Αντικυνηγοι και κομπλεξικοι,οικολογοι της πουτσας....
Που δεν ξερουν να ξεχωρισουν το πευκο απο την οξια,το ντουσκο απο το
ρικι...
OOY !
Μάλιστα !
Ο.κ. !
Αντικυνηγοι και κομπλεξικοι,οικολογοι της πουτσας....
Που δεν ξερουν να ξεχωρισουν το πευκο απο την οξια,το ντουσκο απο το
ρικι...
σωστό 100% άντε νά προσθέσω καί τά εμπροσθογεμή όπλα κοινως καριοφυλιαΤο κυνήγι να επιτρέπεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Οι κυνηγοί να είναι οπλισμένοι μόνο με μαχαίρια και τόξα και βέλη, χειροποίητα...Να κυκλοφορούν μόνο με άλογα και γαϊδούρια..Και φυσικά στον κυνηγότοπο να κυκλοφορούν πεινασμένες αρκούδες, λύκοι και τσακάλια, παρέα με μερικά νευρικά αγριογούρουνα...
Όπως τον παλιό, καλό καιρό, που το κυνήγι είχε κάποιο νόημα.
Διότι τον μάγκα στην μπεκάτσα και στο λαγό οπλισμένος με την καραμπίνα που ρίχνει ελικόπτερο και αλωνίζοντας με το αγροτικό 4Χ4, τον κάνω και εγώ...
Ναι στο κυνήγι...
Με τις ακόλουθες προϋποθέσεις όμως...
Ο κυνηγός να είναι οπλισμένος με τόξα και βέλη της αρχαϊκής περιόδου και στο δάσος να κυκλοφορούν αρκούδες και λύκοι...
φίλε ιμαγινεσ τά σπιτάκια τά αυθαίρετα πρέπει νά γκρεμιστούν....Θέλεις να κυκλοφορούν αρκούδες και λύκοι στα δάση;Να πας να γκρεμίσεις τα σπιτάκια που έγιναν στα δάση και να επαναφέρεις το περιβάλλον όπως ήταν.Θα μπορέσεις να αντέξεις χωρίς "τη μαγευτική θέα" από ψηλά;
άκουσα όλων τής απόψεις μέ προσοχή καί θά συνοψήσω τά πιστεύω μου γιά τό κυνύγι σέ ένα πόστ πού έγραψα περυσιειμαι εναντια στο κυνιγι και το θεωρω κτηνωδια...με πιανει ανακατοσουρα οτα πηγενω ζαχοροχωρια και βλεπω κατι κυνηγους κτηνη με τζιπακια απο τα βορεια προαστια με 10 σκυλους με επαναληπτικα οπλα που θα τα ζηλευαν οι καλυτεροι στρατοι ντυμενοι σαν αστακοι λες και πηγενουν σε καταδρομικη εξτρατεια στα ιμια για να σκοτωσουν ενα αγριογουρουνο...τελος δεν μπορω να καταλαβω πως η αγαπη στην φυση δεν εκδηλωνετε με την παρατηρηση των πτηνων στις πρεσπες και αλλου..αλλα με τον θανατο...εμενα προσωπικα μου αρεσει να βλεπω ενα πτηνο ζωντανο και να πεταει παρα σκοτωμενο...και πολλες φορες με μαρτυρικο θανατο...ειμαι απο οικογενεια κυνηγων και ξερω πολυ καλα τι σημαινει κυνηγι τι σημενει βολτα στην εξοχη και τι σημαινει εκδηλωση αγαπης στην φυση.το κυνηγι ειναι η εκδηλωση ενος κτηνωδους ενστικτου που εχει ο ανθρωπος απο τους προιστορικους χρονους που τοτε κυνηγουσε για λογους βιοποριστικους και οχι αναψυχης..και που δυστιχως συνεχιζετε στις μερες μας...αληθεια κυριοι κυνηγοι εφοσον σας αρεσει τοσο πολυ το κυνηγι σαν αθλημα γιατι δεν δοκιμαζετε κυνιγι με τοξο η εμποσθογεμες οπλο??ωστε να χρειαστει μεγαλυτερη προσπαθεια???η απαντηση ειναιοτι δεν σας ενδιαφερει η προσπαθεια και η αθληση αλλα μονο το αποτελεσμα.. ο θανατος ενος πτηνου....εχω ενα σεντετιεν δικανο του παππου μου μοντελο του 1950..σκοπευω να του πουλησω και να διαθεσω τα χρηματα υπερ οργανωσεων εναντια στο κυνηγι...
το ψαροντουφεκο ειναι και θα ειναι χομπυ στην καρπαθο για μενα ενα απο τα ωραιοτερα νησια και που παω διακοπες οποτε μπορω... τα καλοκαιρια αλλα και εκει χωρις στολες και αλλες μαλακιες..ειμαι εναντια ...μονο ψαροντουφεκο ,βατραχοπεδιλα,μαχερι και μασκα..και ασ μην εχω τα αποτελεσματα που εχουν οσοι κανουν ψαροντουφεκο με εξοπλισμο εξτρατειας μοναδας ειδικων καταστροφων του ναυτικου...θερμη παρακληση περιμενω κριτικη απο τους κυνηγους γι αυτα που εγραψα αλλα οχι για τα ορθογραφικα λαθη μου ...
άποψη μου είναι ότι υπάρχουν κυνηγοί πού πυροβολούν λύκους καί αρκούδες..διότι τόν κυνηγό δέν τόν ενδιαφέρει η φύση αλλά ο θάνατος σάν ενστικτο..δέν συμβιβάζομε μέ τίποτα στήν ιδέα τη΄ς αγάπης γιά τήν φύση μέ τό θάνατο ενός πτηνού καί μάλιστα μέ στολή εκστρατείας κομμάντο...Δεν ασχολείται κανείς κυνηγός με τις αρκούδες και τους λύκους.Η οικιστική ανάπτυξη και η συρρίκνωση του φυσικού περιβάλλοντος τα ενοχλεί.Και οι κτηνοτρόφοι που δηλητηριάζουν τα ζώα για να προστατεύσουν τα κοπάδια τους.Όσον αφορά "εντός σχεδίου" και "εκτός σχεδίου" ότι κατασκευάζεται σε εκτός σχεδίου περιοχή,δεν είναι κατ'ανάγκη σε δάσος.Και το αντίθετο.Αν έχεις πάει στην Ιπποκράτειο Πολιτεία,όλα τα σπίτια μέσα στο δάσος είναι.Εντός σχεδίου!Αντίθετα στην περιοχή της Κερατέας,που δεν είναι δάσος,τα σπίτια είναι εκτός σχεδίου,και η περιοχή θεωρείται δασική.Αν πας πάλι στο Λιβάδι Παρνασσού,μετά την Αράχωβα,πολλά σπίτια είναι στις παρυφές του Δρυμού,και έχουν άδεια!!!Και μετά φταίει το κυνήγι
Ειναι νομιμο το κυνηγι με ποιο νομο?το νομο των ανθρωπων?τα ζωα τα ρωτησες βλακα?
ειναι καποια βιταμινη h-8 καπως ετσι λεγεται...και τωρα με τη νηστεια λειπει σε πολλους ανθρωπουςΠοια ακριβως συστατικα του κρεατος δε μπορουν να αντικατασταθουν απο αλλες τροφες;
OOY !
Μάλιστα !
Ο.κ. !
Η βιταμινη Β 12 υπαρχει μονο σε ζωικες τροφες.ειναι καποια βιταμινη h-8 καπως ετσι λεγεται...και τωρα με τη νηστεια λειπει σε πολλους ανθρωπους
άποψη μου είναι ότι υπάρχουν κυνηγοί πού πυροβολούν λύκους καί αρκούδες..
διότι τόν κυνηγό δέν τόν ενδιαφέρει η φύση αλλά ο θάνατος σάν ενστικτο..
είμαι υπέρ τής οικιστικής ανάπτυξης αλλά μέ τρόπο πού νά προστατεύετε τό φυσικό περιβάλλον..αλλά αυτό θά τό συζητήσουμε σέ άλλο ποστ μέ αυτό τό θέμα..
Ειναι νομιμο το κυνηγι με ποιο νομο?το νομο των ανθρωπων?τα ζωα τα ρωτησες βλακα?
μπραβο lion διατροφολογε!αλλα η ουσια του θεματος δεν ειναι στο ποια βιταμινη περιεχει το κρεας...Η βιταμινη Β 12 υπαρχει μονο σε ζωικες τροφες.