αμα ιχεσ γενιθι το χρισο εονα θα σε ιχε κανι τραγοδια ο ΕβριπιδισΠοιός είμαι ο Μήδειας τέλος πάντων;
ΑΤΙΧΕ!!!!!!!!!!!!!!
αμα ιχεσ γενιθι το χρισο εονα θα σε ιχε κανι τραγοδια ο ΕβριπιδισΠοιός είμαι ο Μήδειας τέλος πάντων;
Θυμήθηκα ότι αντίστοιχη σκηνή υπηρχε και στο 'Όλα είναι δρόμος' του Βούλγαρη με τον μέγιστο Βέγγο και μάλιστα ένα χρόνο πριν τον Jarmusch. Για τέτους μαλάκες μιλάμε βρε moraki. Απολάυστε :
Θυμήθηκα ότι αντίστοιχη σκηνή υπηρχε και στο 'Όλα είναι δρόμος' του Βούλγαρη με τον μέγιστο Βέγγο και μάλιστα ένα χρόνο πριν τον Jarmusch. Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε βρε moraki. Απολάυστε :
Βαλτε μια ψηφοφορια να δουμε ποσοι απο αυτους που γραφουν εδω εχουν παει κυνηγι. Ειναι σαν να γραφης για τανες χωρις να εχεις δοκιμασει.
Θυμήθηκα ότι αντίστοιχη σκηνή υπηρχε και στο 'Όλα είναι δρόμος' του Βούλγαρη με τον μέγιστο Βέγγο και μάλιστα ένα χρόνο πριν τον Jarmusch. Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε βρε moraki. Απολάυστε :
Ναι στο κυνήγι...
Με τις ακόλουθες προϋποθέσεις όμως...
Ο κυνηγός να είναι οπλισμένος με τόξα και βέλη της αρχαϊκής περιόδου και στο δάσος να κυκλοφορούν αρκούδες και λύκοι...
ναι στο κυνήγι όπου θήραμα είναι ο κυνηγός
Θα εγραφα και αλλα πολλα....αλλα ματαια μου φαινονται....
Σε αυτια που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ακουσουν,ειναι λαθος να μαλλιαζει η γλωσσα
σου..
Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχεις δίκιο. Στο συγκεκριμένο θέμα δε δίνω περιθώρια διαλογου η προσπάθειας κατανόησης
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν δοκιμάσω να πάω κυνήγι θα μ'αρέσει;
Ούτε και ηρωίνη έχω δοκιμάσει ούτε και θέλω. Αν δοκίμαζα όμως μπορεί και να μ'άρεσε. Να γίνω πρεζάκι δηλαδή; Αλλιώς να μη μιλώ για ναρκωτικα;
Υπάρχει και η ηθική του καθενός. Αν ήταν πάντα να δοκιμάζαμε κάτι για να το απορίψουμε θα ήμασταν πειραματόζωα όχι άνθρωποι.
Αν αναφέρεσαι σε μένα, έχεις δίκιο. Στο συγκεκριμένο θέμα δε δίνω περιθώρια διαλογου η προσπάθειας κατανόησης
Θα παλεψουμε για τις ειδικες λαμπες στις Εθνικες Οδους ωστε να μειωθει
η φωτορυπανση;
Αν συγκρινης το κυνηγι που ειναι νομιμο με ναρκωτικα που ειναι παρανομα .......... τι να σου πω.
Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό (Βουλγαράκης)
Επειδή σε αυτό που έγραψα επικεντρώθηκα στην ηθική του καθενός που του επιτρέπει ή όχι να κάνει κάποια πράγματα ανεξάρτητα αν είναι νόμιμα.
Τέλος πάντων διαφωνούμε, δεν είναι κακό.