Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχω καμερα που εχει ενσωματωμενο μικροφωνο.
ενω μιλαω κανονικα στο facebook και στο skype με εικονα και ηχο,στο msn υπαρχει το εξης προβλημα.
ακουω και βλεπω τον συνομιλητη μου κανονικα στο msn,και με βλεπει και αυτος,αλλα δεν με ακουει,δεν λειτουργει το μικροφωνο μου.
εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις και ειναι ενταξει.
ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Xαχαχα έχει γαμηθεί στο ριφρές ο Αρκάνης μπας κι απαντήσει κανείς. :2funny:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
τυπε για να σου λειτουργει το μικροφωνο με τις αλλες εφαρμογες μαλλον καποια μαλακια στο μσν θα χεις κανει να ξερεις, οποτε καντο reinstall. το μσν πλεον εχει σβησει σαν προγραμμα, μεχρι και η μανα μου εμαθε skype.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τυπε για να σου λειτουργει το μικροφωνο με τις αλλες εφαρμογες μαλλον καποια μαλακια στο μσν θα χεις κανει να ξερεις, οποτε καντο reinstall. το μσν πλεον εχει σβησει σαν προγραμμα, μεχρι και η μανα μου εμαθε skype.
τυπε εχεις δικιο σε ολα αυτα.
αλλα εχει μερικες  :pipa1: :pipa1: δεν το αλλαζουν το μσν με τιποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μας εχεις ζαλισει ταρχιδια μωρη αγραμματη βλαχοτσουγκρανα. τρυπισε κανα πλαστικο ποτηρακι δεστο και με σχοινακι και τραβα γαμησου παραπερα. θες και τεχνολογιες τραγι.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εχεις δικιο σε ολα αυτα.
αλλα εχει μερικες  :pipa1: :pipa1: δεν το αλλαζουν το μσν με τιποτα.

Λοιπόν τύπε. Πας "τουλς" και η προτελευταία επιλογή λέει "σετ απ οντιο εντ βιντεο ντιβαισις". Πατάς εκεί και στην καρτέλα που σου ανοίγει βάζεις το μικρόφωνο της κάμερας. Αν δεν σε αφήνει να αλλάξεις π
πρεπει πρωτα να αλλάξεις μια επιλογή που έχει πάνω πάνω απο ντιφολτ σε κάστομ. Μουνιά το μσν ποτέ δεν πεθαίνει.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
μας εχεις ζαλισει ταρχιδια μωρη αγραμματη βλαχοτσουγκρανα. τρυπισε κανα πλαστικο ποτηρακι δεστο και με σχοινακι και τραβα γαμησου παραπερα. θες και τεχνολογιες τραγι.
η μανα σου στο μαντρι ειναι ομως τωρα με πλαστικο ποτηρακι στο χερι και μαζευει γαλα.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπόν τύπε. Πας "τουλς" και η προτελευταία επιλογή λέει "σετ απ οντιο εντ βιντεο ντιβαισις". Πατάς εκεί και στην καρτέλα που σου ανοίγει βάζεις το μικρόφωνο της κάμερας. Αν δεν σε αφήνει να αλλάξεις π
πρεπει πρωτα να αλλάξεις μια επιλογή που έχει πάνω πάνω απο ντιφολτ σε κάστομ. Μουνιά το μσν ποτέ δεν πεθαίνει.

εισαι αρχοντας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ευχαριστω πολυ φιλε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν κόβεται τίς μαλακίες με τίς μανάδες λέω εγω.  :tickedoff:
Αηδία εχει καταντήσει αυτή η ιστορία.  >:(

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
γιατι επιμενεις παντα να βριζεις τη μανουλα μου τι σου εκανε?  :think:
εβγαλε μακισμενο παιδι.επρεπε να ειχε κανει εκτρωση.
αντε κανε ακομα λιγο την παρθενα και πες τον αντισθενη να με κανει μπαν. :2funny: :2funny: :2funny:
ρουφιανακο ρωσσοποντιε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αγορια να ρωτησω!

έχω προβλημα με εξωτερικο σκληρό δεν τον αναγνωρίζει καθόλου ούτε στο Λινουξ ούτε στο Windows 7 και ούτε από το Disk Managment ενω ανάβει το λαμπάκι του δίσκου...... Τι συμβαίνει????

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Απλά "κτύπησε" μάλον to MBR ή το boot sector. Οι πιθανότητες ανάκησεις των δεδομένων γενικά είναι καλές αρκει να μη πας να "γραψεις" τίποτα άλλο τώρα. Αλήθεια σου δείχνει το σύστημα οτι έχει συνδεθεί ή συκσευή?

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
οταν χρησιποποιω το image converter 7 ο υπολογιστης κατα την διαρκεια μετατροπης του video κανει εναν περιεργο ηχο σαν τριξιμο.τι παιζει να ειναι??

feta

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πλήρες service LAPTOP και Η/Υ μόνο με 15 ευρώ !
Παραλαβή και παράδοση απο και προς τον χώρο σας.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παιδια μια βοηθεια
ο Η/Υ ειναι turbo-x με μητρικη μια asus P5K-MX.
Σημερα αγορασα μια καρτα γραφικων radeon 1gb DDR3.
οταν την πρωτοεβαλα χωρις τν ανταπτορα η οθονη δεν ανοιγε οποτε εβαλα ξανα το βυσμα της οθονης στην μητρικη αυτη ανοιξε εκανα εγκατασταση το cd με τους οδηγους.ξανασυνδεσα το βυσμα της οθονης στην καρτα γραφικων η οθονη ανοιξε και αυτη ομως ο υπολογιστης δεν μου αναγνωριζει την καρτα γραφικων!βλεπει την ενσωματωμενη καρτα γραφικων της μητρικης!
τι συμβαινει και τι πρεπει να κανω?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη από το BIOS

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εχω ενα αρχειο .mkv videο ταινια στα 6,1 Gb μεγεθος υπερβολικο νομιζω και ψαχνω μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα τυπου shrink να την μετατρεψω στο πραγματικο της μεγεθος αν γνωριζει καποιος κατι να την μεταφερω σε στικακι..Ακομα δε μπορω να την μετατρεψω σε AVI με το any και το Magic video converter που χρησιμοποιώ  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom