Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Tι λες ρε μαγκα? Σοβαρα μιλας τωρα ή μας κανεις πλακα?

Πολύ φοβάμαι SPEED ότι δεν κάνει πλάκα.

Είναι κι άλλοι έτσι, αλλά ειδικά αυτός, είναι άπαιχτος.  Είχαμε παλιά μια "ανταλλαγή απόψεων" (ψάξε νωρίτερα στο thread και θα τα βρεις), και θα δεις ότι το τι έχει πει το άτομο δεν περιγράφεται.

Δε συμμετέχω, γιατί είναι σα να προσπαθώ να πλύνω αράπη για να ασπρίσει.  Και δεν είναι μόνο οι απόψεις που εκφράζει, είναι και το ότι δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο άλλος.

Ντιπ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλά ρε !
Την ίδια ώρα , στο ίδιο νήμα , γιά να γράψουμε τα ίδια πράγματα ? ? ?
Να ψάξω το σπίτι γιά κάμερες ? ? ?
Γάματα ! ΔΕΝ βγάζεις άκρη !

Μου θυμίζουν τα επιχειρήματα τους , το περιβόητο << Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας >>

Μην μου πεις πως πηγες να γραψεις τα ιδια!!!
Χαχαχαχα!!!!!

Δεν εχει νοημα να ασχολειται καποιος. Και πολλα εγραψα.
Καποτε λεει φωναζαν για το Acropolis ωστε να μην περασει απο Παρνηθα που καηκε και επηρεαστικε η αγρια ζωη! Και απο την αλλη πλευρα πανε και κανουν τα αισχη τους!

Ας κανουν μια βολτα απο την κολαση να δουν τι ειναι η αγρια ζωη! Και πως συμπεριφερεται ολοκληρο το τριγυρω οικοσυστημα (σχετικα με τα ζωα).

Ενω εδω: """Αααααα Δεν θα περασει απο εκει το αγωνιστικο γιατι θα ξυπνησει το ελαφακι που κοιμαται!"""

ΤΟ ΠΟΙΟ? Καλααααα!!! Βρειτε πρωτα τα δεντρα και μετα βρισκετε και τα ζωα!

ΖΩΑ!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πολύ φοβάμαι SPEED ότι δεν κάνει πλάκα.

Είναι κι άλλοι έτσι, αλλά ειδικά αυτός, είναι άπαιχτος.  Είχαμε παλιά μια "ανταλλαγή απόψεων" (ψάξε νωρίτερα στο thread και θα τα βρεις), και θα δεις ότι το τι έχει πει το άτομο δεν περιγράφεται.

Δε συμμετέχω, γιατί είναι σα να προσπαθώ να πλύνω αράπη για να ασπρίσει.  Και δεν είναι μόνο οι απόψεις που εκφράζει, είναι και το ότι δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο άλλος.

Ντιπ.

Γι'αυτο σου λεω!
Πολυ ασχοληθεικαμε κιολας.

Δεν ειμαι παντως εγω αυτος που βγω να διαμαρτυρηθω.
Γιατι εγω εχω την συνειδηση μου καθαρη.

Ο Κυριος θα βγει και θα φοναζει πως καταστρεφονται ολα!
Αν ηθελε να ειναι σωστος κυνηγος (οπως σιγουρα θα πει αργοτερα) ας μην αφηνε λοιπον ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΕΙ.

Biker.

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην μου πεις πως πηγες να γραψεις τα ιδια!!!
Χαχαχαχα!!!!!

Δεν εχει νοημα να ασχολειται καποιος. Και πολλα εγραψα.
Καποτε λεει φωναζαν για το Acropolis ωστε να μην περασει απο Παρνηθα που καηκε και επηρεαστικε η αγρια ζωη! Και απο την αλλη πλευρα πανε και κανουν τα αισχη τους!

Ας κανουν μια βολτα απο την κολαση να δουν τι ειναι η αγρια ζωη! Και πως συμπεριφερεται ολοκληρο το τριγυρω οικοσυστημα (σχετικα με τα ζωα).

Ενω εδω: """Αααααα Δεν θα περασει απο εκει το αγωνιστικο γιατι θα ξυπνησει το ελαφακι που κοιμαται!"""

ΤΟ ΠΟΙΟ? Καλααααα!!! Βρειτε πρωτα τα δεντρα και μετα βρισκετε και τα ζωα!

ΖΩΑ!

Διάλογος με κυνηγό , στον Άρδα :
- ΠροσέΧτε σεις κει χάμου στην Αθήνα , που κουβαλιΩστε στα μέρη μας ( Αλήθεια είναι , πως μόλις περάσω τα δεύτερα διόδια , το διαβατήριο μου , μου λείπει ! Αυτό το  << - Εσείς οι κωλοαθηναίοι >>  , υπογλώσσιο τό'χουν οι πούστηδες ) γιατί ψηφίζουν 300.000 καραμπίνες !
- Αντε βρε , να τις εκατοστήσετε !

Το δυστύχημα είναι , πως στην απόλυτα φασιστικομηδενιστική νοοτροπία που κουβαλάμε άπαντες , πρέπει να απολογούμεθα ως κρεατοφάγοι ( κρεάτων που ΔΕΝ είναι ελεύθερα , αλλά καλλιεργημένα , μην πετάξει κανείς καμμιά παπαριά περί ντοκτορά και λάχανων ) ως νεόκοποι οικολόγοι ... ως καταστροφείς , απλά και μόνον λόγω υπάρξεως !
Μην ξαναγράφω τα ίδια ! Πρώτ'απ'όλα ΔΕΝ θα τα καταλάβει κάποιος από τους άμεσα θιγόμενους , απ'ό,τι είδα ...
Το δίκιο που έχουν οι κυνηγοί , πηγάζει απ'την  δική μας αδιαφορία ! Λειτουργούν με την λογική του :
- Αφού δεν διαμαρτύρεται κάποιος , άρα έχουμε δίκιο !
Μου θυμίζει συγκέντρωση γιά το νέφος , προ αμνημονεύτων ( με υπουργό τον Νιάνια , αν δεν απατώμαι ) που μας είπε το Θεϊκό :
- Αν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ γιά το νέφος , είναι 750 ψήφοι ( τόσοι είχαμε συγκεντρωθεί ) ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΦΟΣ !
ΕΥΤΥΧΩΣ ( ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) , Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ . . .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΕΥΤΥΧΩΣ ( ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) , Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ . . .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !

Αυτο ας το παρουν σαν παραβολη λοιπον οι απανταχου δολοφονοι του κυνηγητου!
Με αυτο βασικα τα ειπες ολα!

Καληνυχτω.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οτι θελης διαβαζεις στο θρεντ. Δηλαδη οταν τρως κοτοπουλο η παπια που τα εχει μεγαλωσει αγροτης για τροφη, σκεφτεσαι οτι τρως πουλακι δολοφονημενο? Οταν τρως φουαγκρα σκεφτεσαι την χηνα που σκοτωσανε γαι το συκωτι? Οταν τρως χοιρινο σκεφτεσαι το γουρουνι που σφαξανε?  Αν ειναι ετσι να γινουμε ολοι χορτοφαγοι. Ε........λεος.

συνεχίζεις να δίνεις ρεσιτάλ

Η ηλιθιότητα πρέπει να είναι κριτήριο τελικά για να είναι κανεις κυνηγός. Εσύ όμως είσαι και μαλάκας

Κάποιος είχε πει μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις. Ελπίζω να έχει εφαρμογή στην περίπτωση σου

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών!

URL]]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Διάβασε εδώ:

Δεν είμαι ούτε μέλος ούτε εκπρόσωπος του κόμματος.Από το να ψηφίσω κάποιο από τα "μεγάλα" κόμματα στις ευρωεκλογές,προτιμώ αυτούς.

ευχαριστώ για την απάντηση

Καταλαβαίνω όμως ότι εκτος από το ότι εσύ επέλεξες να ψηφίσεις ένα κόμμα δολοφόνων, κανεις και προπαγανδα ποστάροντας και την αφίσα του εδώ - χωρίς καν να ξέρεις τι επικαλείται αυτός ο σχηματισμός.

Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου - εκτίθεσαι

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διάβασε εδώ:

Δεν είμαι ούτε μέλος ούτε εκπρόσωπος του κόμματος.Από το να ψηφίσω κάποιο από τα "μεγάλα" κόμματα στις ευρωεκλογές,προτιμώ αυτούς.

Καταλαβαίνω ότι εσείς οι αγρότες και οι άνθρωποι της υπαίθρου είστε πολύ σκληρότεροι από εμάς τους αστούς. Αλλά... σου αρέσει να κάνεις σκοποβολή σε πουλάκια; Το βρίσκεις ειλικρινά διασκεδαστικό;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ευχαριστώ για την απάντηση

Καταλαβαίνω όμως ότι εκτος από το ότι εσύ επέλεξες να ψηφίσεις ένα κόμμα δολοφόνων, κανεις και προπαγανδα ποστάροντας και την αφίσα του εδώ - χωρίς καν να ξέρεις τι επικαλείται αυτός ο σχηματισμός.

Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου - εκτίθεσαι

Ο Σουφλιάς είναι μεγαλύτερος "δολοφόνος" με τα χιλιόμετρα οδικών δικτύων που ονειρεύεται,αλλά τον ψηφίζετε (το ίδιο και για τα άλλα κόμματα).Σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους κάθε μέρα από τη ρύπανση.Αλλά εσένα δε σε πειράζει αυτό,αφού καβαλάς τη μηχανή σου ή το αμάξι σου και κάνεις τη μόστρα σου.Και για να απαλλαγείς από τις τύψεις σου,το παίζεις οικολόγος "για τα κακόμοιρα τα ζωάκια"...
Να δω κάποιον βρωμιάρη δήθεν οικολόγο να βγει και να διαμαρτυρηθεί για τις επεκτάσεις των οδικών δικτύων που σχεδιάζει ο Σουφλιάς,και να πάει στο ΣΤΕ και τι άλλο στον κόσμο...Αλλά μόνο στα τραίνα κάνουν τους μάγκες...Δεν είδα καμία κίνηση από τους "οικολόγους" για πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτοκινήτων στο κέντρο.Όλο φανφάρες και τίποτε χειροπιαστό.Όσον αφορά την "προπαγάνδα" που έκανα ποστάρωντας μια αφίσα τους,εσείς οι δήθεν οικολόγοι την κάνετε καθημερινά,μέσα από τα ΜΜΕ και από τα φόρουμ,"κλαίγοντας" για τα ωραία δάση που καίγονται,αλλά από τον καναπέ.Πριν τη φωτιά της Πάρνηθας κάποιοι "φυσιολάτρες" πήραν τα τάπερ με τα κεφτεδάκια και πήγαν να δροσιστούν στο βουνό.Μόνο που ξέχασαν τα σκουπίδια τους εκεί...Σας βαρεθήκαμε πια.Ή ασχοληθείτε σοβαρά με τη φύση,ή σταματήστε να ψηφοθηρείτε στο όνομα της οικολογίας.
Μας τα έχετε πρήξει...Αντί να εφαρμόσετε τις ευαισθησίες σας στη ρύπανση που προκαλούν οι βιομηχανίες που αρνούνται να εφαρμόσουν τους νόμους,για να μην χαλάσουν κανά ευρώ παραπάνω,έχετε βρει το κυνήγι.Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας πρώτα,και μετά βλέπουμε για το κυνήγι.Αυτή την εποχή κυνήγι δεν έχει,αλλά η ρύπανση από τα εργοστάσια συνεχίζεται.Εκεί θα κάνετε τίποτα;Ή δε σας "παίρνει";Ούτε στο κυνήγι δε θα σας "πάρει".Στα όνειρα σας θα καταργηθεί.Προτιμούμε να καταργηθούν οι "οικολογικές" οργανώσεις που ως μόνο σκοπό έχουν τις συνδρομές από τα κορόιδα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ο Σουφλιάς είναι μεγαλύτερος "δολοφόνος" με τα χιλιόμετρα οδικών δικτύων που ονειρεύεται,αλλά τον ψηφίζετε (το ίδιο και για τα άλλα κόμματα).Σκοτώνει δεκάδες ανθρώπους κάθε μέρα από τη ρύπανση.Αλλά εσένα δε σε πειράζει αυτό,αφού καβαλάς τη μηχανή σου ή το αμάξι σου και κάνεις τη μόστρα σου.Και για να απαλλαγείς από τις τύψεις σου,το παίζεις οικολόγος "για τα κακόμοιρα τα ζωάκια"...
Να δω κάποιον βρωμιάρη δήθεν οικολόγο να βγει και να διαμαρτυρηθεί για τις επεκτάσεις των οδικών δικτύων που σχεδιάζει ο Σουφλιάς,και να πάει στο ΣΤΕ και τι άλλο στον κόσμο...Αλλά μόνο στα τραίνα κάνουν τους μάγκες...Δεν είδα καμία κίνηση από τους "οικολόγους" για πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτοκινήτων στο κέντρο.Όλο φανφάρες και τίποτε χειροπιαστό.Όσον αφορά την "προπαγάνδα" που έκανα ποστάρωντας μια αφίσα τους,εσείς οι δήθεν οικολόγοι την κάνετε καθημερινά,μέσα από τα ΜΜΕ και από τα φόρουμ,"κλαίγοντας" για τα ωραία δάση που καίγονται,αλλά από τον καναπέ.Πριν τη φωτιά της Πάρνηθας κάποιοι "φυσιολάτρες" πήραν τα τάπερ με τα κεφτεδάκια και πήγαν να δροσιστούν στο βουνό.Μόνο που ξέχασαν τα σκουπίδια τους εκεί...Σας βαρεθήκαμε πια.Ή ασχοληθείτε σοβαρά με τη φύση,ή σταματήστε να ψηφοθηρείτε στο όνομα της οικολογίας.
Μας τα έχετε πρήξει...Αντί να εφαρμόσετε τις ευαισθησίες σας στη ρύπανση που προκαλούν οι βιομηχανίες που αρνούνται να εφαρμόσουν τους νόμους,για να μην χαλάσουν κανά ευρώ παραπάνω,έχετε βρει το κυνήγι.Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας πρώτα,και μετά βλέπουμε για το κυνήγι.Αυτή την εποχή κυνήγι δεν έχει,αλλά η ρύπανση από τα εργοστάσια συνεχίζεται.Εκεί θα κάνετε τίποτα;Ή δε σας "παίρνει";Ούτε στο κυνήγι δε θα σας "πάρει".Στα όνειρα σας θα καταργηθεί.Προτιμούμε να καταργηθούν οι "οικολογικές" οργανώσεις που ως μόνο σκοπό έχουν τις συνδρομές από τα κορόιδα.

Η τυφλή άρνηση και ο μηδενισμός που σε διακρίνει, αποτελούν σίγουρη ένδειξη μιας ζωής γεμάτης μιζέρια και δυστυχία

Δεν έχω καν τη διάθεση να απαντήσω σε όσα γραφεις. Σα συμβουλή, ψάξε βρες τι φταίει. Και σίγουρα δε φταίνε τα ζώα που δολοφονείς.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Το τι άτομα έχει εδώ μέσα δε λέγεται... :helpplea: Τα πιστεύεις αυτά που λες φιλαράκι? Ενώ το κόμμα που θα ψηφίσεις, δε θέλει να φτιάχνονται δρόμοι? :jerking:

Εσύ δηλ δεν έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή? Εκτός αν πας με γαϊδούρι στο χωράφι σου - οπότε πάω πάσο. :rolleyes:

Το τελευταίο είναι και το πιο ωραίο - δηλ το κόμμα των κυνηγών θα κλείσει τις βιομηχανίες? :headbang:

Σ' ευχαριστώ - μ' έκανες και γέλασα Μ. Παρασκευή... :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Η έλλειψη επιχειρημάτων για απάντηση σε οδηγεί σε "δήθεν" διατύπωση "ανωτερότητας".Τα ζώα τα δολοφονείς κάθε φορά που βάζεις το κλειδί στο διακόπτη του αυτοκινήτου σου ή της μηχανής.Κάθε χλμ που διανύεις για να πιεις τον καφέ σου με ομοιδεάτες είναι και ένα ωραίο "δωράκι" προς την πανίδα του πλανήτη...Την επόμενη φορά που θα σβήσεις το βρωμοτσίγαρο σου στην παραλία σκέψου ότι θα πάει στο νερό με το πρώτο κύμα.Επίσης,θυμήσου να δεις πόσα χλμ έκανες με το αμάξι σου και αν χρειάζεται να αλλάξεις καταλύτη...Όταν πετάς τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης που θα το έχεις λιώσει,σκέψου ότι τα υγρά θα ρυπάνουν τον υδροφόρο ορίζοντα και σε κάποιο ποταμάκι θα πέσουν,όπου ένας λαγός,που θα έχει γλυτώσει από την τεμπελόσκονη ή το γραμοξόν,θα πίνει νερό...Και την Κυριακή που θα σουβλιζεις τον "πατροπαράδοτο" οβελία,σκέψου με τι μεταλλαγμένες τροφές τον έχουν ταΐσει και τι φυράματα.Αν είσαι πραγματικός οικολόγος,και όχι δήθεν,πρέπει να αρνηθείς να φας.Θα το κάνεις;Επίσης,να μη φας το σοκολατένιο λαγουδάκι που θα σου φέρει ο...νονός σου!!!!!!Άντε καλό Πάσχα,και όπου πας,να πατάς το γκάζι στο πάτωμα,μη σε περάσει καμιά κοπέλα με Citroen C2.Έτσι θα βγάλεις περισσότερο δηλητήριο για τα πουλάκια.Πάντως οι τσίχλες και οι μπεκάτσες είναι τυχερές,θα κάνουν Πάσχα στη Σκανδιναβία και στη Ρωσία.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΥΓ:Μην πετάτε δυναμητάκια και κροτίδες.Αφενός είναι παράνομα,αφετέρου τα ζώα είναι σε περίοδο αναπαραγωγής και τους προκαλείτε πρόβλημα.Αφήστε κανά λαγό να γεννήσει,τόσοι άνθρωπο εκτρέφουν μπιγκλ,ελληνικούς ιχνηλάτες,να βρουν κανά λαγό τον Χειμώνα.

Αφιερωμένο στους Αντικυνηγούς:
Ένα κόκερ!Εξαιρετικό στο κυνήγι,και μάλλον θα είναι ο πρώτος σκύλος μου!Αντίθετα με τους φιλόζωους του καλοκαιριού,οι κυνηγοί αγαπάνε τα ζώα όλο το έτος!!!

cocker%20spaniel%203.jpg

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το τι άτομα έχει εδώ μέσα δε λέγεται... :helpplea:
Ένας είσαι εσύ.Προς μελέτη σε ψυχιατρικό συνέδριο

Τα πιστεύεις αυτά που λες φιλαράκι? Ενώ το κόμμα που θα ψηφίσεις, δε θέλει να φτιάχνονται δρόμοι? :jerking:
Από το emoticon που χρησιμοποιείς,καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν κατάλαβες τι έγραψα.Έχεις ρέψει...

Εσύ δηλ δεν έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή? Εκτός αν πας με γαϊδούρι στο χωράφι σου - οπότε πάω πάσο. :rolleyes:
Ναι έχω μηχανή.Χωρίς μπαταρία εδώ και ένα χρόνο...Πάω με τα ΜΜΜ στις δουλειές μου.Απλό είναι

Το τελευταίο είναι και το πιο ωραίο - δηλ το κόμμα των κυνηγών θα κλείσει τις βιομηχανίες? :headbang:
Πού έγραψα κάτι τέτοιο;Εδώ δεν το έκαναν οι "οικολόγοι"

Σ' ευχαριστώ - μ' έκανες και γέλασα Μ. Παρασκευή... :2funny:

Γιατί πενθείς;Διάγεις Χριστιανική ζωή μήπως;Όταν παρακαλάς να πεθαίνουν οι κυνηγοί,είναι απολύτως χριστιανικό...

Άντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ έχω ρέψει? :2funny:

Μ' αρέσει που παραθέτεις τα σχόλιά μου - δεν πειράζει, διαβάζουν και κάποιοι που έχουν νου εδώ μέσα.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μ αρεσει φοβερα ολο το πακετο του κυνηγιου...το καλο κρεας, τα όπλα , η φυση...
στην Ελλαδα όμως το 90% των κυνηγων ειναι ΑΜΕΑ ! μιλαμε για πολύ πεταμενα ατομα...αυτο ξερω αυτο λεω..σορυ αν πληγωνω κάποιες ευαισθητες ψυχές...

Επισκέπτης
Κατ'αρχην να ξαναπω οτι ειναι απιστευτο ΙΜΗΟ οτι το νημα εχει φτασει τις 50τοσες σελιδες:Ελικρινα,και παροτι δεν ειμαι κυνηγος και ουτε εχω καμμια διαθεση να γινω,ειναι εντυπωσιακο το οτι υπαρχει τετοια πολεμικη εναντιον τους.
Οχι γιατι ειμαι υπερ των κυνηγων αλλα γιατι,πολυ απλα,στο σημερινο Ελλαδισταν η θηρευση ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης για το κακο που γινεται,και το μεριδιο της ειναι επιβαρυντικο μεν αλλα σιγουρα απο αλλου ξεκιναει.
Ωστόσο, για να το πω σχηματικά, ένας οικοδομικός συνεταιρισμός ίσον εκατό κυνηγοί...
Μια αγροτική καλλιέργεια νεοελληνικού τύπου (χημικά, υπερκατανάλωση νερού) ίσον χίλιοι κυνηγοί..
Μια ανεξέλεγκτη χωματερή ίσον πέντε χιλιάδε κυνηγοί...
Και μια εργοσταστιακή μονάδα ελληνάρα επιχειρηματία που χύνει χημικά σε ποτάμια σαν τον πήτερ νόρθ σε facial ίσον δέκα χιλιάδες κυνηγοί...
Ετσι και ακομη χειροτερα.
Δλδ.-και εκει θελω να καταληξω anatolgami και Ενφο-καλο ειναι να βαζουμε τα πραγματα κατα προτεραιοτητα,οταν εχουμε ενα προβλημα μπροστα μας.
Γιατι μπορει οι τυποι να κανουν ντου με τα αυτογεμη και τα κουρτσχααρ και να μην αφηνουν ζωντανο οτι πεταει η εχει τεσσερα ποδια,αλλα το δασος θα το αφησουν στην θεση του,ετσι?Δεν θα το τσιμενταρουν,ουτε θα το κανουν χωματερη ενεκα της"αναπτυξης".

Σπανια πετυχαινω κυνηγους στον δρομο,καθοτι κατοικω κεντρο-αποκεντρο και εργαζομαι κεντρο-κεντρο:οσες φορες πετυχα ημουν σχετικα αδιαφορος απεναντι τους.Πιο πολυ με ενδιεφεραν τα σκυλια και τα οπλα παρα το κυνηγι καθεαυτο σαν δραστηριοτητα.

Αλλα το θεαμα των πυραμιδων στα"Βουλευτικα"οταν στριβει κανεις μετα το Ζηρινειο,η,τα μνημεια κακογουστιας ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ στο δασος στην Ιπποκρατειο,ειλικρινα,μου αναβουν τα λαμπακια ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που τα βλεπω:Οι τυποι αυτοι μας ΕΚΛΕΨΑΝ και μας ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ τριβοντας στην μουρη μας τα παλιοχαρτα που απεκτησαν Κυριος οιδε πως,χειροτερα και απο τους πλεον αντιπαθεις στρατοκαυλε κυνηγους...ολους μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom