Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Επισκέπτης
respect μεγαλε μιστι!!!!!!!!!!!εβαλες τιν πιτσιλια σου παλι!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.056
Πόντοι
12.056
Στην σημερινη εποχη ειναι κερατωσε πριν σε κερατωσουν...
Καθοτι ο κερατας το μαθαινει παντα τελευταιος  ;) ;) ;)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
θα συγχωρούσες κάποιο η κάποια από τα 2;
To internet ειναι κατι σαν το στηπτιζαδικο... δεν ειναι ακριβως απιστια.
Και νομιζω οτι μια γυναικα λογικη του σημερα το συγχωρει... Η δικια μου τουλαχιστον ναι! Πιο ευκολα αντιμετωπιζει οτι παω μια στις τοσες για στριπ με φιλους ( δεν κανω και καταχρηση) παρα ενα με τσακωνε να κανω cybersex μεσω ιντερνετ!

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
απαταω σημαινει να βγαζεις το καυτο κατακοκκινο πετρωμενο εργαλειο σου και να το σμπρωχνεις  οπου γουσταρεις ενω εχεις σχεση με μια κοπελα.....πολυ απλο

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Παιδιά...

Για να απαντήσεις στην ερώτηση είναι αυτό που θα κάνω τώρα απιστία;
...πρέπει να απαντήσεις σε μια άλλη:
Αν μου το έκανε η δικιά μου αυτό θα το θεωρούσα απιστία;
...Τόσο απλά!

Σχετικά με ορισμένες απόψεις η ταπεινή μου γνώμη είναι η εξής:
> Στην σημερινή εποχή είναι κεράτωσε πριν σε κερατώσουν...
Πιστεύω ότι είναι λάθος γιατί προϋποθέτεις ότι η δικιά σου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα σε κερατώσει το οποίο δεν ισχύει.
Όσο μικρό και να είναι το ποσοστό των πιστών γυναικών, δεν είναι 0%!

> Το να σου καραξεσκίσουν την δικιά σου δεν θα το θεωρήσεις απιστία:
> Όχι γιατί αφού ξέσκισα άλλη το έχω δεχθεί ότι μπορεί να συμβεί και σε 'μένα.
...Εδώ το θέμα είναι ανεξάρτητα αν το έχεις αποδεχθεί ή όχι: ΕΓΙΝΕ!
Το θεωρείς απιστία ή όχι; Θα ακούς με τον ίδιο τρόπο την ερώτηση της δικιάς σου όταν σε ρωτάει με -γνήσιο- ενδιαφέρον πώς πήγε η μέρα σου.....
...όταν ξέρεις ότι σήμερα πήγε στο χοτελάκι των 30Ε και με σηκωμένα τα πόδια βόγκαγε από την ψωλή του νέου γαμιά της;

...και μη βγει καμιά κουφαλίτσα και πει ο S υπερασπίζεται τις γυναίκες και τέτοιες πίπες!
Συμφωνώ ότι μπορεί εμείς να έχουμε το όνομα αλλά αυτές έχουν τη χάρη!
...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι: Α! είναι όλες καριόλες άρα και η δικιά μου οπότε καλά θα της κάνω!

...Ούτε το παίζω αναμάρτητος γιατί έχω και εγώ λερωμένη την φωλιά μου.

Αλλά άλλο τι με συμφέρει και άλλο τι είναι αλήθεια.

Γιατί όπως λέει και ο λαός:
Ο Θεός να σε φυλάει από τα άδικα,
...και μερικά δίκαια!

Επισκέπτης
respect στον παλιο!!!count μεγαλε περπατιτοι τισ καυλασ  διδαξε μασ!!!μιισε μασ στο κοσμο τισ ατελιοτις καυλας και του ιγρου και καυτου σπερματος!!!!!!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
respect στον παλιο!!!count μεγαλε περπατιτοι τισ καυλασ  διδαξε μασ!!!μιισε μασ στο κοσμο τισ ατελιοτις καυλας και του ιγρου και καυτου σπερματος!!!!!!!!

ας δοκιμασω λοιπον :
1. O αντρας γαμαει... η γυναικα γαμιεται ( απο εκει ξεκιναει το θεμα)
2. Οσες γυναικες λενε "χθες γαμησα ενα αγορακι" λενε μαλακιες για να κανουν τις απελευθερωμενες... το αγορακι τις "γαμησε" δεν "γαμηθηκε" οτι και να κανουν.
3. αυτο δεν ειναι αναγκαια κακο αρκει μια γυναικα να δεχτει την παθητικη φυση της ( και στην γραμματικη και στην ζωη)
4. Οταν δεν την δεχεται γινεται δυσπροσαρμοστικη η λεσβια εαν εχει τα κοτσια... οπως και ο αντρας γινεται γκεη οταν απαρνειται την ενεργητικη του φυση.
5. τωρα ολοι εσεις οταν κερατωνετε τις δικιες σας ειστε wam bam thank you ma'm που λενε και στην Αμερικη η "ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε" πουλατε αισθημα επειδη οι γυναικες το θελουν... για να σας /μας κατσουν! this is the rulr of the game.

H μονη γυναικα που το κανει χωρις συναισθημα (δηλαδη αντρικα) ειναι η Samantha  στο sex and the city.

Τωρα εαν υπαρχουν και αλλες τετοιες που δεν βλεπουν σχεση στο
one night stand... μπορει αλλα εγω δεν εχω δει... εσεις?

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
H μονη γυναικα που το κανει χωρις συναισθημα (δηλαδη αντρικα) ειναι η Samantha  στο sex and the city.

Τωρα εαν υπαρχουν και αλλες τετοιες που δεν βλεπουν σχεση στο
one night stand... μπορει αλλα εγω δεν εχω δει... εσεις?
Yπάρχουν. Η κοπελλιά (ονομα δεν θυμαμαι) στους singles

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
σωστα αλλα παλι σε σηριαλ... Πραγματικα εννοώ!

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Είναι κι άλλες. Ντενίζα, Ντορίν, Αντριάνα κλπ :)

Πέρα από την πλάκα θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι γυναίκες πρώτα ψάχνουν την συναισθηματική κάλυψη, είτε πραγματικά είτε σαν κάλυψη η πρόφαση και δεν ορμάνε για μια ξεπέτα έτσι βουρ. Απλά έτσι παίζεται το παιχνίδι. Η γυναίκα είναι επιλεκτική που θα δοθεί και το κάνει σε αυτόν που -και καλά- την καταλαβαίνει, άρα έχει πιθανότητες να κάνει μαζί του οικογένεια. ʼλλοτε υποσυνείδητα, άλλοτε υπολογιστικά, αυτά είναι τα κίνητρά της.

Ο άντρας αντιθέτως εκτιμά απλά ένα ωραίο σφικτό κωλαράκι και στήθος το οποίο ανθρωπολογικά μεταφράζεται σε υγιές σώμα που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες επιβίωσης των απογόνων του. τα συναισθήματα δεν εμπλέκονται για τον άντρα στην επιλογή συντρόφου.

Επισκέπτης
αντριαννα ,ντοριν κτλ ειναι η δουλεια τους!!παιζουν ενα ειδος θεατρου!!στο μαγαζι ειναι η αντριαννα ,ειναι η ντοριν!!στην προσωπικη τους ζωη ειναι η .......[το πραγματικο τους ονομα ] οπου πρατουν διαφορετικα!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πολλούς απόλυτους κανόνες βάζετε αναφορικά στις ανθρώπινες συμπεριφορές και σκέψεις.

Τεχνοκρατικά με καλύπτει η προσέγγιση, αλλά τελικά η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις.

ΠΙθανότατα οι κανόνες να ισχύουν, αλλά τελικά οι εξαιρέσεις θα μας μείνουν ως ανάμνηση.

Επισκέπτης
ααααα εγω δεν ξερω τιποτα συντροφε γιωργο!!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Έχει δίκιο ο war. Όσες αναγκάζονται να παίρνουν 50-80 άντρες την ημέρα, σιγά μην τους μένει όρεξη για να το κάνουν και hobby.

Επισκέπτης
η εικονα που δινουν στην δουλεια ειναι ψευτικη!!συνηθως εχουν μεγαλη ανασφαλεια !!

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Έχει τύχει να δεί κανείς σας κοπέλα να έρχεται για δουλειά? Είναι τόσο απλά ντυμένες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Δεν φοράνε τίποτα το προκλητικό.

Επισκέπτης
συνηθως ντυνονται πολυ απλα!!δεν θελουν να δινουν στοχο

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Και περπατάνε γρήγορα και με σκυφτό κεφάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom