ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Εσύ αγόρι μου είσαι γνωστός κυνηγός... του Κοτό...
Εσύ αγόρι μου είσαι γνωστός κυνηγός... του Κοτό...
ελπίζω να αλλαξουν χομπυ και να το γυρίσουν στο ψάρεμα μπας και κανουν καλο και στην ψυχουλα τους.
Όποιος αισθάνεται μάγκας κυνηγός ας πάρει ένα τόξο και ας παει να κυνηγήσει, για να γίνεται το παιχνίδι με πιο ίσους όρους. Τώρα πόσο μάγκας είσαι, με τα σκάγια που έχουν 800 μέτρα διασπορά, να κυνηγάς κοτσύφια.......
Ο άνθρωπος είναι από τη φύση του κυνηγός. Αυτό δεν χωρά καμια αμφιβολία.
Θεωρώ ξεπερασμένο το να κυνηγάς για να φας, καθώς υπαρχουν πολλοί πια τρόποι για να καλύψεις αυτη την αναγκη. Όσοι το κάνουν για χομπυ, καλύτερα να το αλλάξουν - η φύση ειναι κατεστραμένη και δεν υπαρχουν περιθώρια για απώλεια ειδων απο την αλυσίδα... Έχω υοθετήσει εναν κραυγαετό μέσω της wwf και κάθε μήνα μου στέλνουν στατιστικά στοιχεία πολύ δραματικά, ξέρετε πόσοι μαλάκες υπάρχουν που ρίχνουν στον αερα μόλις δουν ένα περίφανο φτερωτο ;;; Οπως είπαν με τα λεγομενα τους πολλοι συναγωνιστες ειναι θεμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Υπάρχουν κυνηγοί που είναι προσεκτικοί και δεν καταστρεφουν τη φύση, όμως και αυτοι ειναι ενα ειδος προς εξαφανιση όπως και ορισμενα τους θηραματα.... Οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι δίχως τον παραμικρο δείκτη νοημοσυνης.... ελπίζω να αλλαξουν χομπυ και να το γυρίσουν στο ψάρεμα μπας και κανουν καλο και στην ψυχουλα τους.
Αν θέλεις να συζητάμε να σταματήσεις τις μαλακίες περί Τσίπρα. Δεν με ξέρεις και από χθες για να μου κολλάς ταμπέλες. Τώρα για τα σκάγια διασποράς δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν έχω ιδέα από όπλα και κυνήγιΠάρε να διαβάσεις το "Κυνηγετικός" του Ξενοφώντα,αν σου το επιτρέπει ο Τσίπρας βεβαίως,και μετά έλα να μας πεις αν θέλεις να κυνηγήσουμε όπως οι αρχαίοι.Είμαι 100000% σίγουρος ότι αν σου πεταχτεί τρυγόνι και διασποράς φυσίγγια να έχεις και το καλύτερο όπλο,στο γάμο του Καραγγιόζι θα βαρέσεις!
Για να βαλουμε λιγο μια ταξη στην κουβεντα ο καθε ενας απο εμας επιλεγει τι θα κανει στην ζωη του .
αυτο που με ενοχλει εμενα περισσοτερο ειναι να πληρωνω εγω και να επωφελουνται αλλοι. τι ενοωω μιλαω για τους δηθεν οικολογους που (αυτον που θα σας αναφερω ειναι καταγεγραμενο) αγορασαν με χρηματα του κρατους και των κυνηγων ενα μηχανημα το οποιο παρατηρει την εισοδο των πουλιων στην ελλαδα το κοστος του μηχανηματος ειναι 1.500.000 ευρο
κατεληξαν οτι στην ελλδα μπαινουν καθε χρονο 4.000.000.000 τσιχλες απο αυτες σκοτωνωναι 350.000 πειτε μου εσεις ποσο κακο κανουν στο περιβαλον οι κυνηγοι και ποσο κακο στην τσεπη μας οι οικολογοι
Για να βαλουμε λιγο μια ταξη στην κουβεντα ο καθε ενας απο εμας επιλεγει τι θα κανει στην ζωη του .
αυτο που με ενοχλει εμενα περισσοτερο ειναι να πληρωνω εγω και να επωφελουνται αλλοι. τι ενοωω μιλαω για τους δηθεν οικολογους που (αυτον που θα σας αναφερω ειναι καταγεγραμενο) αγορασαν με χρηματα του κρατους και των κυνηγων ενα μηχανημα το οποιο παρατηρει την εισοδο των πουλιων στην ελλαδα το κοστος του μηχανηματος ειναι 1.500.000 ευρο
κατεληξαν οτι στην ελλδα μπαινουν καθε χρονο 4.000.000.000 τσιχλες απο αυτες σκοτωνωναι 350.000 πειτε μου εσεις ποσο κακο κανουν στο περιβαλον οι κυνηγοι και ποσο κακο στην τσεπη μας οι οικολογοι
[...] ενα χομπυ ειναι, απλα για μενα ειναι συνηθως αντιπαθες το ολο πακετο χαρακτηρα που κουβαλαει ο μεσος κυνηγος [...] Μιλαω συνήθως για καγκουρες πρωην μαμελουκους που γιναν προσφατα ανθρωποι [...]
Συμφωνώ κι εγώ απόλυτα μαζί σου. Ενάντι στο κυνήγι χωρίς συζήτηση.Για μια ακομα φορα συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Απλοι δολοφονοι ειναι. Η ζωη τους εχει αξια αλλα η ζωη των
ζωων ειναι για διασκεδαση. Θα επρεπε να απαγορευτει παγκοσμιως.