The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
ΩΡΑΙΟΣ!κι ελεγα πού θα το βρω...
ειναι ριαλ ταιμ η εγγραφη ρε ναυαρχε γιαυτο...προσεξε επισης να διαλεξεις σωστα το φορμα του αρχειου που θα κανεις capture...δλδ qt,avi,mp4 κλπ...ΩΡΑΙΟΣ!κι ελεγα πού θα το βρω...
Και κατι αλλο, τα παιδια πιο πανω λενε ότι θα χρειαστεί πολύς χρονος..Γνωριζει κανεις γιατι?
Και κατι αλλο, τα παιδια πιο πανω λενε ότι θα χρειαστεί πολύς χρονος..Γνωριζει κανεις γιατι?
για να καταλάβεις πως δουλεύει το πράγμα:θα παίζει η κασέτα σου και ταυτόχρονα θα γράφεται ψηφιακά σε αρχείο.Οση διάρκεια έχει η κασέτα τόσο θα κάνει να γραφτεί.ΩΡΑΙΟΣ!κι ελεγα πού θα το βρω...
Το χρυσό rca δεν μου ειπες πού κολλάει...Απ'ότι βλεπεις τα δυο εξαρτηματα εχουν "θηλυκες" υποδοχες..Θα τα συνδέσω με χρυσα rca?Γιατι η αντιγραφή γίνεται σε real time. Οσο χρόνο είναι η κασέτα τοσο χρονο χρειάζεται για αντιγραφή. Τα στουντιο έχουν μηχανήματα που το κανουν σε ποιο γρηγορη ταχυτητα!
Το χρυσό rca δεν μου ειπες πού κολλάει...Απ'ότι βλεπεις τα δυο εξαρτηματα εχουν "θηλυκες" υποδοχες..Θα τα συνδέσω με χρυσα rca?
Ακριβώς το καλώδιο που θα συνδέσεις απο το scart adapter να είναι τα βύσματα χρυσά.Το χρυσό rca δεν μου ειπες πού κολλάει...Απ'ότι βλεπεις τα δυο εξαρτηματα εχουν "θηλυκες" υποδοχες..Θα τα συνδέσω με χρυσα rca?
Βασικά δεν προτεινα εγω το χρωμα των rca.
Το χρυσό RCA εχει πολύ μικρότερη αντίσταση απο το μη χρυσό (έχει να κάνει με την ηλεκτρική αγωγιμότητα των μετάλων). Το αν θα πάρεις αρσενικά η θυληκά εξαρτάτε απο τι υποδοχές έχει να συνδέσεις.
Απλά ηλεκτρονικά είναι κατι σαν την ναυτηλία σο κόλπο της Σουδας!
Ακριβώς το καλώδιο που θα συνδέσεις απο το scart adapter να είναι τα βύσματα χρυσά.
Aυτό ισχύει για τον ήχο για να έχεις όσο το δυνατον λιγότερες απώλειες άρα και μέγιστη ποιότητα.Ακριβώς το καλώδιο που θα συνδέσεις απο το scart adapter να είναι τα βύσματα χρυσά.
...
3) Όσο για antivirus στο android δεν χρειάζεται.
...............
Μηπως θα μπορούσες να μας αναλύσεις το γιατί δεν χρειάζεται?
...
Κατεβάστε το από εδώ και ησυχάστε από τις άθλιες διαφημίσεις και πολλά άλλα.
θα πρέπει να δώσετε δικαιώματα εγκατάστασης από άγνωστες πηγές αρχικά. μετά το ξανατσεκάρετε ώστε να μην επιτρέπονται οι εγκαταστάσεις από αγνωστες πηγές.