Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
Ρεηβεν καλε μου.............μα τον αλλαχ........αν ειναι να καταντησω σαν τις γκομενες που περιγραφεις και ακομα χειροτερα αν ειναι να καταντησω σαν μια απο τις γκομενες που πηδας  προτιμω να κανω μια αλλαγη φυλου αγορι μου...........στο ορκιζομαι δηλαδη.......πως λεμε καλυτερα να τον κοψω παρα να στον βαλω? ε δυστυχως δεν ειμαι αγορακι να πω κατι αντιστοιχο αλλα το πιανεις το νοημα ελπιζω.....

ΤΡΕΧΑ γρηγορα για ΑΛΛΑΓΗ φυλου. :boobies:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Απατω , δλδ φοραω κερατο κυριολεκτικα , μονο ενα σημαινει .

Εχω σχεση την οποια κρυβω με φοβο ν`αποκαλυφθει και να γινουν ολα μπουρδελλο.....

Μερικες περιστασιακες ξεπετες δεν συνιστουν σε καμια περιπτωση απατη , μοιχεια κλπ.

Ειναι μονο για το ξεγκαβλωμα , για το χυσιμο , και μετα ,που σε ειδα που σε ξερω ,........δεν θυμαμαι μωρακι μου ! :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
raven M στο εχω ξαναπει και δεν με προσεξες..ειναι στανταρ πως η μουνιτσα μουσκευει για παρτυ σου..καθεται σπιτι και τριβεται για εσενα..

Επισκέπτης
raven M στο εχω ξαναπει και δεν με προσεξες..ειναι στανταρ πως η μουνιτσα μουσκευει για παρτυ σου..καθεται σπιτι και τριβεται για εσενα..

λες? και εγω που νομιζα ότι πετάει βελάκια στη φωτό μου και καίει ομοιώματα μου.... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και για να τελείωνω με τα περι απιστίας και λοιπες μαλακιες.

Θα ήθελα να ειμαι σε μερικά  χρονια , απο μια μερια, και να βλέπω, τις διαφορες (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ) μουνιτσες, μπάιτ και λοιπες θεωρητικες των σχεσεων και της ψυχολογίας τους όταν στο χοτελάκι των 30 ? με σηκωμένα τα πόδια βογκανε από την ψωλή του εκάστοτε (παράνομου) εραστή τους...οταν κανουν το μπανακι μετα για να πλύνουν τα χυσια του απο πανω τους, βαλουν κραγιον στα χειλη τους (γιατι το αλλο εμεινε στο πεος του εραστη τους) και γυρισουν σπιτακι τους, ΚΥΡΙΕΣ βεβαια, να φτιάξουν το βραδυνο που θα φανε μαζι με το συζυγο στην ΤΒ ρωτόντας τον με -γνησιο- ενδιαφέρον πώς πήγε η μέρα του......

Αι σιχτίρ, με τις μαλακισμένες, πρωινιάτικα......

ΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,χαχαχαχαχ :2funny:

τωρα που τα ξαναδιαβαζω τα γραπτα μου, μαλλον ειμαι λιγο σκληρος, οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω...αλλα ετσι ειναι, τι να κανουμε...η σκληρη πραγματικότητα (που ελεγε και τσωχος παλιά όταν τρωγαμε το 5ο.... :2funny: :2funny:)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Το πληρωμένο σεξ δεν είναι απιστία κατά τη γνώμη μου. Είναι τρόπος να ικανοποιήσεις την αντρική φύση (βλέπε γενετήσια ορμή, τεστοστερόνη, κλπ.) που δεν καλύπτεται με μιά γυναίκα για μια ζωή, αλλά και χωρίς να διαλύσεις το σπίτι σου. Από εκεί και πέρα, το συναισθηματικό δέσιμο με κάποια άλλη γυναίκα που σου παίρνει τα μυαλά νομίζω ότι είναι ο ορισμός της απιστίας...

[quote author=lykaki ink=topic=8035.msg126432#msg126432 date=1175778294]Μερικες περιστασιακες ξεπετες δεν συνιστουν σε καμια περιπτωση απατη , μοιχεια κλπ. Ειναι μονο για το ξεγκαβλωμα , για το χυσιμο , και μετα ,που σε ειδα που σε ξερω ,........δεν θυμαμαι μωρακι μου ! :2funny:[/quote]

Ζούμε σε εποχές ΑΠΙΣΤΙΑΣ! Δυστυχώς κανείς και καμία δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος! Για τίποτα... μερικές φορές ΟΥΤΕ για τον εαυτό του!

Όσο για τους φίλους kolaz1 και lykaki που θεωρούν πως "το πληρωμένο σεξ δεν είναι απιστία, διότι είναι τρόπος να ικανοποιηθεί η γενετήσια ορμή χωρίς όμως να χρειαστει να διαλύσει κανείς το σπίτι του" και πως "οι περιστασιακες ξεπετες δεν συνιστουν σε καμια περιπτωση απατη, μοιχεια κλπ αφού ειναι μονο για το ξεγκαβλωμα, για το χυσιμο και μετα που σε ειδα που σε ξερω δεν θυμαμαι κλπ" θα σας δώσω το ακόλουθο παράδειγμα:

Σκεφτείτε λοιπόν φίλοι kolaz1 και lykaki, την σύζυγο / αραβωνιαστικιά / κοπέλα / γκόμενα σας με την οποία είσαστε ερωτευμένοι και ειναι κι αυτή και ξέρετε οτι σας αγαπάει πάρα πολύ, να έχει την ευκολία να επισκεφτεί για μερικά λεπτά ή ακόμη και ώρες έναν άντρα μοντέλο με κοιλιακούς σαν τα πλακάκια του μπάνιου και κορμί που θα ζήλευαν και τα αρχαία αγάλματα, να τον πληρώσει από 30 euro έως και μερικές εκατοντάδες euro (ότι πληρώνεις παίρνεις) για να την ΞΕΣΚΙΣΕΙ τα κωλοβάρδουλα όπως δεν της το έχετε κάνει εσείς ποτέ (ή κι αν το έχετε κάνει θέλει κι άλλο), να την κάνει να βογκάει σε σημειο που να ενοχλούν τα διπλανά δωμάτια και στο τέλος να πάρει την ψωλή του ακάποτα στο στόμα της και να καταπιεί τα χύσια του!

...όλα αυτά βεβαίως όχι διότι δεν σας αγαπάει ή δεν σας νοιάζεται! Απλά και μόνο για να "ικανοποιήσει τις ακράτητες γενετήσιες ορμές της, χωρίς όμως να χρειαστει να διαλύσει και το σπιτικό σας"!!!

Κι αν η εικόνα μιας συζύγου / αραβωνιαστικιάς / κοπέλας / γκόμενας, να "ψωνίζει" όποιον της ικανοποιεί τις ερωτικές φαντασιώσεις και να γαμιέται σαν σκύλα μαζί του ΜΟΝΟ για ξεχαρμάνιασμα και όχι με συναίσθημα, σε αφήνει παγερά αδιάφορο (μπορεί να μη ζηλεύεις ρε παιδί μου), τότε δοκιμάστε στη θέση της "πρωταγωνίστριας" να τοποθετήσετε πρόσωπα που μας πονάνε περισσότερο πχ μανάδες, αδερφές κλπ.

Λοιπόν? Μήπως η λέξη ΑΠΙΣΤΙΑ αποκτά τώρα διαφορετική ερμηνεία?  ;)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Raven... εχες δικιο... γιαυτο πρεπει να τους απαγορευθει η εισοδος στο σαιτ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ VERIFIED MEN ONLY γιατι λειτουργουν σαν κατασκοποι και μαθαινουν τα μυστικα μας και θα τα διαδωσουν και στις αλλες αδελφες τους. ΧΕ ΧΕ!
και τοτε θα χασουμε και αλλο εδαφος
It's a battle out there brothers!
Γιατι και οι γυναικες τυπου Simon de Bouvoire που εγραφε ολες τις μαλακιες περι ισοτητας και ελευθερων σχεσεων το εκανε μονο και μονο για να κρατησει κοντα της τον J. P. Sarte ο οποιος πηδαγε οτι κινουνταν στο Παρισι ... και αλλαξε τα μυαλα σε ολες αυτες τις ανοητες που αερολογουν περι ανεξαρτησιας και αυτοδιαθεσης των γυναικων.
Λοιπον κυριες ανεξαρτητες σταματηστε να ενοχλειτε τον συναδελφο Raven και αφηστε μας να παντρευτουμε αυτες που ξερουν να φτιαχνουν γιουβαρλακια, να φορανε ζαρτιερες και να κανουν bikini wax. Εσεις καθηστε στο ραφι μαζι με την Simone, την Gloria Steinhem και τις αλλες θεωρητικες της γυναικιας αυτοδιαθεσης. Και οπως ελεγαν και οι παλιες Σμυρνιες... αστον να παει και στα κοριτσια (πουτανες) να μην τον εχω μεσα στα ποδια μου συνεχεια. Αλλωστε στην Σμυρνη εχει πολλες εκκλησιες μια ομως ειναι η  Μητροπολη , που ελεγε και η σοφη προγιαγια μου

Επισκέπτης
Ζούμε σε εποχές ΑΠΙΣΤΙΑΣ! Δυστυχώς κανείς και καμία δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος! Για τίποτα... μερικές φορές ΟΥΤΕ για τον εαυτό του!

Όσο για τον φίλο kolaz1 που θεωρεί πως "το πληρωμένο σεξ δεν είναι απιστία, διότι είναι τρόπος να ικανοποιηθεί η γενετήσια ορμή χωρίς όμως να χρειαστει να διαλύσει κανείς το σπίτι του", θα σου δώσω το ακόλουθο παράδειγμα:

Σκέψου λοιπόν φίλε kolaz1, την σύζυγο / αραβωνιαστικιά / κοπέλα / γκόμενα σου με την οποία είσαι ερωτευμένος και ειναι κι αυτή και ξέρεις οτι σε αγαπάει πάρα πολύ, να έχει την ευκολία να επισκεφτεί για μερικά λεπτά ή ακόμη και ώρες έναν άντρα μοντέλο με κοιλιακούς σαν τα πλακάκια του μπάνιου και κορμί που θα ζήλευαν και τα αρχαία αγάλματα, να τον πληρώσει από 30 euro έως και μερικές εκατοντάδες euro (ότι πληρώνεις παίρνεις) για να την ΞΕΣΚΙΣΕΙ τα κωλοβάρδουλα όπως δεν της το έχεις κάνει εσύ ποτέ, να την κάνει να βογκάει σε σημειο που να ενοχλούν τα διπλανά δωμάτια και στο τέλος να πάρει την ψωλή του ακάποτα στο στόμα της και να καταπιεί τα χύσια του!

... όλα αυτά βεβαίως όχι διότι δεν σε αγαπάει ή δεν σε νοιάζεται! Απλά και μόνο για να "ικανοποιήσει τις ακράτητες γενετήσιες ορμές της, χωρίς όμως να χρειαστει να διαλύσει και το σπιτικό σας"!!!

Κι αν η εικόνα μιας συζύγου / αραβωνιαστικιάς / κοπέλας / γκόμενας, να "ψωνίζει" όποιον της ικανοποιεί τις ερωτικές φαντασιώσεις και να γαμιέται σαν σκύλα μαζί του ΜΟΝΟ για ξεχαρμάνιασμα και όχι με συναίσθημα, σε αφήνει παγερά αδιάφορο (μπορεί να μην ζηλεύεις ρε παιδί μου), τότε δοκίμασε στη θέση της "πρωταγωνίστριας" να τοποθετήσεις πρόσωπα που μας πονάνε περισσότερο πχ μανάδες, αδερφές κλπ.

Λοιπόν? Μήπως η λέξη ΑΠΙΣΤΙΑ αποκτά τώρα διαφορετική ερμηνεία?

οχι, δεν την αποκτά. Όταν σκιζεις τα κολοβαρδουλα μιας κυριας που καποιος αλλος κατεχει τα νομιμα δικαιώματα, πρέπει να γνωριζεις ότι το ιδιο μπορει να συμβεί και σε εσενα και να το αποδεχθείς. Αλλιως είσαι κομπλεξικος, ονειροβαμων, μαλακας, και σιγουρα οχι hobby fucker.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
... να τον πληρώσει από 30 euro έως και μερικές εκατοντάδες euro (ότι πληρώνεις παίρνεις) για να την ΞΕΣΚΙΣΕΙ τα κωλοβάρδουλα όπως δεν της το έχεις κάνει εσύ ποτέ, να την κάνει να βογκάει σε σημειο που να ενοχλούν τα διπλανά δωμάτια και στο τέλος να πάρει την ψωλή του ακάποτα στο στόμα της και να καταπιεί τα χύσια του!

... όλα αυτά βεβαίως όχι διότι δεν σε αγαπάει ή δεν σε νοιάζεται! Απλά και μόνο για να "ικανοποιήσει τις ακράτητες γενετήσιες ορμές της, χωρίς όμως να χρειαστει να διαλύσει και το σπιτικό σας"!!!

Κι αν η εικόνα μιας συζύγου / αραβωνιαστικιάς / κοπέλας / γκόμενας, να "ψωνίζει" όποιον της ικανοποιεί τις ερωτικές φαντασιώσεις και να γαμιέται σαν σκύλα μαζί του ΜΟΝΟ για ξεχαρμάνιασμα και όχι με συναίσθημα, σε αφήνει παγερά αδιάφορο (μπορεί να μην ζηλεύεις ρε παιδί μου), τότε δοκίμασε στη θέση της "πρωταγωνίστριας" να τοποθετήσεις πρόσωπα που μας πονάνε περισσότερο πχ μανάδες, αδερφές κλπ.

Λοιπόν? Μήπως η λέξη ΑΠΙΣΤΙΑ αποκτά τώρα διαφορετική ερμηνεία?

διαφωνω καθετα αλλωστε για αυτο δεν υπαρχουν μπουρδελα για γυναικες... και η Τζαμαικα που ειναι το αντιστοιχο της Ταυλανδης για τις γκομενες ειναι μονο για κατι πικραμενες Αγγλιδες και Γερμανιδες που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα!

Επισκέπτης
Raven... εχες δικιο... γιαυτο πρεπει να τους απαγορευθει η εισοδος στο σαιτ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ VERIFIED MEN ONLY γιατι λειτουργουν σαν κατασκοποι και μαθαινουν τα μυστικα μας και θα τα διαδωσουν και στις αλλες αδελφες τους. ΧΕ ΧΕ!
Γιατι και οι γυναικες τυπου Simon de Bouvoire που εγραφε ολες τις μαλακιες περι ισοτητας και ελευθερων σχεσεων το εκανε μονο και μονο για να κρατησει κοντα της τον J. P. Sarte ο οποιος πηδαγε οτι κινουνταν στο Παρισι ... και αλλαξε τα μυαλα σε ολες αυτες τις ανοητες που αερολογουν περι ανεξαρτησιας και αυτοδιαθεσης των γυναικων.
Λοιπον κυριες ανεξαρτητες σταματηστε να ενοχλειτε τον συναδελφο Raven και αφηστε μας να παντρευτουμε αυτες που ξερουν να φτιαχνουν γιουβαρλακια, να φορανε ζαρτιερες και να κανουν bikini wax. Εσεις καθηστε στο ραφι μαζι με την Simone, την Gloria Steinhem και τις αλλες θεωρητικες της γυναικιας αυτοδιαθεσης. Και οπως ελεγαν και οι παλιες Σμυρνιες... αστον να παει και στα κοριτσια (πουτανες) να μην τον εχω μεσα στα ποδια μου συνεχεια. Αλλωστε στην Σμυρνη εχει πολλες εκκλησιες μια ομως ειναι η  Μητροπολη , που ελεγε και η σοφη προγιαγια μου

re sy, σε αλλο θρετ απαντησες,  :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
οχι, δεν την αποκτά. Όταν σκιζεις τα κολοβαρδουλα μιας κυριας που καποιος αλλος κατεχει τα νομιμα δικαιώματα, πρέπει να γνωριζεις ότι το ιδιο μπορει να συμβεί και σε εσενα και να το αποδεχθείς. Αλλιως είσαι κομπλεξικος, ονειροβαμων, μαλακας, και σιγουρα οχι hobby fucker.

ʼρα λοιπόν συμφωνούμε πως το πληρωμένο sex και οι ξεπέτες (χωρίς συναίσθημα - μόνο για ξεκάβλωμα)... ΕΙΝΑΙ απιστία!

...και πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως οι απόψεις μου είναι 2 αιώνες πίσω!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
E απο το ενα στο αλλο μπερδευτηκα φενεται! ετσι κι αλοιώς σε σενα πηγενε η απαντηση :cheesy:

Επισκέπτης
ʼρα λοιπόν συμφωνούμε πως το πληρωμένο sex και οι ξεπέτες (χωρίς συναίσθημα - μόνο για ξεκάβλωμα)... ΕΙΝΑΙ απιστία!

...και πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως οι απόψεις μου είναι 2 αιώνες πίσω!

κοιτα, δεν ειμαστε ζωα...καλο το γαμησι για το γαμησι και το χομπι αλλα ειναι και κατι γυναικες παγιδες που κολλάς..οσο μαγκας και ξεκαθαρος να εισαι....τις σκεφτεσαι....αναπολεις την οσμη τους..τα λογια τους....εκει επισερχεται το συναισθημα...εγω που το ''παιζω'' ψυχρος γαμιάς, 3 φορες κολλησα ασχημα...και παραλιγο να τα τινάξω ολα .....δυσκολο το χομπυ....

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
... κανω το μεταπτυχιακο μου στο εξωτερικο, γνωριζω μια γκομενα απο αλλη χωρα, φευγω βιαστικα Παρασκευη βραδυ για να παω να την βρω για δυο μερες. Ζω μονο για το επομενο ταξιδι κοντα της , παρολιγο το Μαστερ να γινει κωλοχαρτο. Ταξιδευω 24 ωρες με τραινο γιατι δεν εχω λεφτα για αεροπορικο εισιτηριο... με αφηνει ξαφνικα γιατι βαρεθηκε ειπε! Κοντευω να τρελαθω! κοντευω να τιναξω το διπλωμα μου στον αερα... κανω 2 χρονια να συνελθω (αυτο εγινε το '98) αλλα μεχρι το 2003 ηταν η πιο ομορφη και δυνατη αναμνηση οταν πια μαλακωσε ο πονος/ εκανα το λαθος να την ξαναδω το 2003 οταν ειχε ερθει για τουρισμο στην Ελλαδα... μου ζητησε Συγνωμη και με ... ξενερωσε εντελώς η μαλακισμενη! Τωρα δεν εχω να θυμαμαι τιποτα!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
τη γυναικα αμα δεν τη κανεις πουστη θα σε αφησει..

Επισκέπτης
και να απαντησω, επιτελους, στη ερωτηση του δημιουργου του θρετ, ευθέως.

Τι σημαινει απατω τον/την συντροφο μου???? ρωταει ο ανθρωπος

Σημαινει το συναισθημα που νιωθεις(ει) οταν έχει πάει με αλλον(η) και το ξανακάνεις μαζί με τον(ην) νομιμη(ο) για πρωτη φορά (μετα την απιστία).

Οποιο(α)ς καταλαβε, καταλαβε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
............Λοιπον κυριες ανεξαρτητες σταματηστε να ενοχλειτε τον συναδελφο Raven

αλλη ορεξη δεν ειχαμε...

ποιος τον παρενοχλει? ηρθαμε εμεις κ του ειπαμε ρεηβεν οταν φτασεις στη ταδε ηλικια θα κανεις το ταδε κ το ταδε κ οχι αυτο κ αυτο?
αυτος κανει την μελλοντολογο στις ζωες μας.... :P

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
γρηγορα raven να γραψουμε το βιβλίο που ελεγες! Ειδες πως δουλευει το συστημα??? :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom