Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε BerettaSO, στο εφτιαξα εγω..

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Τελικος SKEET Αθηνα 2004

[youtube=425,350]o3Q-mW5pt_M[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
..
[youtube=425,350]nPZ77Y8scXk[/youtube]
οι Ιταλοι ειναι πουστηδες στην πλοιοψηφια τους!εκτος απο πουλια δεν μπορουνε να κυνηγησουνε τιποτα αλλο!!!!παλια τους κυνηγουσα!!!γιατι χαλαγανε την πιατσα εναν τον κερασα να πιοι και πηρα τηλεφωνο την τροχαια και του πηρανε το διπλωμα!εναν αλλο τον καρφωσα στους μπατσους οτι εχει μαζι του λεφτα!και του τα πηρανε!!!!και η KING SIZE Ρουφιανια ητανε του Τζιανφρανκο που του εστηλα στο εστιατοριο του το VINARIUM την εφοριακη αστυνομια και του το κλεισανε γιατι δεν ειχε αδεια!!!χρεοκωπισε και γυρισε πισω Ιταλια!αυτα ειναι κυνηγια!!!!!τωρα οι Ιταλοι ειναι ειδος προς εξαφανιση στην Ρωσσια!τους τα παιρναν αστυνομικοι,γκομενες,κλεφτρονια!!!εχει απαγορευτει το κυνηγι τους!!!!!!!!Το κυνηγι Ιταλων μου αρεσε!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος ειμαι λατρης των οπλων!αλλα ριχνω σε ντενεκεδες!εχω ενα δυκανο ИЖ λιγο παλιο αλλα ριχνει ωραια!για πες φιλε Μπερεττα τα Σα'ι'γκα САЙГА.κυνηγητικα που ειναι στην οψη σαν  Καλασνικοφ ειναι καλα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε BerettaSO, στο εφτιαξα εγω..
..
[youtube=425,350]nPZ77Y8scXk[/youtube]

στο εφτιαξα εγω βεβαια, αλλα δεν το ειχα δει. τωρα το ειδα το βιντεάκι.

τι ξεφτίλα ειναι αυτη ??

πρεπει να σας βαλουν εσας να τρεχετε ξυπόλυτοι στ αγκαθια για να αποφευγετε τα σκαγια που θα σας πετάνε..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
τι ξεφτίλα ειναι αυτη ??

Συνάδελφε, χάνεις τα λόγια σου με τα άτομα.

Ιδίως αυτόν που έβαλε το video.

Τον έχουν πιάσει όλοι εδώ μέσα και τον έχουν ξεφτυλίσει, και δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Τον φτύνουν, και λέει ότι ψιχαλίζει.
Ή μάλλον ότι ψηχαλύζι.

Όπως σωστά είπες, μόνο όταν φάει μια μπαταριά στον κώλο από άλλο "συναθλητή" του θα καταλάβει τη γλύκα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Στα σκαριά κλωνοποίηση σκύλων

Μια εταιρία στην Καλιφόρνια, η BioArts, πρόκειται να κλωνοποιήσει πέντε σκύλους, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποκτήσουν αυτή την ευκαιρία μετά από διαδικτυακή δημοπρασία που θα γίνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται «Καλύτεροι Φίλοι Πάλι», δέχτηκε έντονη κριτική από μια σειρά περιβαλλοντικών οργανώσεων και οργανώσεων προάσπισης της βιοηθικής, που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει βήμα προς την κλωνοποίηση ανθρώπων, ενώ θα αποκαταστήσει και το όνομα του νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, μέλους της ομάδας κλωνοποίησης σκύλων, ο οποίος διώκεται ποινικά.

Οι προσφορές μέσω του Διαδικτύου θα ξεκινήσουν από τα 100.000 δολάρια στις 18 Ιουνίου. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες.

Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.

Έγινε κλωνοποίηση σκύλων
Στη φωτογραφία φαίνονται δύο κλωνοποιημένα σκυλιά από το γενετικό υλικό ενός νεκρού Κόλεϊ-Χάσκι που άκουγε στο όνομα Μίσι, τα οποία κλωνοποιήθηκαν από την ομάδα του Νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, ο οποίος διώκεται ποινικά. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν με επιτυχία τρεις κλώνους της Μίσι, η οποία πέθανε το 2002. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες. Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.

Συνημμένα

• 3227.jpg
    3227.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 39

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Το μεγαλύτερο καλαμάρι του κόσμου

Νέα Ζηλανδία - 9/5
Το μεγαλύτερο καλαμάρι του κόσμου πιάστηκε τυχαία στη Θάλασσα Ρος, ανοιχτά των ακτών της Ανταρκτικής από ψαράδες που έψαχναν για μαύρους μπακαλιάρους. Το καλαμάρι ζυγίζει πάνω από μισό τόνο και έχει μήκος 8 μέτρα. Αμέσως μετά την ασυνήθιστη αυτή ψαριά, το καλαμάρι ρίχτηκε σε βαθιά κατάψυξη προκειμένου να μην αποσυντεθεί και στη συνέχεια οι ψαράδες το παρέδωσαν στο Εθνικό Μουσείο Te Papa της Νέας Ζηλανδίας. Προσφάτως, το καλαμάρι αποψύχθηκε και αναλύθηκε από τους επιστήμονες του μουσείου.

Το μεγαλύτερο καλαμάρι του κόσμου στην απόψυξη

Ουέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία - 30/4
Θαλάσσιοι βιολόγοι στη Νέα Ζηλανδία ξεκίνησαν την απόψυξη του μεγαλύτερου καλαμαριού που έχει πιαστεί ποτέ, μήκους δέκα μέτρων και βάρους 450 κιλων, σε μια προσπάθεια να μάθουν περισσότερα για έναν από τους πλέον μυστηριώδεις κατοίκους της αβύσσου. Ο κολοσσός, με μάτια σε μέγεθος πιατέλας, πιάστηκε τυχαία πέρυσι το Φεβρουάριο από ψαράδες στη θάλασσα του Ρος. Το καλαμάρι έτρωγε ένα ψάρι 30 κιλών που είχε πιαστεί στο αγγίστρι όταν τραβήχτηκε μέχρι την επιφάνεια από βάθος 1.800 μέτρων.

Αποψύχθηκε το μεγαλύτερο καλαμάρι του κόσμου

Νέα Ζηλανδία - 9/5
Οι επιστήμονες του Εθνικού Μουσείου Te Papa της Νέας Ζηλανδίας ολοκλήρωσαν την απόψυξη και ανάλυση του μεγαλύτερου καλαμαριού που πιάστηκε ποτέ. Το θηλυκό ασπόνδυλο πλάσμα ζυγίσει πάνω από μισό τόνο και έχει μήκος 8 μέτρα.

Συνημμένα

• 3003.jpg
    3003.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 3002.jpg
    3002.jpg
    100,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 2866.jpg
    2866.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 43

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στα σκαριά κλωνοποίηση σκύλων

Μια εταιρία στην Καλιφόρνια, η BioArts, πρόκειται να κλωνοποιήσει πέντε σκύλους, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα αποκτήσουν αυτή την ευκαιρία μετά από διαδικτυακή δημοπρασία που θα γίνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Το πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται «Καλύτεροι Φίλοι Πάλι», δέχτηκε έντονη κριτική από μια σειρά περιβαλλοντικών οργανώσεων και οργανώσεων προάσπισης της βιοηθικής, που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα αποτελέσει βήμα προς την κλωνοποίηση ανθρώπων, ενώ θα αποκαταστήσει και το όνομα του νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, μέλους της ομάδας κλωνοποίησης σκύλων, ο οποίος διώκεται ποινικά.

Οι προσφορές μέσω του Διαδικτύου θα ξεκινήσουν από τα 100.000 δολάρια στις 18 Ιουνίου. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες.

Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.

Έγινε κλωνοποίηση σκύλων
Στη φωτογραφία φαίνονται δύο κλωνοποιημένα σκυλιά από το γενετικό υλικό ενός νεκρού Κόλεϊ-Χάσκι που άκουγε στο όνομα Μίσι, τα οποία κλωνοποιήθηκαν από την ομάδα του Νοτιοκορεάτη επιστήμονα Γου Σουκ Χουάνγκ, ο οποίος διώκεται ποινικά. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν με επιτυχία τρεις κλώνους της Μίσι, η οποία πέθανε το 2002. Ο Γου Σουκ Χουάνγκ κατηγορείται για απάτη, υπεξαίρεση, παραβιάσεις του νόμου της Νότιας Κορέας περί βιοηθικής και άλλες κατηγορίες. Θεωρείτο διακεκριμένος ερευνητής μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι είχε καταχραστεί εκατομμύρια δολάρια από κυβερνητικούς πόρους, είχε πλαστογραφήσει δεδομένα και είχε παράνομα αποσπάσει ωάρια από γυναίκες που ήθελαν να κυοφορήσουν.

αυτο ειναι παλια ιστορια!τωρα στην Αγγλια φτιαχνουνε εμβρια απο DNA ανθρωπου και αγελαδας!ο Φρανκεστα'ι'ν πολυ συντομα θα γινει πραγματικοτητα!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δε σου εχει συμβει να αγαπας το σκυλο σου τοσο πολυ
ωστε να θελεις να ζησει για παντα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απο το να κυνηγαει κανεις τα κακομοιρα τα πουλια δεν ειναι καλητερο να γαμαει κανεις?και να ξεκαυλωνει!αν τωρα σου αρεσει να σκοτωνεις αντι να πας να σκοτωνεις τα πουλια.γιατι δεν πηγαινες εθελοντης στους Σερβους της Βοσνιας να κυνηγας τους Μουσουλμανους???που ειναι πολυ χειροτεροι απο τα ζωα.και κυνηγι θα εκανες και θα εξολοθρευες και μερικα απο αυτα τα παρασιτα!εγω οταν ειχα αγρια ενστικτα πηγαινα με την πρωτη μου γυναικα που τοτε δουλευε ανακρητρια παιρναμε το τζιπακι της αστυνομιας και κυνηγαγαμε λαθρομεταναστες τους σαπιζαμε στο ξυλο με τα κλομπ και βγαζαμε τα αποθημενα μας!δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να κυνηγαω πουλακια το θεωρο πολυ ξεφτιλα!!!!!!!!!!

Εντάξει, το θέμα είναι το κυνήγι.
Και να δηλώσω κι εγώ με την ευκαιρία οτι είμαι κατηγορηματικά εναντίον.
Περίπου σαν τις απόψεις του Σταύρου δηλαδή.
Αλλά το παραπάνω παραλήρημα πως και δεν το σχολίασε κανένας ρε παιδιά;
Που είναι και εμφανώς εκτός νόμου και επισύρει κυρώσεις.
Άκου κυνήγι λαθρομεταναστών εν είδει μπεκάτσας, με τζιπάκι και γκλομπ της αστυνομίας μάλιστα, το αγράμματο φασισταριό!
Χου ρε ξεφτίλα!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Συνάδελφε, χάνεις τα λόγια σου με τα άτομα.

Ιδίως αυτόν που έβαλε το video.

Τον έχουν πιάσει όλοι εδώ μέσα και τον έχουν ξεφτυλίσει, και δεν καταλαβαίνει Χριστό.
Τον φτύνουν, και λέει ότι ψιχαλίζει.
Ή μάλλον ότι ψηχαλύζι.

Όπως σωστά είπες, μόνο όταν φάει μια μπαταριά στον κώλο από άλλο "συναθλητή" του θα καταλάβει τη γλύκα...

Παλι παπαριες γραφεις βρε Σταυρο. Εσυ με το αεροβολο σου και εγω με τα οπλα. Εχεις εσυ αδεια οπλοφωρειας? Αντε να δουμαι τι αλλες παπαριες θα γραψεις σε θρεντ για κυνηγι. Οπως σου δειλωσα σε προηγουμενα ποστ, αν δεν σου αρεσει το κυνηγι, τρεχα με τους φιλους σου να κανετε καμια πορεια και να αλλαξετε τους νομους. Τρεχα λοιπον σε αλλο θρεντ και ασε εμας τους κυνηγους να γραφουμαι. Το κυνηγι στην Ελλαδα ξεκινα τον Σεπτεμβριο και να εισαι σιγουρος οτι θα παμε παρεα με αλλα μελη του φορουμ. Οι φιλοι μου ειναι πολυ προσεχτικοι με οπλα, και δεν βαρανε ο ενας τον αλλο, ουτε και τους κυνηγιτικους σκυλους.

Οι κυνηγοι που δεν γραφουν εδω γιατι τους εχεις κλασει, στελνουν πμ. Δεν εχεις τα κοτσια να κανεις τιποτα, και αντε παρε το αεροβολο σου και δρομο. Εγω θα βαλω και αλλες φωτογραφειες απο κυνηγι για αυτους που ασχολουνται. 

Επισκέπτης
Εντάξει, το θέμα είναι το κυνήγι.
Και να δηλώσω κι εγώ με την ευκαιρία οτι είμαι κατηγορηματικά εναντίον.
Περίπου σαν τις απόψεις του Σταύρου δηλαδή.
Αλλά το παραπάνω παραλήρημα πως και δεν το σχολίασε κανένας ρε παιδιά;
Που είναι και εμφανώς εκτός νόμου και επισύρει κυρώσεις.
Άκου κυνήγι λαθρομεταναστών εν είδει μπεκάτσας, με τζιπάκι και γκλομπ της αστυνομίας μάλιστα, το αγράμματο φασισταριό!
Χου ρε ξεφτίλα!

Ωχ αν ειναι δυνατον...Τι εγραψε παλι ο δημητρακης  :headbang: :headbang: :headbang:
Για ονομα του θεου ελεος πια!!!
Πλακα θα κανει προφανως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom