Μην μου πεις πως πηγες να γραψεις τα ιδια!!!
Χαχαχαχα!!!!!
Δεν εχει νοημα να ασχολειται καποιος. Και πολλα εγραψα.
Καποτε λεει φωναζαν για το Acropolis ωστε να μην περασει απο Παρνηθα που καηκε και επηρεαστικε η αγρια ζωη! Και απο την αλλη πλευρα πανε και κανουν τα αισχη τους!
Ας κανουν μια βολτα απο την κολαση να δουν τι ειναι η αγρια ζωη! Και πως συμπεριφερεται ολοκληρο το τριγυρω οικοσυστημα (σχετικα με τα ζωα).
Ενω εδω: """Αααααα Δεν θα περασει απο εκει το αγωνιστικο γιατι θα ξυπνησει το ελαφακι που κοιμαται!"""
ΤΟ ΠΟΙΟ? Καλααααα!!! Βρειτε πρωτα τα δεντρα και μετα βρισκετε και τα ζωα!
ΖΩΑ!
Διάλογος με κυνηγό , στον Άρδα :
- ΠροσέΧτε σεις κει χάμου στην Αθήνα , που κουβαλιΩστε στα μέρη μας ( Αλήθεια είναι , πως μόλις περάσω τα δεύτερα διόδια , το διαβατήριο μου , μου λείπει ! Αυτό το << - Εσείς οι κωλοαθηναίοι >> , υπογλώσσιο τό'χουν οι πούστηδες ) γιατί ψηφίζουν 300.000 καραμπίνες !
- Αντε βρε , να τις εκατοστήσετε !
Το δυστύχημα είναι , πως στην απόλυτα φασιστικομηδενιστική νοοτροπία που κουβαλάμε άπαντες , πρέπει να απολογούμεθα ως κρεατοφάγοι ( κρεάτων που ΔΕΝ είναι ελεύθερα , αλλά καλλιεργημένα , μην πετάξει κανείς καμμιά παπαριά περί ντοκτορά και λάχανων ) ως νεόκοποι οικολόγοι ... ως καταστροφείς , απλά και μόνον λόγω υπάρξεως !
Μην ξαναγράφω τα ίδια ! Πρώτ'απ'όλα ΔΕΝ θα τα καταλάβει κάποιος από τους άμεσα θιγόμενους , απ'ό,τι είδα ...
Το δίκιο που έχουν οι κυνηγοί , πηγάζει απ'την δική μας αδιαφορία ! Λειτουργούν με την λογική του :
- Αφού δεν διαμαρτύρεται κάποιος , άρα έχουμε δίκιο !
Μου θυμίζει συγκέντρωση γιά το νέφος , προ αμνημονεύτων ( με υπουργό τον Νιάνια , αν δεν απατώμαι ) που μας είπε το Θεϊκό :
- Αν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ γιά το νέφος , είναι 750 ψήφοι ( τόσοι είχαμε συγκεντρωθεί ) ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΦΟΣ !
ΕΥΤΥΧΩΣ ( ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) , Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΦΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ . . .
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !