troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.000
- Πόντοι
- 5.506
Oλα οκ,τη γλυτωσατε ρεμαλια! ;) ;)
5 μερες ΑΑ απο μενα κι ευχαριστω τα μάλα!
Oλα οκ,τη γλυτωσατε ρεμαλια! ;) ;)
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι παιδέυεσε και δεν κάνεις σύνδεση του λάπτοπ με την τιβι?Oλα οκ,τη γλυτωσατε ρεμαλια! ;) ;)
στηριζω....Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι παιδέυεσε και δεν κάνεις σύνδεση του λάπτοπ με την τιβι?
Δεν με βολευε ρε συ..Το laptop στο γραφείο,η ΤV στο σαλόνι, πού να μεταφερω τωρα ...Ετσι ειναι καλυτερα..Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι παιδέυεσε και δεν κάνεις σύνδεση του λάπτοπ με την τιβι?
Εχείς δίκιο που να μεταφέρεις την τηλέοραση. :S :S :SΔεν με βολευε ρε συ..Το laptop στο γραφείο,η ΤV στο σαλόνι, πού να μεταφερω τωρα ...Ετσι ειναι καλυτερα..
Φανατικός του "THE LAST SHIP", "USS Nathan James (DDG-151)-The spear of the Navy"
Aρχισα παλι απο 5ο κυκλο να θυμηθω,μεχρι να κατεβουν όλα τα τελευταια..Αν κανεις spoiler σ'εφαγα!Εχείς δίκιο που να μεταφέρεις την τηλέοραση. :S :S :S
game of thrones είδες?
Xτυπα κι άλλο ρε....Χρονια πολλά και καλά...Εμφανίστηκες μετά απο μήνες και έκανες θέμα 3 σελίδων για κάτι που λύνεται όπως προείπε ένας φίλος με το γωωστό Chromecast.
Και εφόσον είναι smart η TV ( για τoν χρήστη αρχίζω να αναρωτιέμαι )
Υπάρχει και αυτό για δοκίμασε και πες ->
Ακόμα ασχολείστε με Chromecast;Εμφανίστηκες μετά απο μήνες και έκανες θέμα 3 σελίδων για κάτι που λύνεται όπως προείπε ένας φίλος με το γωωστό Chromecast.
Και εφόσον είναι smart η TV ( για των χρήστη αρχίζω να αναρωτιέμαι )
Υπάρχει και αυτό για δοκίμασε και πες ->
Και μετα θα παιζει κανονικα ολα τα αρχεια?
OK,αρχιζω και τα λεμε..Αμα γινει μαλακια θα σας ριξω harpoon!!
Xτυπα κι άλλο ρε....Χρονια πολλά και καλά...
Λοιπόν,εχεις δικιο,το δοκιμασα αλλα το γαμω-λαπτοπ (Lenovo) ενω βρισκει την TV ΔΕΝ συνδέεται (Windows not certified at TV)..
Τέλος παντων,φορμαρα το στικακι σε NTFS και βλεπω απο εκει...
Αδερφε καλησπέρα και Χρονια πολλα και καλά!Ειναι γεγον'ος οτι άργησες να μας ρωτάς αλλά τα κατάφερες να μας ξυπνήσεις!!
Αλήθεια το περίφημο λαπτοπ δουλεύει ακόμα?
Καλησπέρα φίλε,Μυστες το laptop μου βγαζει το μνμ operating system not found
Εβγαλα τον ssd και τον ξαναέβαλα τα ιδια.. Γκουγκλαρισα και βρηκα οτι πρεπει να μπεις στα bios για να αλλαξεις μια ρυθμιση σε legacy αλλα στα bios δεν εχει αυτη την επιλογη..
Τα φωτα σας παρακαλω ειμαι εξω και δεν ξερω που θα βρω μαστορα :S
Καλησπέρα φίλε,
Να φανταστώ ότι το laptop είναι παλιό και μάλον δεν χρειάζεται αυτή η ρύθμιση που σου είπαν. Εαν στο τμήμα General βλεπεις να υπάρχει δίσκος τότε το πιο πιθάνο γαι κάποιο λόγο έχει χάσει το ή έχει καταστραφή το φημισμένο Master Boot Record ( MBR ) στα Ελληνικά κύρια εγγραφή εκίνησης. Για βγάλε μια φωτο απο το General τμήμα και δώσε περισότερες πληροφορίες για το laptop.
Φίλε σου παραθέτω ένα site -> Θα πάρεις μια ιδέα τι είναι το προβλημα σου και ποιά είναι η λύση. Δεν γνωρίζω ποιά είναι η σχέση σου με τους υπολογιστές αλλά το προβλημα σου δεν λύνεται τόσο εύκολα.Καλησπερα φιλε και ευχαριστω!!
Το laptop ειναι sony vaio f series το πηρα το 12 και του εχω αλλαξει σκληρο σε ssd