Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

mackay1926

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε σταυρε καταρχην δεν τον πετυχα αλλα οποιος παει σε ψαρεμα κυνηγι εχω την εντυπωση οτι ειναι προετοιμασμενος για κατι τετοιο δηλαδη πιανεις ενα ψαρι το βγαζεις εξω και εκεινο σπαρταραει τι κανεις το ξαναριχνεις μεσα?αφου για ψαρεμα πηγες λογικο ειναι να το αντιμετωπισεις αυτο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
mackay, απαντάω σε 2 ποστ σου εδώ:
Στο ένα, είπες κοτσάνα:

Υπαρχουν παιδεραστες δεν θα σταματησουμε να κανουμε παιδια ομως,
Αν η αντιδιαστολή στο "υπάρχουν παιδεραστές" είναι το => "να σταματήσουμε να κάνουμε παιδιά", τότε η αντιδιαστολή στό "υπάρχουν λαθροκυνηγοί" είναι το => "να σταματήσουμε να παράγουμε φυσίγγια".
Δεν ισχύει, όπως καταλαβαίνεις. 

Δεύτερο (στο οποίο σου απαντώ επί προσωπικού):
Φιλε σταυρε καταρχην δεν τον πετυχα αλλα οποιος παει σε ψαρεμα κυνηγι εχω την εντυπωση οτι ειναι προετοιμασμενος για κατι τετοιο δηλαδη πιανεις ενα ψαρι το βγαζεις εξω και εκεινο σπαρταραει τι κανεις το ξαναριχνεις μεσα? αφου για ψαρεμα πηγες λογικο ειναι να το αντιμετωπισεις αυτο
Δε ξέρω, αλλά δε μου κάνει το ίδιο ρε φίλε.  Ψαρεύω με ψαροτούφεκο, με ΑΓΡΙΕΣ συνθήκες, και έχω βγάλει πολύ καλά κομμάτια, και πολύ μεγάλα κομμάτια.
Η μάχη εκεί είναι κάπως πιο ίση, ίσως γιατί ο κίνδυνος και για μένα είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι στο κυνήγι με το όπλο 12Cal.
Δεν είναι το ίδιο, γιατί ίσως το ψάρι είναι "κρύο" πράμα, και ναι μεν σπαρταράει και βγάζει αίμα, αλλά δε ξέρω, δε μου κάνει "κλικ" όπως το πουλάκι (που το ακούω και να κελαϊδάει).
Και τη σμέρνα (που δε την τρώω), όταν τη βρω θα την καθαρίσω. Άλλοι, θα την φάνε.
Και την πίνα θα τη βγάλω.
Και το χταπόδι θα το βγάλω.
Και αστακό έχω βγάλει.
Δε με φρενάρουν αυτές οι σκηνές.
Το πουλί, δεν ξέρω, είναι σα να σκοτώνω κάτι μέσα απ' το σπίτι μου.
Και ο λαγός το ίδιο.
Και το αγριογούρουνο (φαντάζομαι), το ίδιο.
Δε μου πάει, πως να στο πω!

Υ.Γ:  Αφού δε τον πέτυχες, καλύτερα (και γι' αυτόν και για σένα!)

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
  Το ακριβο δεν ειναι συνυφασμενο με την πολυτελεια,μιλωντας για οπλα...
  Τα οπλα που αναφερεις ειναι ΠΟΛΥΤΕΛΗ...απλα
  Οταν εγω εννοω οπλο,εννοω ενα κατασκευασμα μηχανολογικης τελειοτητας,φινιρισματος
  και ποιοτικων υλικων...
  Και να ειναι στην πρωτοπορια οταν παρουσιαστουν....
  Απο τα ιταλακια που παραθετεις,μονο ενας ειναι οπλοκατασκευαστης(αν γνωριζεις..)
  Φτιαχνει ακομα και την σειρα S0 της Μπερεττα
  Βεβαια η Μπερεττα ειναι περηφανη για τα οπλα αυτα,και οι μαλακες που τα εχουν επισης,
  ομως δεν τα φτιαχνει η ιδια με οτι συνεπαγεται αυτο...

Προσωπικα,οπως εχω πει και αλλου και οι φιλοι εδω γνωριζουν,μου αρεσουν τα αγγλικα
  και γαλλικα λειοκαννα κυνηγιου...
  Δεν μαθαινει ο γερικος σκυλος,νεες περπατησιες...ειδικα τις καρκινιζουσες...
  Παντα πλαγιοκαννα,σπανια και μερικα αλληλεπιθετα...
  Purdey,Mc Kay Brown,Holland-Holland....
  Ειδικα για την πρωτη εταιρεια,εχω ενα κατασκευασμενο το 1923..

Απο τους Γαλλους...
  Darne...
  Εχω ενα R10..

Και αλλα μου αρεσουν,που δεν τα ξερεις

Τα Μπερεττα ειναι για νεοκοπους και νεοπλουτους τυφεκιοφορους
  Αυτους που κομπαζουν για αυτα(γιατι δεν ξερουν...) και τα δειχνουν στους φιλους τους
  Ενιοτε και σε φωτογραφιες

Κατι αλλο...
  Εχεις γνωσεις;
  Αν πραγματικα εχεις,τοτε μην γκουγκλαρεις οταν μιλαμε..
  Δεν χρειαζομαι αποδειξεις για να καταλαβω με ποιον μιλαω

Φιλε γκαβαντοο, μην νομιζης οτι δεν γνωριζω τα οπλα που ανεφερες. Τα γνωριζω πολυ καλα και εχω επισκευθη γκαλερι Holland & Holland στο Λονδινο και ΝεαΥορκη.

Αν νομιζης ομως οτι ειμαι ασχετος απο οπλα εισαι γελασμενος. Οπως σου ειπα εγω προτιμω τα Ιταλικα, και αυτο ειναι προσωπικη προτιμηση. Οσο για κατασκευαστες, εχω παει και στα δυο εργοστασια Beretta's στην Βρεσια και στο εργοστασιο Perazzi. Με πηγανε ξεναγηση και στα δυο, και στην Perazzi μου πηρανε τα μετρα για κατασκευη οπλου. Οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ, γνωριζω προσωπικα και τον Daniel και Mauro Perazzi. Οσο για τα Περαζζι ειναι το πρωτο οπλο που βελπεις στους Ολυμπιακους μαζι με Βερεττα Τριντεντ. Δεν βλεπεις Αγγλικα οπλα. Οπως μου ειχε πει και ενας προπονητης εθνικης ομαδος, αν δοκιμασης Περαζζι δεν θα θελης να χρησιμοποιησης αλλο οπλο.

Στο θεμα κατασκευης ειναι 4 χωρες που εχουν ιστορια. Αγγλια, Γερμανια, Ιταλια και Ισπανια. Τους γνωστους Αγγλικους κατασκευαστες τους ανεφερες, αν και υπαρχουν και πολοι ακομα που δεν εχεις αναφερει. Στην Γερμανια εχεις τα Kriegoff και Μερκλ. Οι Ισπανοι φτιαχνουν οπλα στην περιοχη των Βασκων και απο τα γνωστα εινα τα AYA και Αριστιζαβλ.

Ολλοι ομως οι κατασκευαστες εχουν αρχησει να παραγουν οπλα στην Τουρκια γιατι τα εργατικα ειναι πολυ πιο φτηνα. Η Βερεττα φταιχνει τωρα τα φτηνα οπλα στην Τουρκια.

Οσο για γκοογκλ ειναι ο πιο ευκολος τροπος να βρης λινκς για εταιρειες, δεν ειναι για ενημερωση. Μην κανεις τωρα οτι τα ξερης ολα και ειμαστε ολοι ασχετοι. Αν θελης διαλογο γραφε οτι θελης και ακομα για οπλικους μηχανισμους. Φανταζομαι οτι γνωριζεις καλα απο τα οπλα που εχης την διαφορα μεταξυ sidelock και boxlock.

Οσο για τα γκλοκ τα εχω δοκιμασει, αλλα δεν μου αρεσαν για δυο λογους. Ο πρωτος ηταν οτι δεν εχουν ασφαλεια (εχουν διπλη σκανδαλη αντι ασφαλειας)και δεν ειναι για σκοποβολη. Ο δευτερος ειναι οτι εχω μεγαλο χερι και το σλιδε καμια φορα μου γδερνει το χερι. 

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
τι ανθρωπος είναι αυτός ρε παιδιά, δεν του φτάνουν τα νεροπίστολα που έχει μιλάει και για κλοκ

Κοιταξε απαντηση για γκλοκ παρακατω. Μην νομιζεις οτι δεν τα ξερω η οτι δεν τα εχω δοκιμασει. Απλος δεν θα αγοραζα γκλοκ για σκοποβολη.

Αν νομιζεις οτι το SIG P220 Target(.45) απο το Custom shop της SIG ειναι νεροπιστολο εισαι ασχετος. Οπως σου εχω πει και στο παρελθον "οσα δεν τα φτανει η αλεπου τα κανη κρεμασταρια"

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Οι παιδεραστές όμως διώκονται απο το νόμο.
Δεν έχει κάποια διαφορά, λες;

Η παιδεραστία είναι παράνομη και φυσικά ορθώς και είναι.Το κυνήγι δεν είναι παράνομο.Η λαθροθηρία που κάποιοι μπερδεύετε με το κυνήγι είναι παράνομη και διώκεται.Αρκεί κάποιος να ενδιαφερθεί.Η ΚΣΕ και κατ'επέκταση οι κυνηγοί,πληρώνουν από την τσέπη τους τη θηροφυλακή που ασχολείται με την πάταξη της λαθροθηρίας,και έχει καταφέρει πολλά.Αν λοιπόν κόπτεστε για την πανίδα,μόλις διαπιστώσετε παράβαση των νόμων τηλεφωνήστε στη θηροφυλακή.Πάντως,το κυνήγι να καταργηθεί δεν πρόκειται.Αν θα καταργηθεί θα πρέπει να γίνει σε όλη την Ε.Ε,κι εκεί αποκλείεται.Πιο ρεαλιστικό βλέπω να απαγορευθεί εξ ολοκλήρου η κίνηση των αυτοκινήτων,που ρυπαίνουν για τα καλά.Αλλά τότε θα κατέβουν όλοι σε πορεία διαμαρτυρίας που θα τους αφαιρέσουν το "δικαίωμα" στην επίδειξη νεοπλουτισμού...Πάντως βλέπω ότι πολλοί αγαπάνε το ψάρεμα.Τα ψάρια δεν έχουν δικαιώματα;Μόνο οι τσίχλες;Και δεν αναφέρομαι σε ψάρεμα με καλάμι από τα βράχια,αλλά με δίχτυα ή υποβρύχιο ψάρεμα,που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μπουκάλες,παρανόμως.

Όσον αφορά τα όπλα,ο καθένας κυνηγάει με ότι αντέχει η τσέπη του.Το καλό όπλο δεν κάνει τον καλό κυνηγό,όπως και το καλό και ακριβό αμάξι δεν κάνει τον οδηγό.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Απο τα ιταλακια που παραθετεις,μονο ενας ειναι οπλοκατασκευαστης(αν γνωριζεις..)
  Φτιαχνει ακομα και την σειρα S0 της Μπερεττα
  Βεβαια η Μπερεττα ειναι περηφανη για τα οπλα αυτα,και οι μαλακες που τα εχουν επισης,
  ομως δεν τα φτιαχνει η ιδια με οτι συνεπαγεται αυτο...

Αυτο που ειπες για την Βερεττα δεν ειναι σωστο. Η Α&S εφτιαχνε μονο το SO9 της Βερεττας, και τις καννες της εφτιαχνε η Βερεττα. Η Βερεττα εχει δυο εργοστασια στην Βρεσια, το ενα που φτιαχνει τα μαζικης παραγωγης οπλα, και το αλλο ειναι για τα SO. Tα τελευταια χρονια εχει αγορασει την αδεια απο A&S και φτιαχνει το SO10 στο δικο της εργοστασιο. Εχω δει τα οπλα στο εργοστασιο καθως τα κατασκευαζανε.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Η
Όσον αφορά τα όπλα,ο καθένας κυνηγάει με ότι αντέχει η τσέπη του.Το καλό όπλο δεν κάνει τον καλό κυνηγό,όπως και το καλό και ακριβό αμάξι δεν κάνει τον οδηγό.

Πολυ σωστος.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η παιδεραστία είναι παράνομη και φυσικά ορθώς και είναι.Το κυνήγι δεν είναι παράνομο.Η λαθροθηρία που κάποιοι μπερδεύετε με το κυνήγι είναι παράνομη και διώκεται.Αρκεί κάποιος να ενδιαφερθεί.Η ΚΣΕ και κατ'επέκταση οι κυνηγοί,πληρώνουν από την τσέπη τους τη θηροφυλακή που ασχολείται με την πάταξη της λαθροθηρίας,και έχει καταφέρει πολλά.Αν λοιπόν κόπτεστε για την πανίδα,μόλις διαπιστώσετε παράβαση των νόμων τηλεφωνήστε στη θηροφυλακή.Πάντως,το κυνήγι να καταργηθεί δεν πρόκειται.Αν θα καταργηθεί θα πρέπει να γίνει σε όλη την Ε.Ε,κι εκεί αποκλείεται.Πιο ρεαλιστικό βλέπω να απαγορευθεί εξ ολοκλήρου η κίνηση των αυτοκινήτων,που ρυπαίνουν για τα καλά.Αλλά τότε θα κατέβουν όλοι σε πορεία διαμαρτυρίας που θα τους αφαιρέσουν το "δικαίωμα" στην επίδειξη νεοπλουτισμού...Πάντως βλέπω ότι πολλοί αγαπάνε το ψάρεμα.Τα ψάρια δεν έχουν δικαιώματα;Μόνο οι τσίχλες;Και δεν αναφέρομαι σε ψάρεμα με καλάμι από τα βράχια,αλλά με δίχτυα ή υποβρύχιο ψάρεμα,που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μπουκάλες,παρανόμως.

Φίλε imaginas, λες:
"μόλις διαπιστώσετε παράβαση των νόμων τηλεφωνήστε στη θηροφυλακή."
Σου περιγράφω λοιπόν την (κατ' επανάληψη συμβαίνουσα) ακόλουθη σκηνή:

Μένω σε κάπως "αγροτική" περιοχή (κοντά στην Αθήνα πάντως), στην οποία υπάρχουν:
Περιστέρια
Δεκοχτούρες
Κοτσύφια
Γεράκια
Κουκουβάγιες
Γκιώνηδες
Φίδια
Σκαντζόχοιροι
Χελώνες
Αρουραίοι
Σκύλοι (αδέσποτοι)
Γάτες (αδέσποτες)
Κότες (οικόσιτες)
Ψηλά πετούν γλάροι (πάνε για φαϊ στη σκουπιδερή των Λιοσίων και για νερό στη λίμνη του Μαραθώνα)
Αετοί (ζουν στην Πάρνηθα)
Αλεπούδες
Καθώς κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο (και μάλιστα τώρα, καλοκαίρι), ξαφνικά ακούω δίκανο ή καραμπίνα.
Να 'σαι βέβαιος, ΞΕΡΩ να ξεχωρίζω τον ήχο του κυνηγετικού από τα υπόλοιπα.
Σε ρωτάω λοιπόν:
ΠΟΙΟΝ να καταγγείλω?
ΣΕ ΠΟΙΟΝ να τον καταγγείλω (στις 01:00 τη νύχτα)?
ΠΟΥ να πω ότι ντουφεκάνε?

Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ο Gabadoo (ή εσύ), αλλά είναι κάποιος μαλάκας που είδε νυχτιάτικα την κουκουβάγια και της την άναψε.
Από το ΠΟΣΕΣ τουφεκιες ακούγονται, συνάγω ότι είναι ΠΟΛΛΟΙ οι τέτοιοι μαλάκες.
Και ότι λιγοστεύουν οι κουκουβάγιες και οι γκιώνηδες. Αυτό φαίνεται άλλωστε.

Βλέπεις, μαλάκες υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ, αυτό φαίνεται άλλωστε και από το δείγμα που φιλοξενούμε εδώ.

Τα περί καταγγελίας στη θηροφυλακή είναι αστεία. Εδώ τηλεφωνάς στο 100 και λες "ληστεύουν το γείτονα", και έρχονται σε 1 ώρα, για την κουκουβάγια θα τρέξουν? Σοβαροί να είμαστε.

Πως αντιμετωπίζεται λοιπόν αυτό το φαινόμενο?
Υπάρχουν δυό τρόποι:
Ο ένας είναι, το γράφεις στ' αρχίδια σου.
Που δυστυχώς είναι αυτός που de facto όλοι τελικά επιλέγουμε.
Ο άλλος είναι παίρνεις τη δικιά σου καραμπίνα, βγαίνεις έξω, βρίσκεις τον πούστη που πυροβόλησε την κουκουβάγια, και του την ανάβεις. Τον αφήνεις εκεί, και φεύγεις.
Το κάνεις?    Εγώ όχι.
Απο τον ένα μεχρι τον άλλο τρόπο όμως, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Δεν είναι όλα τα πράματα "άσπρο" ή "μαύρο". Υπάρχουν και χιλιάδες τόνοι του γκρίζου χρώματος ενδιάμεσα.

Το να γράφει κανείς εδώ αυτά που γράφω εγώ, είναι ένας τρόπος (και σημείωσε - το επεναλαμβάνω ότι ΔΕΝ είμαι, και ΔΕΝ θεωρώ τον εαυτό μου ειδήμονα σε αυτά τα θέματα. Κρίνω από το τι βλέπω (τις κουκουβάγιες να μειώνονται), τι διαβάζω (το μαλάκα που λέει ότι το κυνήγι γίνεται για... φιλανθρωπικούς σκοπούς γιατί "έτσι ταϊζονται φτωχά παιδάκια"), και όλα τα άλλα στοιχεία που υποπίπτουν στην αντίληψή μου).

Το να γράφεσαι στην WWF και να τους ενισχύεις οικονομικά, είναι ένας άλλος τρόπος.

Σαν τέτοιος (άσχετος, και με ελλειπή αν θέλεις πληροφόρηση), κρίνω. Αυτό μου το δικαίωμα όμως δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ imaginas ή Gabadoo ή Berettομαλάκας να μου το στερήσει (είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ δικαίωμα, όχι "αθλητικό"), και επομένως όταν έρθει η ώρα να αποφασιστεί (ας πούμε με δημοψήφισμα) για το αν πρέπει να απαγορευθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ το κυνήγι, μπορώ να ψηφίσω "ναι".
Κατ' επέκτασιν, μπορώ να και να διαφημίζω αυτή μου την άποψη.
Όπως και ο κάθε μαλάκας μπορεί να διαφημίζει τις ενέργειές του επιδεικνύοντας σκοτωμένα πουλιά. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε.

Άλλωστε, ο κάθε (πολιτικά) άσχετος, δεν κρίνει αν ο Κωστάκης είναι καλύτερος απ' το Γιωργάκη, και σύμφωνα με την κρίση του ψηφίζει κάθε φορά?  Γιατί εγώ δε μπορώ να κρίνω για τις κουκουβάγιες?

Κατά τα λοιπά (περι επιδείξεων, ακριβών αμαξιών και όπλων, κλπ), συμφωνούμε.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Φαντάζομαι θα φχαριστιέσαι μαλακία, με το μεγάλο χέρι σου...

Ελα τωρα Σταυρο, και εσυ μεγαλο χερι εχεις και το χρησιμοποιης συνεχεια. Μην με βαζης στο ιδιο επιπεδο με τους γειτονες σου που βαρανε κουκουβαγιες τα μεσανηχτα. Δεν εχεις παει κυνηγι με σκυλια και δεν ξερης τιποτα για τους συνεπεις κυνηγους. Ολους τους βαζης στην ιδια κατηγορια γιατι εισαι αντικυνηγος και παθιασμενος ενατιον του κυνηγιου.

Αντε παρε καμια ασπιρινη να ηρεμησης για να μην παθης κανενα εγκεφαλικο. 

Επισκέπτης
Έλα μωρέ Πάθος και συ τώρα, τι τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο!

Είναι ανάγκη να του θυμίζεις με τι έπαιζε τότε?  Περασμένα - ξεχασμένα ρε συ!

Για το ΤΩΡΑ (που παίζει με το πουλί του) δεν έχεις να του πεις τίποτα?

Δεν έχω να του πώ τίποτα φίλε είμαι σίγουρος ότι τον παίζει ακατάπαυστα, γι' αυτό παύω να ασχολούμαι μαζί του για να τον αφήσω να κάνει με την ησυχία του αυτό που ξεκίνησε στα πρώτα του ποσταρίσματα - να τον παίζει non stop!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Δεν έχω να του πώ τίποτα φίλε είμαι σίγουρος ότι τον παίζει ακατάπαυστα, γι' αυτό παύω να ασχολούμαι μαζί του για να τον αφήσω να κάνει με την ησυχία του αυτό που ξεκίνησε στα πρώτα του ποσταρίσματα - να τον παίζει non stop!

Ελα μαγαλοκυνηγε μου και εσυ. Τιποτα αλλο δεν εχεις να πης, η τα ειπε ολα ο φιλος σου ο Σταυρος?

Επισκέπτης
Ελα μαγαλοκυνηγε μου και εσυ. Τιποτα αλλο δεν εχεις να πης, η τα ειπε ολα ο φιλος σου ο Σταυρος?

Καουμπόι μου αυτό ειναι αφιερωμένο για εσένα

[youtube=425,350]P5T3efSH6NU&feature=related[/youtube]

Τα σέβη μου καουμπόι, δεν ξανασχολούμαι προσωπικά άλλο με το άτομό σου

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
@gabadoo

τα οσα γραφεις για την εταιρεια Beretta, σε καθιστουν τουλαχιστον αστειο και κομπλεξικο / επισης το να χαρακτηριζεις μαλακες οσους εχουν στην κατοχη τους οπλο της Beretta, δειχνει το ποιον σου και την αγωγη που γνωρισες / δεν προκειται να ξαναασχοληθω μαζι σου / εξαλλου, ποιο το οφελος; εισαι απλα ενας απο χιλιαδες κομπλεξικους ιντερνετακιδες / τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο /

@βυζομανη

Τα οσα γραφω για την εταιρεια Μπερεττα ειναι δικη μου γνωμη και την ανεφερα...
  Εσυ προφανως εχεις καποιο Μπερεττα...και πειραχτηκες
  Και ανετρεξες στην ευκολη λυση του κοπυ παστε....
  Δεν μας ειπες την δικια σου γνωμη ομως για τα λειοκαννα της εταιρειας..
  Θα σε παραδεχομουνα εαν μου ελεγες να παραθεσω τους λογους για τους οποιους κρινω ετσι
  μια εταιρεια σαν την Μπερεττα,αλλα δεν..
  Προεβηκες κατευθειαν σε χαρακτηρισμους,και αυτο μου εδειξε και τον χαρακτηρα σου...
  Εκτιθεσαι ..
  Εγω μιλησα ,ΟΧΙ για ολους τους κατοχους Μπερεττα,αλλα για αυτους που πληρωνουν
  καποιες χιλιαδες ευρω για ενα ντουφεκι των ακριβοτερων σειρων της εν λογω εταιρειας
  και καμαρωνουν για αυτο,την στιγμη που η ιδια εταιρεια δεν τα κατασκευαζει καν στις
  γραμμες της
  Τα ακριβα οπλα της η Μπερεττα(τις βασεις..) τις δινει και τις κατασκευαζει η FAMARS..

Δεν εχει νοημα να σου παραθεσω πεντε-δεκα λινκ για να σου αποδειξω την ορθοτητα αυτων
  που λεω...Δεν ειναι του τυπου μου
  Ψαχτο και θα δεις...για να εχει και νοημα αλλωστε
  Τις καννες προσθετει και αυτο ειναι...Στο πασαρει ως τεχνολογικο αριστουργημα της,ενω
  δεν ειναι ...
  Την ιδια στιγμη,οι νεοκοποι σαν εσενα που αγοραζουν τετοια οπλα,μολις τους πεις για
  καποιο Παρντει...ξινιζουν τα μουτρα τους

Μην ασχολιεσαι μαζι μου,δεν θελω και αλλωστε επαφες με τυπους σαν εσενα
  Μεινε με τα συμπερασματα σου και ....καλη συνεχεια

Επισκέπτης
Εμένα μου αρέσει το "ψάρεμα" ...

Και τον gabadoo τον έχω ψαρέψει ... ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ  !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom