kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω ποια ειναι τα τελευταια σπασμενα σε ελληνικα...thepiratebay.org κάνε τις αναζητήσεις (torrent) και θα βρεις ότι χρειάζεσαι.
παιζει κανα λινκ?
δεν ξερω ποια ειναι τα τελευταια σπασμενα σε ελληνικα...thepiratebay.org κάνε τις αναζητήσεις (torrent) και θα βρεις ότι χρειάζεσαι.
δεν εχω χρεωστικη ουτε πιστωτικη ουτε προπληρωμενηΑφου σου ειπαμε φιλε...Ebay και καθαρισες με 5-10 ευρω...Τι αλλο να πούμε?
Παιζει να εισαι και ο μοναδικός εδω μεσα!δεν εχω χρεωστικη ουτε πιστωτικη ουτε προπληρωμενη
δεν ξερω ποια ειναι τα τελευταια σπασμενα σε ελληνικα...
παιζει κανα λινκ?
ευχαριστω πολυ αλλα θελω να τα βαλω και αλλου και προτιμω να τα κατεβασω φρι.Παιζει να εισαι και ο μοναδικός εδω μεσα!
Αλλα υπαρχει λυση,αν με εμπιστευεσαι:
-Πηγαινε στο περιπτερο και αγορασε μια PAYSAFE των 10 ευρω
-Στειλε μου σε pm το νουμερο
-Αγοραζω την αδεια εγω από εδω : -Σου στελνω τον κωδικό σε πμ...
Αμα θελεις... ;) ;)
p.m. μηπως?Καλά περιμένεις να σου πει κάποιος δημόσια πως θα αποκτήσεις παράνομα λογισμικό?????
Πάρε και έναν μετατροπέα σήματος scart σε rca. Εάν πάρεις τηλ και μιλήσεις με το μαγαζί θα σε βοηθήσουν.
Γατονια των ηλεκτρονικών καλησπέρα..Ο καιρός περναει και η τεχνολογία προοδεύει,ως εκ τουτου εμεις οι "γεροι" εχουμε πολλές βιντεκασσετες που θελουμε να κρατησουμε να βλεπουμε τι καλα περνούσαμε παλια προ κρισης και μνημονίων...
Εχω βρει ενα μετατροπέα από το skroutz o oποίος λεει οτι κανει δουλειά...
Το θεμα ειναι οτι το δικό μου βιντεο εχει μόνο scart -δειτε φωτο-.Σε αυτη την περιπτωση τι κανω ?
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
Κατι τετοιο φανταζομαι,ετσι?
retromaniax τυπε εκει θα βρεις ολες τις απαντησεις.Γατονια των ηλεκτρονικών καλησπέρα..Ο καιρός περναει και η τεχνολογία προοδεύει,ως εκ τουτου εμεις οι "γεροι" εχουμε πολλές βιντεκασσετες που θελουμε να κρατησουμε να βλεπουμε τι καλα περνούσαμε παλια προ κρισης και μνημονίων...
Εχω βρει ενα μετατροπέα από το skroutz o oποίος λεει οτι κανει δουλειά...
Το θεμα ειναι οτι το δικό μου βιντεο εχει μόνο scart -δειτε φωτο-.Σε αυτη την περιπτωση τι κανω ?
ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
Τώρα είδα το post σου.Κατι τετοιο φανταζομαι,ετσι?
Κατι τετοιο φανταζομαι,ετσι?
γνωρίζει κανένας ποιο είναι το ασφαλέστερο internet security για android;
Εκ πείρας θα προτείνω kaspersky ->γνωρίζει κανένας ποιο είναι το ασφαλέστερο internet security για android;
Eχω πολλές κασσετες ρε φιλε..Δε συμφερει...Τις πλακε που μπαίνουν σε βιντεοκαμερα τις εδωσα-καμια 30αρια-και εδωσα 130 ευρω..Δε λεει ....Ναύαρχε, καλησπέρα
Υπάρχουν στην περιοχή σου και κάποιοι που κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν γνωριζω κόστος αλλά γνωρίζω που πρέπει να γίνει ερώτηση. Αν σε ενδιαφέρει μου λες.