Πω Πω Πω τι ξεκινησαμε εδω. Να απαντησω και σε αυτους τους ασχετους που γραφουν εδω
Ναι, θα απαντήσεις εσύ ο σχετικός.
Που το "τι είναι κυνήγι" δεν έχεις καταφέρει να διατυπώσεις ακόμα.
Δεν ξερει οτι η κυβερνηση της Αργεντινης μοιραζει δωρεαν δηλητηριο στους αγροτες γιατι τα 16+ εκατομυρια τριγωνια καταστερφουν το 20% της γεωργικης παραγωγης.
Να πας τότε στην Αργεντινή, να κυνηγάς, "σχετικέ" μας. Όχι εδώ, ΔΕ σε γουστάρουμε.
Χώνεψέ το.
Παρε ενα καναρινακι η παπαγαλακι να σου κελαιδαει, και δεν πιστευω οτι εχης παει φανταρος, και ουε και αλιμονο αν η Ελλαδα περιμενε απο ανθρωπους σαν εσενα να την προστατευσουν.
Φίλε, είμαι πολύ παλιός, και στο forum εδώ, και στη ζωή, και στη φύση, και στην προστασία της χώρας. Σίγουρα παλιότερος από εσένα.
Το βιολί άμα τα βρίσκουμε σκούρα στα επιχειρήματα να την πέφτουμε με προσωπικές επιθέσεις στο συνομιλητή μας να ‘σαι σίγουρος ότι και το έχω ξαναδεί, και ξέρω να το αντιμετωπίζω. Επομένως μη χαίρεσαι, δε θα σου κάνω τη χάρη να γυρίσω την κουβέντα εκεί που θέλεις. Παπαγαλάκι δεν παίρνω, γιατί δεν θέλω να ενισχύσω τους ομοίους σου που κάνουν την ίδια δουλειά στον Αμαζόνιο. Που δηλαδή πιάνουν τα πουλάκια και τα πουλάνε για να κονομήσουν. Χώρια απ’ αυτό, δε μου αρέσει το θέαμα (του να βλέπω ένα πουλί φυλακισμένο). Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα, να τα καταλάβεις.
Ο δευτερος ειναι και μοντ, ο οποιος πιστευει οτι οι περδικες ζουνε στα δαση, και μας εβαλε φωτογραφεια ενα αεροβολο σαν οπλο κυνηγετικό.
Ο mod λοιπόν πράγματι δεν ξέρει που ζούνε οι πέρδικες. Θα ‘πρεπε? Αυτό που ξέρει είναι ότι ΖΟΥΝΕ, ή μάλλον ότι ζούσανε μέχρι να τις πυροβολήσεις εσύ. Αφού τις πυροβόλησες, έπαψαν να ζουν. Που κάνω λάθος?
Όσο για το αεροβόλο, ναι αεροβόλο είναι. Σε χαλάει? Εγώ δεν πυροβολάω πουλάκια, πυροβολάω χάρτινους στόχους. Πάρε και τη φωτογραφία (τα κιάλια είναι για να βλέπω το στόχο από μακριά).
Που σου είπα ότι το όπλο είναι κυνηγετικό?
Επισης δεν διαβαζει καλα τις απαντησεις μου, και βαζει λογια που δεν εγραψα.
Εγώ βρε τενεκέ βάζω λόγια που δεν έγραψες? Πες μου λοιπόν ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ από μένα ότι το όπλο είναι κυνηγετικό, για να δούμε ποιός κάνει αυτή τη δουλειά εδώ μέσα... Αλλά σιγά μη και απαντήσεις! Όπως απάντησες και για το κυνήγι θα απαντήσεις και εδώ!
Εγω θα σου ελεγα να παρης το αεροβολο σου και να πας να κυνηγησης κανενα πουλακι η κανενα αγριογουρουνο:
Το τι θα κάνω εγώ, το ξέρω καλύτερα από σένα, και δε χρειάζομαι τη συμβουλή σου.
Εδώ δε συζητάμε αυτό, συζητάμε για το τι κάνεις εσύ, που (όπως κομπάζεις), σκοτώνεις πουλάκια... Σε αυτό έχεις να πεις τίποτα?
Αν ειμαι ο ασχετος "δολοφονος", γραψε μας εσυ μπαρμπα μου τον ορισμο "τι εστι κυνηγι".
Άκου, εγώ ΞΕΡΩ τι είναι κυνήγι, και το γράφω εδώ μέσα.
ΕΣΥ είσαι που (πρώτος) μεταχειρίστηκες την έκφραση, και είπες: "αυτό δεν είναι κυνήγι".
Πες μας λοιπόν εσύ τι είναι, σε ρωτάω τρείς σελίδες τώρα και κάνεις το χαζό. Και σε ρωτάνε κι άλλοι. Γλωσσοδέτης σε πιάνει? Αλλά σου είπα, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ γιατί πας και ντουφεκάς τα πουλάκια.
Το ένστικτό σου βγάζεις, και απλώς δε μπορείς να το εκφράσεις. ****.
Τα αστεράκια είναι επειδή λογοκρίνω μόνος μου το χαρακτηρισμό που θα σου ‘λεγα αν δεν ήμουν mod.
Ο τριτος (διμιτρακις) που μου εκανε εντυπωση ειναι ο ανθρωπος που δεν εχει ενδιασμους να σκοτωση μουσουλμανους στο Κοσοβο, αλλα θεωρη δολοφονια να παη κανεις κυνηγι.
Τόσα καταλαβαίνεις, τόσα λες...
Εγω ο "δολοφωνος" θα συνεχισω να γραφω σε αυτο το θρεντ, οχι για τιποτε αλλο, αλλα για να την σπαω στους ασχετους και να το κινησουμε το θρεντ και λιγο.
Μάθε πρώτα πως γράφεται η λέξη, και μετά γράφε την. ΔολοφΩνε της ορθογραφίας.
Βεβαίως και να γράφεις. Και όσο περισσότερο γράφεις, τόσο περισσότερο κράξιμο θα τρως.
Οσο για τους κυνηγους, ειναι οι καλυτεροι προστατες του περιβαλοντος, γιατι απο αυτο εξαρταται το σπορ. Αν δεν υπαρχει υγειες περιβαλον, δεν θα υπαρχουν θυραματα.
Ποιό σπορ βρε ασχετίδη?
Σπορ είναι να σκοτώνεις τα πουλάκια?
Και ναι, ο κυνηγοί είναι οι καλύτεροι προστάτες του περιβάλλοντος! Όπως οι γάτες προστατεύουν τα ποντίκια, η ο Bush προστατεύει τη δημοκρατία!