Νέα

Περί απιστίας (κέρατου)... κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jedai
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είσαι πιστός/-ή στη σχέση σου;

• Ναι

Ψήφοι: 38 20,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 75 40,5%
  • Αναλόγως τη σχέση...

Ψήφοι: 44 23,8%
  • Σχέση; Ποιά σχέση;!!!

Ψήφοι: 28 15,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    185

Επισκέπτης
Εμενα, στο κερατο, δε θα με ενοχλύσε  ο τρόπος που θα γαμιώταν (βλεπε παραπάνω). Θα με ενοχλούσε να πηγαίνει στο χοτέλ με το αυτοκίνητο που εγώ της έχω αγοράσει, να φοράει τα prada που εγω της εχω πάρει οταν ο αλλος της σηκώνει τα πόδια και τη σκίζει με τα παπουτσια φορεμενα (κλασικο μου φετίχ, καθε φορά το σκεπτομαι και γελάω κατα την πράξη) και της σκίζει που στριγγακια που εγω της πήρα απο τον Αεράκη προς προσωπικήν τέρψην...αν τα έχει παρει όλα ατα μονη της, ας πάει να γαμηθεί..κκαι κυριολεκτικα :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Εμενα, στο κερατο, δε θα με ενοχλύσε  ο τρόπος που θα γαμιώταν (βλεπε παραπάνω). Θα με ενοχλούσε να πηγαίνει στο χοτέλ με το αυτοκίνητο που εγώ της έχω αγοράσει, να φοράει τα prada που εγω της εχω πάρει οταν ο αλλος της σηκώνει τα πόδια και τη σκίζει με τα παπουτσια φορεμενα (κλασικο μου φετίχ, καθε φορά το σκεπτομαι και γελάω κατα την πράξη) και της σκίζει που στριγγακια που εγω της πήρα απο τον Αεράκη προς προσωπικήν τέρψην...αν τα έχει παρει όλα ατα μονη της, ας πάει να γαμηθεί..κκαι κυριολεκτικα :2funny:

+1000 αλλα ποτε δεν τα παιρνουν μονες τους οι βρωμες..

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
α και για οσους ψηφησαν την πρωτη επιλογη να το ξανασκεφτουν γιατι στα λεσβιακα δεν κανουν μονο πλακομουνια αλλα χρησιμοποιουν κατι dildos ισα με 5 φορες το μηκος και 3 φορες την περιφερεια της πουτσα μας αλλα επισης και fisting με ενα η δυο χερια,και κανουν ενα νιμου πηγαδι(κανονικη γεωτρηση).οχι πως μερικες δεν τα κανουν και με αντρες αυτα αλλα οταν δεν εχει τσαπου προχειρη τοτε θα αρχισουν τους πειραματισμους.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  To σωστό Θέμα που πρέπει να θέσουμε είναι το ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ το κέρατο εν τη γενέση και όχι πως θα το ανεχόμαστε..Γιατί οτί θα το φάς θα το φάς δεν το συζητώ.Ας το καταλάβεις να της φορέσεις και εσύ τα διπλάσια....

Επισκέπτης
Λεσβιακό αρκεί να μας βάλει στο παιχνίδι προκειμένου να εκτιμήσουμε απο πρώτο χέρι το "αδίκημα" και να συγχωρέσουμε. Εξάλλου κάτι τέτοιο αποδέχεται και η Ποινική Δικονομία με την αναπαράσταση του εγκλήματος . Αυτό θέλουμε Λεσβιακή Αναπαράσταση .

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αυτα τα μαζοχιστικα-ψυχολικα-εμετικα γκαλοπ μονο ενος ανθρωπου το μυαλο μπορει να τα συλλαβει....

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αν θελετε πεστε τη γνωμη σας σχετικα με το τι ειναι απιστια. Ποτε θεωρειτε οτι απατατε την/τον συντροφο σας?

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να μετράνε και οι πουτάνες... βέβαια αυτό δεν θα το παραδεχτεί καμία γυναίκα!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Δεν νομίζω να μετράνε και οι πουτάνες... βέβαια αυτό δεν θα το παραδεχτεί καμία γυναίκα!

με την ευρυτερη εννοια και ο αυνανισμος κατ' ιδιαν... μπορει να περιγραφει ως απατη...... οποτε ..........

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για γράφε με μικρά.............

Συνάδελφε, δυό λεξούλες είναι μόνο. Ήθελα να δώσω έμφαση. Όταν το διάβασα ενθουσιάστηκα. Δεν το έκανα απο αδιαφορία στους κανόνες.

Αν παρ' όλα αυτά νομίζεις ότι δεν επιτρέπεται, μπές εσύ με "Τροποποίηση" και διόρθωσέ το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom