Το ίδιο κόμπλεξ που κρύβουν οι δήθεν οικολόγοι αντικυνηγοί...
δεν είμαι δήθεν
Αν εσύ είσαι, πρόβλημα σου
Το να συνδέεις το κυνήγι με το αυτοκίνητο είναι αστείο και δείχνει μια απλοϊκή λογική που μονο στα τηλεπαράθυρα στέκει
Το ίδιο κόμπλεξ που κρύβουν οι δήθεν οικολόγοι αντικυνηγοί...
δεν είμαι δήθεν
Αν εσύ είσαι, πρόβλημα σου
Το να συνδέεις το κυνήγι με το αυτοκίνητο είναι αστείο και δείχνει μια απλοϊκή λογική που μονο στα τηλεπαράθυρα στέκει
ο κλασσικος μαγκας του πληκτρολογιου που πουλαει μουρη με τις αμπελοφιλοσοφιες του. . .
ποσο μονος εισαι στη ζωη σου βρε καημενε
Δεν θα βγάλεις άκρηο κουραδομαγκας είσαι εσύ που ντύνεσαι καρναβάλι παραλλαγή λοκατζής και πας να σκοτώσεις, χωρίς όμως να υπάρχει το ρίσκο να σε σκοτώσουν
Αν είσαι λεβέντης στείλε μου pm να σου κανονίσω συμβόλαιο νότιο αμερική - εκεί όμως δε βαράς ανυπεράσπιστα ζώα.
Είσαι τόσο μάγκας λοιπόν?
Η είσαι απλά κότα?
ο κουραδομαγκας είσαι εσύ που ντύνεσαι καρναβάλι παραλλαγή λοκατζής και πας να σκοτώσεις, χωρίς όμως να υπάρχει το ρίσκο να σε σκοτώσουν
Αν είσαι λεβέντης στείλε μου pm να σου κανονίσω συμβόλαιο νότιο αμερική - εκεί όμως δε βαράς ανυπεράσπιστα ζώα.
Είσαι τόσο μάγκας λοιπόν?
Η είσαι απλά κότα?
μπερδευεις τη πουτσα με τη βουρτσα ασχετε κουλτουριαρη βλαξ.
νυσαφι πια με τους ψευτοοικολογους φλωρους εδω μεσα.
τελικα εχεις γινει καρκινωμα του σαιτ το ξερεις?
Κάτω τὰ χέρια ἀπὸ τὸν κ. Κάλλαχαν. Ὁ ἐλλειπτικὸς του λόγος τὸν ἔχει καθιερώσει ὡς μίαν σύγχρονον Σίβυλλαν καὶ ἡ προφανῶς ἄμεσος πρόσβασὶς του εἰς τὰ ἀνώτατα κλιμάκια τῆς πολιτικῆς ἐξουσίας (και δῆ εἰς ἐξωτερικὸν) τὸν καθιστοῦν πολύτιμον κεφάλαιον τοῦ ἱστοτόπου.
Εγώ γράφω στα αρχίδια μου το κωλοπεριβάλλον.
Έτσι κι αλλιώς παιδιά σκυλιά δεν έχω για να σκεφτώ που θα ζήσουν αμα μεγαλώσουν, οπότε δεν με νοιάζει το μέλλον.
Παίρνω το 4x4 4000cc που έχω και καίει 21 λίτρα το χιλιόμετρο, μπαίνω μέσα στην φύση, καταστρέφω οτι φυτό και λουλούδι τολμήσει να βρεθεί στο διάβα των θηριωδών ελαστικών μου 265/75/17, παίρνω την καραμπίνα μου σκοτώνω ότι κινείται, μετά κάνω επιλογή απο τα 100-200 θηράματα που σκότωσα τα 5-10 καλύτερα, τα υπόλοιπα τα αφήνω να σαπίσουν στο χώμα, έτσι κι αλλιώς καρφάκι δεν μου καίγεται για την ζωή τους, ανάβω μια φωτιά και κάνω ΒΒQ την λεία μου, την κάνω ταράτσα με 2 - 3 λίτρα κρασί, αφήνω την φωτιά να καίει, έτσι κι αλλιώς στα αρχιδια μου άμα αρπάξει φωτιά το δάσος, παίρνω το 4x4 καμάρι μου γεμμάτο λάσπες και αίματα ψόφιων ζώων και γυρνάω σπίτι μου.
Παρεξηγηθήκακε οι οικολόγοι ? Στα αρχίδια μου !
εγο τα ψοφια ζοα τα περνο απο το σουπερμαρκετ κε τα βανο στι καταψιξιΕγώ γράφω στα αρχίδια μου το κωλοπεριβάλλον.
Έτσι κι αλλιώς παιδιά σκυλιά δεν έχω για να σκεφτώ που θα ζήσουν αμα μεγαλώσουν, οπότε δεν με νοιάζει το μέλλον.
Παίρνω το 4x4 4000cc που έχω και καίει 21 λίτρα το χιλιόμετρο, μπαίνω μέσα στην φύση, καταστρέφω οτι φυτό και λουλούδι τολμήσει να βρεθεί στο διάβα των θηριωδών ελαστικών μου 265/75/17, παίρνω την καραμπίνα μου σκοτώνω ότι κινείται, μετά κάνω επιλογή απο τα 100-200 θηράματα που σκότωσα τα 5-10 καλύτερα, τα υπόλοιπα τα αφήνω να σαπίσουν στο χώμα, έτσι κι αλλιώς καρφάκι δεν μου καίγεται για την ζωή τους, ανάβω μια φωτιά και κάνω ΒΒQ την λεία μου, την κάνω ταράτσα με 2 - 3 λίτρα κρασί, αφήνω την φωτιά να καίει, έτσι κι αλλιώς στα αρχιδια μου άμα αρπάξει φωτιά το δάσος, παίρνω το 4x4 καμάρι μου γεμμάτο λάσπες και αίματα ψόφιων ζώων και γυρνάω σπίτι μου.
Εγώ γράφω στα αρχίδια μου το κωλοπεριβάλλον.
Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε. Εγώ οταν τρώω το ζώο καλύπτω την ανάγκη μου για τροφή, δεν καλύπτω την ανάγκη μου να σκοτώσω. Μην αγοράζεις τα παραμύθια περί οικολογίας των κυνηγών. Όσα λες για τους ψευτο-οικολόγους με βρίσκουν σύμφωνο.Όσοι δεν κατάλαβαν το port μου, ας το εξηγήσω καλύτερα:
Μου την δίνουν οι κάθε λογής μαλάκες οικολόγοι, ζωόφιλοι κτλ. που η μόνη τους συμμετοχή σε τέτοιες συζητήσεις είναι η στείρα άρνηση και η μισσαλοδοξία.
Δεν κυνηγώ, και το κυνήγι δεν μου αρέσει σαν δραστηριότητα ή σπόρ.
Σέβομαι όμως τους κυνηγούς γιατί όσους γνωρίζω είναι πιο οικολόγοι και προστατεύουν την φύση περισσότερο απο πολλούς οικολόγους στα χαρτιά που τρώνε π.χ. κρέας. Ποια η διαφορά ρε μάγκες ? Επειδή το ζώο το έσφαξε κάποιος άλλος για σας ?
Όσοι δεν κατάλαβαν το port μου, ας το εξηγήσω καλύτερα:
Μου την δίνουν οι κάθε λογής μαλάκες οικολόγοι, ζωόφιλοι κτλ. που η μόνη τους συμμετοχή σε τέτοιες συζητήσεις είναι η στείρα άρνηση και η μισσαλοδοξία.
Δεν κυνηγώ, και το κυνήγι δεν μου αρέσει σαν δραστηριότητα ή σπόρ.
Σέβομαι όμως τους κυνηγούς γιατί όσους γνωρίζω είναι πιο οικολόγοι και προστατεύουν την φύση περισσότερο απο πολλούς οικολόγους στα χαρτιά που τρώνε π.χ. κρέας. Ποια η διαφορά ρε μάγκες ? Επειδή το ζώο το έσφαξε κάποιος άλλος για σας ?