Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
50%/50% να ειναι αληθινη η απειλη αν επεσες σε σοβαρο χακερ.
Οπως και να εχει, χωρις αποδειξεις δεν στελνεις τιποτα φυσικα.
Απο την αλλη, ετσι και ξεκινησεις και στελνεις, δεν σταματαει ετσι απλα η φαση. Μπορει παντα να ζητησει και αλλα για οσο θελει.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Είναι από εκείνες τις ελεεινές απάτες που στήνουν διάφοροι, μπας και τσιμπήσει κανένας πανύβλακας. Γιατί μόνο πανύβλακας θα τσιμπούσε. Αυτά που γράφει είναι γελοιότητες. Κάθεται και εξηγεί πώς τάχα μου έκανε το χάκινγκ; Σοβαρά; Να μάθουμε κι εμείς πώς γίνεται δηλαδή, έτσι; Ή μετά ζητάει 793 ευρώ; 793; Και γιατί όχι 794; Γιατί όχι 7940; Είναι εντελώς χαζό και αναρρωτιέμαι αν μήπως ο "απατεώνας" δεν είναι κι αυτός εντελώς βλαμμένος. Αν εγώ είχα βρει κάτι εναντίον κάποιου άλλου θα ζήταγα όχι πενταροδεκάρες, 793 ευρώ, αλλά 17930 και κόψε το λαιμό σου να πα να τα βρεις. Το ότι ζητάει να πληρωθεί σε Bitcoin ξεπερνά κάθε λογική (αν και αρχικά μπορεί να μοιάζει σοβαρό). Το BTC κατρακυλάει, είναι σα να ζητά να πληρωθεί σε νόμισμα Βενεζουέλας. Χώρια που εκείνο που λέει πως "αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς bitcoin, δεν πειράζει είναι πανεύκολο" είναι κι αυτό για γέλια. Όταν προσπάθησα να μάθω πώς δουλεύει το BTC, μου πήρε δύο βδομάδες να καταλάβω τι είναι το bitcoin wallet και ακόμα και σήμερα δεν είμαι σίγουρος πως ξέρω πώς λειτουργεί. Όσον αφορά δε την ιδέα πως μόλις πληρωθεί ο άλλος σε bitcoins, θα σταματήσει αυτόματα η "αντίστροφη μέτρηση", δεν παίζει, γιατί λογικά δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση συνδεδεμένη με το bitcoin wallet του αλλουνού.

Εν ολίγοις, μια φτηνιάρικη απάτη μπας και τσιμπήσει κάποιος πολύ αφελής. Κατά βάση, το email δεν το έστειλε καν άνθρωπος, αλλά κάποιο bot. Οπότε δεν υπάρχει και κανένας για να γίνει "διαπραγμάτευση". Το στέλνει μαζικά σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Ένας στους 100000 να τσιμπήσουν είναι 100 κορόιδα, επί 793 ευρώ, 79300. Βγήκε το ψωμάκι άκοπα και ακίνδυνα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Είναι από εκείνες τις ελεεινές απάτες που στήνουν διάφοροι, μπας και τσιμπήσει κανένας πανύβλακας. Γιατί μόνο πανύβλακας θα τσιμπούσε. Αυτά που γράφει είναι γελοιότητες. Κάθεται και εξηγεί πώς τάχα μου έκανε το χάκινγκ; Σοβαρά; Να μάθουμε κι εμείς πώς γίνεται δηλαδή, έτσι; Ή μετά ζητάει 793 ευρώ; 793; Και γιατί όχι 794; Γιατί όχι 7940; Είναι εντελώς χαζό και αναρρωτιέμαι αν μήπως ο "απατεώνας" δεν είναι κι αυτός εντελώς βλαμμένος. Αν εγώ είχα βρει κάτι εναντίον κάποιου άλλου θα ζήταγα όχι πενταροδεκάρες, 793 ευρώ, αλλά 17930 και κόψε το λαιμό σου να πα να τα βρεις. Το ότι ζητάει να πληρωθεί σε Bitcoin ξεπερνά κάθε λογική (αν και αρχικά μπορεί να μοιάζει σοβαρό). Το BTC κατρακυλάει, είναι σα να ζητά να πληρωθεί σε νόμισμα Βενεζουέλας. Χώρια που εκείνο που λέει πως "αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς bitcoin, δεν πειράζει είναι πανεύκολο" είναι κι αυτό για γέλια. Όταν προσπάθησα να μάθω πώς δουλεύει το BTC, μου πήρε δύο βδομάδες να καταλάβω τι είναι το bitcoin wallet και ακόμα και σήμερα δεν είμαι σίγουρος πως ξέρω πώς λειτουργεί. Όσον αφορά δε την ιδέα πως μόλις πληρωθεί ο άλλος σε bitcoins, θα σταματήσει αυτόματα η "αντίστροφη μέτρηση", δεν παίζει, γιατί λογικά δεν υπάρχει αντίστροφη μέτρηση συνδεδεμένη με το bitcoin wallet του αλλουνού.

Εν ολίγοις, μια φτηνιάρικη απάτη μπας και τσιμπήσει κάποιος πολύ αφελής. Κατά βάση, το email δεν το έστειλε καν άνθρωπος, αλλά κάποιο bot. Οπότε δεν υπάρχει και κανένας για να γίνει "διαπραγμάτευση". Το στέλνει μαζικά σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Ένας στους 100000 να τσιμπήσουν είναι 100 κορόιδα, επί 793 ευρώ, 79300. Βγήκε το ψωμάκι άκοπα και ακίνδυνα.
Τα ειπες ολα φιλε..Δεν ηξερε οτι επεσε στις "γατες" του bou...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.440
Πόντοι
33.818
Τσακαλια καλημερα,
Κοιταχτε μηνυμα πυ πηρα σε εναν παλιο λογαριασμό mail που ειχα και δεν χρησιμοποιώ πια..
From:linterramaremet@terramare.de
Hello!

I have very bad news for you.
09/08/2018 - on this day I hacked your OS and got full access to your account ...@freemail.gr
On this day your account  ...@freemail.gr has password: ...

So, you can change the password, yes.. But my malware intercepts it every time.

How I made it:
In the software of the router, through which you went online, was a vulnerability.
I just hacked this router and placed my malicious code on it.
When you went online, my trojan was installed on the OS of your device.

After that, I made a full dump of your disk (I have all your address book, history of viewing sites, all files, phone numbers and addresses of all your contacts).

A month ago, I wanted to lock your device and ask for a not big amount of btc to unlock.
But I looked at the sites that you regularly visit, and I was shocked by what I saw!!!
I'm talk you about sites for adults.

I want to say - you are a BIG pervert. Your fantasy is shifted far away from the normal course!

And I got an idea....
I made a screenshot of the adult sites where you have fun (do you understand what it is about, huh?).
After that, I made a screenshot of your joys (using the camera of your device) and glued them together.
Turned out amazing! You are so spectacular!

I'm know that you would not like to show these screenshots to your friends, relatives or colleagues.
I think $793 is a very, very small amount for my silence.
Besides, I have been spying on you for so long, having spent a lot of time!

Pay ONLY in Bitcoins!
My BTC wallet: 1HkKgPbcMyfhrdPsbufTFczzVnhyT5snB3

You do not know how to use bitcoins?
Enter a query in any search engine: "how to replenish btc wallet".
It's extremely easy

For this payment I give you two days (48 hours).
As soon as this letter is opened, the timer will work.

After payment, my virus and dirty screenshots with your enjoys will be self-destruct automatically.
If I do not receive from you the specified amount, then your device will be locked, and all your contacts will receive a screenshots with your "enjoys".

I hope you understand your situation.
- Do not try to find and destroy my virus! (All your data, files and screenshots is already uploaded to a remote server)
- Do not try to contact me (you yourself will see that this is impossible, the sender address is automatically generated)
- Various security services will not help you; formatting a disk or destroying a device will not help, since your data is already on a remote server.

P.S. You are not my single victim. so, I guarantee you that I will not disturb you again after payment!
This is the word of honor hacker

I also ask you to regularly update your antiviruses in the future. This way you will no longer fall into a similar situation.

Do not hold evil! I just do my job.
Good luck.
......................................
Το μηνυα το ανοιξα σημερα απο Mozilla οχι απο το freemail..
Λεω να τον γραψω στ'αρχιδι@ μου, τι λετε??Η να του κανουμε κανενα χουνερι?LONΕMARVEL τι λες???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου ήρθε και μένα παρόμοιο εκβιαστικό mail.
Είχε σαν στοιχεία μου τα τελευταία 4 νούμερα του κινητού μου και τα 3 ψηφία αρχή και τέλος από 2 χρεωστικές που χρησιμοποιώ για online αγορές.
Ζήταγε bitcoin περίπου 800 ευρώ, λέγοντας ότι χάκαρε το κινητό μου και θα μοίραζε φωτογραφίες μου στις επαφές μου....Έδωσε διορία 12 ώρες.
Του έστειλα ως απάντηση "go fuck yourself"....

Έστειλε 2ο mail γράφωντας "my last warning"

Απάντησα με μια dick pic και ξανά go fuck your self ....

Περιμένω το τρίτο....

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Μου ήρθε και μένα παρόμοιο εκβιαστικό mail.
Είχε σαν στοιχεία μου τα τελευταία 4 νούμερα του κινητού μου και τα 3 ψηφία αρχή και τέλος από 2 χρεωστικές που χρησιμοποιώ για online αγορές.
Ζήταγε bitcoin περίπου 800 ευρώ, λέγοντας ότι χάκαρε το κινητό μου και θα μοίραζε φωτογραφίες μου στις επαφές μου....Έδωσε διορία 12 ώρες.
Του έστειλα ως απάντηση "go fuck yourself"....

Έστειλε 2ο mail γράφωντας "my last warning"

Απάντησα με μια dick pic και ξανά go fuck your self ....

Περιμένω το τρίτο....
Τύπε γραψτον στα παπαρια σου!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Κανένα απο τα δύο.
Στα λεφτά τους, και με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, χτυπάς refurbished desktop ΠΟΛΥ πιο δυνατό, με καλύτερες προοπτικές αναβάθμισης (και, μέσω αυτής μεγαλύτερη διάρκεια ζωής), οθόνη, λειτουργικό σύστημα, και, αν ψαχτείς λίγο, σου μένουν και ρέστα για να κόψεις μια βόλτα απο φυλής...
Τα All in one desktop συστήματα, όπως και τα laptop, πάσχουν απο αδυναμία ουσιαστικής αναβάθμισης, και περιορισμένο κύκλο ζωής. Δε θα σου χαλάσει σε 5 χρόνια, αλλά θα έχει γίνει απαρχαιωμένο, στο βαθμό που με το ζόρι θα σου ανοίγει σωστά ο browser. GPU δεν μπορείς να βάλεις, είσαι με αυτή της Intel. CPU, επίσης μάλλον αδύνατον να αλλαχτεί. Δε θα μου κάνει εντύπωση, αν για οικονομία χώρου ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στη μητρική, αντι για socket, σε τέτοια περίπτωση αλλαγή CPU απλά δεν παίζει.
Αν θέλεις απλά ένα μηχάνημα για internet surfing, άντε και λίγη δουλειά γραφείου, με τα μισά λεφτά έχεις μηχάνημα που θα σε καλύψει, και αν πράγματι θέλεις να ξοδέψεις τα 4 κατοστάρικα, χτυπάς μηχάνημα που, με μικρές στρατηγικές αναβαθμίσεις, σου κρατάει για δεκαετία πριν χρειαστείς να ψαχτείς για άλλο.

barbecue

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Βολέυει το all in one και επειδή το θέλω για απλή χρήση θέλω να κάνω εξοικονόμηση χώρου.
Αυτή τη στιγμη έχω ένα desktop core2duo και ενα laptop i3,το desktop λέω να το πάω για πέταμα οπότε υπάρχουν 2 λύσεις η μία αγοράζω ένα καινούριο desktop και δουλέυω όπως είμαι η ένα all in one και γλιτώνω καλωδιώσεις και χώρο η κάνω το laptop σταθερό με την θόνη που έχω και δεν αγοράζω τπτ.  :think:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
παιδες κατι πατησα κατα λαθος κ η μπαρα απο κει που ηταν κατω βρεθηκε δεξια.στα windows 8 ηξερα πως διορθωνεται αυτο.στα 10 ομως επειδη τα βαλα προσφατα δεν...καμια βοηθεια?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
εσβησα απο λαθος το εικονιδιο του υπολογιστη στην επιφανεια εργασιας.
πως το ανακτω πισω?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δες μέσα στον κάδο ανακύκλωσης αν ήδη δεν το έχεις επαναφέρει.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
καμια φορα εκει που χαζευω,το λαπτοπ μου πεταει μια μπλε οθονη...το μονο που προλαβαινω να διαβασω ειναι dumping physical memory και κανει επανεκινηση μονο του... ξερει κανεις τι παιζει???

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.275
Πόντοι
2.356
καμια φορα εκει που χαζευω,το λαπτοπ μου πεταει μια μπλε οθονη...το μονο που προλαβαινω να διαβασω ειναι dumping physical memory και κανει επανεκινηση μονο του... ξερει κανεις τι παιζει???
πρεπει να πας στο φακελο c windows minidump και να βρεις το πιο προσφατο αρχειο και να το στειλεις σε καποιο γνωστη υπολογιστων και θα καταλαβει αυτος τι φταιει

αλλιως τραβα φωτο αν προλαβαινεις. τα νουμερα που δειχνει η εικονα ειναι σχετικα αλλα φανταζομαι δε προλαβαινεις να τα σημειωσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom