Νέα

PC problem - Help!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zironvenom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Για να σας δω στα δυσκολα...Και λεω δυσκολα γιατι πρόλαβα και κουφανα τον LONEMARVEL με αυτο που εγινε....
Λοιπόοον...Σημερα το πρωί,απο το laptop ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ απο το φακελο ληψεων ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ!
ΜΟΝΟ από αυτο το φακελο,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...
Γυρω στα 25gb απο σειρες,ταινιες αλλα και καποια pdf που κρατούσα εκει,αυτα με ενδιεφεραν πιο πολυ,ΕΝΦΙΑ κλπ...
Προσπαθησαμε με τον LONE μεσω team viewer να δουμε τι παιχτηκε αλλα δεν...
Μετα που κλεισαμε εκανα restart μπας και φτιαξει κατι,τιποτα..
Τοτε σκεφτηκαμε να κανω επαναφορα σε προηγούμενο σημειο..
Εκανα και ως δια μαγειας εμφανισε μερικους φακελους-τις σειρες-αλλα οι μεσα φακελοι ηταν κενοι περιεχομενου.
Εκανα εκ νεου επαναφορα σε προ-προηγούμενο σημειο-το τελευταίο που ειχα-κι εμφανισε και το φακελο με τις ταινιες
και αυτος μεσα με τους υποφακελους κενους..Τα pdf δεν...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΣΚ@Τ@ συνεβη???
Δεν εισαι ο μόνος αν και παλιό φαίνεται οτι στις εκδόσεις της microsoft συμβαίνει. Δες το άρθρο αυτό

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
WIN 10,SSD...Ποιος να μου το φαει ρε συ....Και να σβηστουν ΜΟΝΟ οι ληψεις??
Αυτο που με απασχολεί ειναι να μην ξαναγινει και σβηστούν πιο ευαισθητα αρχεια...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Αυτο που με απασχολεί ειναι να μην ξαναγινει και σβηστούν πιο ευαισθητα αρχεια...
Κάποιο process το έκανε. Ποιον browser χρησιμοποιείς; Ποιο Build των Windows 10? Μπορεί είτε κάποιο upgrade, είτε πρόγραμμα, να την έκανε τη δουλειά.

Εγώ έχασα όλα τα passwords, μετά από αυτόματο upgrade του browser. Ευτυχώς που τα έχω backup σε rar αρχείο.

Αυτή η μαλακία να τα ρίχνουμε όλα σε ιούς, πραγματικά με ξεπερνάει. Αν περάσει malware στο PC σου, την επόμενη στιγμή απλά θα δεις να σου ζητάνε λεφτά. :S

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Για να σας δω στα δυσκολα...Και λεω δυσκολα γιατι πρόλαβα και κουφανα τον LONEMARVEL με αυτο που εγινε....
Λοιπόοον...Σημερα το πρωί,απο το laptop ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ απο το φακελο ληψεων ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ!
ΜΟΝΟ από αυτο το φακελο,ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ...
Γυρω στα 25gb απο σειρες,ταινιες αλλα και καποια pdf που κρατούσα εκει,αυτα με ενδιεφεραν πιο πολυ,ΕΝΦΙΑ κλπ...
Εκανα και ως δια μαγειας εμφανισε μερικους φακελους-τις σειρες-αλλα οι μεσα φακελοι ηταν κενοι περιεχομενου.
Εκανα εκ νεου επαναφορα σε προ-προηγούμενο σημειο-το τελευταίο που ειχα-κι εμφανισε και το φακελο με τις ταινιες
Δεν εισαι ο μόνος αν και παλιό φαίνεται οτι στις εκδόσεις της microsoft συμβαίνει. Δες το άρθρο αυτό

και αυτά :
Μαλλον θα χρειαστείς κάποιο recovery πρόγραμμα!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Μήπως να σε παραπέμψω για πιο "ειδικές" οδηγίες στον ...... Σπύρο?

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Θα το σκεφτω αυριο, τωρα σχολαω και αλλαζω βαρδια, να υποθεσω οτι εισαι σωστα συνδεμενος σαν προφλ ? κανε μια αποσυνδεση και επανασυνδεση και θα δουμε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οι απάντησεις στα ερωτηματα σας,στις φωτο παρακατω..
Browser Firefox,οντως εκανε upgrade..
Δεν ξερω τι να υποθεσω πραγματικα...

Συνημμένα

• PC.jpg
    PC.jpg
    222,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • PC 2.jpg
    PC 2.jpg
    188,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Like
Αντιδράσεις: abcxyz

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Οι απάντησεις στα ερωτηματα σας,στις φωτο παρακατω..
Browser Firefox,οντως εκανε upgrade..
Δεν ξερω τι να υποθεσω πραγματικα...
Λοιπόν το μόνο που βρήκα σαν εξήγηση είναι ο περίφημος Windows Defender μόνο αυτό το πρόγραμμα μπορεί να σβήσει αρχεία χωρίς προειδοποίηση εάν τα θεωρήση κακόβουλα.
Κοιτάω τώρα πως γίνεται να εξειρεθούν κάποιοι φάκελοι αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο επόμενο update της Microsoft εάν κράτηση την ρύθμιση. Το επρίεργο είναι γιατί διέγραψε και τα pdf αρχεία.
Συμβουλή τα σημαντικά αρχεία backup ή απευθείας κατέβασμα σε άλλο μέσο.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Ναυαρχε για κοίταξε της ρυθμίσεις στο Windows Defender το βρήσκεις πατώντας το πλήκτρο των Windows και πληκτρολογής defender θα πρέπει να δεις Windows Security App το εκτελείς.
Επειτα στο αριστερό μενου κλικ στο Virus & threat protection
- Virus & threat protection settings -> Manage Settings -> Controlled folder access απενεργοποιημένο
- App & browser control -> θα πρέπει να δεις Turn on

Προσπάθησα να ανεβάσω φωτος αλλα png και jpg φορματ μου εμφανίζει ότι δεν τα δέχεται

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κατι άλλο???

Συνημμένα

• d.jpg
    d.jpg
    243,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • dd.jpg
    dd.jpg
    225,8 KB · Εμφανίσεις: 28

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Για πάτα το Windows πλήκτρο και το x επέλεξε διάχειρηση εργασίων νομίζω ( Task Manager )και δες εάν υπάρχει εργασία που να λέει Defender
Κοίταξε και στις ρυθμίσεις κάπου θα λέει ενημέρωση και ασφάλεια

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για πάτα το Windows πλήκτρο και το x επέλεξε διάχειρηση εργασίων νομίζω ( Task Manager )και δες εάν υπάρχει εργασία που να λέει Defender
Δεν υπαρχει εργασια "defender"..
Αστο,θα το κανουμε μαζι ότανεχεις χρονο...Ζαλίστηκα..:confused::confused:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
καλησπερα σε ολους. υπαρχει καποιον λινκ να κατεβασω απευθειας τα win10 σε usb και αν γινετε και σπασμενα;
μεσω τις σελιδας mikrosoft δεν μπορω γιατι δεν εχω χωρο στο δισκο.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Απ' όπου και να τα κατεβάσεις τον ίδιο χώρο πιάνουν.
Καλύτερα άδειασε κάτι απο το δίσκο σου.
Για τα σπασμένα μην το συζητάς, αν έχεις απο windows 7 και πάνω, ακόμα και σπασμένα, γίνεται δωρεάν αναβάθμιση σε 10.
Αν δεν έχεις, αγοράζεις άδεια με 7,70 ευρώ

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Μαλλον ειναι το γνωστό των w10 οτι θεωρούν το φάκελο downloads ως προσωρινή αποθήκευση και οταν δεν τα ικανοποιεί ο χώρος τον καθαρίζουν!!!

Μόλις τελειώσω με το δικτυακι στο σπίτι μου θα το ψάξω καλύτερα διότι παρουσιάζει ενδιαφέρον!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δεν υπαρχει εργασια "defender"..
Αστο,θα το κανουμε μαζι ότανεχεις χρονο...Ζαλίστηκα..:confused::confused:

Για να μη το ξαναπάθεις::

Δείτε στο "Settings" -> "Storage" -> και πάνω πάνω "Configure Storage Sense of run it not" - εκεί θα βρείς τις ρυθμίσεις για αυτοματες διαγραφές των downloads και του recycle bin. Λογικά εκεί θα είναι ενεργοποιημένο.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Επίσης:
1. Αν έτρεξες disk cleanup σου τα έσβησε, αν δεν κανεις καμμια εγγραφη στο δίσκο με ένα recovery software τα εχεις πίσω με μεγάλες πιθανότητες.
2. άν έκανες windows update ver.2004 μπορεί να γίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom