Νέα

Περί κυνηγιού! Υπέρ ή κατά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε πάει ποτέ για κυνήγι; Είστε Υπέρ ή κατά;

• Εχω πάει κ μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Εχω πάει κ δεν μ΄ άρεσε!

Ψήφοι: 1 5,6%
  • Δεν έχω πάει, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω!

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Δεν έχω πάει, είμαι κατά!

Ψήφοι: 7 38,9%
  • Προτιμώ να κάθομαι κ να τρώω αυτά που κυνηγάνε οι άλλοι...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Φιλτατε Enforcer

Η γνωμη σου ειναι παντα σεβαστη (οπως και ολων των αλλων που κατα καιρους εχω
  συνομιλησει μαζι τους)
  Εχει ομως(η γνωμη σου παντα...) και μια ιδιαιτερη και βαρυνουσα σημασια, για μενα
  προσωπικα...
  Ελπιζω οτι βρισκεις "αδελφιστικο" τον τροπο με τον οποιο φερει κυνηγετικο λειοκαννο
  και "πυροβολει" γενικως, αλλα και ειδικως, ο BerettaSO...
  Απ'αρχης δηλωσα ΚΥΝΗΓΟΣ και ΨΑΡΑΣ και κατα την προσωπικη μου γνωμη,κρινοντας απο τα
  γραφομενα του εν λογω τυπου,νομιζω οτι δεν ειναι ενας απο ΑΥΤΟΥΣ...
  Κυνηγι λοιπον δεν ειναι αυτο που τοσο φθηνα υπερασπιζεται ο Μπερεττα..
  Τα ειπα και πιο πανω,σε προηγουμενα ποστ
  Και κακως κανει τον "συνηγορο" των Κυνηγων,εγω δεν τον χρειαζομαι,ειδικα τετοιον...

Εκανα αυτον τον προλογο για να πω οτι ...πολυ πειραχτηκα μεσα μου απο την δηλωση σου
  Δεν θεωρω οτι κανω κατι αδελφιστικο,ουτε και κατι αντρεικιο ομως...
  Ο θεος του κυνηγιου αλλωστε ηταν γυναικα...
  Ομως...αυτην την αταβιστικη μου παρορμηση, που προσωπικα την εκτονωνω στα βουνα και
  στα δαση και καποιοι αλλοι..αλλου,προσπαθησα και προσπαθω ΠΑΝΤΑ να την διεξαγω με
  τροπο που σεβεται το θηραμα,το δασος,το βουνο...και τον εαυτο μου.
  Λεβεντικα...ποτε μπαμπεσικα και υπουλα

Για την ενοχληση μου αυτη απο την δηλωση σου ..δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο περα απο
  το να συζητησουμε γι αυτο με τον ιδιο τροπο που το εχουμε κανει οι δυο μας τοσες φορες
  στο παρελθον ,εδω μεσα..Με ειλικρινεια και σεβασμο του ενος στις αποψεις του αλλου..

Και που ξερεις;
  Μπορει κατι να μαθει και ο Μπερεττα απο ολα αυτα που θα πουμε..

Επισκέπτης
  Φιλτατε Enforcer

Η γνωμη σου ειναι παντα σεβαστη (οπως και ολων των αλλων που κατα καιρους εχω
  συνομιλησει μαζι τους)
  Εχει ομως(η γνωμη σου παντα...) και μια ιδιαιτερη και βαρυνουσα σημασια, για μενα
  προσωπικα...
  Ελπιζω οτι βρισκεις "αδελφιστικο" τον τροπο με τον οποιο φερει κυνηγετικο λειοκαννο
  Απ'αρχης δηλωσα ΚΥΝΗΓΟΣ και ΨΑΡΑΣ και κατα την προσωπικη μου γνωμη,κρινοντας απο τα
  Και κακως κανει τον "συνηγορο" των Κυνηγων,εγω δεν τον χρειαζομαι,ειδικα τετοιον...

Εκανα αυτον τον προλογο για να πω οτι ...πολυ πειραχτηκα μεσα μου απο την δηλωση σου
  Δεν θεωρω οτι κανω κατι αδελφιστικο,ουτε και κατι αντρεικιο ομως...
  Ο θεος του κυνηγιου αλλωστε ηταν γυναικα...
  Ομως...αυτην την αταβιστικη μου παρορμηση, που προσωπικα την εκτονωνω στα βουνα και
  στα δαση και καποιοι αλλοι..αλλου,προσπαθησα και προσπαθω ΠΑΝΤΑ να την διεξαγω με
  τροπο που σεβεται το θηραμα,το δασος,το βουνο...και τον εαυτο μου.
  Λεβεντικα...ποτε μπαμπεσικα και υπουλα

Για την ενοχληση μου αυτη απο την δηλωση σου ..δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο περα απο
  το να συζητησουμε γι αυτο με τον ιδιο τροπο που το εχουμε κανει οι δυο μας τοσες φορες
  στο παρελθον ,εδω μεσα..Με ειλικρινεια και σεβασμο του ενος στις αποψεις του αλλου..

Και που ξερεις;
  Μπορει κατι να μαθει και ο Μπερεττα απο ολα αυτα που θα πουμε..

Φίλε Gabadoo, νομίζω ότι ο φίλος Enforcer μιλάει ειδικά για τον berettaSO

Αν είσαι μάγκας και λεβέντης και σε ενδιαφέρει να παίζεις πόλεμο με κάποιους που μπορούν να ανταποδώσουν τα πυρά, στειλε πμ. Υπάρχουν 2 6μηνα συμβόλαια εκτός Ελλάδος που ίσως σε ενδιαφέρουν.

Προτείνω να οργανώσουμε έναν αγώνα paintball και να βάλουμε τον berettaSO να φέρει την δική του ομάδα... ε ρε γέλια και γλέντια που θα κάνουμε  :2funny: :2funny: Τι λέτε ψήνεστε;; Bourdela PaintBall Team  ;) καλό;;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Σου ξαναβάζω εδώ τι είπες πριν από 8 μέρες:

Εγγράματε Γκασμά.

Το φτωχό σου και απαίδευτο μυαλό δε μπορεί να καταλάβει ότι αυτά που γράφεις μόνο γκρούλος θα μπορούσε να τα γράφει.

Και σου ξαναλέω στα ίσια (πια, μήπως και το καταλάβεις):
Όλοι σε φτύνουν, και εσύ λες: 

Μπα?  Ψιχαλίζει!

Σταυρο Ψιχαλιζει για τους ασχετους που γραφουν σε λαθος θρεντ. Αντε να σου βαλω και μερικες φωτογραφειες απο απλα οπλα, και στην συνεχεια κατι πιο σοβαρα  :2funny: :2funny:

Δεν πιστευω οτι συνγκρινονται με το αεροβολο σου. Αυτο απο εναν αγραματο που με δυσκολια τελειωσε γυμνασιο  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• SIG 220 Custom Target.jpg
    SIG 220 Custom Target.jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Beretta Cougar.jpg
    Beretta Cougar.jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Beretta Cougar (1).jpg
    Beretta Cougar (1).jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Springfiel Arms 1911 (1).jpg
    Springfiel Arms 1911 (1).jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Springfield Arms 1911.jpg
    Springfield Arms 1911.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 25

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
  Φιλτατε Enforcer

Και που τα ξερης ολα αυτα για μενα. Απο τα γραψηματα του Σταυρου? Αντε που καθεσαι και ακους μαλακιες απο ανθρωπο που ειναι κρυφοφασιστης και θελη να επιβαλη την αντικυνηγιτικη του μανια σε ολους. Εκτος αν εισαστε φιλαρακια, που τοτε η απαντηση μου ειναι "κανε και εσυ μια διαμαρτηρια να αλλαξουν τους νομους"

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε Beretta ασε τα καημενα τα πουλακια και ελα εδω να καμακωσουμε σχοιστοματες!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλε Μπερετα , αφου εχεις βγαλει με κοπο το γυμνασιο,
λογικα δεν εχεις υποψιν τον ορο "πολιτικα ορθο",
οχι με τη στενη, αλλα με την ευρεια εννοια.
φιλικα σε συμβουλευω να κρατας τις αποψεις σου για τον εαυτο σου,
μεχρι να μαθεις την εννοια του παραπανω ορου.
Iblis :)

Επισκέπτης

Γι' αυτό σε πάω Iblis ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γκάμπα θα σου απαντήσω με διαφορά φάσης

BerettaSO περιμένω πμ σου.

Αλλιως τσάμπα μάγκας είσαι και καλα θα κάνεις να προσέχεις τι δηλώνεις και τι φωτογραφίες βάζεις.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Και που τα ξερης ολα αυτα για μενα. Απο τα γραψηματα του Σταυρου? Αντε που καθεσαι και ακους μαλακιες απο ανθρωπο που ειναι κρυφοφασιστης και θελη να επιβαλη την αντικυνηγιτικη του μανια σε ολους. Εκτος αν εισαστε φιλαρακια, που τοτε η απαντηση μου ειναι "κανε και εσυ μια διαμαρτηρια να αλλαξουν τους νομους"

Απορια ψαλτου...βηξ.
 Με ευχαριστηση να απαντησω στην ερωτηση σου..
 Αυτα που ξερω για σενα,,μου τα ειπες μονος σου,δεν χρειαστηκα την βοηθεια κανενος

Μην θυμωνεις και κυριως μην εξαπτεσαι,κρατας και οπλο...
 Δεν εισαι κυνηγος φιλε,τουλαχιστον οχι ακομα
 Δεν ειναι κακο...κακο ειναι μονο για τα θηραματα και το πεδιο εξασκησης της θηρας..
 Και εγω δεν ημουν καποτε....μοχθησα πολυ ομως και τα καταφερα πιστευω

Οταν θα μπορεσεις να διακρινεις (οπτικα και οχι ακουστικα) την αρσενικη απο την θηλυκη
 περδικα....
 Οταν θα μου πεις ποσες φορες ζευγαρωνει η μπεκατσα
 Που φωλεοποιει το τρυγονι,με ποιους καιρους εμφανιζεται...
 Ποσα ειδη ορτυκιων φιλοξενει η πατριδα μας...
 Ποια η διαφορα αναμεσα στο μαυροπευκο και το κοινο πευκο...
 Ποια ειναι η ερυθρελατη,και ποιο το ρομπολο...
 Που ειναι το Φρακτο...
 Που τελειωνει η ζωνη των κωνοφορων και που αρχιζει η αλπικη ζωνη...
 Ποιες ειναι οι κυριοτερες ζωνες διαβασης των αποδημητικων στην χωρα μας...

Και τοσα αλλα....

Τοτε εχεις το δικαιωμα να λεγεσαι κυνηγος.....

Και σιγουρα οχι οταν ποσταρεις οπλα η φωτογραφιες η βιντεακια....

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Αυτος ειναι ενας ορος που τον κανανε γνωστο οι Αμερικανοι. Δηλαδη επειδη μου αρεσει το κυνηγι δεν πρεπει να γραφω σε αυτο το θρεντ που ειναι για κυνηγι επειδη στραβοκοιμηθηκε ο Σταυρος?

Μηπως εχει παει ο Σταυρος σε διεθνης διαγωνισμους σκοποβολης? Μηπως εχει γνωριση προσωπικα τον Daniel και Mauro Perazzi? Μηπως του εχουν κατασκευαση ειδικο οπλο για διαγωνισμους σκοποβολης? Μηπως εχει γυρηση την Ευρωπη σε Βερεττα Γκαλερι Παρισι και Λονδινο?

Αλλα οχι, γιατι ο Σταυρος βριζει ολους τους κυνηγους και δεν εχει παει ποτε κυνηγι. Μονο με αεροβολα ασχολειται, και τα ξερει ολα ο μορφωμενος.

Αντε για παρτι του να βαλω και μερικες ακομα φωτογραφειες απο σοβαρα οπλα.

Συνημμένα

• Perazzi MX2000S (1).jpg
    Perazzi MX2000S (1).jpg
    78,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Perazzi MX2000S (2).jpg
    Perazzi MX2000S (2).jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Beretta ASE Gold.jpg
    Beretta ASE Gold.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Beretta SO EELL (1).jpg
    Beretta SO EELL (1).jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Beretta SO EELL (2).jpg
    Beretta SO EELL (2).jpg
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
  Απορια ψαλτου...βηξ.
  Αυτα που ξερω για σενα,,μου τα ειπες μονος σου,δεν χρειαστηκα την βοηθεια κανενος

Δεν ειναι κακο...κακο ειναι μονο για τα θηραματα και το πεδιο εξασκησης της θηρας..

Οταν θα μπορεσεις να διακρινεις (οπτικα και οχι ακουστικα) την αρσενικη απο την θηλυκη
  περδικα....
  Που ειναι το Φρακτο...

Και τοσα αλλα....

Φίλε Γκάμπα, μάλλον το κάνει χάριν εντυπωσιασμού γιατι και εγώ σε προηγούμενα ποστ που του είπα κάτι για ψάρεμα μάσαγε τα λόγια του. Νομίζω ότι ο τύπος έχει αεροβόλο και σημαδεύει άδεια κουτάκια πάνω σε βαρέλι και αυτό το θεωρεί κυνήγι  :2funny: :2funny:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
 Απορια ψαλτου...βηξ.

περδικα....
 Που ειναι το Φρακτο...

Και τοσα αλλα....

Φιλε, οχι μονο τα ξερω αλλα συνεισβαλω χρηματικα για την προστασια του περιβαλοντος τους. Το κυνηγι και η σκοποβολη ειναι το παθος μου, και αν θυμασαι ειχα γραψει οτι οι κυνηγοι ειναι οι καλυτεροι προστατες του περιβαλοντος. Χωρις υγειες περιβαλον δεν θα υπαρχουν θηραματα. Μπορω να σου πω ακομα και ποτε και πως ζευγαρωνουν τα πιο πολαειδη πουλιων που κυνηγω στην Ευρωπη και σε ολον τον κοσμο.

Αυτο που δεν δεχομαι ειναι κατι ασχετοι σαν τον Σταυρο να επιβαλουν την νοωτροπια τους με το ζορι. Αυτοι ειναι οι φασιστες του κοσμου.

Αντε πολα εγραψα, και αν θελη ο Σταυρος θα του βαλω και αλλες φωτογραφιες κυνηγιου και οπλων. Εχω και συλλογη απο Γερμανικα Luger.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
θα του βαλω και αλλες φωτογραφιες κυνηγιου και οπλων. Εχω και συλλογη απο Γερμανικα Luger.

BerettaSO το ξαναλέω - ειναι αδερφίστικο το να σκοτώνεις πουλιά και ζώα που δε μπορούν να ανταποδώσουν τα πυρά

Δε θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις να σκοτώσεις κάποιον που σε σημαδεύει με καλύτερο όπλο; Δε γουστάρεις να βρεθεις εσύ στη θέση του θηράματος σε ένα προάστιο γεμάτο ελεύθερους σκοπευτές;

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Σταυρο αυτα ειναι για σενα και τους αντικυνηγιτικους φιλους σου. Απο ενα αγραματο  :2funny: :2funny:

Οσοι ξερουν απο οπλα, καταλαβαινουν τις παρακατω φωτογραφειες, οπως οσοι κυνηγουν καταλαβαινουν τι εστι κυνηγι

Συνημμένα

• Beretta SO EELL (3).jpg
    Beretta SO EELL (3).jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • Beretta SO EELL (4).jpg
    Beretta SO EELL (4).jpg
    71,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Beretta 8x57 Mauzer.jpg
    Beretta 8x57 Mauzer.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Σταυρο αυτα ειναι για σενα και τους αντικυνηγιτικους φιλους σου. Απο ενα αγραματο  :2funny: :2funny:

Οσοι ξερουν απο οπλα, καταλαβαινουν τις παρακατω φωτογραφειες, οπως οσοι κυνηγουν καταλαβαινουν τι εστι κυνηγι

Σιγα ρε μεγάλε, δηλαδή αν σου πω ότι εγώ έχω ρίξει με μπαζούκα θα το πιστέψεις;;; Τι κάθεσαι και κατεβάζεις φωτογραφίες από το internet για να μας δείξεις ότι έχεις όπλα και δεν ανεβάζεις το νεροπίστολο που έχεις τώρα το καλοκαίρι και πάιζεις  :2funny: :2funny: By the way τα πιστόλια που έχεις ανεβάσει δεν συγκρίνονται ούτε με τα πιο απλά walter (ελπίζω ότι την ξέρεις τη συγκεκριμένη εταιρία. Όχι δεν κατασκευάζει νεροπίστολα)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
BerettaSO το ξαναλέω - ειναι αδερφίστικο το να σκοτώνεις πουλιά και ζώα που δε μπορούν να ανταποδώσουν τα πυρά
Αυτό είναι το πιο αστείο επιχείρημα των αντικυνηγών.Δε σκοτώνει ο κυνηγός για πλάκα.Απλώς συλλέγει με αυτόν τον τρόπο την τροφή του.Μπορεί να μην είναι η μοναδική όπως παλιά,αλλά είναι μια αλλαγή από την κτηνοτροφία των φυραμάτων,των ιχθυαλεύρων και άλλων επιβλαβών.Τώρα βέβαια υπάρχουν κυνηγοί και "κυνηγοί".Και σίγουρα δεν αρκεί να ξέρει ποιες είναι οι ζώνες διάβασης ή πόσα ορτύκια έχει η Ελλάδα για να λέγεται κάποιος κυνηγός.Πάντως η άποψή μου είναι ότι η καταστροφή της πανίδας είναι "κατόρθωμα" όχι των κυνηγών,αλλά όλων των άλλων.Αυτών που επεκτείνουν τις πόλεις εις βάρος των δασών,αυτών που μολύνουν τα ποτάμια,που μολύνουν την ατμόσφαιρα.Οι κυνηγοί έχουν τη μικρότερη έως αμελητέα συμμετοχή στην καταστροφή.Αλλά τους άλλους δεν τους αγγίζει κανείς,διότι έχουν χρήματα και μπορούν να τους αρχίσουν στις μηνύσεις...

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Δε θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις να σκοτώσεις κάποιον που σε σημαδεύει με καλύτερο όπλο; Δε γουστάρεις να βρεθεις εσύ στη θέση του θηράματος σε ένα προάστιο γεμάτο ελεύθερους σκοπευτές;

Εκει διαφωνουμαι φιλε. Αν ηταν ετσι ουτε κοτοπουλα ουτε αγελαδες θα τρωγαμε και θα ειμασταν φυτοφαγοι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τεσπα...
θα επρεπε να εχουν πεσει κανα-δυο μπαν για εκφρασεις που υπονοουν παρανομες δραστηριοτητες.
αυτο εχω να πω. γραμματα δεν προκειται να μαθει κανεις απο το ιντερνετ.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Σιγα ρε μεγάλε, δηλαδή αν σου πω ότι εγώ έχω ρίξει με μπαζούκα θα το πιστέψεις;;; Τι κάθεσαι και κατεβάζεις φωτογραφίες από το internet για να μας δείξεις ότι έχεις όπλα και δεν ανεβάζεις το νεροπίστολο που έχεις τώρα το καλοκαίρι και πάιζεις  :2funny: :2funny: By the way τα πιστόλια που έχεις ανεβάσει δεν συγκρίνονται ούτε με τα πιο απλά walter (ελπίζω ότι την ξέρεις τη συγκεκριμένη εταιρία. Όχι δεν κατασκευάζει νεροπίστολα)

Αν νομιζεις οτι οι φωτογραφειες ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ εισαι γελασμενος. Διαλεζε ενα οπλο και πες μου τι θελης να βαλω στην φωτογραφεια, και θα σου βγαλω καινουργια φωτογραφεια αυριο.

Εγω δεν παιζω με νεροπιστολα σαν μερικους αλλους που παιζουν με αεροβολα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom