Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Καλησπερα!!
Τον τελευταιο καιρο μολισ ανοιγω να μπω στο internet μου εμφανιζει αρχικη σελιδα το search conduit,και δεν ξερω πως να το αφαιρεσω μηπως ξερει κανεις πως βγαινει,και να μ εμφανιζει στην θεση τ δηλαδη το google η youtube!!
ποιον browser έχεις? Μάλλον έβαλες κάποιο πρόγραμμα η toolbar που έβαλε κάποιο πρόσθετο η/και άλλαξε το HOME PAGE σου!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Xρησιμοποιω το Google chrome,μερικες φορες μου εμφανιζει εκτος απ το conduit και το delta search!

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
1oν πήγαινε στις ρυθμίσεις-εμφάνιση και κάτω απο εκεί που λέει εμφάνιση κουμπιου αρχικής σελίδας πατάς "Σελίδα νέας καρτέλας  Αλλαγή"
και το αλλάζεις
2ον ακριβώς απο πάνω απο τις "ρυθμίσεις" στα αριστερά (εκει που είσαι τώρα δηλαδή) γράφει επεκτάσεις. κάνε απεγκατάσταση ότι δεν χρειάζεσαι!

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εμπαινα με mozilla αλλα πριν καμια 20 μερες σερνοτανε εντελως και αρχισα να μπαινω με chrome και πηγαινε σφαιρα. στο διαστημα αυτο οσες φορες δοκιμασα να μπω με mozilla σερνοτανε εκανα μεχρι και απεγκατασταση-εγκατασταση και παλι σερνοτανε. με chrome ομως δεν ειχα κανενα προβλημα. σημερα ρε τυποι χωρις να εχω κανει απολυτος τιποτα,αρχισε να σερνετε το chrome και ο mozilla να πηγαινει με 1000. τι σκατα γινετε ξερει κανενας?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι υπολογιστης ρε τυπε που εχεις, μαρτυριο ειναι  :S

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
εμπαινα με mozilla αλλα πριν καμια 20 μερες σερνοτανε εντελως και αρχισα να μπαινω με chrome και πηγαινε σφαιρα. στο διαστημα αυτο οσες φορες δοκιμασα να μπω με mozilla σερνοτανε εκανα μεχρι και απεγκατασταση-εγκατασταση και παλι σερνοτανε. με chrome ομως δεν ειχα κανενα προβλημα. σημερα ρε τυποι χωρις να εχω κανει απολυτος τιποτα,αρχισε να σερνετε το chrome και ο mozilla να πηγαινει με 1000. τι σκατα γινετε ξερει κανενας?

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
το pc θελει ξεματιασμα  :o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το pc θελει ξεματιασμα   :o

Το pc θελει να το παρεις οπως ειναι και να του το σπασεις στο κεφαλι που μας ζαλιζει τα παπαρια ο καραγκιοζης ποτε με τις τεχνικες καμακιου που διαβαζει στα περιοδικα ποτε με τα προβληματα στον υπολογιστη του ε αι στο διαολο πια ρε μαλακιστηρι πεταγεσαι παντου και παντα βλακα αρκανη ηλιθιε αλβανε

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού (coοkies κλπ) και λογικά θα στρώσουν, αν όμως κάνεις ολική εκκαθάριση πρόσεχε με τα password που έχεις αποθηκεύσει, π.χ για ξαναμπεις στο bou θα πρέπει να θυμάσαι το user name και το pass...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάνε μια εκκαθάριση ιστορικού (coοkies κλπ) και λογικά θα στρώσουν, αν όμως κάνεις ολική εκκαθάριση πρόσεχε με τα password που έχεις αποθηκεύσει, π.χ για ξαναμπεις στο bou θα πρέπει να θυμάσαι το user name και το pass...

Τωρα καταλαβε νομιζεις ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
τύποι και μένα γαμιότανε και ο chrome k o mozillas k βρήκα την υγειά μου με opera  :rockon:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
το εχω κανει αυτο φιλε μου.αλλα παλι τα ιδια κανει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε σου πα εγω? τον βαρεθηκε το πι σι και θελει να τον συναποβγαλει...

μόγγολος σε αλβανικη εκδοση  :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μπας και φταιει το αντιβιωτικο?
δοκιμασε να το απενεργοποιησεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να εχει βηχα το pc?
ΣΜΝ τυπε :grin:
εμπαινε σε τσοντοσαιτ ακαποτα :S
URL]]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
απορία: κάποιες φορές βγαίνω από το site χωρίς να κάνω logout και όταν πάω να ξαναμπω άλλοτε με έχει κρατήσει συνδεδεμένο και άλλοτε όχι, γιατί;;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
απορία: κάποιες φορές βγαίνω από το site χωρίς να κάνω logout και όταν πάω να ξαναμπω άλλοτε με έχει κρατήσει συνδεδεμένο και άλλοτε όχι, γιατί;;;
εξαρτάται αν έχουν λήξει τα μπισκότα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom