Επισκέπτης
ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα ενα ψαρι μπορεις και ας ειναι και 50κιλα!!!κατω απο το ναο μεγαλε,αλλα μονιμα υπαρχει Λαμπρο57 του λιμεναρχειου
ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα ενα ψαρι μπορεις και ας ειναι και 50κιλα!!!κατω απο το ναο μεγαλε,αλλα μονιμα υπαρχει Λαμπρο57 του λιμεναρχειου
ζακυθοςοκ δεκτο... ιονιο που?
ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα ενα ψαρι μπορεις και ας ειναι και 50κιλα!!!
φιλε μου το νοεμβριο περνει οφιλοε μου ενα 8μετρο καμπινατο μας βλεπω για μηλο μιλαμε για πολυ ψαρι!!!δικιο ο bodos... εμεις με το ψαροντουφεκο εχουμε θεματακι... χτυπαμε ενα ροφο 5 κιλα και πρεπει να φυγουμε... αν ερθεις λιγο πιο βορεια bodos απο 20 αυγουστου και μετα ξερω ενα παγκο αναμεσα παξους - κερκυρα με απιστευτα μαγιατικα για συρτη... οχι τον μεγαλο που δειχνει ο χαρτης εναν μικρουλη πονηρο
ειναι αρχαιολογικος χωροςναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα ενα ψαρι μπορεις και ας ειναι και 50κιλα!!!
παντως τα εχουμε τσακισει εκει πριν 2 χρονια. τωρα φιλε νετα τιποτα τον εχουν γαμησει το τοποειναι αρχαιολογικος χωρος
παλι πολυ τσιπουρα εχει Ελευσινα και Λουτσα στη διασταυρωση δεξια εκει που ειναι οι ταβερνες(ρηχα με πλακες)παντως τα εχουμε τσακισει εκει πριν 2 χρονια. τωρα φιλε νετα τιποτα τον εχουν γαμησει το τοπο
φιλε μου το νοεμβριο περνει οφιλοε μου ενα 8μετρο καμπινατο μας βλεπω για μηλο μιλαμε για πολυ ψαρι!!!
παλι πολυ τσιπουρα εχει Ελευσινα και Λουτσα στη διασταυρωση δεξια εκει που ειναι οι ταβερνες(ρηχα με πλακες)
λουτσα σου πα διασταυρωση δεξια,Ελευσινα εχει αλλα ειναι πετρελαιοψαραΠου ακριβως ρε φιλε να παω???
Σκορπονερια και Στραβα(εναντι αλκυωνιδων)Οποιος γνωριζει ρε συναδελφοι κανα καλο μερος ας το μοιραστει μαζι μας...Σχετικα κοντα απο Αθηνα π.χ. οχι νησια και τετοια.
ιχθυοτροφειου που το εχουν σκασει.!!!!!!!!!!!!!παλι πολυ τσιπουρα εχει Ελευσινα και Λουτσα στη διασταυρωση δεξια εκει που ειναι οι ταβερνες(ρηχα με πλακες)
Ελε δεν ειναι ιχθυοτροφειου,το μερος εχει πολλες ,το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κινηση απο καραβια ο κολπος και ειναιο επικυνδινα στα μπογαζιαιχθυοτροφειου που το εχουν σκασει.!!!!!!!!!!!!!
λιγα πραματα κανανε φετος εκδρομη το σαιτ που σας ειπα γυρω στα 30 ατομα και στο τελος φαγανε μπριζολες και λουκανικα στα στραβα. καποτε ηταν καλα. παιδια ο σαρωνικος εχει πεθανει πολλα εργαλεια στο βυθο πλεον αξιζει να πας μακρια αν θες να ψαρεψεις καλα!! ;)Σκορπονερια και Στραβα(εναντι αλκυωνιδων)
σορυ που θα σε στεναχωρησω αλλα εκει υπαρχει κοντα ιχθυοτροφειο.οχι οτι με χαλανε αλλα λεμε τωρα.Ελε δεν ειναι ιχθυοτροφειου,το μερος εχει πολλες ,το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κινηση απο καραβια ο κολπος και ειναιο επικυνδινα στα μπογαζια
Στραβα ειναι κορινθιακος και Σκορπονερια πανω απο τη Λαρυμνα νοτιος Εβοικοςλιγα πραματα κανανε φετος εκδρομη το σαιτ που σας ειπα γυρω στα 30 ατομα και στο τελος φαγανε μπριζολες και λουκανικα στα στραβα. καποτε ηταν καλα. παιδια ο σαρωνικος εχει πεθανει πολλα εργαλεια στο βυθο πλεον αξιζει να πας μακρια αν θες να ψαρεψεις καλα!! ;)