Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Αν νομιζεις οτι οι φωτογραφειες ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ εισαι γελασμενος. Διαλεζε ενα οπλο και πες μου τι θελης να βαλω στην φωτογραφεια, και θα σου βγαλω καινουργια φωτογραφεια αυριο.

Εγω δεν παιζω με νεροπιστολα σαν μερικους αλλους που παιζουν με αεροβολα  :2funny: :2funny: :2funny:

Να σε ρωτήσω κάτι;; Στο νεροπίστολό σου έχεις βάλει και leizer για να σημαδεύεις ;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ έχω ένα Baikal super pose (όχι αυγά ποσέ!!!!) δισκάνδαλο,made in ussr!!!Να το φωτογραφίσω;  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξαναρωτάω.
Θα ασχολείστε για πολύ ακόμα ρε παιδιά με τον ένοπλο γκασμά;
ΜΙΑ ουσιαστική πρόταση του έκανε ο Ενφόρσερ, κι αυτός, ως καλή κοτούλα, δεν απάντησε.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ξαναρωτάω.
ΜΙΑ ουσιαστική πρόταση του έκανε ο Ενφόρσερ, κι αυτός, ως καλή κοτούλα, δεν απάντησε.

Οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ είσαι;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Ξαναρωτάω.

Νομιζω οτι του απητησα ευθεως. Εσυ μου φαινεται εισαι ο γκασμας, και συνεχιζεις να βριζης σαν τον φιλο σου τον Σταυρο. Αντε πηγαινε και εσυ να παρης ενα πλακατ και να κανης μια πορεια  :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Τώρα βέβαια υπάρχουν κυνηγοί και "κυνηγοί".Και σίγουρα δεν αρκεί να ξέρει ποιες είναι οι ζώνες διάβασης ή πόσα ορτύκια έχει η Ελλάδα για να λέγεται κάποιος κυνηγός.

Φιλε imaginas,εν γενει συμφωνω μαζι σου
  Απο το ποστ σου απομονωσα εκεινο που δεν συμφωνω...
  Δηλαδη ποιος ειναι κυνηγος και ποιος "κυνηγος" κατα την γνωμη σου;
  Εκεινος που δεν ξερει τα ειδη που κυνηγαει,και ντουφεκαει τον κυκνο γιατι δεν ξερει
  να τον ξεχωρισει οταν πεταει;
  Εκεινος που κυνηγαει διαβαταρικα στις ζωνες,πριν αυτες ανοιξουν;
  Εκεινος που δεν ξερει να διακρινει το απελευθερωμενο ορτυκι εκτροφειου απο το αγριο;
  Εκεινος που σε πρωινο τσιχλας,στις θαμπες η μαυρες τις λεγομενες,ριχνει και καμια
  στην μπεκατσα που θα περασει απο πανω του;

Φιλε,ο κυνηγος πρεπει να ειναι απολυτος γνωστης(οσο γινεται..)τοσο των θηραματων
  οσο και του περιβαλλοντος που αυτα κινουνται και ζουν
  Ο κυνηγος ειναι πρωτα παρατηρητης,και υστερα ολα τα αλλα...
  Το τραβηγμα της σκανδαλης ειναι το επιστεγασμα μιας συνεχους πορειας μαθησης γυρω απο
  ολα οσα αφορουν το κυνηγι
  Αλλιως ντουφεκας για να ντουφεκας...κοινως ντουφεκαλευρης

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ είσαι;

Δεν είμαι κανενός "οπαδός".
Και αν και η είναι η ερώτηση off topic, εσύ ποιανού είσαι οπαδός για να έχουμε καλό ρώτημα;
Εφόσον ρωτάς, πρέπει να είσαι θέση να απαντάς κιόλας, έτσι;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Για ολους τους κυνηγους, οχι τους γκασμαδες  :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]6k-XJHiShB0[/youtube]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
BerettaSO το ξαναλέω - ειναι αδερφίστικο το να σκοτώνεις πουλιά και ζώα που δε μπορούν να ανταποδώσουν τα πυρά

Δε θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις να σκοτώσεις κάποιον που σε σημαδεύει με καλύτερο όπλο; Δε γουστάρεις να βρεθεις εσύ στη θέση του θηράματος σε ένα προάστιο γεμάτο ελεύθερους σκοπευτές;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σ' αυτό το ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που σε ρώτησε, ένοπλε γκασμά;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ σ' αυτό το ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που σε ρώτησε, ένοπλε γκασμά;

Εδω ειναι εξυπνακια, και να διαβαζης τα ποστ για να μην ξαναγραφω :2funny: :2funny:

Εκει διαφωνουμαι φιλε. Αν ηταν ετσι ουτε κοτοπουλα ουτε αγελαδες θα τρωγαμε και θα ειμασταν φυτοφαγοι.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Καλυνηχτα κυνηγοι, οσο για τους υπολοιπους θα τα διαβασω αυριο η μεθαυριο  ;) ;)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
  Φιλε imaginas,εν γενει συμφωνω μαζι σου
  Απο το ποστ σου απομονωσα εκεινο που δεν συμφωνω...
  Δηλαδη ποιος ειναι κυνηγος και ποιος "κυνηγος" κατα την γνωμη σου;
  Εκεινος που δεν ξερει τα ειδη που κυνηγαει,και ντουφεκαει τον κυκνο γιατι δεν ξερει
  να τον ξεχωρισει οταν πεταει;
  Εκεινος που κυνηγαει διαβαταρικα στις ζωνες,πριν αυτες ανοιξουν;
  Εκεινος που δεν ξερει να διακρινει το απελευθερωμενο ορτυκι εκτροφειου απο το αγριο;
  Εκεινος που σε πρωινο τσιχλας,στις θαμπες η μαυρες τις λεγομενες,ριχνει και καμια
  στην μπεκατσα που θα περασει απο πανω του;

Φιλε,ο κυνηγος πρεπει να ειναι απολυτος γνωστης(οσο γινεται..)τοσο των θηραματων
  οσο και του περιβαλλοντος που αυτα κινουνται και ζουν
  Ο κυνηγος ειναι πρωτα παρατηρητης,και υστερα ολα τα αλλα...
  Το τραβηγμα της σκανδαλης ειναι το επιστεγασμα μιας συνεχους πορειας μαθησης γυρω απο
  ολα οσα αφορουν το κυνηγι
  Αλλιως ντουφεκας για να ντουφεκας...κοινως ντουφεκαλευρης

Όχι καμιά σχέση.Αυτός που δεν ξέρει να διακρίνει μια τσίχλα από ένα κοράκι δεν είναι κυνηγός,είναι μαλάκας.Το ίδιο και αυτός που κυνηγάει μπεκάτσα στο καρτέρι,ή που χτυπάει λαγό που του πετάχτηκε ενώ έχει πάει για τσίχλες και είναι ημέρα Παρασκευή.Κυνηγός είναι συνηδητοποιημένος και όχι ο ένοπλος με άδεια.Θυμάμαι πριν καμιά 15αρια χρόνια όντας πιτσιρικάς,που είχα πάει για κυνήγι με έναν μπάρμπα 70 ετών στο χωριό,και όπως κάναμε περπατητό (εννοείται ότι δεν είχα όπλο εγώ) πετάχτηκε ένας λαγός.Του είπα να τον χτυπήσει,και μου απάντησε:1)Απαγορεύεται σήμερα 2)Εμείς ήρθαμε για τσίχλες,ας τον βρουν οι λαγοκυνηγοί με τα σκυλιά 3)Με τις καλές ημέρες που έκανε τελευταία δεν αποκλείεται να είναι γκαστρομένη.Είχε διαπιστώσει από την όψη ότι ήταν θηλυκός!!!Για εμένα αυτός είναι κυνηγός.Επίσης κυνηγοί είναι κάποιοι που αφιλοκερδώς ρίχνουν τροφή για τα ζώα σε ημέρες με χιόνι.Και αυτοί που σπέρνουν εκτάσεις για τα θηράματα.Αυτός που πάει το Σ/Κ σκοτώνει και βγάζει φωτογραφίες τα πουλιά στο καπό ή κρεμάει το λαγό στο καφενείο,είναι μαλάκας.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν είμαι κανενός "οπαδός".
Και αν και η είναι η ερώτηση off topic, εσύ ποιανού είσαι οπαδός για να έχουμε καλό ρώτημα;
Εφόσον ρωτάς, πρέπει να είσαι θέση να απαντάς κιόλας, έτσι;

Εγώ είμαι του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών και του Βεργή!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κυνηγός είναι συνηδητοποιημένος και όχι ο ένοπλος με άδεια.Θυμάμαι πριν καμιά 15αρια χρόνια όντας πιτσιρικάς,που είχα πάει για κυνήγι με έναν μπάρμπα 70 ετών στο χωριό,και όπως κάναμε περπατητό (εννοείται ότι δεν είχα όπλο εγώ) πετάχτηκε ένας λαγός.Του είπα να τον χτυπήσει,και μου απάντησε:1)Απαγορεύεται σήμερα 2)Εμείς ήρθαμε για τσίχλες,ας τον βρουν οι λαγοκυνηγοί με τα σκυλιά 3)Με τις καλές ημέρες που έκανε τελευταία δεν αποκλείεται να είναι γκαστρομένη.Είχε διαπιστώσει από την όψη ότι ήταν θηλυκός!!!Για εμένα αυτός είναι κυνηγός.

Και για μενα αυτος ειναι ΚΥΝΗΓΟΣ
  Τετοιος ηταν (Θεος σχωρεστον)και αυτος που μου εμαθε τι ειναι κυνηγι...
  Ελπιζω να μην τον απογοητευσα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Σταυρο Ψιχαλιζει για τους ασχετους που γραφουν σε λαθος θρεντ. Αντε να σου βαλω και μερικες φωτογραφειες απο απλα οπλα, και στην συνεχεια κατι πιο σοβαρα 

Για βάλε και τα πιο σοβαρά να δούμε....

Ο κρυφοφασιστής!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Αυτος ειναι ενας ορος που τον κανανε γνωστο οι Αμερικανοι. Δηλαδη επειδη μου αρεσει το κυνηγι δεν πρεπει να γραφω σε αυτο το θρεντ που ειναι για κυνηγι επειδη στραβοκοιμηθηκε ο Σταυρος?
Όχι, γκασμά μου.  Δε πρέπει να γράφεις σε αυτό το thread επειδή γράφεις μαλακίες. O ύπνος μου δεν έχει να κάνει με αυτό.

Μηπως εχει παει ο Σταυρος σε διεθνης διαγωνισμους σκοποβολης? Μηπως εχει γνωριση προσωπικα τον Daniel και Mauro Perazzi? Μηπως του εχουν κατασκευαση ειδικο οπλο για διαγωνισμους σκοποβολης? Μηπως εχει γυρηση την Ευρωπη σε Βερεττα Γκαλερι Παρισι και Λονδινο?
Ναί, ξέρω. Ο Daniel Perazzi και ο Mauro Perazzi πίνουν νερό στο όνομά σου. Μου το είπαν. Μού είπαν ακόμα (και οι δυο με μια φωνή):
«Τί θα κάναμε αν δεν είχαμε κι' αυτό το παιδί απ την Ελλάδα, θα είχαμε σβήσει σαν άθλημα!».

Αλλα οχι, γιατι ο Σταυρος βριζει ολους τους κυνηγους και δεν εχει παει ποτε κυνηγι. Μονο με αεροβολα ασχολειται, και τα ξερει ολα ο μορφωμενος.
Βρίζω τους κασμάδες σαν και σένα, αστοιχείωτε!

Αντε για παρτι του να βαλω και μερικες ακομα φωτογραφειες απο σοβαρα οπλα.
Ναι, σε είδαμε. Για το Cougar με αριθμό σειράς όμως 101899MC, βάλε εδώ τώρα και την άδειά του, γιατί το όπλο το είδαμε, μένει να δούμε και την άδεια.

Για το FS92 το δικό μου (που επίσης το είδατε όλοι), πάρε και την άδεια.
Τα νούμερα στην άδεια τα έχω κρύψει γιατί δε σκοπεύω να αποκαλυφτώ.
Όπως εσύ σκοπεύεις αποκαλύπτοντας μπεκάτσες.
Για το αεροβόλο δε χρειάζεται άδεια, το ξέρεις.

Και θα επανέλθω....

Συνημμένα

• Licence01.jpg
    Licence01.jpg
    255,2 KB · Εμφανίσεις: 20

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χαρά στην υπομονή σου ρε Σταύρο!
Λες και θα σου απαντήσει το νούμερο.
Όπως δεν απάντησε και σε κανέναν άλλωστε.
Ο "αντιφασιστής" (sic)              :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom