Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.013
Πόντοι
5.506
ΩΡΑΙΟΣ!κι ελεγα πού θα το βρω...
Και κατι αλλο, τα παιδια πιο πανω λενε ότι θα χρειαστεί πολύς χρονος..Γνωριζει κανεις γιατι?
ειναι ριαλ ταιμ η εγγραφη ρε ναυαρχε γιαυτο...προσεξε επισης να διαλεξεις σωστα το φορμα του αρχειου που θα κανεις capture...δλδ qt,avi,mp4 κλπ...

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Και κατι αλλο, τα παιδια πιο πανω λενε ότι θα χρειαστεί πολύς χρονος..Γνωριζει κανεις γιατι?

ο χρονος που χρειαζεται ειναι ακριβως ο χρονος που εχει το αρχειο που γραφεις....>> (δηλαδη οσο χρονο τρως για να δεις την γραμμενη κασετα σου!)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
για να καταλάβεις πως δουλεύει το πράγμα:θα παίζει η κασέτα σου και ταυτόχρονα θα γράφεται ψηφιακά σε αρχείο.Οση διάρκεια έχει η κασέτα τόσο θα κάνει να γραφτεί.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Γιατι η αντιγραφή γίνεται σε real time. Οσο χρόνο είναι η κασέτα τοσο χρονο χρειάζεται για αντιγραφή. Τα στουντιο έχουν μηχανήματα που το κανουν σε ποιο γρηγορη ταχυτητα!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Γιατι η αντιγραφή γίνεται σε real time. Οσο χρόνο είναι η κασέτα τοσο χρονο χρειάζεται για αντιγραφή. Τα στουντιο έχουν μηχανήματα που το κανουν σε ποιο γρηγορη ταχυτητα!
Το χρυσό rca δεν μου ειπες πού κολλάει...Απ'ότι βλεπεις τα δυο εξαρτηματα εχουν "θηλυκες" υποδοχες..Θα τα συνδέσω με χρυσα rca?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το χρυσό rca δεν μου ειπες πού κολλάει...Απ'ότι βλεπεις τα δυο εξαρτηματα εχουν "θηλυκες" υποδοχες..Θα τα συνδέσω με χρυσα rca?

Βασικά δεν προτεινα εγω το χρωμα των rca.
Το χρυσό RCA εχει πολύ μικρότερη αντίσταση απο το μη χρυσό (έχει να κάνει με την ηλεκτρική αγωγιμότητα των μετάλων). Το αν θα πάρεις αρσενικά η θυληκά εξαρτάτε απο τι υποδοχές έχει να συνδέσεις.
Απλά ηλεκτρονικά είναι κατι σαν την ναυτηλία σο κόλπο της Σουδας!  :2funny: :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
μη δινει πολύ σημασία στην ορθογραφεία μου και την ορθοτητα των λεξεων γιατί εχω προβλημα με το πληκτρολόγειο

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ακριβώς το καλώδιο που θα συνδέσεις απο το scart adapter να είναι τα βύσματα χρυσά.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
1)Τώρα αυτά τα επιχρυσωμένα rca κτλ είναι ψιλό μούφα. Μην δίνεται σημασία σε αυτό. Κάποιοι μάλιστα γράφουν ότι είναι και χειρότερη η επιλογή επιχρσωμένων και βοηθάει όταν είναι και τα αντίστοιχα επιχρυσωμένα. Δηλαδή: θηλυκό και αρσενικό. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
2)  Ο χρόνος αντιγραφής είναι πολύ περισσότερος από τον πραγματικό χρόνο γιατί χρειάζεται προετοιμασία και γίνονται και λάθη και άντε πάλι από την αρχή.
3) Όσο για antivirus στο android δεν χρειάζεται.
Ίσως κάτι τέτοιο σε καλύπτει από εδώ όμως γιατί το google play θέλει τις διαφημίσεις και δεν επιτρέπει την σωστή εγκατάσταση.
Κατεβάστε το από εδώ και ησυχάστε από τις άθλιες διαφημίσεις και πολλά άλλα.
θα πρέπει να δώσετε δικαιώματα εγκατάστασης από άγνωστες πηγές αρχικά. μετά το ξανατσεκάρετε ώστε να μην επιτρέπονται οι εγκαταστάσεις από αγνωστες πηγές.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Βασικά δεν προτεινα εγω το χρωμα των rca.
Το χρυσό RCA εχει πολύ μικρότερη αντίσταση απο το μη χρυσό (έχει να κάνει με την ηλεκτρική αγωγιμότητα των μετάλων). Το αν θα πάρεις αρσενικά η θυληκά εξαρτάτε απο τι υποδοχές έχει να συνδέσεις.
Απλά ηλεκτρονικά είναι κατι σαν την ναυτηλία σο κόλπο της Σουδας!  :2funny: :2funny:

Ακριβώς το καλώδιο που θα συνδέσεις απο το scart adapter να είναι τα βύσματα χρυσά.

δεν χρειαζεσαι χρυσα RCA για την δουλεια που θελεις να κανεις

και δεν ειναι χρυσα τα καλωδια και τα βυσματα - ειναι απλα επιχρυσωμενες οι επαφες των βυσματων για να μην μπαγιατευουν ευκολα απο την πολυκαιρια και την χρηση

αν η μεταφορα των βιντεο σου παρει πολυ καιρο - τριψε καλα τις επαφες με μια μπατονετα και οινοπνευμα και ξεμπερδεψες

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Aυτό ισχύει για τον ήχο για να έχεις όσο το δυνατον λιγότερες απώλειες άρα και μέγιστη ποιότητα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μηπως θα μπορούσες να μας αναλύσεις το γιατί δεν χρειάζεται?

[size=20pt]Πότε δεν χρειάζεται antivirus για Android κινητά και tablet[/size]
Τα πράγματα είναι απλά. Εφόσον:

Δεν έχουμε κάνει root τη συσκευή μας...
Εγκαθιστούμε δημοφιλείς και δοκιμασμένες εφαρμογές αποκλειστικά από το Google Play Store...
Έχουμε πάντοτε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Android με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις...
...τότε η πιθανότητα να κολλήσουμε κάποιο κακόβουλο λογισμικό στο Android είναι πρακτικά μηδενική.

Αυτός είναι ο λόγος που αναφέρουμε το antivirus για Android ανάμεσα στις δημοφιλείς εφαρμογές που δεν είναι απαραίτητες.

Διάβασε και εδώ αν και είναι παλιό. Επίσης αυτά που είναι δωρεάν σε τρελαίνουν στις διαφημίσεις προτείνοντας σου να κατεβάσεις το ένα και το άλλο.
Εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
το kaspersky σε προφυλάσει από παρακολούθηση κινητού μέσω προγράμματος;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πρώτα από όλα με ποιο πρόγραμμα ή με ποιο τρόπο νομίζεις ότι σε παρακολουθούν:

:huh:

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
δεν ξέρω το πρόγραμμα, αλλά για να χω το κεφάλι μου ήσυχο από την δικιά μου γι αυτό στο λέω

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
...
Κατεβάστε το από εδώ και ησυχάστε από τις άθλιες διαφημίσεις και πολλά άλλα.
θα πρέπει να δώσετε δικαιώματα εγκατάστασης από άγνωστες πηγές αρχικά. μετά το ξανατσεκάρετε ώστε να μην επιτρέπονται οι εγκαταστάσεις από αγνωστες πηγές.

Γιατι το adguard ?
υπαρχουν αλλα αντιmalware που ειναι δωρεαν στο playstore(legitimate) για οποιον θελει να δοκιμαζει και adwares επισης

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
θεωρώ το adguard το καλύτερο που κόβει τις διαφημίσεις. Οχι από το playstore όμως γιατί  από εκεί θέλει τον δικό του browser. Μπορείς να το κατεβάσεις και από εκεί  αλλά θα χρησιμοποιείς με δικό του browser.. Δεν είναι θέμα legitimate. Απλά η google θέλει διαφημίσεις και μέσα στις διαφημίσεις είναι οι παπαριές  που την πατάνε όλοι, αυτοί που δεν ξέρουνε δηλαδή.
Στην σελίδα που το έβαλα προηγουμένως αν θες το χρησιμοποιείς  Χωρίς πληρωμή. Αν θες κάτι πρόσθετο αγοράζεις την full έκδοση.
Ένα μειονέκτημα που ακούω από χρήστες. Λένε ότι γονατίζει την μπαταρία. Εγώ δεν το έχω παρατηρήσει αυτό ή είναι ανεπαίσθητη η διαφορά.
Πχ πόσοι έχουν δει αυτό στο κινητό τους. Οπότε όποτε θες το απενεργοποιείς.
Ας μας πει κάποιος άλλος κάποια πρόταση για πρόγραμμα.

το κινητό δεν έχει τίποτα. η σελίδα δεν σβήνει με τίποτα κτλ. Αν πατήσεις αυτά που σου λέει αρχίζει το μπέρδεμα με τα sms από κάτι εταιρείες με πενταψήφια και οι χρεώσεις πάνε σύννεφο.

υπερβαλκάνιε. Μαλακίες σου λέει η δικιά σου. Φρόντισε να κλειδώνει το κινητό σου μετά από μερικά δευτερόλεπτα και να μην αποθηκεύεις τσόντες κκτλ στην εξωτερική κάρτα της συσκευής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom