Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποια αυτοπεποιθηση βρε? εσυ δηλωνεις χομπυ φακερ...
αρα κ σουπερ να ημουν εσυ εκει ταρανδο θα μ εκανες... :( :P

παραξενο συναισθημα... σε καποιο ποστ που θα εχασα θα βρισκεται κ αυτο... αλλα ποιος ψαχνει τωρα... :P

edit: αααα το ρεηβεν εξπιριανς εννοατε? χμμ ναι.. ανεβα στο αλογακι κ βουρ χαχαχα

Επισκέπτης
αχ βρε μουνιτσα μου, και ελεγα που εισαι, χαχαχαααχ

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως γουστάρετε ενδόμυχα ο ένας τον άλλον. Διαφορετικά δεν θα πηγαίνατε τόσο κόντρα!

Επισκέπτης
ετσι ειναι τα καλα παιδια?
ασε που θα μ εκανε ταρανδο :P

Μην αυταπατάσαι... ότι θα γίνεις τάρανδος (αν δεν είσαι ήδη!) αυτό είναι δεδομένο, δεν υπάρχει ουτοπία :) Οπότε, καλύτερα τάρανδος που να μπαίνει σε πόρσε και κότερα παρά με τρεις κι εξήντα! Εκεί θα έχεις κι άλλα προβλήματα!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το μίσος και η κόντρα βεβαίως βεβαίως κρύβουν μεγάλο νταλκαααα...... :)

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Raven 
Η mounitsa την εκανε με ελαφρα πηδηματακια. :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παιδια εγω κανενα μισος κ κοντρα (σοβαρη τουλαχιστον χα χα)
τωρα αμα ο ρεηβ με μισει... καλα του.. :( :P

Μην αυταπατάσαι... ότι θα γίνεις τάρανδος (αν δεν είσαι ήδη!) αυτό είναι δεδομένο, δεν υπάρχει ουτοπία :) Οπότε, καλύτερα τάρανδος που να μπαίνει σε πόρσε και κότερα παρά με τρεις κι εξήντα! Εκεί θα έχεις κι άλλα προβλήματα!

μπορει καπου εκει εξω να υπαρχει ο ενας ο μοναδικος που να μην κερατωνει με οτι κυκλοφορει :P
δε ζω σε ουτοπια λιωμας... αλλα δεν θα κατσω να καταθεσω κ πολυ σοβαρα τις αποψεις μου.. βαριεμαι

Επισκέπτης
μπορει καπου εκει εξω να υπαρχει ο ενας ο μοναδικος που να μην κερατωνει με οτι κυκλοφορει :P

Nαι... σώθηκες!

δε ζω σε ουτοπια λιωμας... αλλα δεν θα κατσω να καταθεσω κ πολυ σοβαρα τις αποψεις μου.. βαριεμαι

Δεν σου ζήτησα τις απόψεις σου, no worries :) Εγώ απλά μια συμβουλή σου έδωσα, εσύ τώρα είτε την κρατάς είτε την πετάς στα σκουπίδια! Για μένα ούτως ή άλλως το ίδιο μου κάνει!!! ;)

Επισκέπτης
παιδια εγω κανενα μισος κ κοντρα (σοβαρη τουλαχιστον χα χα)
τωρα αμα ο ρεηβ με μισει... καλα του.. :( :P

σαφως και υπαρχει..καλα κρυμμενος....ο ενας και μοναδικος...που δεν κερατωνει..δεν αντιδρα....ειναι γλυκος...μορφωμενοσ...γ....την εχει γοης, μοναδικος.. μεταβαλομενη (την ψωλη). Στενομουνα, συρικνωνεται. Σουρωτηρι, παχαινει και μεγαλωνει. Κυριος. Παντα ευδιαθετος...υπερ ανω... και με το βρακι, την παιρνει την αλλη...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ψιλοβαρετος μου φαινεται παντως....

ακου δεν αντιδρα....

λιωμας απλα ηθελα να πω οτι αυτα τα ξερω κ τεσπα εγω δε θεωρω κ τοσο τραγικο το πηδημα απλα για το πηδημα οταν το κανουν οι ανδρες
αλλα ειναι χειροτερα πραγματα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εντάξει ρε παιδια,μην της @@@τε την ψυχολογία της κοπέλας..Αφήστε την να ελπίζει...Οπως  εμεις ελπίζουμε για πιστές-παρθένες.. :P

Επισκέπτης
εντάξει ρε παιδια,μην της @@@τε την ψυχολογία της κοπέλας..Αφήστε την να ελπίζει...Οπως  εμεις ελπίζουμε για πιστές-παρθένες.. :P

να ενα καλο σημειο..τι γαμαμε τελικα...το σωμα τους η την ψυχολογεια τους...και μετα μου λετε που το γυρισα την ποιηση.. :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ πάντως από το να έχω δίπλα μου ένα βούρλο που να κάνουμε καλό σεξ προτιμώ να έχω πνευματική  ψυχική και συναισθηματική επαφή με την γυναίκα μου και ας το φάω το κέρατο....εννοείται να μην το ξέρω....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ταλε τι ωραια που τα λες :) :P

η ψυχολογια μου μια χαρα κ 2 τρομαρες ειναι.. ντου νοτ γουορρι... κατι τσερουμε κ εμεις δε περιμεναμε να μας ανοιξετε τα ματια :P :P :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγώ πάντως από το να έχω δίπλα μου ένα βούρλο που να κάνουμε καλό σεξ προτιμώ να έχω πνευματική  ψυχική και συναισθηματική επαφή με την γυναίκα μου και ας το φάω το κέρατο....εννοείται να μην το ξέρω....

Φαντάσου, λέει, να έχεις δίπλα σου το βούρλο, με το οποίο δεν κάνεις καλό σεξ, δεν έχεις συναισθηματική και πνευματική επαφή, τρως το κέρατο και ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ... :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν το είπα για σένα my heart, γενικά μίλησα.....εξάλλου τολμώ να πω κάτι για τις κυρίες του σάιτ...θα με φάτε ζωντανό τσαχπινογαργαλιάρες.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom