Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Πάει, γαμηθηκε κι αυτο το τοπικ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Και συμμαχια να μην έχεις με τον αχαχούχα βρισκεις αμεσως... ολο το ιντερνετ θελει να τον κράξει και να τον κατουρησει.

Γιατί χώρισες με την κοπελιά ρε, σου έκλεβε χρόνο από το σερφάρισμα;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μην ζοριζετε τον μικρο..

ξερει καρατε..ραλφ ματσιο λεμε...

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για οσους δεν βαριουνται ομως έχω ιδέα.... ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΕΙΑ.

Ειναι ένα τρολ ετων 40 χρονων ... το 2010 μπλεχτηκε σε σκανδαλο με κλωνο που εκανε για να την πεφτει στον εαυτο του και τον ονομασε ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

:2funny:

μηπως η Αγγελικουλα μαστορα, ειναι εν τελει η διεξοδος στην αεργια σου, με στεφανι και πρασινη καρτουλα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Όποιος με γκαντεμιάζει να του καούν τα ΠΑΝΤΑ !!!
Τρελό πακετο:
Σηκώνω τον σκληρό εξωτερικό δισκο από το γραφείο σε υψος 2-3 εκατοστών, να του βάλω ενα υφασμα από κάτω να ακουμπαει ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΑΠΟ 3 εκατοστά υψος...Το μοτερ κανει ενα θορυβο και δεν αναγνωρίζεται απο κανενα υπολογιστή...Εχω μεσα 1 tera τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!Το πηγα σε καποιους γνωστους αλλά με απελπίσανε.."Δυσκολα τα πραγματα,θα σου παρουν πολλά για ανακτηση οι εταιρείες" κλπ...Ο δισκος ειναι ΜΑΧΤΟR της SEAGATE 1TB USB 2.0.Oπως φαινεται στη φωτο..Καμια ιδεα από κανενα γατόνι εδω μεσα???Πληρωνω κιόλας.......

Συνημμένα

• Maxtor-1TB-Basics-Desktop-USB-2.0.jpg
    Maxtor-1TB-Basics-Desktop-USB-2.0.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Maxtor-1TB-Basics.jpg
    Maxtor-1TB-Basics.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 26

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αν ηταν σε λειτουργια οταν σου επεσε ... δυσκολα τα πραγματα

Ρanas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρελό πακετο:
Σηκώνω τον σκληρό εξωτερικό δισκο από το γραφείο σε υψος 2-3 εκατοστών, να του βάλω ενα υφασμα από κάτω να ακουμπαει ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!ΑΠΟ 3 εκατοστά υψος...Το μοτερ κανει ενα θορυβο και δεν αναγνωρίζεται απο κανενα υπολογιστή...Εχω μεσα 1 tera τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!Το πηγα σε καποιους γνωστους αλλά με απελπίσανε.."Δυσκολα τα πραγματα,θα σου παρουν πολλά για ανακτηση οι εταιρείες" κλπ...Ο δισκος ειναι ΜΑΧΤΟR της SEAGATE 1TB USB 2.0.Oπως φαινεται στη φωτο..Καμια ιδεα από κανενα γατόνι εδω μεσα???Πληρωνω κιόλας.......
Ωχ ωχ,πάει το αρχείο με τους κώλους του πολεμικού ναυτικού ναύαρχε;
Καταστροφή!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.311
Πόντοι
9.931

Παραξενο να επαθε τοσο μεγαλη ζημια με τοσο μικρη πτωση και εκτος λειτουργιας :think: Μια λυση που θα δοκιμαζα αν ολα τα αλλα απετυχαν θα ηταν να αφαιρέσω το σκληρο απο το εξωτερικο καλημα και να το συνδέσω πανω σε ενα Desktop υπολογιστή σαν κανονικό εσωτερικό σκληρο να δεις αν δουλεύει, εγω αυτο ειχα κανει σε ενα εξωτερικο σκληρο που ποτε δουλευε και ποτε οχι και επισης εκανε περιεργους θορυβους και το εχω ακομα σαν τριτο σκληρο δισκο στο σταθερο μου υπολογιστη.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Τρελό πακετο:
Καλησπέρα Φιλε

Εαν μπορείς να ανοίξεις το κουτί έτσι ώστε κατα αρχήν να ακούσεις εαν κάνει κάποιο θόρυβο ο δίσκος εαν παίρνει ρεύμα και δεν κάνει κάποιο ήχο εσωτερικά ( μεταλικό δηλ. χτυπάνε οι κεφαλές ) ίσως σώζεται η κατάσταση πιο εύκολα.

Και εαν μπορείς να βγάλεις μια καλή φωτο το δίσκο με τα χαρασκτηριστικά του θα ήταν καλό για εαν χρειάζεται κάτι το παραπάνω έπειτα.

Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για σκληρους δισκους εχει εφημερεύον στο φορουμ του Ubuntu  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για αγαμητους? τι εφημερευει να πας?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα Φιλε

Εαν μπορείς να ανοίξεις το κουτί έτσι ώστε κατα αρχήν να ακούσεις εαν κάνει κάποιο θόρυβο ο δίσκος εαν παίρνει ρεύμα και δεν κάνει κάποιο ήχο εσωτερικά ( μεταλικό δηλ. χτυπάνε οι κεφαλές ) ίσως σώζεται η κατάσταση πιο εύκολα.

Και εαν μπορείς να βγάλεις μια καλή φωτο το δίσκο με τα χαρασκτηριστικά του θα ήταν καλό για εαν χρειάζεται κάτι το παραπάνω έπειτα.

Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω.
Λοιπόν, το δισκο τον εβγαλα απο τη θηκη και τον βαλαμε σε μια συσκευή που συνδεεται κατευθειαν με pc αλλα και παλι δεν τον αναγνώρισε..Κανει ενα θορυβο το μοτερ ,δε χτυπανε οι κεφαλες,ετσι μου ειπαν..Τον εχω αφησει σε καποιον γειτονα να τον δει...Χαρακτηριστικα δε γραφει εκτος από :
MAXTOR BASICS DESKTOP  STM310005EHD301-RK  s/n:2HBEVJFC και P/N 9NU2D8-590 product and assembled in China (HDD)

anonymus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
280
Εάν έχεις το προγραμμα nero τότε αυτό έχει ένα plug in το nero rescue agent ,με το οποίο μάλλον θα μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση.
Μπορείς να ψάξεις και στο net για αλλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων (και free και shareware),όπως το disk recovery tools,Remo Recover (Windows) κτλ.
Googlise:program to recover files from damaged hard drive  και θα σου βγάλει αρκετά προγράμματα και λύσεις)
Φιλαράκι που είχε εξωτερικο ΙΤΒ γεμάτο με files , και ξαφνικά τα windows δεν τον αναγνώριζαν (όποτε το έβαζε του έβγαζε μήνυμα ότι ο δίσκος θέλει format) ,ανακτήσαμε όλα τα αρχεία του με το nero rescue agent (θέλει πολλές ώρες όμως να δουλέψει).
Εάν όταν συνδέεις τον δίσκο στο Η/Υ και δεν τον αναγνωρίζει τότε υπάρχει και η ύστατη λύση να του ρίξεις μια γερή σφαλιάρα μπας και ξεκολλήσει η βελόνα του (άλλες φορές πετυχαίνει ,άλλες όχι)
Πάντως ότι και να κάνεις εάν μπορέσεις και δείς τον δίσκο κάνε backup αλλού τα αρχεία γιατί πλέον δεν είναι αξιόπιστος.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Λοιπόν, το δισκο τον εβγαλα απο τη θηκη και τον βαλαμε σε μια συσκευή που συνδεεται κατευθειαν με pc αλλα και παλι δεν τον αναγνώρισε..Κανει ενα θορυβο το μοτερ ,δε χτυπανε οι κεφαλες,ετσι μου ειπαν..Τον εχω αφησει σε καποιον γειτονα να τον δει...Χαρακτηριστικα δε γραφει εκτος από :
MAXTOR BASICS DESKTOP  STM310005EHD301-RK  s/n:2HBEVJFC και P/N 9NU2D8-590 product and assembled in China (HDD)
Λοιπόν εάν είναι απλά το μοτερ και δεν τον αναγνωρίζει στα Windows μπορείς να κάνεις το εξής:
-  Να προσπαθήσεις να βρείς τον ίδιο ακριβώς δίσκο και να αλλάξεις την πλακέτα που έχει ο δίσκος ( 90% θα δουλέψει και θα μπορέσεις να κάνεις τουλάχιστον backup τα αρχεία σου ).
-  Πρέπει να πάρεις άλλον δίσκο φυσικά όπως είπε και ο παραπάνω αυτός είναι τελειωμένος ( αυτονόητο αλλά το λέω απλά απο επαγγελματικό λόγο ).
-  Εαν δεν βρήσκεις τον ίδιο δίσκο για αλλαγή πλακέτας και πρέπει ( φανταζομαι πως ναι ) να σώσεις τα αρχεία σου μπορείς να βρείς σε αυτό το site --> πλακέτα να την παραγγείλεις και να κάνεις δουλειά.

Ελπίζω να βοήθησα και ίσως κάποιος φίλος να συμπλήρωση κάτι ή να προτείνη κάτι καλύτερο.
Πάντως στην διάθεση για ότι άλλο θελήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
MAXTOR BASICS DESKTOP  STM310005EHD301-RK  s/n:2HBEVJFC και P/N 9NU2D8-590 product and assembled in China (HDD)

Αν αυτά που θες να σωσεις έχουν αξία τοτε μη κάνεις τίποτε άλλο εκτός από το να πας σε εταιρεία να στα σώσουν. Αν αρχίσει οκάθε ένας τα πειράματα τοτε θα πάρεις ξέρεις τι...

Κατ αρχάς δεν κατάλαβα τι ενοεις οταν λες δεν τον αναγνωρίζει. Δεν τον αναγνωρίζει σαν συσκευή USB ή σαν εξωτερικό μέσο αποθήκευσης?
Ρωτώ και συμβουλεύω γιατί κάτι πραπάνω ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom