Φιλε, οχι μονο τα ξερω αλλα συνεισβαλω χρηματικα για την προστασια του περιβαλοντος τους. Το κυνηγι και η σκοποβολη ειναι το παθος μου, και αν θυμασαι ειχα γραψει οτι οι κυνηγοι ειναι οι καλυτεροι προστατες του περιβαλοντος. Χωρις υγειες περιβαλον δεν θα υπαρχουν θηραματα. Μπορω να σου πω ακομα και ποτε και πως ζευγαρωνουν τα πιο πολαειδη πουλιων που κυνηγω στην Ευρωπη και σε ολον τον κοσμο.
Αυτο που δεν δεχομαι ειναι κατι ασχετοι σαν τον Σταυρο να επιβαλουν την νοωτροπια τους με το ζορι. Αυτοι ειναι οι φασιστες του κοσμου.
Αντε πολα εγραψα, και αν θελη ο Σταυρος θα του βαλω και αλλες φωτογραφιες κυνηγιου και οπλων. Εχω και συλλογη απο Γερμανικα Luger.
Να τα πάρουμε ένα ένα:
συνεισβαλω χρηματικα
Νέο ρήμα: Συνεισβάλλω.
Να δούμε τις αποδείξεις, παρακαλώ. Της συνεισβολής σου.
για την προστασια του περιβαλοντος τους.
Αγοράζοντας φυσίγγια, φαντάζομαι.
Το κυνηγι και η σκοποβολη ειναι το παθος μου,
Από γκόμενες, τίποτα?
και αν θυμασαι ειχα γραψει οτι οι κυνηγοι ειναι οι καλυτεροι προστατες του περιβαλοντος.
Ναι, το είχες γράψει. Αλλά έχεις γράψει και ΤΟΟΟΟΟΟσες μαλακίες αδερφέ μου, που... ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη.
Άσε που μάλλον τον πυροβόλησες κι αυτόν.
Χωρις υγειες περιβαλον δεν θα υπαρχουν θηραματα.
Όπως λέμε «με τις υγείες σας».
Μπορω να σου πω ακομα και ποτε και πως ζευγαρωνουν τα πιο πολαειδη πουλιων που κυνηγω στην Ευρωπη και σε ολον τον κοσμο.
Εσύ πότε ζευγαρώνεις?
Αυτο που δεν δεχομαι ειναι κατι ασχετοι σαν τον Σταυρο να επιβαλουν την νοωτροπια τους με το ζορι.
"Νοωτροπία" και "ζόρι", κάνει λίγο σα ζωοτροπία δε νομίζεις? Ή μήπως εννοούσες ζωοτροφία? Ή μήπως πανσπερμία?
Αυτοι ειναι οι φασιστες του κοσμου.
Μας ξεμπρόστιασε ο τσάκαλος!
Αντε πολα εγραψα,
Πράγματι, μας κούρασες. "Ως μάλα πόλα" που έλεγαν και οι αρχαίοι. Από αυτούς τό μαθες?
και αν θελη ο Σταυρος θα του βαλω και αλλες φωτογραφιες κυνηγιου και οπλων. Εχω και συλλογη απο Γερμανικα Luger.
Εγώ τις άδειες θέλω να βάλεις, τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία.
(Και τα Luger).