Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αν αυτά που θες να σωσεις έχουν αξία τοτε μη κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να πας σε εταιρεία να στα σώσουν. Αν αρχίσει οκάθε ένας τα πειράματα τοτε θα πάρεις ξέρεις τι...

Κατ αρχάς δεν κατάλαβα τι ενοεις οταν λες δεν τον αναγνωρίζει. Δεν τον αναγνωρίζει σαν συσκευή USB ή σαν εξωτερικό μέσο αποθήκευσης?
Ρωτώ και συμβουλεύω γιατί κάτι πραπάνω ξέρω.
Δεν το βλεπει καν....και απαντωντας στα αλλα παιδια,πώς θα χρησιμοποιήσω τα προγράμματα που λετε,αφου δεν το βλεπει καθόλου το pc? Και κανένα pc....

ntaryl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα 
Φιλε μου  αν ειναι σημαντικα  αρχεια  πηγαινεις σε εταιρια 
ειναι ακριβα  ομως 
Επειδη  λες οτι ακουγετε ενας θορυβος φοβαμαι οτι εχει υπαοστει μηχανικη Βλαβη  ...αρα δυσκολη  εως αδυνατη η ανακτηση
Αμα ανοιξεις τον δισκο χανεται το κενο αερος αρα και αλλαγη  πλακετας,μεταφορα platters ? δεν χρειαζεται μετα  κενο  ?

Καλο βραδυ 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Φανταζομαι πως ο δισκος αφαιρεθηκε απο την θηκη και μπηκε πανω σε καποιο docking station η συνδεθηκε απευθειας σε pc.
Καλο ειναι να δοκιμασεις σε win7 και σε xp
(μου εχει τυχει το ενα συστημα να τον βλέπει, το αλλο οχι...)
η επομενη κομπογιανιτικη λυση ειναι να τον βαλεις για λιγο στην καταψυξη
και να δοκιμασεις ξανα μηπως και ανακτησεις τα αρχεια
δες εδω:

και η επομενη λυση, ειναι μια εξειδικευμενη εταιρια ανακτησης δεδομενων,
οπου θα πληρωσεις το λιγοτερο μια 300αρα
και το θεμα ειναι αν αυτα που εχεις μεσα αξιζουν να κανεις αυτο τον κοπο

καλη τυχη....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φανταζομαι πως ο δισκος αφαιρεθηκε απο την θηκη και μπηκε πανω σε καποιο docking station η συνδεθηκε απευθειας σε pc.
Καλο ειναι να δοκιμασεις σε win7 και σε xp
(μου εχει τυχει το ενα συστημα να τον βλέπει, το αλλο οχι...)
η επομενη κομπογιανιτικη λυση ειναι να τον βαλεις για λιγο στην καταψυξη
και να δοκιμασεις ξανα μηπως και ανακτησεις τα αρχεια
δες εδω:

και η επομενη λυση, ειναι μια εξειδικευμενη εταιρια ανακτησης δεδομενων,
οπου θα πληρωσεις το λιγοτερο μια 300αρα
και το θεμα ειναι αν αυτα που εχεις μεσα αξιζουν να κανεις αυτο τον κοπο

καλη τυχη....
Αμα ηταν 300αρα καλά θα ηταν..Πάνω απο 2 χιλιάρικα ζητανε για 1 TB... :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αμα ηταν 300αρα καλά θα ηταν..Πάνω απο 2 χιλιάρικα ζητανε για 1 TB... :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang:

Συνήθως η τιμή δεν εξαρταται απο το ογκο των δεδομένων, κάνε μια καλή ερευνα αγοράς προτου αποφασισεις, πάντως σε κάθε περιπτωση ειναι ενα ποσο που τσουζει :S

EDIT:... και γενικά, επειδή εδω μας πιάνουν τον κώλο όπου προλάβουν,
αν εχεις κανεναν να τον στειλεις εξω, ισως ειναι καλυτερα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πως μπορω να συνδεσω το ταπλετ μου με την σταθερη συνδεση ιντερνετ του desktop;;;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Τι εννοείς, να συνδεσεις την ταμπλέτα όπως και το PC με καλώδιο???

θελει να κανει hot spot απο το σταθερο pc στην ταμπλετα , γιατι μαλλον δεν εχει ασυρματο ρουτερ , αυτο νομιζω

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Υπάρχει και απέναντι από το ΥΕΘΑ στην Ασπασίας μια εταιρεία. Αν δεν τον βλέπει καθόλου μπορει να είναι μόνο η πλακέτα του. Οπως ξανάπα ειναι θέμα το πόσο αξίζουν για σένα τα δεδομένα σου. Κανεις δεν εγγυάται οτι θα τα επαναφέρει όλα. Προσωπικά θα δοκίμαζα μόνο την πλακέτα (χωρις τον υπόλοιπο δίσκο) για να δω αν ο ΗΥ την αναγνωρίζει σαν συσκευή και μετά θα προχωρούσα ανάλογα. Υπάρχει και το ebay κλπ.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Υπάρχει και απέναντι από το ΥΕΘΑ στην Ασπασίας μια εταιρεία. Αν δεν τον βλέπει καθόλου μπορει να είναι μόνο η πλακέτα του. Οπως ξανάπα ειναι θέμα το πόσο αξίζουν για σένα τα δεδομένα σου. Κανεις δεν εγγυάται οτι θα τα επαναφέρει όλα. Προσωπικά θα δοκίμαζα μόνο την πλακέτα (χωρις τον υπόλοιπο δίσκο) για να δω αν ο ΗΥ την αναγνωρίζει σαν συσκευή και μετά θα προχωρούσα ανάλογα. Υπάρχει και το ebay κλπ.
Ευχαριστω φιλε,θα το κοιταξω....

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά..
εχω ενα tablet απο την δουλειά μου..
προσπαθώντας να κατεβάσω εφαρμογές απο το play store λαμβάνω διαρκώς το : RPC:S-5:AEC-0 ΕRROR Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη..

Τσέκαρα διαφορα forums στο internet αλλα δεν βρηκα ακρη ως τωρα..
Θα μας σωσει το bou πάλι?

Οποιος μπορει να με συμβουλευσει πως θα το φτιαξω....θα του ημουν υποχρεος..
Ευχαριστώ!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλημέρα παιδιά..
εχω ενα tablet απο την δουλειά μου..
προσπαθώντας να κατεβάσω εφαρμογές απο το play store λαμβάνω διαρκώς το : RPC:S-5:AEC-0 ΕRROR Σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη..

Τσέκαρα διαφορα forums στο internet αλλα δεν βρηκα ακρη ως τωρα..
Θα μας σωσει το bou πάλι?

Οποιος μπορει να με συμβουλευσει πως θα το φτιαξω....θα του ημουν υποχρεος..
Ευχαριστώ!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γκουγκλαρετε τα errors....

[URL unfurl="true"]http://forums.androidcentral.com/tablet-apps/233318-error-retrieving-information-server-rpc-s-5-aec-0-a.html[/url]

Ειναι προβλημα του λογαριασμου google, οι τυποι λενε οτι αν φτιαξεις αλλον διορθωνεται...

Οδηγιες
[URL unfurl="true"]http://support.google.com/android/bin/answer.py?hl=en&answer=1663649[/url]

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ναι ρε παιδες, κανεις δεν τα ξερει ολα  :sunglasses:

google is our best friend  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γκουγκλαρετε τα errors....

[URL unfurl="true"]http://forums.androidcentral.com/tablet-apps/233318-error-retrieving-information-server-rpc-s-5-aec-0-a.html[/url]

Ειναι προβλημα του λογαριασμου google, οι τυποι λενε οτι αν φτιαξεις αλλον διορθωνεται...

Οδηγιες
[URL unfurl="true"]http://support.google.com/android/bin/answer.py?hl=en&answer=1663649[/url]

Αν γκουγκλάρει το έρρορ τοτε εσυ μετα τι θα γκουγκλάρεις?  :P

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευχαριστω...αφενος δεν ειμαι τοσο σχετικος αλλα αυτα τα κοιταξα φυσικα μονος μου..και αφετερου δεν λειτουργησαν..θα διαβασω και τα υπολοιπα και θα τα δοκιμασω...ευχαριστω παντως! να στε καλα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ριχτου κανα reset στην τελικη και αμα δεν στρωσει και τοτε, καποιο προβλημα θα υπαρχει....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σου ε ποτέ απο το μυαλό οτι αν είναι της δουλειάς σου πιθανόν να το έχει κλειδώσει η μηχανοργάνωσή σου (τουλάχιστον έτσι θα έκανε μια σοβαρή εταιρεία)?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Καλησπερα!!
Τον τελευταιο καιρο μολισ ανοιγω να μπω στο internet μου εμφανιζει αρχικη σελιδα το search conduit,και δεν ξερω πως να το αφαιρεσω μηπως ξερει κανεις πως βγαινει,και να μ εμφανιζει στην θεση  το google η youtube!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom