με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να τρωμε και κρεας..απο πουθενα..
Εσύ ούτως ή άλλως από κάπου το τρως το κρέας.
Οπότε τι κόπτεσαι?
με αυτη τη λογικη δεν πρεπει να τρωμε και κρεας..απο πουθενα..
Εσύ ούτως ή άλλως από κάπου το τρως το κρέας.
Οπότε τι κόπτεσαι?
Αν η αντιδιαστολή στο "υπάρχουν παιδεραστές" είναι το => "να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά", τότε η αντιδιαστολή στό "υπάρχουν λαθροκυνηγοί" είναι το => "να σταματήσουμε να παράγουμε φυσίγγια".Υπαρχουν παιδεραστες δεν θα σταματησουμε να κανουμε παιδια ομως,
Δε ξέρω, αλλά δε μου κάνει το ίδιο ρε φίλε. Ψαρεύω με ψαροτούφεκο, με ΑΓΡΙΕΣ συνθήκες, και έχω βγάλει πολύ καλά κομμάτια, και πολύ μεγάλα κομμάτια.Φιλε σταυρε καταρχην δεν τον πετυχα αλλα οποιος παει σε ψαρεμα κυνηγι εχω την εντυπωση οτι ειναι προετοιμασμενος για κατι τετοιο δηλαδη πιανεις ενα ψαρι το βγαζεις εξω και εκεινο σπαρταραει τι κανεις το ξαναριχνεις μεσα? αφου για ψαρεμα πηγες λογικο ειναι να το αντιμετωπισεις αυτο
Φανταζεσαι αυριο να πουν οτι ....... να κλεισουν ολα τα σαιτ με σεξουαλικο περιεχομενο?
Το ακριβο δεν ειναι συνυφασμενο με την πολυτελεια,μιλωντας για οπλα...
Τα οπλα που αναφερεις ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΗ...απλα
Οταν εγω εννοω οπλο,εννοω ενα κατασκευασμα μηχανολογικης τελειοτητας,φινιρισματος
και ποιοτικων υλικων...
Και να ειναι στην πρωτοπορια οταν παρουσιαστουν....
Απο τα ιταλακια που παραθετεις,μονο ενας ειναι οπλοκατασκευαστης(αν γνωριζεις..)
Φτιαχνει ακομα και την σειρα S0 της Μπερεττα
Βεβαια η Μπερεττα ειναι περηφανη για τα οπλα αυτα,και οι μαλακες που τα εχουν επισης,
ομως δεν τα φτιαχνει η ιδια με οτι συνεπαγεται αυτο...
Προσωπικα,οπως εχω πει και αλλου και οι φιλοι εδω γνωριζουν,μου αρεσουν τα αγγλικα
και γαλλικα λειοκαννα κυνηγιου...
Δεν μαθαινει ο γερικος σκυλος,νεες περπατησιες...ειδικα τις καρκινιζουσες...
Παντα πλαγιοκαννα,σπανια και μερικα αλληλεπιθετα...
Purdey,Mc Kay Brown,Holland-Holland....
Ειδικα για την πρωτη εταιρεια,εχω ενα κατασκευασμενο το 1923..
Απο τους Γαλλους...
Darne...
Εχω ενα R10..
Και αλλα μου αρεσουν,που δεν τα ξερεις
Τα Μπερεττα ειναι για νεοκοπους και νεοπλουτους τυφεκιοφορους
Αυτους που κομπαζουν για αυτα(γιατι δεν ξερουν...) και τα δειχνουν στους φιλους τους
Ενιοτε και σε φωτογραφιες
Κατι αλλο...
Εχεις γνωσεις;
Αν πραγματικα εχεις,τοτε μην γκουγκλαρεις οταν μιλαμε..
Δεν χρειαζομαι αποδειξεις για να καταλαβω με ποιον μιλαω
τι ανθρωπος είναι αυτός ρε παιδιά, δεν του φτάνουν τα νεροπίστολα που έχει μιλάει και για κλοκ
Για το ΤΩΡΑ (που παίζει με το πουλί του) δεν έχεις να του πεις τίποτα?
Οι παιδεραστές όμως διώκονται απο το νόμο.
Δεν έχει κάποια διαφορά, λες;
Απο τα ιταλακια που παραθετεις,μονο ενας ειναι οπλοκατασκευαστης(αν γνωριζεις..)
Φτιαχνει ακομα και την σειρα S0 της Μπερεττα
Βεβαια η Μπερεττα ειναι περηφανη για τα οπλα αυτα,και οι μαλακες που τα εχουν επισης,
ομως δεν τα φτιαχνει η ιδια με οτι συνεπαγεται αυτο...
Η
Όσον αφορά τα όπλα,ο καθένας κυνηγάει με ότι αντέχει η τσέπη του.Το καλό όπλο δεν κάνει τον καλό κυνηγό,όπως και το καλό και ακριβό αμάξι δεν κάνει τον οδηγό.
Η παιδεραστία είναι παράνομη και φυσικά ορθώς και είναι.Το κυνήγι δεν είναι παράνομο.Η λαθροθηρία που κάποιοι μπερδεύετε με το κυνήγι είναι παράνομη και διώκεται.Αρκεί κάποιος να ενδιαφερθεί.Η ΚΣΕ και κατ'επέκταση οι κυνηγοί,πληρώνουν από την τσέπη τους τη θηροφυλακή που ασχολείται με την πάταξη της λαθροθηρίας,και έχει καταφέρει πολλά.Αν λοιπόν κόπτεστε για την πανίδα,μόλις διαπιστώσετε παράβαση των νόμων τηλεφωνήστε στη θηροφυλακή.Πάντως,το κυνήγι να καταργηθεί δεν πρόκειται.Αν θα καταργηθεί θα πρέπει να γίνει σε όλη την Ε.Ε,κι εκεί αποκλείεται.Πιο ρεαλιστικό βλέπω να απαγορευθεί εξ ολοκλήρου η κίνηση των αυτοκινήτων,που ρυπαίνουν για τα καλά.Αλλά τότε θα κατέβουν όλοι σε πορεία διαμαρτυρίας που θα τους αφαιρέσουν το "δικαίωμα" στην επίδειξη νεοπλουτισμού...Πάντως βλέπω ότι πολλοί αγαπάνε το ψάρεμα.Τα ψάρια δεν έχουν δικαιώματα;Μόνο οι τσίχλες;Και δεν αναφέρομαι σε ψάρεμα με καλάμι από τα βράχια,αλλά με δίχτυα ή υποβρύχιο ψάρεμα,που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μπουκάλες,παρανόμως.
Όσον αφορά τα όπλα,ο καθένας κυνηγάει με ότι αντέχει η τσέπη του.Το καλό όπλο δεν κάνει τον καλό κυνηγό,όπως και το καλό και ακριβό αμάξι δεν κάνει τον οδηγό.
...Ο δευτερος ειναι οτι εχω μεγαλο χερι...
Φαντάζομαι θα φχαριστιέσαι μαλακία, με το μεγάλο χέρι σου...
Φαντάζομαι θα φχαριστιέσαι μαλακία, με το μεγάλο χέρι σου...
Έλα μωρέ Πάθος και συ τώρα, τι τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο!
Είναι ανάγκη να του θυμίζεις με τι έπαιζε τότε? Περασμένα - ξεχασμένα ρε συ!
Για το ΤΩΡΑ (που παίζει με το πουλί του) δεν έχεις να του πεις τίποτα?
Δεν έχω να του πώ τίποτα φίλε είμαι σίγουρος ότι τον παίζει ακατάπαυστα, γι' αυτό παύω να ασχολούμαι μαζί του για να τον αφήσω να κάνει με την ησυχία του αυτό που ξεκίνησε στα πρώτα του ποσταρίσματα - να τον παίζει non stop!
Ελα μαγαλοκυνηγε μου και εσυ. Τιποτα αλλο δεν εχεις να πης, η τα ειπε ολα ο φιλος σου ο Σταυρος?
@gabadoo
τα οσα γραφεις για την εταιρεια Beretta, σε καθιστουν τουλαχιστον αστειο και κομπλεξικο / επισης το να χαρακτηριζεις μαλακες οσους εχουν στην κατοχη τους οπλο της Beretta, δειχνει το ποιον σου και την αγωγη που γνωρισες / δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου / εξαλλου, ποιο το οφελος; εισαι απλα ενας απο χιλιαδες κομπλεξικους ιντερνετακιδες / τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο /