Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επειδή δεν εχω ιδεα από παιχνίδια δεν μπορώ να σου απαντησω.
Σαν λειτουργικό θα έλεγα 7 αν και οι γνώμες για τα 10 είναι άλλες έτσι άλλες αλλιώς.
Προσωπικά θα συνηστούσα κάποια διανομή linux αλλά δεν παίζω παιχνίδια.
Βέβια πλέον υπάρχει το SteamOS για τα παιχνίδια.

Η επιλογή δική σου.

:huh: :huh:
Τι είναι αυτό?

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
142
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε

Μπορείς να δώσεις περοσσότερες πληροφορίες για τον προβλημά σου;
Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Είναι ένα λαπτοπ Fujitsu lifebook a512 ενός φίλου μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 χάνει τα ασυρματα δίκτυα. Το είχε φέρει και σε μένα. Τώρα το δουλεύει με καλώδιο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Είναι ένα λαπτοπ Fujitsu lifebook a512 ενός φίλου μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 χάνει τα ασυρματα δίκτυα. Το είχε φέρει και σε μένα. Τώρα το δουλεύει με καλώδιο.
Δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση αυτούς τους drivers -->

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεω έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό.
Ο λόγος είναι ότι δεν παίζω παιχνίδια καθόλου. Σταμάτησα το 2004 τελευταίο παιχνίδι το Vietnam κατι τέτοιο.
Εμεις ειχαμε φαει τρελλό κόλλημα με το ΤRAVIAN..
Eιχα ανοίξει και σχετικό thread εδω και ειχαμε κανει ομαδα..ΟΙ BOU BROTHERS!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεω έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό.
Ο λόγος είναι ότι δεν παίζω παιχνίδια καθόλου. Σταμάτησα το 2004 τελευταίο παιχνίδι το Vietnam κατι τέτοιο.

Και εγω εχω σταματήσει τα παιχνιδια εδω και πολλά χρόνι γιαυτο ρωτω. Πλεον μονο κανα παιχνιδακι στο FB για να περάσει κανα μισαωρο παίζω.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Επειδή δεν εχω ιδεα από παιχνίδια δεν μπορώ να σου απαντησω.
Σαν λειτουργικό θα έλεγα 7 αν και οι γνώμες για τα 10 είναι άλλες έτσι άλλες αλλιώς.
Προσωπικά θα συνηστούσα κάποια διανομή linux αλλά δεν παίζω παιχνίδια.
Βέβια πλέον υπάρχει το SteamOS για τα παιχνίδια.

Η επιλογή δική σου.

τελικά έγινε..
ενώ όταν διέγραφα όλους τους drivers και τους ξαναπερνούσα δεν δεχόταν την κάρτα με την καμία, μετά το φορμάτ όλα κανονικά..
wtf!!!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μια βοήθεια παρακαλώ !

Προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα παλιό καταγραφικό (σε καινούργιο μοντέλο μπαίνει κανονικά) και όταν πάει να ανοίξει με internet explorer μου ζητάει κάτι active x control, και όταν πάτάω οκ κρασάρει ο browser.

Δε μπορώ να ανοίξω τη σελίδα του καταγραφικού με άλλο browser. Το κάνει μόνο με τα παλιά μοντέλα. Πριν κάποιο καιρό έμπαινα κανονικά. Τώρα τίποτα κρασάρει. Έχετε κάποια άποψη για τι ρυθμίσεις να κάνω?

Μου ζητάει να τρέξει σαν πρόσθετο αυτό το αρχείο "Realplay activex23 activex control module" με το που πατάω αποδοχή, κρασάρει λέγοντας "Το στοιχείο internet explorer σταμάτησε να λειτουργεί.

Με το που πάω στα πρόσθετα και το απενεργοποιώ τότε ξανα ανοίγει η σελίδα του καταγραφικού αλλά έως εκεί. Δε μπορώ να βάλω κωδικούς και να μπώ. Μόνο με το activex μπορούσα να κάνω "ενεργή" τη σελίδα για να πάρει κωδικούς και να μπώ μέσα.

ΒΟΗΘΕΙΑ !

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Μια βοήθεια παρακαλώ !

Προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα παλιό καταγραφικό (σε καινούργιο μοντέλο μπαίνει κανονικά) και όταν πάει να ανοίξει με internet explorer μου ζητάει κάτι active x control, και όταν πάτάω οκ κρασάρει ο browser.

Δε μπορώ να ανοίξω τη σελίδα του καταγραφικού με άλλο browser. Το κάνει μόνο με τα παλιά μοντέλα. Πριν κάποιο καιρό έμπαινα κανονικά. Τώρα τίποτα κρασάρει. Έχετε κάποια άποψη για τι ρυθμίσεις να κάνω?

Μου ζητάει να τρέξει σαν πρόσθετο αυτό το αρχείο "Realplay activex23 activex control module" με το που πατάω αποδοχή, κρασάρει λέγοντας "Το στοιχείο internet explorer σταμάτησε να λειτουργεί.

Με το που πάω στα πρόσθετα και το απενεργοποιώ τότε ξανα ανοίγει η σελίδα του καταγραφικού αλλά έως εκεί. Δε μπορώ να βάλω κωδικούς και να μπώ. Μόνο με το activex μπορούσα να κάνω "ενεργή" τη σελίδα για να πάρει κωδικούς και να μπώ μέσα.

ΒΟΗΘΕΙΑ !
Πιθανόν από ότι καταλαβαινω το προβλημα είναι ασυμβατότητες στις εκδόσεις του explorer, activeX με το PC που έχεις.
Κάποια λύση ισως θα ήταν καποιο vitrual machine με παλιά έκδοση windows και να προσπαθήσεις να συνδεθείς.
Χωρίς να είναι σιγουρο ότι θα παίξει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μια βοήθεια παρακαλώ !

ΒΟΗΘΕΙΑ !

Μηπως έχει κάνει update ο ΙΕ?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πριν καιρό έπαιζε κανονικά. ΑΠλά συνέχεια ο ΙΕ ζήταγε να τρέξουν διάφορα components σχετικά με κάμερες και τέτοια, και ξαφνικά μια μέρα γιοκ.

Καμιά λύση? Ρύθμιση όσον αφορά τα ActiveX?

Όταν το απενργοποιώ μου λέει ότι δεν έχω φορτώσει το active x αν θυμάμαι καλά.

Με το που το ενεργοποιώ κρασάρει ο εξπλόρερ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
παιδιά για να κάνω αυτά τα κόλπα που βάζεις χρήματα στο paypal θα έπρεπε να είχα είδη έναν ενεργό λογαριασμό η μπορώ να φτιάξω καινούργιο για να το κάνω  ?

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Πριν καιρό έπαιζε κανονικά. ΑΠλά συνέχεια ο ΙΕ ζήταγε να τρέξουν διάφορα components σχετικά με κάμερες και τέτοια, και ξαφνικά μια μέρα γιοκ.

Σε τι λειτουργικό επαιζε;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Με καποιο update μπλόκαρε. Προσπαθησε να κανεις παναφορά σε ημερομηνία που δούλευε.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

Να ξεκαθαρίσω κάτι.
Το activeX που αναφέρεις πλέον στα Windows 10 δεν υπάρχει σταμάτησε η ιδια η Microsoft να το υποστηρήζη που είναι και δική της τεχνολογία.
Από τον IE 8 υπάρχει φίλτρο για περισσότερη ασφάλεια γιατί αυτή η τεχνολογία βοηθούσε και στην ανάπτυξη trojan.
Από τότε σχεδόν όλος ο κόσμος σταμάτησε να προγραμματίζει activeX και επειδή έγιναν πιο δημοφελής οι Firefox, Chrome, Opera που δεν υπαστήριζαν αυτήν την τεχνολογία.

Κατάληξη για το πρόβλημα σου.
Φαντάζομαι ότι έτρεχε σε περιβάλον Windows XP. Πρέπει λοιπόν να στήσεις κάπου ένα μηχάνημα ( Vitrual καλύτερα ) με Windows XP για να δεις μήπως και δουλεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom