Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

respected.one

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα δεν σου κανουν τιποτα ενα ψαρι μπορεις και ας ειναι και 50κιλα!!!

δικιο ο bodos... εμεις με το ψαροντουφεκο εχουμε θεματακι... χτυπαμε ενα ροφο 5 κιλα και πρεπει να φυγουμε... αν ερθεις λιγο πιο βορεια bodos απο 20 αυγουστου και μετα ξερω ενα παγκο αναμεσα παξους - κερκυρα με απιστευτα μαγιατικα για συρτη... οχι τον μεγαλο που δειχνει ο χαρτης εναν μικρουλη πονηρο

Επισκέπτης
δικιο ο bodos... εμεις με το ψαροντουφεκο εχουμε θεματακι... χτυπαμε ενα ροφο 5 κιλα και πρεπει να φυγουμε... αν ερθεις λιγο πιο βορεια bodos απο 20 αυγουστου και μετα ξερω ενα παγκο αναμεσα παξους - κερκυρα με απιστευτα μαγιατικα για συρτη... οχι τον μεγαλο που δειχνει ο χαρτης εναν μικρουλη πονηρο
φιλε μου το νοεμβριο περνει οφιλοε μου ενα 8μετρο καμπινατο μας βλεπω για μηλο μιλαμε για πολυ ψαρι!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
παντως τα εχουμε τσακισει εκει πριν 2 χρονια. τωρα φιλε νετα τιποτα τον εχουν γαμησει το τοπο
παλι πολυ τσιπουρα εχει Ελευσινα και Λουτσα στη διασταυρωση δεξια εκει που ειναι οι ταβερνες(ρηχα με πλακες)

respected.one

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου το νοεμβριο περνει οφιλοε μου ενα 8μετρο καμπινατο μας βλεπω για μηλο μιλαμε για πολυ ψαρι!!!

να πατε αβλεπι!!! εχω ψαρεψει σχεδον σε ολη την ελλαδα... για πλακα, για αγωνες, οτι θελεις... το αιγαιο εχει πολλα και καλα ψαρια ακομα....

aloupos

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
στην κύπρο ένας είναι ο τόπος το ζύγι  :rockon: :rockon:
το περασμένο σάββατο έπιασα 12 λαβράκια και 3 τσιπούρες το πιο μεγάλο λαβράκι htan 1.900 kg και σκεφτόμαστε πως θα το χωρέσει η σχάρα :dancing: :dancing: :dancing:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Οποιος γνωριζει ρε συναδελφοι κανα καλο μερος ας το μοιραστει μαζι μας...Σχετικα κοντα απο Αθηνα π.χ. οχι νησια και τετοια.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ιχθυοτροφειου που το εχουν σκασει.!!!!!!!!!!!!!
Ελε δεν ειναι ιχθυοτροφειου,το μερος εχει πολλες ,το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κινηση απο καραβια ο κολπος και ειναιο επικυνδινα στα μπογαζια

Επισκέπτης
Σκορπονερια και Στραβα(εναντι αλκυωνιδων)
λιγα πραματα κανανε φετος εκδρομη το σαιτ που σας ειπα γυρω στα 30 ατομα και στο τελος φαγανε μπριζολες και λουκανικα στα στραβα. καποτε ηταν καλα. παιδια ο σαρωνικος εχει πεθανει πολλα εργαλεια στο βυθο πλεον αξιζει να πας μακρια αν θες να ψαρεψεις καλα!! ;)

Επισκέπτης
Ελε δεν ειναι ιχθυοτροφειου,το μερος εχει πολλες ,το θεμα ειναι οτι εχει πολυ κινηση απο καραβια ο κολπος και ειναιο επικυνδινα στα μπογαζια
σορυ που θα σε στεναχωρησω αλλα εκει υπαρχει κοντα ιχθυοτροφειο.οχι οτι με χαλανε αλλα λεμε τωρα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λιγα πραματα κανανε φετος εκδρομη το σαιτ που σας ειπα γυρω στα 30 ατομα και στο τελος φαγανε μπριζολες και λουκανικα στα στραβα. καποτε ηταν καλα. παιδια ο σαρωνικος εχει πεθανει πολλα εργαλεια στο βυθο πλεον αξιζει να πας μακρια αν θες να ψαρεψεις καλα!! ;)
Στραβα ειναι κορινθιακος και Σκορπονερια πανω απο τη Λαρυμνα νοτιος Εβοικος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom