ιδιες ειναι,η δευτερη απλα εχει την διπλη μνημη.Σχετικα δυνατη παντως,για μεσαια λαπτοπς.
Σε ποιο την βρηκες;
Ρε θα σου φάω το λαρύγγι ρε!!! Επειδή είναι ΟΣΦΠούδης να τον καταστρέψεις θες; Οι 2 κάρτες ΔΕΝ είναι ίδιες
ποια απο τις παρακατω ειναι καλυτερη καρτα γραφικων ?
AMD Radeon HD 8750M 1GB VS AMD Radeon HD 8570M 2GB
Οι 2 κάρτες ΔΕΝ είναι ίδιες. Μη μασας από τα 2 γίγα που έχει η δεύτερη. Εκτός από την ταχύτητα του πυρήνα και τη μνήμη στ οποία υπερτερεί η δεύτερη έναντι της πρώτης σ όλα τ άλλα η πρώτη είναι καλύτερη της δεύτερης. Αν κοιτάξεις και εδώ
θα το δεις και μόνος σου.
Επειδή οι κάρτες αυτές είναι για παιχνίδια (υποθέτω πως τις θέλεις να παίζεις παιχνίδια στο λαπτοπ σου) δε νομίζω πως υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο παιχνίδι που να θέλει ΕΛΑΧΙΣΤΗ μνήμη στη κάρτα γραφικών 2γίγα. Ακόμα και το φαρ κράι το 3 με 1γίγα μια χαρά πηγαίνει. Οπότε το θεωρώ περιττό να πάρεις τώρα λαπτοπ που να έχει τη 2η κάρτα (που θα ανεβάζει και τη τιμή του στο θεό) εκτός αν τ έχεις και δε σε νοιάζει.
Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ έχω την 7650 με 1 γίγα και το φαρ κραι παίζει μια χαρά. Καλύτερα να κοιτάξεις να έχεις καλύτερο επεξεργαστή. Εγώ με τον ι 7 έχω μείνει ΜΑΛΑΚΑΣ. Καμία σχέση με τους AMD (που έχω στο ντεσκτοπ μου στην Αθήνα).
Υ.Γ Αν και το football manager 14 δε θέλει καμία τρελλη κάρτα. Εκτός αν τη θέλεις για να δεις τις λεπτομέρειες του ναού της ΑΕΚ όταν θα πηγαίνεις για να προσκυνάς
(πλάκα κάνω)