Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
flashvideodownloader.. Video DownloadHelper... FVD Suite ... OrbitDownloader...και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα  είναι κάποια προγράμματα που εγκατέστησα για να κατεβάσω μια τσόντα από αυτό το site ----------------------->> αλλά δεν κάνει κανένα  ..ξέρετε κανένα άλλο που να κάνει αυτήν την δουλεία ?? και ένα άλλο που έχω ..Super Screen Capture ...ενώ είναι και για βίντεο αποθηκεύει μια μαύρη οθόνη ..έχω mozilla firefox ..βέβαια ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να πληρώσω αλλά να δώσω το νούμερο τις πιστωτικής σε ένα τσονοσαιτ που δεν ξέρω δεν το κόβω..άντε το πολύ σε κανένα αεροπορικό εισιτήριο και καμιά rapidshare . :huh: :huh: :boobies: :helpplea: :headbang: :S

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
flashvideodownloader.. Video DownloadHelper... FVD Suite ... OrbitDownloader...και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα  είναι κάποια προγράμματα που εγκατέστησα για να κατεβάσω μια τσόντα από αυτό το site ----------------------->> αλλά δεν κάνει κανένα  ..ξέρετε κανένα άλλο που να κάνει αυτήν την δουλεία ?? και ένα άλλο που έχω ..Super Screen Capture ...ενώ είναι και για βίντεο αποθηκεύει μια μαύρη οθόνη ..έχω mozilla firefox ..βέβαια ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να πληρώσω αλλά να δώσω το νούμερο τις πιστωτικής σε ένα τσονοσαιτ που δεν ξέρω δεν το κόβω..άντε το πολύ σε κανένα αεροπορικό εισιτήριο και καμιά rapidshare . :huh: :huh: :boobies: :helpplea: :headbang: :S

Επειδή συχνά πυκνά βλέπω χρήστες να έχουν προβληματα με κάποιους donwloaders και να ψάχνουν commercial λύσεις και crack θα σας πώ τον πιο απλό και αξιόπιστο δωρεάν τρόπο

Αυτό
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8174/[/code[/URL]] Για firefox 
Αυτό [code][URL unfurl="true"]http://www.ant.com/video-downloader/setup/[/code[/URL]] Για Internet Explorer

Εϊναι μία toolbar νομιμότατη που δεν έχει καμία σχέση με spyware κλπ από την γνωστή μηχανή αναζήτησης ant.Οποιοδήποτε site έχει flv αρχείο το κατεβάζουμε πολύ απλά κάνοντας κλικ το κουμπάκι download...Έχει ενσωματωμένο player
ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
οκ ρε φίλε σε ευχαριστώ πολύ αν και πάλη δεν κάνει σε όλα τα site αλλα κάνει τουλάχιστον στα περισσότερα ..με χαλαι που το βάζω να κάνει απο8ικευση στον φάκελο που θέλω εγώ και από μόνο του αλαζει συνέχει και τα βάζει εκεί που θέλει αυτό και μου βγάζει κάτι φακέλους με όνομα πχ..™šŸ£ ¤± ­³³Á±Æ¬ ¼¿Å. και κάτι τέτοια τα κάνω μετανομασια και αυτά πάλη από μόνα τους γίνονται πάλι ετσι ..χα χα χα οκ ώμος ρε φίλε σε ευχαριστώ και πάλη .

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
flashvideodownloader.. Video DownloadHelper... FVD Suite ... OrbitDownloader...και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα  είναι κάποια προγράμματα που εγκατέστησα για να κατεβάσω μια τσόντα από αυτό το site ----------------------->> αλλά δεν κάνει κανένα  ..ξέρετε κανένα άλλο που να κάνει αυτήν την δουλεία ?? και ένα άλλο που έχω ..Super Screen Capture ...ενώ είναι και για βίντεο αποθηκεύει μια μαύρη οθόνη ..έχω mozilla firefox ..βέβαια ο μόνος τρόπος που βρήκα είναι να πληρώσω αλλά να δώσω το νούμερο τις πιστωτικής σε ένα τσονοσαιτ που δεν ξέρω δεν το κόβω..άντε το πολύ σε κανένα αεροπορικό εισιτήριο και καμιά rapidshare . :huh: :huh: :boobies: :helpplea: :headbang: :S
Πήγα στο link που έδωσες και κατέβηκε κανονικά με Firefox+ https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006]Video Downloadhelper[/url]..
Μετά το άνοιξα με το http://www.videolan.org/vlc/]VLC[/url] και έπαιζαν κανονικά εικόνα-ήχος.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
οκ έχεις δίκαιο κατεβασα ένα αλλο media player και τώρα τα βλέπει τα αρχεία γιατί δεν μου τα άνοιγε.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
:helpplea: :helpplea:

ξαφνικα αφου κανω restart μου βγαζει αυτο το μήνυμα

access to the path c:windowssystem32database.script is denied

τι μαλακια ειναι αυτο? εχω win 7.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

ξαφνικα αφου κανω restart μου βγαζει αυτο το μήνυμα

access to the path c:windowssystem32database.script is denied

τι μαλακια ειναι αυτο? εχω win 7.

Τρεξτο χωρίς το uploader (θεωρω οτι δεν τα έχεις κανονικά). Πάντως θα βρεις οδηγίες (συνήθως) από εκεί που τα εγκατέστησες.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
To είπες και μόνος σου...
Βάλε Ubuntu τώρα να σωθείς ή περίμενε μέχρι 29 του Απρίλη που βγαίνει η νέα γαμάτη έκδοση 10.04.

θα τα βολευτω?

Τρεξτο χωρίς το uploader (θεωρω οτι δεν τα έχεις κανονικά). Πάντως θα βρεις οδηγίες (συνήθως) από εκεί που τα εγκατέστησες.

θενκς θα το κανω...

υγ .σπασμενα τα εχω βαλει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παιδες εσεις που το κατεχετε το θεμα,υπαρχει κανενα προγραμματακι που να επαναφερει αρχεια φωτογραφιων που σβηστηκαν απο τον υπολογιστη?

δωστε τα φωτα σας... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
παιδες εσεις που το κατεχετε το θεμα,υπαρχει κανενα προγραμματακι που να επαναφερει αρχεια φωτογραφιων που σβηστηκαν απο τον υπολογιστη?

Σχεδόν όλα που κάνουν recover αρκεί να μη έχει γραφτεί κάτι άλλο από πάνω

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

εγω εχω το recuva.
κανει δουλεια ειναι ελαφρυ κ ευκολο στη χρηση.
free φυσικα.

ψαχτο στο ιντερνετ, ευκολα θα το βρεις.

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 4.3.6
το καλητερο για μενα ..... μονο να μην εχεις γραψη τιποτα στον δισκο μετα το προβλημα......

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
κι ομως δεν μου ανεκτησε τπτ :o

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να κατεβάσω κανενα πρόγραμμα. Σχεδον γραφει τα ιδια πραγματα σε κάθε μου προσπάθεια εγκαταστασης προγράμματος:
End-of-central-directory signature not found.  Either this file is not
  a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive.  In the
  latter case the central directory and zipfile comment will be found on
  the last disk(s) of this archive.
zipinfo:  cannot find zipfile directory in one of /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe or
          /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe.zip, and cannot find /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe.ZIP, period.
Μπορεικάποιος να με βοηθήσει?
Είμαι παλιος στο site, αλλά χάλασε ο παλιος Η/Υ και πήρα νεο και δεν μπορώ να στείσω τα προγράμματα HELP!
Φυσικά έχασα και τους κωδικούς για να μπω εδώ με το παληό μου όνομα!!!
Ευχαριστώ

Il mostro

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ να κατεβάσω κανενα πρόγραμμα. Σχεδον γραφει τα ιδια πραγματα σε κάθε μου προσπάθεια εγκαταστασης προγράμματος:
End-of-central-directory signature not found.  Either this file is not
  a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive.  In the
  latter case the central directory and zipfile comment will be found on
  the last disk(s) of this archive.
zipinfo:  cannot find zipfile directory in one of /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe or
          /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe.zip, and cannot find /home/baggelis/Επιφάνεια εργασίας/installer_adobe_reader_9_2_Ελληνικά_Greek.exe.ZIP, period.
Μπορεικάποιος να με βοηθήσει?
Είμαι παλιος στο site, αλλά χάλασε ο παλιος Η/Υ και πήρα νεο και δεν μπορώ να στείσω τα προγράμματα HELP!
Φυσικά έχασα και τους κωδικούς για να μπω εδώ με το παληό μου όνομα!!!
Ευχαριστώ
δοκίμασε να βάλεις το .zip σε άλλο folder (c:temp) και να σβήσεις τα ελληνικά από το όνομα αρχείου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom