sexybalance
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σιγα μη σκισεις κανα καλσον.Παρε ενα τουφεκι οργισμενε αντρα και πηγαινε στο δασος να σκοτωσεις τους κακους κηνυγους.
οργισμενο αγορι
:-*
ειναι δροσερο οργισμενο αγορι. . .
σιγα μη σκισεις κανα καλσον.Παρε ενα τουφεκι οργισμενε αντρα και πηγαινε στο δασος να σκοτωσεις τους κακους κηνυγους.
οργισμενο αγορι
:-*
Βάλαν τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα δηλαδή ;
Ποιος άνθρωπος; Του Νεάντερταλ; Κι εγώ μπορώ να έρθω να σε καθαρίσω γιατί μου τη σπάς π.χ. Κι αυτό μες στην ανθρώπινη φύση είναι αλλά μπορεί και να σε είχε πατήσει αυτοκίνητο, οπότε όλα οκ! Μα είναι λογική αυτή ;
Σαν κάποιος που μεγάλωσε στην πόλη δεν μπορώ να κατανοήσω την ευχαρίστηση που αντλεί κάποιος με τα να παίρνει τα βουνά για να σκοτώσει ζωάκια. Πιστεύω πως είναι κάτι που αφορά κόσμο που ζει στην επαρχία όπου κυνήγι / ψάρεμα είναι μέρος της καθημερινότητας για πολλούς. Σε ένα βαθμό αποτελεί και συνέχεια οικογενειακών και τοπικών παραδόσεων και συνηθειών κι αυτό είναι σεβαστό. Έχω δει να γίνεται επίσης και από ανθρώπους που προσέχουν και θέλουν να ξέρουν τι τρώνε. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά συνήθως όπλο κρατάνε κάποιοι για να βγάλουν το άχτι τους και μόνο.
Πιστεύω λοιπόν πως η καλύτερη λύση είναι να τους αφήσουμε να αλληλοεξοντωθούν μόνοι τους, κάτι που άλλωστε ξέρουν να κάνουν καλά. Είναι κι αυτό μέσα στα πλαίσια της οικολογικής ισορροπίας αν μη τι άλλο.
3ον εχουν προβληματα με τα θρεπτικα συστατικα του οργανισμου τους επειδη δεν τρωνε καθολου κρεας
καποιον μου θυμιζει το ατομο της ιστοριας αυτης...........ΥΠΕΡ....
σημειωση....
δεν ειμαι κυνηγος και ουτε θελω να γινω. και ουτε προκειται να γινω
απλα ενα απο τα πιο σπουδαια ατομα που γνωρισα στην ζωη μου ηταν κυνηγος....
Και δεν εχω δει αλλο ανθρωπο να ενδιαφερεται τοσο πολυ για τη φυση και τα ζωα
και τον ρωτησα μια μερα
''καλα εσυ πας και σκοτωνεις τα ζωακια και νοιαζεσαι τοσο πολυ για τη φυση και τα ζωα γενικοτερα?''
και μου απαντησε.....
''κοιταξε να δεις.... καταρχην ενα ζωο που μπορει να σκοτωσω εγω για να το φαω μια στο τοσο , θα μπορουσε να το εχει φαει ενα αρπακτικο απλα. και επισης ετσι ειναι ο ανθρωπος. Να κηνυγησει και να ψαρεψει για να φαει...
και οσο για τη φυση και τα ζωα, δεν μπορει να τα αγαπαει κανεις περρισοτερο απο μενα. εγω νοιαζομαι για τη φυση γιατι ειμαι συνεχεια μεσα σε αυτη. και νοιαζομαι για τα θηραματα γιατι χωρις αυτα δεν υπαρχει φυση και κηνυγι.Ποιος νομιζεις νοιαζεται για τη φυση? Οι μαλακες οι οικολογοι που οι περρισοτεροι δεν εχουν βρεθει ποτε στη φυση?''
υ.γ. και μιλαμε για εναν ανθρωπο διαμαντι......δεν εχω συναντησει καλυτερο ανθρωπο
ξεκινησε παμφτωχος και εγινε σπουδαιος με την αξια του και το μεγαλο του μυαλο. Μεγαλος Ανθρωπος.. Πανεξυπνος...Ηταν σε δημοσια υπηρεσια και παραιτηθηκε γιατι μια διεθνης εταιρια-κολοσσος τον χρυσοπληρωσε για να τον προσλαβει.
και δε μιλαμε για δημοσιες σχεσεις και μαλακιες που μπορει να τις κανει και ενα λαμογιο αλλα για ερευνα πανω σε προηγμενα συστηματα
οποτε ΥΠΕΡ
Και στα αρχιδια μου οσοι ειναι κατα. και τα επιχειρηματα τους. δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβασω
στις ευρωεκλογες παντα ψηφιζω ''Ελληνες κηνυγους''
ΥΠΕΡ....
σημειωση....
δεν ειμαι κυνηγος και ουτε θελω να γινω. και ουτε προκειται να γινω
απλα ενα απο τα πιο σπουδαια ατομα που γνωρισα στην ζωη μου ηταν κυνηγος....
Και δεν εχω δει αλλο ανθρωπο να ενδιαφερεται τοσο πολυ για τη φυση και τα ζωα
και τον ρωτησα μια μερα
''καλα εσυ πας και σκοτωνεις τα ζωακια και νοιαζεσαι τοσο πολυ για τη φυση και τα ζωα γενικοτερα?''
και μου απαντησε.....
''κοιταξε να δεις.... καταρχην ενα ζωο που μπορει να σκοτωσω εγω για να το φαω μια στο τοσο , θα μπορουσε να το εχει φαει ενα αρπακτικο απλα. και επισης ετσι ειναι ο ανθρωπος. Να κηνυγησει και να ψαρεψει για να φαει...
και οσο για τη φυση και τα ζωα, δεν μπορει να τα αγαπαει κανεις περρισοτερο απο μενα. εγω νοιαζομαι για τη φυση γιατι ειμαι συνεχεια μεσα σε αυτη. και νοιαζομαι για τα θηραματα γιατι χωρις αυτα δεν υπαρχει φυση και κηνυγι.Ποιος νομιζεις νοιαζεται για τη φυση? Οι μαλακες οι οικολογοι που οι περρισοτεροι δεν εχουν βρεθει ποτε στη φυση?''
υ.γ. και μιλαμε για εναν ανθρωπο διαμαντι......δεν εχω συναντησει καλυτερο ανθρωπο
ξεκινησε παμφτωχος και εγινε σπουδαιος με την αξια του και το μεγαλο του μυαλο. Μεγαλος Ανθρωπος.. Πανεξυπνος...Ηταν σε δημοσια υπηρεσια και παραιτηθηκε γιατι μια διεθνης εταιρια-κολοσσος τον χρυσοπληρωσε για να τον προσλαβει.
και δε μιλαμε για δημοσιες σχεσεις και μαλακιες που μπορει να τις κανει και ενα λαμογιο αλλα για ερευνα πανω σε προηγμενα συστηματα
οποτε ΥΠΕΡ
Και στα αρχιδια μου οσοι ειναι κατα. και τα επιχειρηματα τους. δεν μπαινω καν στον κοπο να τα διαβασω
στις ευρωεκλογες παντα ψηφιζω ''Ελληνες κηνυγους''
καποιον μου θυμιζει το ατομο της ιστοριας αυτης...........
Όταν κάποτε σχηματίσεις τη δική σου γνώμη για το θέμα, μας τη λες. Γιατί τώρα απλώς ακολουθείς την άποψη του "σπουδαίου ατόμου" που πετάει ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ του στυλ "αν δεν σκότωνα εγώ, κάποιο άλλο ζώο θα σκότωνε...". Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι δε γνωρίζει πώς λειτουργεί η φύση και ποια η επίδραση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων σ΄αυτή. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για τη φύση θα μπορούσε να τη μελετήσει ΧΩΡΙΣ να σκοτώνει. Πολύ απλό, αλλά φαίνεται πως ο σχεδιαστής συστημάτων δεν μπορεί ούτε απλές σκέψεις να κάνει... Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για ένα διεφθαρμένο κράτος που ενδιαφέρεται μόνο για τις εισπράξεις από τις άδειες κυνηγιού και το τζίρο που γίνεται γύρω απ' αυτό.