και γιατι το κανει αυτο?καρτα ηχου
πως χαλασε η καρτα?
και γιατι το κανει αυτο?καρτα ηχου
αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει, έκανα σήμερα φορματ στον υπολογιστή και ενώ ακολούθησα κανονικά όλη την διαδικασία (ΧP) με το σιντι τελικά δεν άλαξε τίποτα, σαν να μην εχω κάνει, τι δεν έκαν σωτστά;
ccleaner τύπεκανενα καλο προγραμματακι για καθαρισμο τις μνημης υπαρχει?
σε αναζητηση που εκανα βρηκα πολλα,αλλα αν εχει να προτεινει καποιος κανενα καλο και δοκιμασμενο που εχει θα ειναι καλα.
το καλύτερο όλωνκανενα καλο προγραμματακι για καθαρισμο τις μνημης υπαρχει?
σε αναζητηση που εκανα βρηκα πολλα,αλλα αν εχει να προτεινει καποιος κανενα καλο και δοκιμασμενο που εχει θα ειναι καλα.
Απλα,αντι να περασεις καινουρια windows πανω,εκανες διορθωση μαλλον γι αυτο κ δεν ειδες αλλαγη αλλιως υπαρχει περιπτωση να εχεις περασμενα 2 φορες και να χρειαζεσαι προγραμμα boot manager για να διαλεγεις με ποια θες να ξεκινας.αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει, έκανα σήμερα φορματ στον υπολογιστή και ενώ ακολούθησα κανονικά όλη την διαδικασία (ΧP) με το σιντι τελικά δεν άλαξε τίποτα, σαν να μην εχω κάνει, τι δεν έκαν σωτστά;
τυπε το εχω αυτο.ccleaner τύπε
κολλητε καλο το τζακ,αλλα δωσε και κανενα προγραμματακι.το καλύτερο όλων
ανασυγκροτηση δισκου τοτε τυπετυπε το εχω αυτο.
αλλα δεν κανει για ολοκληρωμενη δουλεια.
με αυτόανασυγκροτηση δισκου τοτε τυπε
για δωσε παραπανω πληροφοριες,δεν θελει και ενα αρχειο iso? παλουκι φαινεταιpoweriso κατεβαζεις και καις
ένα είναι αυτό και άλλο ένα είναι αυτό
αααα δεν έχεις ούτε το ισο.για δωσε παραπανω πληροφοριες,δεν θελει και ενα αρχειο iso? παλουκι φαινεται