Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
τελευταια προσπαθεια που ειχα κανει ηταν να αλλαξω την τοποθεσια και απο c:temp  που ηταν ο ssd να το κανω E:TEMP που ειναι ο σκληρος, ωστοσο μεταφερει στο σκληρο μονο καποια μικρα δεδομενα ο κυριος φακελος του ιστορικου δεν ξεκολλαει απο τον ssd οποιος εχει καταφερει κατι ας γραψει να το μαθουμε και εμεις

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    316,9 KB · Εμφανίσεις: 55

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eρωτηση.

Εχω εναν εξωτερικο δισκο. Το λαμπακι αναβει σταθερα και δεν ακουω θορυβο οτι δουλευει. Μαλλον τα επαιξε. Εαν τον παω σε καποια εταιρια ανακτησεις μπορουν να κανουν κατι η να τον κλαψω????????

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Eρωτηση.

Εχω εναν εξωτερικο δισκο. Το λαμπακι αναβει σταθερα και δεν ακουω θορυβο οτι δουλευει. Μαλλον τα επαιξε. Εαν τον παω σε καποια εταιρια ανακτησεις μπορουν να κανουν κατι η να τον κλαψω????????

δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλο pc να δεις κατ αρχην αν ειναι θεμα ρευματος , αν οχι ξεκινα να τον κλαις , απο την ανακτηση λιγα θα βγαλεις , και θα σου παρουν και αρκετα φραγκα.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
δοκιμασε να τον βαλεις σε αλλο pc να δεις κατ αρχην αν ειναι θεμα ρευματος , αν οχι ξεκινα να τον κλαις , απο την ανακτηση λιγα θα βγαλεις , και θα σου παρουν και αρκετα φραγκα.

Μπραβο τεχνική κατάρτιση το Μενίδι ...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Eρωτηση.

Ο η/υ "βλέπει" την σύνδεση?
Οσο αφορα την ανάκτηση εξαρτάτε αν αυτά που έχεις στον σκληρό κάνουν παραπάνω απο τα λεφτά που θα δώσεις για την ανάκτηση. Πάντως μην τον δώσεις για ανάκτηση οπουδήποτε. Πριτίμησε μια πιστοποιημένη εταιρεία.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
o firefox ειναι ο πιο αχρηστος, συνεχεια κρασσαρει και σε εμενα τα ιδια εκανε, ο chrome που εβαλα οπως λες και εσυ δε σβηνει αυτοματα το ιστορικο πρεπει να το κανεις χειροκινητα,δεν υπαρχει λυση.
Γεια σου

μπορείς να ξεκινήσεις τον chrome σε incognito mode.
Μάλιστα μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο που πατάς για να ξεκινήσεις των chrome ( συντόμευση ).
Δεξί πλήκτρο Ιδιότητες->Target->C:UsersUserNameAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe -incognito ή
"C:UsersUserNameAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" -incognito

Υπάρχει και μία συντόμευση στον chrome Ctrl+shift+Del και σου φέρνει το παραθυράκι για την χειροκίνητη διαγραφή.

Ελπίζω βοήθησα.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ο η/υ "βλέπει" την σύνδεση?
Οσο αφορα την ανάκτηση εξαρτάτε αν αυτά που έχεις στον σκληρό κάνουν παραπάνω απο τα λεφτά που θα δώσεις για την ανάκτηση. Πάντως μην τον δώσεις για ανάκτηση οπουδήποτε. Πριτίμησε μια πιστοποιημένη εταιρεία.
Δεν βλεπει τπτ. Εχω βρει μια εταιρεια που κανει επισκευες σε πλακετες.Εχω χιλιαδες φωτο και ειναι κριμα να τα χασω..! Θα δειξει ευχαριστω.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
τελευταια προσπαθεια που ειχα κανει ηταν να αλλαξω την τοποθεσια και απο c:temp  που ηταν ο ssd να το κανω E:TEMP που ειναι ο σκληρος, ωστοσο μεταφερει στο σκληρο μονο καποια μικρα δεδομενα ο κυριος φακελος του ιστορικου δεν ξεκολλαει απο τον ssd οποιος εχει καταφερει κατι ας γραψει να το μαθουμε και εμεις
Αναφέρεσε για το ιστορικό του chrome?
Ο φάκελος c:temp δεν είναι ο φάκελος που χρεισημοποιεί ο chrome.
Εαν αναφέρεσε για κάτι άλλο μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Υπάρχει και ο φάκελος για να τον βρείς εύκολα απλά πατάς το WindowsKey ( πλήκτρο μετο σημαιακι των Windows ) και μετά πληκτρολογής %LocalAppData%Temp
Καλό είναι ο φάκελος αυτός να είναι άδειος ή να μην καταλαμβάνει πολλά GBs.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Δεν βλεπει τπτ. Εχω βρει μια εταιρεια που κανει επισκευες σε πλακετες.Εχω χιλιαδες φωτο και ειναι κριμα να τα χασω..! Θα δειξει ευχαριστω.
Σε ποιά περιοχή είσαι μήπως μπορώ να βοηθήσω;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
Γεια σου

μπορείς να ξεκινήσεις τον chrome σε incognito mode.
Μάλιστα μπορείς να αλλάξεις το εικονίδιο που πατάς για να ξεκινήσεις των chrome ( συντόμευση ).
Δεξί πλήκτρο Ιδιότητες->Target->C:UsersUserNameAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe -incognito ή
"C:UsersUserNameAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" -incognito

Υπάρχει και μία συντόμευση στον chrome Ctrl+shift+Del και σου φέρνει το παραθυράκι για την χειροκίνητη διαγραφή.

Ελπίζω βοήθησα.

σωστος τυπε, δεν ειχα μπει στον κοπο να διαβασω τη ακριβως ελεγε το μυνημα, η εντολη στο target εχει καποιος λαθος δεν την δεχεται.

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 46

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Για την αυτόματη διαγραφή του ιστορικού για των chrome μπορεί να χρησιμοποιηθεί το παρακάτω script.
Πως το δημιούργουμε:
Ανοίγουμε μετο Notepad ένα νέο αρχείο και κάνουμε copy+paste των παρακάτω κώδικα
-------------------------------
@echo off
set ChromeDir=C:Users%USERNAME%AppDataLocalGoogleChromeUser Data
del /q /s /f "%ChromeDir%"
rd /s /q "%ChromeDir%"
cls
IF %ERRORLEVEL%==0 (
@echo "Success Message"
exit0
) ELSE (
@echo "Error Message"
exit 1001
)
--------------------------
Προσοχή στην αποθήκευση κάτω από το File Name: στο πεδίο Save as type θα πρέπει να επιλέξουμε All Files και πληκτρολογούμε οτι όνομα θέλουμε και στο τέλος θα προσθέσουμε .bat για να είναι εκτελέσιμο.

Για απορίες εδώ είμαι

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
σωστος τυπε, δεν ειχα μπει στον κοπο να διαβασω τη ακριβως ελεγε το μυνημα, η εντολη στο target εχει καποιος λαθος δεν την δεχεται.
Δοκίμασε των δεύτερο τρόπο δηλαδη μετά διπλά quot --> "C:UsersUserNameAppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" -incognito
σε εμένα δούλεψε κανονικά ( Windows 7 )

panaotispaok

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ξαφνικά το λάπτοπ σταμάτησε να συνδέεται στο wifi και βγάζει το μήνυμα περιορισμένη συνδέσει πτηνά..το ταμπέλες μπαίνει κανονικά..έχω windows 7.. Ti να κάνω;;; Ευχαριστω!!!

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1
Ρε παιδια ξαφνικά το λάπτοπ σταμάτησε να συνδέεται στο wifi και βγάζει το μήνυμα περιορισμένη συνδέσει πτηνά..το ταμπέλες μπαίνει κανονικά..έχω windows 7.. Ti να κάνω;;; Ευχαριστω!!!
επανεκίνηση έκανες;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι πτηνα ειναι φίλε;Και οι ταμπέλες τι γράφουν;

Δοκιμασες να σβησεις ανοιξεις laptop και modem?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom