You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πολυ ακριβα τα σκασμενα το Κοι...
Επισκέπτης
ο καλυτερος μου πελατης εισαι μωαμεθανε.ΜΙΤΣΟΧΙΛΙΑΣ aka ΧΑΝΟΣ!!!
Μίλησε και η "απλή" ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΑ ...
Μίλησε και η "απλή" ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΑ ...
αμεσως τσιμπησες χανεεε...με επιβεβαιωνεις συνεχως λοολ
Επισκέπτης
Εμένα μου λές ...
Εγώ πάντως όταν ψαρεύω Κηφισιά ... βγάζω πάντα λαβράκι !
Επισκέπτης
αμεσως τσιμπησες χανεεε...με επιβεβαιωνεις συνεχως λοολ
Τελικά έκανα λάθος ...
Έπρεπε να σε εντάξω απ την αρχή στα "μαλάκια" και όχι στα "ψάρια" ...
Τέτοιος μ... σαν εσένα , μην πάει χαμένος ;)
Απλόησοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον !
πολυ ομορφα ψαρια...
δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα μου αρεσαν και τα εβαλα.
ενυδρειου δεν ειναι αυτα?
δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα μου αρεσαν και τα εβαλα.
ενυδρειου δεν ειναι αυτα?
Τελικά έκανα λάθος ...
Έπρεπε να σε εντάξω απ την αρχή στα "μαλάκια" και όχι στα "ψάρια" ...
Τέτοιος μ... σαν εσένα , μην πάει χαμένος ;)
Απλόησοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον !
ειχα ξεχασει να βαλω κ δολωμα...φαντασου τι θεμα εισαι...λολ,κανεις κ εθελοντισμο???
Εγω μιλησα ,ΟΧΙ για ολους τους κατοχους Μπερεττα,αλλα για αυτους που πληρωνουν
καποιες χιλιαδες ευρω για ενα ντουφεκι των ακριβοτερων σειρων της εν λογω εταιρειας
και καμαρωνουν για αυτο,την στιγμη που η ιδια εταιρεια δεν τα κατασκευαζει καν στις
γραμμες της
Τα ακριβα οπλα της η Μπερεττα(τις βασεις..) τις δινει και τις κατασκευαζει η FAMARS..
Βρε φιλε γαβαδοο μην επιμενης σε αυτο το θεμα. Η Βερεττα ξεκινησε να φτιαχνη τα SO το 1932, και τα πρωτα SO δεν ηταν πολυ πετυχημενα. Τα SO9 ηταν τα μονα που επερνε απο FAMARS, και ο μονος λογος ηταν οτι τα ΦΑΜΑΡΣ δεν ειχαν βιδες στα sideplates και αισθησιακα ηταν πιο ομορφα σκαλισμενα. Τα ΦΑΜΑΡΣ εχουν τις βιδες εσωτερικες (πατεντα ΦΑΜΑΡΣ).
Η Βερεττα αγορασε την αδεια απο την ΦΑΜΑΡΣ και τα SO10 ειναι 100% Beretta. Τα S2, S3, S4, SO5, και SO6 ηταν παντα κατασκευασμενα απο Βερεττα με σχεδιαση Beretta.
Δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου προς τον συναγωνιστη οτι μονο οι νεοπλουτοι αγοραζουν Βερεττα. Αν εχεις παει στην Βερεττα γκαλερι στο Παρισι και Λονδινο θα δης φωτογραφειες του Βασιλια της Ισπανιας (Χουαν Καρλος) να κυνηγαει με Βερεττα, και πολους αλλους ηθοποιους και παραγωγους ταινειων. Ειναι και η παλαιοτερη ιδιωτικη εταιρια στον κοσμο, και ακομα την τρεχει η οικογενεια Βερεττα.
Προσεχε φιλε Buddah ειναι μερικοι εδω μεσα που δαγκωνουν σαν λυσσαμενα σκυλια. Κανε τα εμβολια σου πρωτα και να μην ανησηχης. Γραψε οτι θελης
Βρε φιλε γαβαδοο μην επιμενης σε αυτο το θεμα.
....
Αν εχεις παει στην Βερεττα γκαλερι στο Παρισι και Λονδινο θα δης φωτογραφειες του Βασιλια της Ισπανιας (Χουαν Καρλος) να κυνηγαει με Βερεττα, και πολους αλλους ηθοποιους και παραγωγους ταινειων.
Μην επιμένεις βρε γαβαδού, πως πρέπει να στο πούμε πια για να το καταλάβεις?
Και ο Βασιλιάς (πρόσεξε! με κεφαλαίο!) της Ισπανίας, δεν είναι νεόπλουτος!
Ως γνωστόν, είναι παλαιόπλουτος!
Για δε τους ηθοποιούς, τι να πω... Κάτι σαν το δικό μας τον Τσάκωνα π.χ!
(Το ταινειων -> όπως λέμε δανειων)
Μην επιμένεις βρε γαβαδού, πως πρέπει να στο πούμε πια για να το καταλάβεις?
Και ο Βασιλιάς (πρόσεξε! με κεφαλαίο!) της Ισπανίας, δεν είναι νεόπλουτος!
Ως γνωστόν, είναι παλαιόπλουτος!
Για δε τους ηθοποιούς, τι να πω... Κάτι σαν το δικό μας τον Τσάκωνα π.χ!
Βλεπω βελτιωση Σταυρο. Απο βρησηματα, αγραματωσυνη, και ασχετιλα, το ρηξαμε σε ειρωνια τωρα. Θελης να σου βαλω και μερικες ακομα φωτογραφειες απο οπλα και κυνηγι? Θα με βγαλης ασχετο παλι?
Αντε παλικαρι μου βελτιωνεσαι
Επισκέπτης
[size=10pt]...Απο βρησηματα, αγραματωσυνη, και ασχετιλα, το ρηξαμε σε ειρωνια τωρα. Θελης να σου βαλω και μερικες ακομα φωτογραφειες απο οπλα και κυνηγι? Θα με βγαλης ασχετο παλι? [/size]
Σχετικέ,
(και μορφωμένε),
Η "βρύση", γράφεται με "υ", όχι με "η".
Το ρήμα "ρίπτω", γράφεται με "ι", όχι με "η". Δεν προέρχεται από το "ρήξις".
Επίσης, το δεύτερο "η", περιττεύει. "Βρισίματα" γράφεται, όχι "η-η". Γράφε "βρισίδια" καλύτερα, θα σου έρθει πιο στο εύκολο.
Η "ειρωνεία", γράφεται με "ει". Δύο φορές. Κι' ας μη σου πάει στο σκοπευτικό μάτι σου. Δεν είναι σαν τη "μαλακία" που γράφεται με "ι". Δεν είναι όλα τα πράματα το ίδιο.
Οι "φωτογραφίες" γράφονται με "ι", όχι με "ει". Προέρχονται από το "μουνί καλλιγραφία", και αυτό, με "ι" γράφεται. Όχι "μουνή καληγραφεία". Μη τα μπερδεύεις.
Αυτά τα ολίγα από Ελληνικά σήμερα.
Αύριο με τον κηδεμόνα σου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 203
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις