τι ανθρωπος είναι αυτός ρε παιδιά, δεν του φτάνουν τα νεροπίστολα που έχει μιλάει και για κλοκ
Δεν ειμαι σαν εσενα ουτε το φιλο σου τον Σταυρο. Αν εχεις κατι να πεις για κυνηγι η οπλα πες το. Δεν ασχολουμαστε με νεροπιστολα.
τι ανθρωπος είναι αυτός ρε παιδιά, δεν του φτάνουν τα νεροπίστολα που έχει μιλάει και για κλοκ
Δεν ειμαι σαν εσενα ουτε το φιλο σου τον Σταυρο. Αν εχεις κατι να πεις για κυνηγι η οπλα πες το. Δεν ασχολουμαστε με νεροπιστολα.
Τι να πω για κυνήγι, διαβάζω τα ποστ σου και ξενερώνω
Ολες οι γνωμες και αποψεις δεκτες. Αλλα δεν μου ειπες πια δικανα προτιμας εσυ και γιατι. Εμενα μου αρεσουν τα Ιταλικα οπλα, αλλα εχω και ενα Γερμανικo (Μerkl).
Υπαρχουν και πιο ακριβα οπλα σαν τα Fabbri και Abbiatiko & Salvinelli, αλλα αυτα δεν ειναι προσιτα.
Eιπε κανεις κατι;
Εχεις παει ποτε κυνηγι?
Η μεγαλύτερη επιτυχία του τμήματος πιστολιών της Beretta, ήταν η υιοθέτηση του ημιαυτόματου πιστολιού Beretta 92 από τις ένοπλες δυνάμεις των Η.Π.Α., .
Βυζομανής,
Μη θεοποιούμε πράματα.
Εγώ διάλεξα Beretta (και μάλιστα το FS92) ακριβώς γι' αυτό το λόγο που γράφεις εδώ:
Τότε (που ήταν να αγοράσω) έψαξα και βρήκα τις προδιαγραφές που είχε βάλει το U.S. Department of Defence, και τα αποτελέσματα (την αξιολόγηση δηλαδή) του διαγωνισμού, καθώς και ότι άλλο υπήρχε σχετικό στο φάκελλο (διακήρυξη κλπ).
Έπιασα και έριξα και με 4-5 απ' αυτά, έλυσα-έδεσα, και κατέληξα σε αυτό.
Το κυριότερο προσόν του ήταν: 50.000 σφαίρες χωρίς μια εμπλοκή!
By far καλύτερο από τα υπόλοιπα.
Ταιριάζει και στο χέρι μου.
Τώρα: Από λειόκαννα δεν ξέρω (γιατί όπως είπα δεν κυνηγάω), παρ' ότι έχω μία χράπα-χρούπα 12 Cal. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο (τη βλέπεις και αυτή στη φωτογραφία μαζί με το αεροβόλο), αλλά για τη δουλειά που τη θέλω είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Και επαναλαμβάνω, ΔΕΝ κυνηγάω ζωάκια.
Τα υπόλοιπα που παρέθεσες είναι (προφανώς) από κάποιο διαφημιστικό κείμενο της Beretta. Καλοί οι Ιταλοί, η παράδοση κλπ, αλλά το να φτιάνει μια εταιρεία όπλων μπλουζάκια και γιλεκάκια, δε νομίζω ότι προάγει τις μηχανολογικές της κατασκευές...
Μάλλον ζημιώνει το image της (σε ανθρώπους που ΔΕΝ τους απασχολούν τα μπλουζάκια), παρά το βελτιώνει!
Βέβαια, τα μπλουζάκια φέρνουν έσοδα (και ίσως και περεισσότερα από τα όπλα), και ως γνωστόν τον μαλάκα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς!
Καταρχην την καλησπερα μου
Ρε παληκαρια εδω μεσα τα ισοπεδωσατε ολα πχ εγω προσωπικα βγαζω αδεια 10 χρονια περιπου και μολις μια φορα καταφερα να τουφεκισω λαγο.Απο μπροστα μου περασαν ολων των ειδων τα ζωα αλλα ουτε σηκωσα το οπλο μου.Σκοπος του σωστου κυνηγου δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα αλλος γουσταρει να ακουει τον σκυλο του να κλαπιζει και ας μην σηκωσει λαγο ποτε αλλος γουσταρει να βλεπει φερμες κτλ.Επειδη καποιοι δεν γουσταρετε το κυνηγι πρεπει να το σταματησουμε???Υπαρχουν παιδεραστες δεν θα σταματησουμε να κανουμε παιδια ομως, γινονται ατυχηματα με τα αυτοκινητα και τα μηχανακια και σκοτωνεται κοσμος καθημερινα μηπως να σταματησουμε να κυκλοφορουμε??[/?Θελω καποιος να μου πει που δεν υπαρχουν οι μαλακες οι οποιοι ειναι παντα η εξαιρεση ολοι οι γιατροι ειναι σωστοι?οι ταριφες?οι καθηγητες?οι πουτανες?Αυτα ειχα να πω ελπιζω να μην κουρασα καλο κυνηγι σε ολους
Το ακριβο δεν ειναι συνυφασμενο με την πολυτελεια,μιλωντας για οπλα...
Καταρχην την καλησπερα μου
Ρε παληκαρια εδω μεσα τα ισοπεδωσατε ολα πχ εγω προσωπικα βγαζω αδεια 10 χρονια περιπου και μολις μια φορα καταφερα να τουφεκισω λαγο.
Ρε Mackay, καλησπέρα και σε σένα κατ' αρχήν, αλλά να σε ρωτήσω κάτι, "επί προσωπικού" που λένε, και χωρίς διάθεση αντιδικίας.
Και θα σε ρωτήσω, γιατί κι εγώ ΜΙΑ ΦΟΡΑ είχα πάει με ένα φίλο "κυνήγι", και εγώ επίσης σκότωσα ένα πουλί.
Ένα μόνο, και δε ξαναπήγα:
Όταν τον έπιασες τον ψόφιο, και τον σήκωσες απ' τ' αυτιά να τον πας πίσω (στην κατσαρόλα), δε τον λυπήθηκες το φουκαρά?
Εγώ το πουλί το λυπήθηκα!!!
όταν πήγαινα για κυνήγι εσύ έπαιζες με Lego... Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις για τα κλοκ... Απ' ότι φαίνεται φίλε δεν το έχεις.... δεν ξέρεις, δεν είναι κακό όμως τουλάχιστον παραδέξου το