Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αν είχε και το ζώο ένα όπλο και την δυνατότητα να σε σκοτώσει και αυτό, είμαι υπέρ.
έχει φτερά, ή γρήγορο τρέξιμο.
το ερώτημα δεν είναι αν είχε όπλο, το ερώτημα είναι αν είχες εσύ μυαλό.

άντε τραβάτε να πιάσετε τους παράνομους κυνηγούς και αφήστε τους άλλους να κάνουν το χόμπυ τους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είπαμε: Καλό φλαμίνκο είναι το νεκρό φλαμίνκο.
Καλή αρκούδα είναι η νεκρή αρκούδα.

www.protothema.gr/content.php?id=30327]Άλλο ένα αρκουδάκι νεκρό από τροχαίο[/url]
Άλλο ένα αρκουδάκι μόλις 15 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο στις ρόδες φορτηγού, όταν επιχείρησε να ακολουθήσει τη μητέρα του που διέσχιζε κάθετο άξονα κοντά σε ανισόπεδη γέφυρα της Εγνατίας Οδού που ενώνει τη Σιάτιστα με την Κρυσταλλοπηγή… Ήταν η 13η αρκούδα που χάνεται από τροχαίο ατύχημα, κατά την τελευταία πενταετία και η 26η συνολικά, μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους από πυροβολισμούς και δηλητηριασμένα δολώματα!

Το άτυχο αγρίμι βρέθηκε νεκρό από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καστοριάς, το βράδυ της Κυριακής κοντά στον οικισμό «Μανιάκι». Σύμφωνα με δελτίο τύπου της οργάνωσης «Αρκτούρος», ο οδηγός του διερχόμενου φορτηγού διέκρινε από μακριά την μητέρα και την απέφυγε, όχι όμως και το μικρό που βρέθηκε μπροστά του μέσα στο σκοτάδι.

Το αρκουδάκι φέρει τραύματα στο ρινικό και μετωπιαίο οστό και ρήξη της κάτω γνάθου, ενώ τα τραύματα προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία που ήταν και η αιτία θανάτου. Το νεκρό ζώο μεταφέρθηκε στο Σταθμό Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Καστοριά προκειμένου να παραδοθεί στο Δασαρχείο Καστοριάς για νεκροψία από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Νομαρχίας.

Ο «Αρκτούρος» επισημαίνει ότι ο αριθμός των θανάτων αρκούδων είναι εξαιρετικά ανησυχητικός, ειδικά για το συγκεκριμένο είδος που είναι σπάνιο και αριθμεί περίπου 250 ζώα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η αναπαραγωγή του είναι αργή και δύσκολη. Η οργάνωση έχει υποδείξει στις αρμόδιες υπηρεσίες αναλυτικά μέτρα για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων με την εφαρμογή του απλού μέτρου της οδικής σήμανσης σε περιοχές που ζει η αρκούδα και την βελτίωση των φρακτών που εμποδίζουν την πρόσβαση στην Εγνατία οδό.

bear_232x.jpg

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Εντάξει, είπαμε.... δε νομίζω ο οδηγός να το σκότωσε επίτηδες το αρκουδάκι...

Πριν χρόνια πάτησα ένα σκύλο στο σχιστό, και εκτός ότι τον σκότωσα,
έκανα και αρκετή ζημιά στο αυτοκίνητο...
Και άνθρωπος να ήταν δεν προλάβαινα να αντιδράσω...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Είπαμε: Καλό φλαμίνκο είναι το νεκρό φλαμίνκο.
Καλή αρκούδα είναι η νεκρή αρκούδα.

www.protothema.gr/content.php?id=30327]Άλλο ένα αρκουδάκι νεκρό από τροχαίο[/url]
Άλλο ένα αρκουδάκι μόλις 15 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο στις ρόδες φορτηγού, όταν επιχείρησε να ακολουθήσει τη μητέρα του που διέσχιζε κάθετο άξονα κοντά σε ανισόπεδη γέφυρα της Εγνατίας Οδού που ενώνει τη Σιάτιστα με την Κρυσταλλοπηγή… Ήταν η 13η αρκούδα που χάνεται από τροχαίο ατύχημα, κατά την τελευταία πενταετία και η 26η συνολικά, μετά τους αλλεπάλληλους θανάτους από πυροβολισμούς και δηλητηριασμένα δολώματα!

Το άτυχο αγρίμι βρέθηκε νεκρό από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καστοριάς, το βράδυ της Κυριακής κοντά στον οικισμό «Μανιάκι». Σύμφωνα με δελτίο τύπου της οργάνωσης «Αρκτούρος», ο οδηγός του διερχόμενου φορτηγού διέκρινε από μακριά την μητέρα και την απέφυγε, όχι όμως και το μικρό που βρέθηκε μπροστά του μέσα στο σκοτάδι.

Το αρκουδάκι φέρει τραύματα στο ρινικό και μετωπιαίο οστό και ρήξη της κάτω γνάθου, ενώ τα τραύματα προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία που ήταν και η αιτία θανάτου. Το νεκρό ζώο μεταφέρθηκε στο Σταθμό Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Καστοριά προκειμένου να παραδοθεί στο Δασαρχείο Καστοριάς για νεκροψία από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Νομαρχίας.

Ο «Αρκτούρος» επισημαίνει ότι ο αριθμός των θανάτων αρκούδων είναι εξαιρετικά ανησυχητικός, ειδικά για το συγκεκριμένο είδος που είναι σπάνιο και αριθμεί περίπου 250 ζώα σε όλη την Ελλάδα, ενώ η αναπαραγωγή του είναι αργή και δύσκολη. Η οργάνωση έχει υποδείξει στις αρμόδιες υπηρεσίες αναλυτικά μέτρα για τον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων με την εφαρμογή του απλού μέτρου της οδικής σήμανσης σε περιοχές που ζει η αρκούδα και την βελτίωση των φρακτών που εμποδίζουν την πρόσβαση στην Εγνατία οδό.

bear_232x.jpg

Τα δηλητηριασμένα δολώματα οι κυνηγοί τα βάζουν;Ξέρεις πόσοι σκύλοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από φόλες στους κυνηγότοπους;Ο άλλος που έχει ένα πόιντερ ή ένα σέττερ,σκύλοι που απομακρύνονται από το αφεντικό τους στη διάρκεια της έρευνας για πουλια,τρώνε τη φόλα και αν προλάβει ο κυνηγός να του κάνει ένεση έχει καλώς,αλλιώς το θάβει εκεί.Εκτός αν ζωή έχει μόνο η αρκούδα,και όχι ο κυνηγετικός σκύλος.Τις φόλες τις βάζουν συνήθως κτηνοτρόφοι.Όχι κυνηγοί.Επίσης αυτοί έχουν και όπλα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει τα ζώα τα σκοτώνουν εξωγήινοι, σιωνιστές και μασόνοι

Και εν πάση περιπτώσει τα σκοτώνουν ΌΛΟΙ οι άλλοι ΕΚΤΟΣ από τους κυνηγούς που αγαπάνε τη φύση ως γνωστόν

piggybank1980

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
α ρε καθικια δολοφονοι πουτσα που θελετε.πρεπει να σας μαζεψουμε ολους σε ενα μαντρι,να σας τσιτσιδωσουμε και να αμολυσουμε πεινασμενες αρκουδες και καυλωμενους γαιδαρους λεχριτες.θα ευχεστε να σας ειχαν πυροβολησει...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εντάξει, είπαμε.... δε νομίζω ο οδηγός να το σκότωσε επίτηδες το αρκουδάκι...

Πριν χρόνια πάτησα ένα σκύλο στο σχιστό, και εκτός ότι τον σκότωσα,
έκανα και αρκετή ζημιά στο αυτοκίνητο...
Και άνθρωπος να ήταν δεν προλάβαινα να αντιδράσω...

1) Πρόσεξε την υπογράμμιση που λέει για πυροβολισμούς και δηλητηριάσεις
2) Πρόσεξε το σημείο που λέει για την ενίσχυση του φράκτη και για την σήμανση.

Απορώ βέβαια για τον φράκτη γιατί τόσος ντόρος είχε γίνει με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Και υποτίθεται ότι η Εγνατία Οδός Α.Ε. είχε πάρει όλα τα μέτρα έτσι ώστε να μην κινδυνεύει ο πληθυσμός της αρκούδας και άλλων αγρίων ζώων.
Προφανώς κάτι δεν έκαναν σωστά. Αλλά μπορούν να εξαναγκασθούν να κάνουν τώρα ιδιαίτερα αν αρχίσουν να τρώνε πρόστιμα για κάθε αρκούδα που σκοτώνεται.
Δεν ξέρω αν φταίει το ύψος του φράκτη ή αν παρουσιάζει κενά εκ κατασκευής.
Δεν ξέρω αν έχουν παρουσιαστεί φθορές στον φράχτη και χρειάζεται συντήρηση.

Πάντως αναφέρθηκε πρόσφατα όταν πρόσφατα σκοτώθηκε και λύκος στην Εγνατία:
Το ζώο φαίνεται ότι προσπάθησε να διασχίσει το κατάστρωμα του αυτοκινητόδρομου ώστε να τραφεί από νεκρά κτηνοτροφικά κτηνοτροφικά ζώα που βρέθηκαν δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο ενώ ο φράχτης της Εγνατίας δεν κατάφερε να εμποδίσει τη διάσχιση. Διαπιστώθηκε αστάθεια σε πολλά σημεία του, η πρόσφυσή του στο έδαφος ήταν χαλαρή με πολλά κενά, ενώ το ύψος του χαμηλό.

Ο φράκτης της Εγνατίας οδού είναι εύκολα προσπελάσιμος, όπως αποδείχθηκε, από τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα άγρια ζώα. Εκτός από το χαμηλό ύψος και οι υπόλοιπες προδιαγραφές κατασκευής του δεν είναι οι κατάλληλες για περίφραξη που καλείται να αποτρέψει λύκους και αρκούδες από τη διέλευση του αυτοκινητόδρομου, είδη των οποίων η παρουσία στην ευρύτερη περιοχή είναι δεδομένη και γνωστή.

www.protothema.gr/content-perivallon.php?id=27154]Κι άλλος λύκος νεκρός στην Εγνατία οδό[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/content/data/upimages/image.php?image=nekros234234.jpg&width=490[/img[/URL]]

Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε η Εγνατία Οδός Α.Ε. να βάλει ανθρώπους να κάνουν τακτικές περιπολίες κατά μήκος του φράχτη για να ελέγχει την ακεραιότητα του.
Θα μπορούσε να εγκαταστήσει φθηνές ασύρματες κάμερες σε ορισμένα σημεία για να διαπιστώσει τα προβλήματα.
Λύσεις υπάρχουν.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δε διαφωνούμε, κι εγω κατά του κυνηγιού είμαι και υπέρ της προστασίας της άγριας ζωής... αλίμονο!

Αλλά αυτό το θέμα το ανέδειξε σε πρωτοσέλιδο η εφημερίδα του μεγαλοκατασκευαστή και για άλλους λόγους  ;)
Σίγουρα, κάθε δυνατό μέτρο πρέπει να ληφθεί για την προστασία αυτών των σπάνιων ζώων.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οι κυνηγοι εχουν δικιο σε ολα αλλα ολοι σας ειστε μαλακες και δεν καταλαβαινετε....πρωτα απο ολα προστατευουν το περιβαλλον...δεν αφηνουν καποιο ειδος να αναπτυχθει εις βαρος καποιου αλλου.ετσι σκοτωνοντας τους σιχαμερους λαγους προστατευουν τα συμπαθεστατα καροτα...ρε ουστ...οσο για το φιλο που μιλαει περι οικολογιας ολο το χρονο και οχι μονο το καλοκαιρι καλο θα ειναι να αφησει τα παραμυθια.εγω δεν ειμαι οικολογος αλλα εχω ενα σκυλο 3 γατες και οταν βγω στο δρομο με ακολουθουν αλλα 10 αδεσποτα που ταιζω καθημερινα με προσωπικα μου εξοδα.το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα αδεσποτα ειναι εγκατελειμενα απο κατι ομοιδεατες σου ειτε γιατι εχουν κροτοφοβια ειτε γιατι δεν κυνηγουν καλα αρα ειναι αχρηστα!και για να ολοκληρωσω φιλτατε σκεψου οτι οταν κυνηγατε το συγκεκριμενο θυραμα(λαγος)πατε 5-10 "οικολογοι και φυσιολατρες" πρωι πρωι παρεα με 50 σκυλους για να πιασετε ενα ζωο το οποιο ειναι εξαντλημενο αφου βγαινει για την τροφη του τη νυχτα...πολυ δικαιο αυτο δε νομιζεις?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και μιλώντας για λύσεις να μία πολύ καλή ελληνική προσπάθεια:

Κινητά-προστάτες για αρκούδες

Δείτε οπωσδήποτε το βίντεο.

Και για να καταλάβουμε και πως βλέπουν τα ζώα τους ανθρώπους δείτε την αντίδραση της συμπαθέστατης αρκουδίτσας όταν πήγαν να της φορέσουν κολλάρο και να της δώσουν κινητό:
682204-49132876.jpg

Νομίζω ότι τα λέει όλα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οι κυνηγοι εχουν δικιο σε ολα αλλα ολοι σας ειστε μαλακες και δεν καταλαβαινετε....πρωτα απο ολα προστατευουν το περιβαλλον...δεν αφηνουν καποιο ειδος να αναπτυχθει εις βαρος καποιου αλλου.ετσι σκοτωνοντας τους σιχαμερους λαγους προστατευουν τα συμπαθεστατα καροτα...ρε ουστ...οσο για το φιλο που μιλαει περι οικολογιας ολο το χρονο και οχι μονο το καλοκαιρι καλο θα ειναι να αφησει τα παραμυθια.εγω δεν ειμαι οικολογος αλλα εχω ενα σκυλο 3 γατες και οταν βγω στο δρομο με ακολουθουν αλλα 10 αδεσποτα που ταιζω καθημερινα με προσωπικα μου εξοδα.το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι τα περισσοτερα αδεσποτα ειναι εγκατελειμενα απο κατι ομοιδεατες σου ειτε γιατι εχουν κροτοφοβια ειτε γιατι δεν κυνηγουν καλα αρα ειναι αχρηστα!και για να ολοκληρωσω φιλτατε σκεψου οτι οταν κυνηγατε το συγκεκριμενο θυραμα(λαγος)πατε 5-10 "οικολογοι και φυσιολατρες" πρωι πρωι παρεα με 50 σκυλους για να πιασετε ενα ζωο το οποιο ειναι εξαντλημενο αφου βγαινει για την τροφη του τη νυχτα...πολυ δικαιο αυτο δε νομιζεις?
εχεις δει πολλα κυνηγοσκυλα που ειναι αδεσποτα?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
φιλτατε vlachodeutsch τα μισα απο αυτα που ταιζω ειναι κυνηγοσκυλα και εξηγω και τους λογους(κροτοφοβια-δεν κυνηγουν "σωστα").

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εχεις δει πολλα κυνηγοσκυλα που ειναι αδεσποτα?
φαίνεται ότι δεν έχει δώσει 2-3 χιλιάρικα για σκύλο(και 5-6 για γουρουνόσκυλο) :uglystupid:

αν θέλετε να κάνετε κάτι σωστό, από το να μας πρήζετε τα παπάρια με τις αρκουδίτσες και τα λυκόπουλα,
να πάτε να πιάσετε τους δασοφύλακες που κυνηγούν αυτοί πρώτοι σε παράνομες περιοχές,
και να ζητήσετε να εφαρμοστούν οι νόμοι , γιαί νόμοι υπάρχουν , αλλά δεν εφαρμόζονται από κανένανμ και δεν ελέγχει και κανένας.

ο κυνηγός με αρχίδια έχει συνείδηση γιατί μία δύο χρονιές θα φάει καλά και τις άλλες θα κάθεται.

σταματήσετε τις υπόλοιπες μαλακίες γιατί το σκότωμα μιας αρκούδας δεν είναι κυνήγι αλλά κτηνοδία και όμοιο με φόνο.
άντε έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα.
δεν είναι θρεντ η-κωλο-γη-ας

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
φυσικα και δε θα εδινα 3,5,6000 για να παρω σκυλο...αντιθετως πριν 10 χρονια μου προσεφεραν τα λεφτα αυτα για να δωσω το δικο μου αλλα δεν το εκανα.πες μου εσυ που τα εχεις δωσει τι θα το κανεις αν δε σου κανει...οσο για τουσ θηροφυλακες και τους δασοφυλακες απο το χωρο αυτο προερχονται και εχουν μπει με μεσον ;).

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φυσικα και δε θα εδινα 3,5,6000 για να παρω σκυλο...αντιθετως πριν 10 χρονια μου προσεφεραν τα λεφτα αυτα για να δωσω το δικο μου αλλα δεν το εκανα.πες μου εσυ που τα εχεις δωσει τι θα το κανεις αν δε σου κανει...οσο για τουσ θηροφυλακες και τους δασοφυλακες απο το χωρο αυτο προερχονται και εχουν μπει με μεσον ;).
δεν δίνεις τόσα λεφτά για να πάρεις ένα σκύλο με κροτοφοβία.
τόσα λεφτά δίνεις για σκύλο έτοιμο εκπαιδευμένο που είναι τσάκαλος στο κυνήγι. δεν μιλάμε για κουτάβια που παίζουν τα παιδιά.
εξ ορισμού αυτά τα σκυλιά δεν είναι κυνηγόσκυλα, δεν είναι η ράτσα που τα κάνει μόνο κυνηγόσκυλα.
φυσικά στο ηράκλειο που είμαι και στον πειραιά που πηγαίνω συχνά πρέπει να είναι όλοι οι κυνηγοί μαζεμένοι σε 2 πόλεις, αλλιώς πως εξηγούνται τόσα αδέσποτα!

τέλος, αυτός που έχει ένα κοκερ για παράδειγμα και αυτό έχει κροτοφοβία, δεν το αμολάει στους δρόμους. το κρατάει για να γεννήσει αν ειναι θυληκό ή το δανείζει σε άλλον κυνηγό που έχει και αυτός κόκερ για να βγάλουνε κουτάβια. δεν τον συμφέρει να το δώσει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
σταματήσετε τις υπόλοιπες μαλακίες γιατί το σκότωμα μιας αρκούδας δεν είναι κυνήγι αλλά κτηνοδία και όμοιο με φόνο.

Ενώ το σκότωμα της μπεκάτσας ή της τσίχλας δεν είναι φόνος;
Τι είναι τότε;
Ευθανασία;

Υ.Γ. Σταμάτα να βρίζεις.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ πάντως αδέσποτο σέτερ,επανιελ,κουρτσχααρ δεν έχω δει.Αντίθετα έχω δει σκύλους ανάλογα με τη μόδα.Μια εποχή λυκόσκυλα,μια άλλη,πιτμπουλ,τώρα έχω δει μερικά ροτβάιλερ,πολλά κανίς και συναφή συντροφιάς.Οι κυνηγοί αγοράζουν σκυλιά που έχουν διαπρέψει σε αγώνες,ή απογόνους τους και όχι από πετ σοπ.Οπότε αποφεύγουν να αγοράσουν κάποιο σκύλο με προβλήματα.Έχεις δει σέτερ να φερμάρει;Το θαυμάζεις και το χαίρεσαι και εννοείται ότι δε σου πάει να το πετάξεις έξω.Όπως κάνουν οι φιλόζωοι του κώλου.Επίσης,ξέρεις πόσοι πάνε για λαγό και γυρίζουν με χόρτα;Τι νομίζεις,κάθε έξοδος αποφέρει κάρπωση;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
το θεμα δεν ειναι απο που αγοραζετε τα σκυλια και ποσο..το θεμα ειναι οτι δε σεβεστε τις ζωες των αλλων ζωντανων.απο την αρχη ειπα οτι δεν ειμαι οικολογος και φυσικα εχω βοηθησει στην καταστροφη.ομως δεν εχω κρεμασει ποτε στο καφενειο τα αυτια του λαγου,ουτε εχω βαλσαμωσει το θηριο...οι αρχιδατοι κυνηγοι ειναι αυτοι που δεν υπαρχουν κατι σαν την αγαπη που επλασε και ο ζαγοραιος πριν γνωρισει το δακρυ!ενα αρρωστο χομπυ ματαιοδοξων ειναι και κονομα για πολλους.ο λαγος στην κρητη πωλειται προς το αξιοσεβαστο ποσο των 60 ευρω και υπαρχουν πολλοι¨"επαγγελματιες".

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
άντε τραβάτε να πιάσετε τους παράνομους κυνηγούς και αφήστε τους άλλους να κάνουν το χόμπυ τους.

Tσολιά ξέρεις ότι σε πάω, αλλά αυτό που λες πώς μπορεί να εφαρμοστεί;
Πώς ξεχωρίζει ο "παράνομος" απ'τον "νόμιμο" κυνηγό; Το γράφει στο κούτελο;
Στη σημερινή εποχή το κυνήγι δεν έχει λογική...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Παλιότερα ο άνθρωπος πήγαινε για κυνήγι γιατί το είχε ανάγκη για να επιβιώσει. Το να πηγαίνεις τώρα για κυνήγι μόνο για χόμπυ και τα ράφια των σούπερ μάρκετ να είναι γεμάτα απο φαγητά είναι απλή μαλακία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom