giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε BerettaSO, στο εφτιαξα εγω..
οι Ιταλοι ειναι πουστηδες στην πλοιοψηφια τους!εκτος απο πουλια δεν μπορουνε να κυνηγησουνε τιποτα αλλο!!!!παλια τους κυνηγουσα!!!γιατι χαλαγανε την πιατσα εναν τον κερασα να πιοι και πηρα τηλεφωνο την τροχαια και του πηρανε το διπλωμα!εναν αλλο τον καρφωσα στους μπατσους οτι εχει μαζι του λεφτα!και του τα πηρανε!!!!και η KING SIZE Ρουφιανια ητανε του Τζιανφρανκο που του εστηλα στο εστιατοριο του το VINARIUM την εφοριακη αστυνομια και του το κλεισανε γιατι δεν ειχε αδεια!!!χρεοκωπισε και γυρισε πισω Ιταλια!αυτα ειναι κυνηγια!!!!!τωρα οι Ιταλοι ειναι ειδος προς εξαφανιση στην Ρωσσια!τους τα παιρναν αστυνομικοι,γκομενες,κλεφτρονια!!!εχει απαγορευτει το κυνηγι τους!!!!!!!!Το κυνηγι Ιταλων μου αρεσε!!!!!..
[youtube=425,350]nPZ77Y8scXk[/youtube]
..
[youtube=425,350]nPZ77Y8scXk[/youtube]
εσυ πας ??Παπαγιώργη δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για ψάρεμα!!!
εσυ πας ??
..γαμιωντας και ολιγον απο τα θρεντ....Όχι εγώ κάνω μαθήματα ορθογραφίας!!!
τι ξεφτίλα ειναι αυτη ??
..γαμιωντας και ολιγον απο τα θρεντ....
οχι μπαταριά. αλατιά θελει στα παπάρια..Όπως σωστά είπες, μόνο όταν φάει μια μπαταριά στον κώλο από άλλο "συναθλητή" του θα καταλάβει τη γλύκα...
οχι μπαταριά. αλατιά θελει στα παπάρια..
Στα σκαριά κλωνοποίηση σκύλων
Μια εταιρία στην Καλιφόρνια, η BioArts, πρόκειται να κλωνοποιήσει πέντε σκύλους, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποκτήσουν αυτή την ευκαιρία μετά από διαδικτυακή δημοπρασία που θα γίνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.
Το πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται «Καλύτεροι Φίλοι Πάλι», δέχτηκε έντονη κριτική από μια σειρά περιβαλλοντικών οργανώσεων και οργανώσεων προάσπισης της βιοηθικής, που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει βήμα προς την κλωνοποίηση ανθρώπων, ενώ θα αποκαταστήσει και το όνομα του νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, μέλους της ομάδας κλωνοποίησης σκύλων, ο οποίος διώκεται ποινικά.
Οι προσφορές μέσω του Διαδικτύου θα ξεκινήσουν από τα 100.000 δολάρια στις 18 Ιουνίου. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες.
Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.
Έγινε κλωνοποίηση σκύλων
Στη φωτογραφία φαίνονται δύο κλωνοποιημένα σκυλιά από το γενετικό υλικό ενός νεκρού Κόλεϊ-Χάσκι που άκουγε στο όνομα Μίσι, τα οποία κλωνοποιήθηκαν από την ομάδα του Νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, ο οποίος διώκεται ποινικά. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν με επιτυχία τρεις κλώνους της Μίσι, η οποία πέθανε το 2002. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες. Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.
απο το να κυνηγαει κανεις τα κακομοιρα τα πουλια δεν ειναι καλητερο να γαμαει κανεις?και να ξεκαυλωνει!αν τωρα σου αρεσει να σκοτωνεις αντι να πας να σκοτωνεις τα πουλια.γιατι δεν πηγαινες εθελοντης στους Σερβους της Βοσνιας να κυνηγας τους Μουσουλμανους???που ειναι πολυ χειροτεροι απο τα ζωα.και κυνηγι θα εκανες και θα εξολοθρευες και μερικα απο αυτα τα παρασιτα!εγω οταν ειχα αγρια ενστικτα πηγαινα με την πρωτη μου γυναικα που τοτε δουλευε ανακρητρια παιρναμε το τζιπακι της αστυνομιας και κυνηγαγαμε λαθρομεταναστες τους σαπιζαμε στο ξυλο με τα κλομπ και βγαζαμε τα αποθημενα μας!δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κυνηγαω πουλακια το θεωρο πολυ ξεφτιλα!!!!!!!!!!
Συνάδελφε, χάνεις τα λόγια σου με τα άτομα.
Ιδίως αυτόν που έβαλε το video.
Τον έχουν πιάσει όλοι εδώ μέσα και τον έχουν ξεφτυλίσει, και δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Τον φτύνουν, και λέει ότι ψιχαλίζει.
Ή μάλλον ότι ψηχαλύζι.
Όπως σωστά είπες, μόνο όταν φάει μια μπαταριά στον κώλο από άλλο "συναθλητή" του θα καταλάβει τη γλύκα...
Εντάξει, το θέμα είναι το κυνήγι.
Και να δηλώσω κι εγώ με την ευκαιρία οτι είμαι κατηγορηματικά εναντίον.
Περίπου σαν τις απόψεις του Σταύρου δηλαδή.
Αλλά το παραπάνω παραλήρημα πως και δεν το σχολίασε κανένας ρε παιδιά;
Που είναι και εμφανώς εκτός νόμου και επισύρει κυρώσεις.
Άκου κυνήγι λαθρομεταναστών εν είδει μπεκάτσας, με τζιπάκι και γκλομπ της αστυνομίας μάλιστα, το αγράμματο φασισταριό!
Χου ρε ξεφτίλα!