α μαλιστα...θενκς...1 φορα την βδομαδα το κανει,αλλα ειπα να ρωτησω μπας και προλαβω κανα μεγαλυτερο προβλημα...πρεπει να πας στο φακελο c windows minidump και να βρεις το πιο προσφατο αρχειο και να το στειλεις σε καποιο γνωστη υπολογιστων και θα καταλαβει αυτος τι φταιει
αλλιως τραβα φωτο αν προλαβαινεις. τα νουμερα που δειχνει η εικονα ειναι σχετικα αλλα φανταζομαι δε προλαβαινεις να τα σημειωσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PC problem - Help!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 298K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Κατέβασε αυτό και τρέξε το μήπως σου δώσει κάποιες πληροφορίες για την μπλε οθόνη.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 6.955
Οχι δεν υπηρξαν ενδειξεις καυσης. Ευχαριστω για την απαντηση.Μάλλον τροφοδοτικό τύπε. έβγαλε και τίποτα καπνούς; Μυρωδιά καμμένου;
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Καλημερα αδερφια. Ενω δουλευε εκανε εναν κροτο "μπαφ" σαν εκρηξη κ τωρα δεν ανοιγει.....
Τι μπορει να ειναι?
Με βάση τον κρότο, δύο τινά συμβαίνουν...
Είτε σου έσκασε πυκνωτής (τροφοδοτικό ή μητρική), είτε (μόνο σε desktop η δεύτερη περίπτωση), σου κάηκε η ασφάλεια του τροφοδοτικού.
Στην πρώτη περίπτωση, αν και μπορείς να το επιδιορθώσεις, πρακτικά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά στην περίπτωση της μητρικής. Πιο φθηνά σου έρχεται η αλλαγή. Το ίδιο και στο τροφοδοτικό, αν και ευκολότερο να το φτιάξεις.
Στη δεύτερη περίπτωση, απλά ανοίγεις το τροφοδοτικό, και αλλάζεις το γυάλινο βαρελάκι που έχει μέσα για ασφάλεια. Δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά τέτοια ασφάλεια, αλλά πολλά έχουν, οπότε...
EDIT: Αν ακούς το τροφοδοτικό να δουλεύει, αλλά το σύστημα ειναι νεκρό, τότε μιλάμε για μητρική. Αν δεν ακούς τίποτα, τότε είναι το τροφοδοτικό
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 3.846
Γιατι ποιος σου είπε ότι αν ακούς το τροφοδοτικό να δουλεύει, ότι όντως δουλεύει σωστά;Με βάση τον κρότο, δύο τινά συμβαίνουν...
Είτε σου έσκασε πυκνωτής (τροφοδοτικό ή μητρική), είτε (μόνο σε desktop η δεύτερη περίπτωση), σου κάηκε η ασφάλεια του τροφοδοτικού.
Στην πρώτη περίπτωση, αν και μπορείς να το επιδιορθώσεις, πρακτικά δεν αξίζει τον κόπο, ειδικά στην περίπτωση της μητρικής. Πιο φθηνά σου έρχεται η αλλαγή. Το ίδιο και στο τροφοδοτικό, αν και ευκολότερο να το φτιάξεις.
Στη δεύτερη περίπτωση, απλά ανοίγεις το τροφοδοτικό, και αλλάζεις το γυάλινο βαρελάκι που έχει μέσα για ασφάλεια. Δεν έχουν όλα τα τροφοδοτικά τέτοια ασφάλεια, αλλά πολλά έχουν, οπότε...
EDIT: Αν ακούς το τροφοδοτικό να δουλεύει, αλλά το σύστημα ειναι νεκρό, τότε μιλάμε για μητρική. Αν δεν ακούς τίποτα, τότε είναι το τροφοδοτικό
Παίζει εύκολα να έχει χαλάσει και να υπολειτουργούν διαφορετικές γραμμές, πχ να δίνει χαμηλότερα η 12αρα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Αδερφια-ρεμαλια και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις του σαιτ, καλησπέρα και Χρονια ΚΑΛΑ!Και μετα ΠΟΛΛΑ!
Ερωτηση για ειδικούς:
Αρχειο Ταινιας ΜΚV 4,3 gb δεν μπαινει σε στικακι για να προβληθει στη ΤV μου ( LG 50'').Λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο.Πώς μπορω να το δω σε TV?
Ο σκληρος 3ΤΒ που το εχω, δεν αναγνωριζεται απο την τηλεόραση...
ΝΑ κανω μετατροπη σε πχ AVI,WMV κλπ?
Ερωτηση για ειδικούς:
Αρχειο Ταινιας ΜΚV 4,3 gb δεν μπαινει σε στικακι για να προβληθει στη ΤV μου ( LG 50'').Λεει οτι ειναι πολυ μεγαλο.Πώς μπορω να το δω σε TV?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Σύνδεσε το λαπτοπ με hdmi ρε μπαγλαμά.Αδερφια-ρεμαλια και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις του σαιτ, καλησπέρα και Χρονια ΚΑΛΑ!Και μετα ΠΟΛΛΑ!
Ερωτηση για ειδικούς:
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.175
- Πόντοι
- 2.606
Αδερφια-ρεμαλια και λοιπές δημοκρατικές δυναμεις του σαιτ, καλησπέρα και Χρονια ΚΑΛΑ!Και μετα ΠΟΛΛΑ!
Ερωτηση για ειδικούς:
Κάνε φορμάτ το στικάκι και ξαναδοκίμασε.
savealekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Σύνδεσε το λαπτοπ με hdmi ρε μπαγλαμά.
εναλλακτικά, κάνε quick format το στικάκι σε NTFS και θα μπορείς να μεταφέρεις όσο μεγάλα αρχεία θες. Εννοείται ότι αρχεία έχεις στο στικάκι θα σβηστούν, οπότε μετέφερε τα κάπου αλλού πριν το format.
thisisme01234
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το τρέχεις από τον υπολογιστή σου και συνδεεις την τηλεόραση μέσω pc link, miracast η Google Chromecast
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και μετα θα παιζει κανονικα ολα τα αρχεια?εναλλακτικά, κάνε quick format το στικάκι σε NTFS και θα μπορείς να μεταφέρεις όσο μεγάλα αρχεία θες. Εννοείται ότι αρχεία έχεις στο στικάκι θα σβηστούν, οπότε μετέφερε τα κάπου αλλού πριν το format.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.175
- Πόντοι
- 2.606
Και μετα θα παιζει κανονικα ολα τα αρχεια?
Ναι, κανονικά.
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές και μένα και πάντα έτσι λυνόταν.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
οχι ρε ναυαρχε...ntfs απλα θα στο χωραει στο στικ...Και μετα θα παιζει κανονικα ολα τα αρχεια?
αν δεν παιζει mkv τοτε πρεπει να κανεις μετατροπη του αρχειου
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
οχι ρε θειο...απλα τα στικακια ειναι αρχικα φορμαρισμενα σε fat και δεν αφηνει να γραψεις μεγαλο αρχειο...Ναι, κανονικά.
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές και μένα και πάντα έτσι λυνόταν.
πρωτα θα το χωρεσει στο στικ και μετα θα δει αν παιζει η τιβι του τα μκv
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ρε αδερφε τα mkv μικροτερα των 3gb τα παιζει κανονικα το στικακι..Οπως και τα avi,wmv κλπ..Η ερωτηση μου ειναι μετα το φορματ σε ntfs θα παιζει κανονικα ΟΛΑ Τα ΑΡΧΕΙΑ η θα χαλασω το στικακι...οχι ρε ναυαρχε...ntfs απλα θα στο χωραει στο στικ...
αν δεν παιζει mkv τοτε πρεπει να κανεις μετατροπη του αρχειου
εαν με το ntfs σου δημιουργησει παλι προβλημα κατεβασε μεσω google το format factory για να στο μετατρεψει σε mkv avi οτι γουσταρειςΚαι μετα θα παιζει κανονικα ολα τα αρχεια?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις