγια στην Αγγλια, Ισπανια, και Τσεχια.

Τότε να πας να κυνηγάς σε κοτέτσια.  Όχι στα δάση.

Τα οργανωμένα κυνήγια της Τσεχίας τα ξέρουμε και μεις:

Και δε μου έδωσες ορισμό "Τι είναι κυνήγι"!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Δεν μου φαινεται οτι εχεις παει ποτε κυνηγι με σκυλια, ουτε πρεπει να εχης τιποτα οπλα. Περιβαλοντολογος του καναπε μου φαινεται εισαι απο αυτα που γραφεις, και σε λαθος θρεντ εισαι. Οσο για τις Τσεχες ειναι πολυ καλες  :2funny: :2funny: Δεν αξιζει να συνεχισουμαι αυτη την συζητηση, εκτος αν υπαρχουν πληροφοριες απο αλλα μελη του φορουμ.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Δεν μου φαινεται οτι εχεις παει ποτε κυνηγι με σκυλια, ουτε πρεπει να εχης τιποτα οπλα. Περιβαλοντολογος του καναπε μου φαινεται εισαι απο αυτα που γραφεις, και σε λαθος θρεντ εισαι. Οσο για τις Τσεχες ειναι πολυ καλες  :2funny: :2funny: Δεν αξιζει να συνεχισουμαι αυτη την συζητηση, εκτος αν υπαρχουν πληροφοριες απο αλλα μελη του φορουμ.

Χα-Χα!
Και σκυλιά έχω, και όπλα έχω, και μάλιστα ένα έχει πάνω του το username σου!
Το θες φωτογραφία?
Αλλά ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΩ ΠΟΥΛΑΚΙΑ!

Σαν τι πληροφορίες δηλαδή θα ήθελες από "άλλα μέλη του φόρουμ"?

Και που 'σαι:  Χρωστάς τον ορισμό, δεν το ξεχνάω!

Επισκέπτης
Χα-Χα!
Το θες φωτογραφία?

εδω ειναι το θρεντ "δεν γαμεις που δεν γαμεις,γιατι δεν πας για κυνηγι-ψαρεμα???" κυριε mod..γιατι επιτιθεστε στο μελος-κυνηγο???

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Χα-Χα!
Το θες φωτογραφία?

Βαλε μας μερικες φωτογραφεις να μας πεισης και απο σκυλια και απο οπλα. Μην αντιγραψεις και κανενα απο τον καταλογο της Beretta's και πες μας τι κυνηγας?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παντος κυνηγαω μουνια!!!!εναι το καλητερο κυνηγι!!!!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Ελπιζω να μην με παρεξηγησουν οι φιλοι του φορουμ και κυνηγοι.

Κυνηγι "περδιζ" Νοτια Αμερικη, πανω στις Ανδεις υψομετρο 3000 μετρα χωρις ηλεκτρικο, νερο, τηλεφωνο και προσιτο μονο με 4χ4 και κατασκηνωση στην υπαιθρο.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Κυνηγι αγριων φασιανων στη Νοτια Ντακοτα με σκυλια. Θα βαλω στα επομενα μηνηματα και φωτογραφειες απο οπλα γιατ δεν πιστευω οτι θα δουμαι τιποτα απο τον Stavrο51 :headbang: 

Επισης οι περδικες δεν ζουνε στα δαση. Αν υπαρχουν τιποτα πληροφοριες για κυνηγι περδικες στην Ελλαδα, παρακαλω με πμ.

Συνημμένα

• pheasant10-00A[1].jpg
    pheasant10-00A[1].jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 26

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην με παρεξηγησουν οι φιλοι του φορουμ και κυνηγοι.

Δε σε παρεξηγησαμε.    Σε εξηγησαμε:

Η μαλακια και ο καφρισμος δεν κρυβονται!

Ο καφρισμος φαινεται στη φατσα που δε νοιαστηκες να κρυψεις, δεξια στη φωτο που εκοψα στη μεση.

Τη δικια σου (η οποιου αλλου καφρου ηταν) φατσα τη μουτζουρωσες γιατι ακομα και συ καταλαβες οτι δε σε τιμαει να δειχνεις 40-50 αγρια ζωα κρεμασμενα και σκοτωμενα απο την εγκληματικη μανια σου, δηλαδη αφαιρεμενα απο μια φυση που πασχιζει να επιβιωσει μαζι με τη φατσα σου

Μπραβο σου,  εισαι παλικαρι !

Μερικες φορες αυτα που συμβαινουν γυρω μας μας κανουν να αναρωτιόμαστε πραγματικα ποιοι ειναι οι ανθρωποι και ποια ειναι τα ζωα σε αυτο τον πλανήτη

Καποιος εδω μεσα σε ρωτησε ''τι ειναι κυνηγι''.  Γιατι για κατι αλλο, ειπες οτι ''αυτο δεν ειναι κυνηγι''.
Μπορεις να  απαντησεις?

Και δε θα ξαναασχοληθω

Συνημμένα

• Criminals.jpg
    Criminals.jpg
    165,9 KB · Εμφανίσεις: 25

THANOS1981H

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω κυνηγαω αγριογουρουνα φασσσες  και δεντροτσιχλες. :grin:  :grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...γιατ δεν πιστευω οτι θα δουμαι τιποτα απο τον Stavrο51

Δε μου λες λεβεντιά μου?

Αυτό που βλέπεις εδώ πως θα σου φαινότανε να το βλέπεις στην πραγματικότητα?

Γιατί ξέρεις, τα πουλάκια που πας και σκοτώνεις ΑΥΤΟ βλέπουν πριν πάνε στο πιάτο σου.  (ΑΝ πάνε και εκεί.  Γιατί νομίζω ότι τα πουλάς για να βγάλεις χαρτζηλίκι).

Και αυτό που βλέπεις δεν είναι από καταλόγους στο internet.  Είναι φωτογραφία που τράβηξα για σένα.  Έχω κι άλλες,  αλλά σιγά-σιγά...

Συνημμένα

• IMGP3129P.JPG
    IMGP3129P.JPG
    188,5 KB · Εμφανίσεις: 25

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
...Επισης οι περδικες δεν ζουνε στα δαση.
Όχι, ζούνε σε συνεργεία αυτοκινήτων!

Αν υπαρχουν τιποτα πληροφοριες για κυνηγι περδικες στην Ελλαδα, παρακαλω με πμ.
Ναι, πρόσεξε μη σου ξεφύγει κανα ζωντανό!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
89
Πόντοι
4.545
Ωραιο χομπυ να δολοφονειτε ζωα.
Εγω απορω πως δεν εχει απαγορευτει το κυνηγι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
εδω ειναι το θρεντ "δεν γαμεις που δεν γαμεις,γιατι δεν πας για κυνηγι-ψαρεμα???" κυριε mod..γιατι επιτιθεστε στο μελος-κυνηγο???

Δεν επιτίθεμαι ειδικά στο ΜΕΛΟΣ κυνηγό, αγαπητέ.
Επιτίθεμαι ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους κυνηγούς.
Μου αρέσουν τα όπλα, σαν μηχανισμοί. Παντός τύπου. Ακόμα και τα άρματα μάχης, ή τα αντιτορπιλλικά, η τα αεροπλάνα.
Μου αρέσει και η σκοποβολή.  Σε χάρτινους στόχους.
Και ασκούμαι, και παίζω, και μαστορεύω, και ασχολούμαι.
ΔΕΝ πάω έξω όμως για να σκοτώσω φουκαριάρικα πουλάκια, όταν αυτά αγωνίζονται να επιβιώσουν και κοντεύουν να εκλείψουν.
Αυτό κατακρίνω, αυτούς που το κάνουν κατακρίνω, και όχι ειδικά "το μέλος".
Και παρά τις θεωρίες τους, είναι γνωστό ότι αυτοί οι ίδιοι είναι που πυροβολάνε ότι δουν να κινείται, από κουκουβάγιες μέχρι αετούς.
Και τα ελάφια της Πάρνηθας που μετά τη φωτιά έχουν φτάσει μέχρι τα σπίτια ψάχνοντας για τροφή.
Και όταν του είπα "πηγαινε βάρα τα περιστέρια και τις δεκοχτούρες" (που βρωμάει ο κόσμος από δαύτες), μου απάντησε ότι "αυτό δεν είναι κυνήγι".
Αλλά ποτέ δε μου (μας) είπε ΤΙ ΕΙΝΑΙ κυνήγι.
Και ξέρεις γιατί?  Επειδή ούτε αυτός ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom