gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φιλτατε Enforcer
Η γνωμη σου ειναι παντα σεβαστη (οπως και ολων των αλλων που κατα καιρους εχω
συνομιλησει μαζι τους)
Εχει ομως(η γνωμη σου παντα...) και μια ιδιαιτερη και βαρυνουσα σημασια, για μενα
προσωπικα...
Ελπιζω οτι βρισκεις "αδελφιστικο" τον τροπο με τον οποιο φερει κυνηγετικο λειοκαννο
και "πυροβολει" γενικως, αλλα και ειδικως, ο BerettaSO...
Απ'αρχης δηλωσα ΚΥΝΗΓΟΣ και ΨΑΡΑΣ και κατα την προσωπικη μου γνωμη,κρινοντας απο τα
γραφομενα του εν λογω τυπου,νομιζω οτι δεν ειναι ενας απο ΑΥΤΟΥΣ...
Κυνηγι λοιπον δεν ειναι αυτο που τοσο φθηνα υπερασπιζεται ο Μπερεττα..
Τα ειπα και πιο πανω,σε προηγουμενα ποστ
Και κακως κανει τον "συνηγορο" των Κυνηγων,εγω δεν τον χρειαζομαι,ειδικα τετοιον...
Εκανα αυτον τον προλογο για να πω οτι ...πολυ πειραχτηκα μεσα μου απο την δηλωση σου
Δεν θεωρω οτι κανω κατι αδελφιστικο,ουτε και κατι αντρεικιο ομως...
Ο θεος του κυνηγιου αλλωστε ηταν γυναικα...
Ομως...αυτην την αταβιστικη μου παρορμηση, που προσωπικα την εκτονωνω στα βουνα και
στα δαση και καποιοι αλλοι..αλλου,προσπαθησα και προσπαθω ΠΑΝΤΑ να την διεξαγω με
τροπο που σεβεται το θηραμα,το δασος,το βουνο...και τον εαυτο μου.
Λεβεντικα...ποτε μπαμπεσικα και υπουλα
Για την ενοχληση μου αυτη απο την δηλωση σου ..δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο περα απο
το να συζητησουμε γι αυτο με τον ιδιο τροπο που το εχουμε κανει οι δυο μας τοσες φορες
στο παρελθον ,εδω μεσα..Με ειλικρινεια και σεβασμο του ενος στις αποψεις του αλλου..
Και που ξερεις;
Μπορει κατι να μαθει και ο Μπερεττα απο ολα αυτα που θα πουμε..
Η γνωμη σου ειναι παντα σεβαστη (οπως και ολων των αλλων που κατα καιρους εχω
συνομιλησει μαζι τους)
Εχει ομως(η γνωμη σου παντα...) και μια ιδιαιτερη και βαρυνουσα σημασια, για μενα
προσωπικα...
Ελπιζω οτι βρισκεις "αδελφιστικο" τον τροπο με τον οποιο φερει κυνηγετικο λειοκαννο
και "πυροβολει" γενικως, αλλα και ειδικως, ο BerettaSO...
Απ'αρχης δηλωσα ΚΥΝΗΓΟΣ και ΨΑΡΑΣ και κατα την προσωπικη μου γνωμη,κρινοντας απο τα
γραφομενα του εν λογω τυπου,νομιζω οτι δεν ειναι ενας απο ΑΥΤΟΥΣ...
Κυνηγι λοιπον δεν ειναι αυτο που τοσο φθηνα υπερασπιζεται ο Μπερεττα..
Τα ειπα και πιο πανω,σε προηγουμενα ποστ
Και κακως κανει τον "συνηγορο" των Κυνηγων,εγω δεν τον χρειαζομαι,ειδικα τετοιον...
Εκανα αυτον τον προλογο για να πω οτι ...πολυ πειραχτηκα μεσα μου απο την δηλωση σου
Δεν θεωρω οτι κανω κατι αδελφιστικο,ουτε και κατι αντρεικιο ομως...
Ο θεος του κυνηγιου αλλωστε ηταν γυναικα...
Ομως...αυτην την αταβιστικη μου παρορμηση, που προσωπικα την εκτονωνω στα βουνα και
στα δαση και καποιοι αλλοι..αλλου,προσπαθησα και προσπαθω ΠΑΝΤΑ να την διεξαγω με
τροπο που σεβεται το θηραμα,το δασος,το βουνο...και τον εαυτο μου.
Λεβεντικα...ποτε μπαμπεσικα και υπουλα
Για την ενοχληση μου αυτη απο την δηλωση σου ..δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο περα απο
το να συζητησουμε γι αυτο με τον ιδιο τροπο που το εχουμε κανει οι δυο μας τοσες φορες
στο παρελθον ,εδω μεσα..Με ειλικρινεια και σεβασμο του ενος στις αποψεις του αλλου..
Και που ξερεις;
Μπορει κατι να μαθει και ο Μπερεττα απο ολα αυτα που θα πουμε..