LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 356
- Πόντοι
- 36
Προσθέτω και ένα link απο Microsoft ->
Φίλε σου παραθέτω ένα site -> Θα πάρεις μια ιδέα τι είναι το προβλημα σου και ποιά είναι η λύση. Δεν γνωρίζω ποιά είναι η σχέση σου με τους υπολογιστές αλλά το προβλημα σου δεν λύνεται τόσο εύκολα.
Στο πρώτο post που έκανε στην δεύτερη φώτο φαίνεται πρώτη επιλογή στο boot ο δίσκος. Τουλάχιστον αυτό βλέπω οπότε υποθέτω απο εκεί κάνει boot.Φίλος φαίνεται στη bios ότι υπάρχει υπάρχουν οι δίσκοι;
updated
Ωπ βλέπω τώρα ότι βλέπει δίσκο από τη φώτο.
Όταν ξεκινάει κάνει boot από εκεί;
Δοκίμασε να μπεις safe mode για να κάνεις επιδιόρθωση αν γίνεται.
Δοκίμασε να μπεις safe mode για να κάνεις επιδιόρθωση αν γίνεται.
Αν έχεις windows 10 δες εδώ
Ακολούθα καλύτερα εκεί που λέει Way 1
Για παλαιότερες εκδόσεις συνήθως πατάς το πλήκτρο που ανοιγει ο υπολογιστής και μετά στα πρώτα δεύτερα πατας F8
Μυστες το laptop μου βγαζει το μνμ operating system not found
Εβγαλα τον ssd και τον ξαναέβαλα τα ιδια.. Γκουγκλαρισα και βρηκα οτι πρεπει να μπεις στα bios για να αλλαξεις μια ρυθμιση σε legacy αλλα στα bios δεν εχει αυτη την επιλογη..
Τα φωτα σας παρακαλω ειμαι εξω και δεν ξερω που θα βρω μαστορα :S
Πές του να πάει να πάρει ένα refurbished SFF PC, και μια low profile κάρτα γραφικών, για να το λύσει μια και καλή το πρόβλημα. ΟΚ, θα κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα έχει τα κολλήματα και της μαλακίες των android TV Box. Στα 100 που κάνει αυτό, και στα 200 και βάλε που κάνουν τα καλά, θα έχει και λύση στο πρόβλημά του (Τα περισσότερα ΣΦΦ είναι και αθόρυβα, καί οικονοιμκά σε κατανάλωση, και αρκετά εμφανίσημα αισθητικά, για έπιπλο τηλεόρασης) και ένα δεύτερο/τρίτο υπολογιστή για κάθε ενδεχόμενο.Τσακαλακια καλησπέρα..Ta Laptop μου ειναι καλά,το αυτο ποθούν και δι'υμάς!
Η ερωτηση εχει να κανει με media players..
Εχω ενα κολλητο που μαλακίστηκε και ψωνισε στη Black Friday tου Κωτσοβολου μια 60αρα Samsung με 600 ευρω..
4k μεν,ωραια εικονα ψηφιακή αλλά...
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ εκτος από αυτες με καταληξη mp4!!!!!
To δε manual της γραφει καθαρα-ΜΟΝΟ Mp4!!!!
Εκτος από τη λυση του HDMI με PC/Laptop, ελεγα να του κανω δωρο ενα media player,αλλα δεν βρισκω καποιον στα μαγαζια,
ολοι μου προτεινουν το TV BOX της Xiaomi
Θα το επαιρνα αλλα στα σχολια εχει πολλα αρνητικα,κολληματα,restarts κλπ..
Παιζει καμια αλλη λυση?Μονο για αναπαραγωγη ταινιων θελω,συνδεση σκληρου με player και player με TV...
3-2-1 ΠΑΜΕ!!!
3-2-1 πάμε, να τσεκάρει τί έκδοση hdmi υποστηρίζει αυτό που θα αγοράσει γιατί 4κ γιοκ....και είναι αμαρτία να χαραμίζεις 60 ίντσες για να βλέπεις τα σάπια hd ελληνικά κανάλια....Τσακαλακια καλησπέρα..Ta Laptop μου ειναι καλά,το αυτο ποθούν και δι'υμάς!
Εχω ενα κολλητο που μαλακίστηκε και ψωνισε στη Black Friday tου Κωτσοβολου μια 60αρα Samsung με 600 ευρω..
Εκτος από τη λυση του HDMI με PC/Laptop, ελεγα να του κανω δωρο ενα media player,αλλα δεν βρισκω καποιον στα μαγαζια,
Παιζει καμια αλλη λυση?Μονο για αναπαραγωγη ταινιων θελω,συνδεση σκληρου με player και player με TV...
3-2-1 ΠΑΜΕ!!!
Το δοκιμασα δεν πετυχε..
Εαν έχεις backup του δίσκου σου εγώ θα έκανα ένα format από το cd των windows ή από ένα bootable usb. Θα πιάσεις με αυτον τον τρόπο και την περίπτωση του mallware, εαν δεν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις repair των windows από το live cd τους.Μυστες το laptop μου βγαζει το μνμ operating system not found
Εβγαλα τον ssd και τον ξαναέβαλα τα ιδια.. Γκουγκλαρισα και βρηκα οτι πρεπει να μπεις στα bios για να αλλαξεις μια ρυθμιση σε legacy αλλα στα bios δεν εχει αυτη την επιλογη..
Τα φωτα σας παρακαλω ειμαι εξω και δεν ξερω που θα βρω μαστορα :S
Ευχαριστω αδερφε για τις πληροφορίες αλλα δυσκολα μου τα λες....Εννοω οτι υπαρχει laptop για τη δουλεια...
Δεν υπαρχει κανενα γ@μημένο κουτι να παιζει τις ταινίες σαν player και μονο?
Τσακαλακια καλησπέρα..Ta Laptop μου ειναι καλά,το αυτο ποθούν και δι'υμάς!
3-2-1 ΠΑΜΕ!!!
Τσακαλακια καλησπέρα..Ta Laptop μου ειναι καλά,το αυτο ποθούν και δι'υμάς!
3-2-1 ΠΑΜΕ!!!
Εννοω οτι υπαρχει laptop για τη δουλεια...
Δεν υπαρχει κανενα γ@μημένο κουτι να παιζει τις ταινίες σαν player και μονο?
Θα το δοκιμασω φιλε
Ευχαριστώ