[/quote]
παντου τα περνουν, το θεμα είναι να μην διαιωνιζονται τέτοιες καταστάσεις....
συμφωνω απολυτως
παντου τα περνουν, το θεμα είναι να μην διαιωνιζονται τέτοιες καταστάσεις....
να τονε βγηκε ο πρωτος που ενοχληθηκε για να μην χασει την κουταλα
ωπα ρε υψηλο επιπεδο κανε μας φροντηστηριο πως να τα περνουμε και εμεις τα φτωχαδακια
σου απάντησα ήδη πολιτισμένα αλλα εσύ έκανες την [size=30pt]παπια [/size]και δεν απάντησες
Παπιαααααα ???
παρτα μωρη !
άλλο ένα λογικό λάθος
Συνδέεις το διανοητικό επίπεδο με το οικονομικό
Και όμως, πολλά παιδιά που δεν έχουν πολλά λεφτά είναι έξυπνα.
Εσύ προφανώς όχι
ειμαι υπερ του κυνηγιου αλλα μεσα σε λογικα πλαισια οσο αφορα τα νουμερα των θηρευσιμων ειδων αλλα και τα θηραματα τα οποια οροζει το υποργειο. η ομοσπνδιακη θηροφυλακη υδριθηκε και πληροεται απο τουσ κυνηγετικουσ συλλογους.καθως ο κυνηγος ειναι πιο πολλες ωρεσ και μερες στο δασος οπωσ ο ψαρας στην θαλασσα.
+100000000000 φιλε
Βάλαν τους λύκους να φυλάν τα πρόβατα δηλαδή ;...η ομοσπνδιακη θηροφυλακη υδριθηκε και πληροεται απο τουσ κυνηγετικουσ συλλογους.καθως ο κυνηγος ειναι πιο πολλες ωρεσ και μερες στο δασος οπωσ ο ψαρας στην θαλασσα.
Ποιος άνθρωπος; Του Νεάντερταλ; Κι εγώ μπορώ να έρθω να σε καθαρίσω γιατί μου τη σπάς π.χ. Κι αυτό μες στην ανθρώπινη φύση είναι αλλά μπορεί και να σε είχε πατήσει αυτοκίνητο, οπότε όλα οκ! Μα είναι λογική αυτή ;...''κοιταξε να δεις.... καταρχην ενα ζωο που μπορει να σκοτωσω εγω για να το φαω μια στο τοσο , θα μπορουσε να το εχει φαει ενα αρπακτικο απλα. και επισης ετσι ειναι ο ανθρωπος. Να κηνυγησει και να ψαρεψει για να φαει...
Οποιος έχει δει το Ghost Dog του Jarmousch ξέρει πως να αντιδράσει στη θεα ενός κυνηγού
Όλα πληρώνονται. Όλα
Οποιος έχει δει το Ghost Dog του Jarmousch ξέρει πως να αντιδράσει στη θεα ενός κυνηγού
Όλα πληρώνονται. Όλα