Επισκέπτης
που αγαπασ ιθελα να πο...
Τι σου φταινε οι πατατες?αλλα αμα το μαθαινα οτι γινεται συνεχως θα τον εκανα στον φουρνο με πατατες
αναλογα την ηλικια και της καταστασεις αλλαζει και η εννοια της απιστιας ....λοιπον ειμαι 21 εχω σχεση 5 χρονια... την αγαπαω αλλα τι να κανω να γαμησω τα χρονια μου και να καλογερεψω????? η να την χωρισω χωρις λογο και να γυρναω να παιζω απο δω κι απο κει???? οποτε ειμαστε μαζι αλλα πλεων οτι κουνιεται το κυνηγαω!!!!!!! αλλα ο πατερας μου που ειναι 51 ειναι με την μανα μου 33 χρονια αν την χωρισει η την απατησει και το καταλαβει δεν ειναι μαλακια του??? αλλα τι να κανεις αν δεις ενα μουνι κανεις κινηση και ανταποκριθει??? θα κανεις την κυρια??? οχι βεβαια!!!! θα κανεις οτι μπορεις αρκει να μην προσβαλεις και πληγωσεις την γκομενα σου!!!!! οποτε βουρ στον πατσα!!!!!!
.....αλλα δεν δεχομαι να εχει σχεση και να πηγαινει σε πτανες (μονος του....ας κανει τριο με τη γυναικα του αν θελει....) στο κατω κατω ποιο το νοημα του να παντρευεσαι καποιον εφοσον δεν τα εχετε βρει στη σεξουαλικη σας ζωη....και οταν λεω να τα βρειτε εννοω για τα παντα.....βιτσια, διαστροφες, ο,τι εχει ο καθενας τελος παντων........δε νομιζω οτι θα μπορουσα να εχω σοβαρη σχεση με καποιον ανθρωπο με τον οποιο δε μοιραζομαι τα παντα γυρω απο το σεξ και δεν γνωριζουμε και οι δυο μας τι ζηταει ακριβως ο αλλος.........
στο κατω κατω ποιο το νοημα του να παντρευεσαι καποιον εφοσον δεν τα εχετε βρει στη σεξουαλικη σας ζωη....και οταν λεω να τα βρειτε εννοω για τα παντα.....βιτσια, διαστροφες, ο,τι εχει ο καθενας τελος παντων........δε νομιζω οτι θα μπορουσα να εχω σοβαρη σχεση με καποιον ανθρωπο με τον οποιο δε μοιραζομαι τα παντα γυρω απο το σεξ και δεν γνωριζουμε και οι δυο μας τι ζηταει ακριβως ο αλλος.........
Οι γνωστες, παπαρο-μαλακο-φιλοσοφιες των 2-3 γυναικων (sic) του σαιτ....θεωρητικες εντελώς και στα βιβλία....ιδιως αυτο το περι του - μοιραζομαι τα παντα με τον καλο μου- ειναι η μεγαλύτερη και ανεδαφικότερη καραμαλακία που ακούω 41 χρονια τωρα! Πρακτικα ειναι αδυνατο. Κια ισως να μην ειναι και σωστο. εχω διαβασει σοβαρα αρθρα που η υπερμετρη -μοιρασιά- βλαπτει τη σχεση. Την απαξιώνει. Εδω μια Δρ περι σχεσεων, έλεγε (στην Αμερική) ότι στα πλαισια του ''μοιρασματος'' πρέπει να χεζουν (με το συμπαθειο πρωινιατικα) και μαζι για να υπάρχει η επιθυμητη εξοικίωση...
ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣΣΣΣ
ΣΙΧΤΙΡ, πρωινιατικα....
και για να τελείωνω με τα περι απιστίας και λοιπες μαλακιες.
Θα ήθελα να ειμαι σε μερικά χρονια , απο μια μερια, και να βλέπω, τις διαφορες (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ) μουνιτσες, μπάιτ και λοιπες θεωρητικες των σχεσεων και της ψυχολογίας τους όταν στο χοτελάκι των 30 ? με σηκωμένα τα πόδια βογκανε από την ψωλή του εκάστοτε (παράνομου) εραστή τους...οταν κανουν το μπανακι μετα για να πλύνουν τα χυσια του απο πανω τους, βαλουν κραγιον στα χειλη τους (γιατι το αλλο εμεινε στο πεος του εραστη τους) και γυρισουν σπιτακι τους, ΚΥΡΙΕΣ βεβαια, να φτιάξουν το βραδυνο που θα φανε μαζι με το συζυγο στην ΤΒ ρωτόντας τον με -γνησιο- ενδιαφέρον πώς πήγε η μέρα του......
Αι σιχτίρ, με τις μαλακισμένες, πρωινιάτικα......
ΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ,χαχαχαχαχ
Raven μην τις αγριευεις τις κοπελιτσες τη γνωμη τους λενε δημοκρατικα. Αλλωστε μπορει και να σου προτεινουν και κανενα τριο και να αλλαξεις γνωμη. ;)
απ'οτι εχω καταλαβει πιο καλη η μοναξιαναι βρε πεσκανδρίτσε, απο τις 3 εδω τις κουσουριασμένς περιμενουμε την παρτουζα, όχι απο τις 4.500.000 εξω, χαχαχαχαχ. θα περιμενεις πολυ, μου φαινετε...